Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Összecsavarozták neki, azt mondják 6 hét alatt rendbe jön, szóval nem veszélyezteti a 2010-es évet a dolog.

Race-spec Jaguar XF touring car debuts at Kyalami Superstars
(amúgy pont elférne egy ilyen szörnyeteg a garázsomba 😉 nagyon el tudnám képzelni...

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Hát elvileg azért 12H budapest is 24 órás lett volna, de a környékbeli településekkel olyan megállapodás van/volt hogy este 10 után nem versenyezhetnek.
on
Norbitól én se várok el többet mint hogy pontszerzés,dobogók illetve 1-2 futamgyõzelem, a világbajnoki cím szerintem egy kicsit irreális, de majd ez az elsõ 2-3 futam alapján kiderül mire képes. 😄
Off: jövõre az F1, MotoGP, FIA GT1 World Championship, World Series by Renault, Ferrari Challenge, 12H Budapest (és esetleges Truck EC) mellé még bejelentettéka Le Mans Seriest is a Hungaringára augusztus 21-22-re éjszakai futamként. Tessék örülni. 😉
On.
Giovanardi set for sabbatical in 2010
lehet próbálkoznia kellene neki is a raliban 😉
...egyébként a világ cikije, hogy egy ilyen kvalitású versenyzõnek nincs szerzõdése, jól kiszúrtak vele a kékek, hitegették, közben meg lekésett minden gyári lehetõséget minden kategóriában...
ettõl az apróságtól eltekintve tényleg nagyon tetszett az írás.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Lada happy with WTCC progress
Itt kéne WTCC versenyt tartani, nem Curitibában.
WTCC 2009: Interview - Gabriele Tarquini
WTCC: BMW & SEAT decision expected next week
egyszóval, dec. ötödikén kiderül mi lesz a következõ évi felállás... mindenesetre elgondolkodtató, hogy a szervezõk most kezdenek kapkodni, és beinvitálni 2 új gyárat, de abból is csak 2011-ben lesz valami - ha lesz... kriminális... miért kell erõltetni ezt a "gyári" dolgot, ha egyszer majdnem nulla az érdeklõdés... ezt nagyon nem értem...
én is azt vallom, hogy a legjobbnak kell(ene) nyernie, és ha Farfus matematikailag sem tudott volna bekavarni, akkor biztos vagyok benne, hogy hagyták volna õket lejátszani, de így... plána, hogy akkor már tudták, hogy Yvan jövõre a kékekhez igazol, egyszóval, én talán ezért vagyok elnézõbb velük...
amúgy én jövõre simán ellenük szurkolok (pedig nagy seatos voltam, nekem is az áll a garázsban), de jövõre a kékek egy számomra álomcsapatot állítanak ki, amit csak a mi Norbink tud megelõzni a fontossági listámon, és persze Thompson 😊
Gelleråsen - Karskoga Motorstadion

STCC 2010 Calendar
24-25 april - Jyllandsringen (STCC+DTC)
7-8 may - Knutstorp
21-22 may - Gelleråsen
4-5 june - Gothenburg (STCC+DTC)
9-10 july - Falkenberg
13-14 august - Gelleråsen
4-5 september - Jyllandsringen (STCC+DTC)
17-18 september - Knutstorp (STCC+DTC)
1-2 october - Mantorp
Én képtelen lennék...nyomasztana hogy nem az nyert aki megérdemelte.
Azzal a csököttséggel vagyok megáldva, hogy bárkinek is szorítok, elviselem a vereségét, ha az nyert aki összeségében jobb munkát végzett.
Ellenkezõ esetben csalódom a versenysorozatban. Egy jó gyõzelemhez jó ellenfelek kellenek, és most nem vagyok abban biztos hogy a következõ évadban nem azért fogok szorítani, hogy a Seat ne tudja érvényre juttatni ezt a stílust.
..és én nem szeretek így drukkolni. Én ellenfeleket szeretek látni a pályán, olyanokat akik küzdelemben hódítják el a végsõ trófeát.
Szal nem sok ilyet akarok látni mert nem fogom nézni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ez a jelenség hogy 4-5 autót mozgatok azért hogy egy valaki bajnok legyen, az gusztustalan. Lehet hogy a szabályok szerint ez rendben van, de olyan személytelenséget közvetít a drukkerek felé ami csöppet sem szimpatikus. ..és még azt sem gondolom hogy a gyártónak ez az érdeke....ilyen versenyzés láttán felmerül az nézõben, hogy hol van az ember? Valóban ezt akarja képviselni a Seat amit láttunk? Ezt kössék a nevéhez?
Nem lehet mindent szabályozni, van ami elvileg önszabályzó...és ez a húzás nem szimpatikus és ne is tegyük azzá, mert szomorú jövõképet vetít elõre.
Sztem nagyon romboló hatású az egész sorozatra nézve, üzenetértéke van.
Amennyiben egy csapat szereti a sorozatot amiben szerepel, akkor tisztelnie kell a résztvevõket, és a 'szellemiségét' is.
Különben amint megkapja amit akart már itt sincs.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type