12867
-
#4750 na ez az első futam egy vicc. megyek aludni... -
#4749 csoda történt!
norbi éppen kimaradt a szokásos első körös balhéból. -
#4748 Helyes! Mondjuk a Btcc-ből nagyon fognak hiányozni.. Talán lesz olyan csapat aki a régivel tolja még.. Igaz asszem jövőre már kötelező az NGTC-s autó, szóval annak a régi sem felel meg sajna... -
#4747 ez nem merészség kérdése csak látják ki a puhány pöccs és ki nem ott belül a versenyzők..tényleg jobban járna egy V8 bajnoksággal, mert ott nem unfair versenyzés van ami jobban passzol az ő stílusához. -
#4746 Bomba hír a Fordról!!!
ettől független is a mai V8 verseny volt az egyik leggyengébb a V8 bajnokságon belül a pálya miatt, de még így is klasszisokkal jobb bármelyik WTCC futamnál. -
S8DJ #4745 de akkor is hallod Poulsenbe senki nem mer belerongyolni -.- -
Szabi1991 #4744 nem azért nézzük mert hűdeizgalmas, hanem mert legalább van kinek drukkolni -
#4743 Nem tudom hogy vagytok vele, de még a legunalmasabb F1es futam 50 köre is 100szor izgalmasabb volt mint ez a valami ami idén megy WTCC címszó alatt... azt meg megmondtam és mondom most is hogy a Valenciai bénázása Norbinak NAGYON sokba fog kerülni és tessék, ezt innen már nem hozzák vissza. Ez a sorozatot meg vagy szüntessék be, vagy csináljanak vele valamit mert agyhalál az egész, olyan semmilyen és érdektelen. -
#4742 lehet valamit jobban csinál..de ma a kavics és Monteiro volt a hiba forrása.. -
Szabi1991 #4741 "Kellene egy olyan futam, hogy egyszerűen odateszi magát. Ha kell kibassza a pályáról a Chevyt is, vagy Monteirot, vagy amelyik a közelébe megy. Mindegy ha megbüntetik, vagy törik, de ameddig kislányosan megy addig ütni fogják.
Vagy kivívod a tiszteletet a pályán, vagy úgy veszik, hogy ott sem vagy..." -
#4740 basszák már meg komolyan! mi a faszért van az h mindig kilöki vagy szétbassza valaki michelisz autóját? -
Szabi1991 #4739 rohadék kavics.. -.- -
S8DJ #4738 hallod nem igaz már hogy aznnak a nyomorék poulsennek az autójának soha nincs semmi baja... -
#4737 múltkor láttam egyet..túléltem :) -
ml85ml #4736 holnapra tudtok egy stream-et a versenyhez? sajna nem leszek TV közelben de szélessáv lesz/van. -
Akey #4735 "Riporter miért is örült annyira Norbi 2. helyének a Q1-en?"
A Truck Race összefoglalókat akkor ne is nézd a Sport1-en, mert agyidegzsábát kapsz. -
#4734 Komolyan az FIA embereinek remek érzékük van a fos pályákhoz. Itt nemhogy esőben, de szárazon se nagyon lesz előzés..1 kör zöld, 7 kör sárga, 1 kör zöld, 7 kör sárga, majd kockás zászló..
Riporter miért is örült annyira Norbi 2. helyének a Q1-en? "de ettől még jobb hogy Poulsen a 11. csak"
Képtelen felmérni az a 2. hely a race 2-n 9. helyet jelent és csak 1 autó lesz közte és Poulsen közt? -
#4733 http://www.zengomotorsport.hu/hu/mindket_idomeron_top5_ben -
#4732 ami kár :D -
#4731 v8 superstars =/=v8 supercars!!!! -
#4730 mert ha mennek az USA-ba 2013-ban, miért ne jöhetnének európába...ha már brit gyarmat volt egykoron :p -
Szabi1991 #4729 na és az ausztrál bajnokság miért itt lenne ? az osztrák még talán.... :D -
#4728 ez több mint 2 ;) -
Szabi1991 #4727 V8 supercars Ausztria ? :DD -
#4726 csak 2 betűt kellene kicserélni -
Szabi1991 #4725 juhééé!!!! nagyon bíztam benne -
Akey #4724 Július 1-én V8 Superstars a Hungaringán! link -
#4723 V8-ba 2 féle autó van csak, de a WTCC-t alázza mint verseny. -
#4722 a látvány nekem nem tetszik, hogy egy túra bajnokságban ennyire egyformának kell lenniük. olyan mintha 3 ugyanolyan autó menne... -
S8DJ #4721 jó lenne ha visszajönne a WTCC-be a Honda, Civicekkel :) -
#4720 nem őket kell..hanem aki engedi de ez nyílván biznisz is..egy olyan FIA huncutság amit VB-nek hívnak 1db gyári csapattal..evvan -
#4719 árójelben jegyezzük meg, hogy a világbajnok Chevrolet csapat idén már többször megsértette a parc fermé-szabályt, vagyis a lezárt területen szerelték a Cruze-okat, mégsem kaptak ezért büntetést.)
utálom a chevyket -
#4718 Sebességtúllépés a versenypályán?! Miért büntették meg Micheliszt? -
-
#4716 A Mercire ráférne egy ráncfelvarrás külsőleg
A BMW M3 GT-nek meg kicsit fura a kinézete DTM-re (nem illik annyira hozzá, főleg a képen az autó hátsó részén érezhető)
-
Szabi1991 #4715 -
#4714 -
#4713 aki tudja fogni a motorstv adja. -
Szabi1991 #4712 Ausztrál V8 Supercars bajnokság, egyik adó se adja nálunk -
SzocsA #4711 ez mi? ezt melyik adó adja itthon?