12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • RatBaG #4750
    na ez az első futam egy vicc. megyek aludni...
  • RatBaG #4749
    csoda történt!
    norbi éppen kimaradt a szokásos első körös balhéból.
  • gordon 24
    Helyes! Mondjuk a Btcc-ből nagyon fognak hiányozni.. Talán lesz olyan csapat aki a régivel tolja még.. Igaz asszem jövőre már kötelező az NGTC-s autó, szóval annak a régi sem felel meg sajna...
  • Dietrich
    ez nem merészség kérdése csak látják ki a puhány pöccs és ki nem ott belül a versenyzők..tényleg jobban járna egy V8 bajnoksággal, mert ott nem unfair versenyzés van ami jobban passzol az ő stílusához.
  • Dietrich
    Bomba hír a Fordról!!!

ettől független is a mai V8 verseny volt az egyik leggyengébb a V8 bajnokságon belül a pálya miatt, de még így is klasszisokkal jobb bármelyik WTCC futamnál.
  • S8DJ
    de akkor is hallod Poulsenbe senki nem mer belerongyolni -.-
  • Szabi1991
    nem azért nézzük mert hűdeizgalmas, hanem mert legalább van kinek drukkolni
  • Totti5
    Nem tudom hogy vagytok vele, de még a legunalmasabb F1es futam 50 köre is 100szor izgalmasabb volt mint ez a valami ami idén megy WTCC címszó alatt... azt meg megmondtam és mondom most is hogy a Valenciai bénázása Norbinak NAGYON sokba fog kerülni és tessék, ezt innen már nem hozzák vissza. Ez a sorozatot meg vagy szüntessék be, vagy csináljanak vele valamit mert agyhalál az egész, olyan semmilyen és érdektelen.
  • Dietrich
    lehet valamit jobban csinál..de ma a kavics és Monteiro volt a hiba forrása..
  • Szabi1991
    "Kellene egy olyan futam, hogy egyszerűen odateszi magát. Ha kell kibassza a pályáról a Chevyt is, vagy Monteirot, vagy amelyik a közelébe megy. Mindegy ha megbüntetik, vagy törik, de ameddig kislányosan megy addig ütni fogják.
    Vagy kivívod a tiszteletet a pályán, vagy úgy veszik, hogy ott sem vagy..."
  • milk4
    basszák már meg komolyan! mi a faszért van az h mindig kilöki vagy szétbassza valaki michelisz autóját?
  • Szabi1991
    rohadék kavics.. -.-
  • S8DJ
    hallod nem igaz már hogy aznnak a nyomorék poulsennek az autójának soha nincs semmi baja...
  • Dietrich
    múltkor láttam egyet..túléltem :)
  • ml85ml
    holnapra tudtok egy stream-et a versenyhez? sajna nem leszek TV közelben de szélessáv lesz/van.
  • Akey
    "Riporter miért is örült annyira Norbi 2. helyének a Q1-en?"

A Truck Race összefoglalókat akkor ne is nézd a Sport1-en, mert agyidegzsábát kapsz.
  • Dietrich
    Komolyan az FIA embereinek remek érzékük van a fos pályákhoz. Itt nemhogy esőben, de szárazon se nagyon lesz előzés..1 kör zöld, 7 kör sárga, 1 kör zöld, 7 kör sárga, majd kockás zászló..
    Riporter miért is örült annyira Norbi 2. helyének a Q1-en? "de ettől még jobb hogy Poulsen a 11. csak"
    Képtelen felmérni az a 2. hely a race 2-n 9. helyet jelent és csak 1 autó lesz közte és Poulsen közt?
  • hungary27
    http://www.zengomotorsport.hu/hu/mindket_idomeron_top5_ben
  • dave9004
    ami kár :D
  • dave9004
    v8 superstars =/=v8 supercars!!!!
  • Dietrich
    mert ha mennek az USA-ba 2013-ban, miért ne jöhetnének európába...ha már brit gyarmat volt egykoron :p
  • Szabi1991
    na és az ausztrál bajnokság miért itt lenne ? az osztrák még talán.... :D
  • Dietrich
    ez több mint 2 ;)
  • Szabi1991
    V8 supercars Ausztria ? :DD
  • Dietrich
    csak 2 betűt kellene kicserélni
  • Szabi1991
    juhééé!!!! nagyon bíztam benne
  • Akey
    Július 1-én V8 Superstars a Hungaringán! link
  • Dietrich
    V8-ba 2 féle autó van csak, de a WTCC-t alázza mint verseny.
  • dave9004
    a látvány nekem nem tetszik, hogy egy túra bajnokságban ennyire egyformának kell lenniük. olyan mintha 3 ugyanolyan autó menne...
  • S8DJ
    jó lenne ha visszajönne a WTCC-be a Honda, Civicekkel :)
  • Dietrich
    nem őket kell..hanem aki engedi de ez nyílván biznisz is..egy olyan FIA huncutság amit VB-nek hívnak 1db gyári csapattal..evvan
  • pedobear
    árójelben jegyezzük meg, hogy a világbajnok Chevrolet csapat idén már többször megsértette a parc fermé-szabályt, vagyis a lezárt területen szerelték a Cruze-okat, mégsem kaptak ezért büntetést.)

utálom a chevyket
  • Dietrich
    Sebességtúllépés a versenypályán?! Miért büntették meg Micheliszt?
  • pedobear

• pedobear
    A Mercire ráférne egy ráncfelvarrás külsőleg

A BMW M3 GT-nek meg kicsit fura a kinézete DTM-re (nem illik annyira hozzá, főleg a képen az autó hátsó részén érezhető)

• Szabi1991
  • pedobear
  • Dietrich
    aki tudja fogni a motorstv adja.
  • Szabi1991
    Ausztrál V8 Supercars bajnokság, egyik adó se adja nálunk
  • SzocsA
    ez mi? ezt melyik adó adja itthon?