Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
//www.youtube.com/embed/wHIU_WliWbQ

"Nulla tenaci invia est via"

Jobban örül mint egy első helynek:D

Dietrich
tavaly nem ilyen kuka a gumi...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.28. 14:39:52

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Nagy Norbert

Hát ez ennyi volt...
A rajtnál egyszerűen kikapcsolt a rajtprogramom, vissza estem a végére. A Nordschleifenen végig szinte toltam az előttem lévőket, közben a vízhőfok 120 fokra ugrott, az egyenesekben már jóval gyengébb volt az autó, tudtam hogy vagy a technikás részeken előzök, vagy sehol. Egy balosban be tudtam bújni az előttem levő mellé, a jobbosban viszont én voltam kívül, le kapott az autó a pályáról, és a szalagkorlát kifordította a komplett bal első futóművet. Sajnálom hogy így alakult, köszönöm a szurkolást, és persze a csapatnak a tökéletesen felkészített autót, ami most egy kis renoválásra vár, folytatás Portugáliában!

Per Aspera Ad Inferi.

azt már megszoktam hogy a kamera sosem az aktuális eseményt mutatja, de hogy helikopterrel sem megy...

RatBaG
hűű, mennyi crash! tavaly mintha jobban bírták volna a gyűrődést, vagy csak óvatosabbak voltak.
monteiro meg coronel is jól odaverte.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Meg alapbol a legjobb karaktere a sorozatnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SimaSuna
Megoldja Ő ezt másképp..
SimaSuna
a YT nézettségből és egyéb dolgokból kifizeti.

Igazából ha Ő nincs, kb nincs sehol a WTCC promózva..
bakkerman
Azert egy dtm futam feler egy komolyabb nyugtatoval,en ahanyszor leultem ele "hogy na nezzunk egy kis dojcse túringot" atlagban 10 korig birtam...es szujo folyamatos kenyszeres parhuzam keresese az f1-el kiakaszto

Totti5
Jól +baszták érte.....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
még a végén dtm-et kell nézni...

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
az Indycar is nehezen tudta ott tartani a Hondát...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
BMW-vel is hasonló képpen bántak el..atomot az egész szarra éljen a V8SC! :)
ja nem már az is Virgin Supercars lett...

bakkerman
ilyen húzások mellett nem hiszem hogy az ideivel együtt 2 szezonnál többet lennének még itt...az F1-es project óriási pénzeket emészt fel,de ott van esély egy 2017-es jó szereplésre (drasztikus új szabályváltoztatások),na meg a MotoGP,ahol van egy bitang erős húzónevük is folyamatos VB esélyekkel (Marquez). Ezekhez képest a wtcc-nek nulla megítélése van,egy belterjes szar mondhatni. Szóval szerintem úgyis lelépnének...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.05.27. 16:59:07

Sippie
Ficza Ferit sajnálnám a pontjaiért, de lehet Norbinak jót tenne, közelebb kerülne a csapattársaihoz :D
hungary27
Coronel meg élőben közvetít az autóban. :) Hatalmas figura.
Szabi
Nagy Norbi jobb időt ment a Seattal mint Ficza Feri a Hondával.. :)

RatBaG
vagy két napja be akartam linkelni egy videót a rallycross-os civic tesztjéről, hogy "na ez az a kocsi, aminek a túraautós verzióját valószínűleg sosem fogjuk meglátni"... nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megerősítést kap a negatív hozzáállásom.
eddig is tartottam a hondától, hogy csak úgy elnyisszantják a program végét, de ezek után csoda lenne, ha nem.
nem ki is mondták már korábban, hogy oké a padlólemez? aztán mégis előveszik, és visszamenőlegesen büntetnek? egyszerűen agyrém, amit a wtcc művel. ennyire erős lenne még most is a citroen-lobbi?

hurrá, legalább csökkentették a wtcc premium árát. biztos tolongtak az előfizetők.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.27. 11:23:00

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
ideje lenne, hogy végre elbukjon az egész wtcc is.. botrányos amit művelnek évek óta..

Emellett nem értek valamit. Citroen már kiszállt ez tény. Honda még nem döntött a jövőről. Tényleg arra játszanak hogy a Honda is elmenjen? Biztos igzi lesz akkro jövőre.

Tehát akkor a citrom utolsó évében még meg is támogatják őket?

Norbi1990
Ebben az az érdekes, hogy már tavaly is ilyen padlólemezzel mentek, mivel a Zengős hondát is kizárták és az a Honda egy az egybe tavalyi, nincs semmi új idei fejlesztés rajta...
Dietrich
ebből akár lehet olyan Honda reakció is, hogy szevasz wtcc...

Honda excluded from Hungary and Morocco results

RatBaG
//www.youtube.com/embed/YRkmwUHOlE4

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/EsEe3540IJk

Per Aspera Ad Inferi.

A Lada kapott egy zsák műtrágyát <#nevetes1>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
Köszi!:)
Hát, ha sok szép dolgot csinál, muszáj bele rakni:D
hungary27
<#eljen>

1:30-nál azt a mozdulatot Björk Kiss Norbitól tanulta. :)
SimaSuna
Teljesen korrekt összeállítás. Nem mellesleg a sok Norbis jelenet is tetőzte a tetszését :)
bmwcrash
//www.youtube.com/embed/-PUv6cWU47I
RatBaG
<#taps>

Winkler Róbert

"Szóval a műsor felvétele után úgy volt, hogy jöttünk ki, és kérdezem a Norbit, milyen autóval van. Aszongya, a szolgálati Civic Type R-rel. Kérdem, milyen. Próbáljam ki, így ő, úgyis egyfelé megyünk. Oké, de én anyám Swiftjével vagyok, azért vissza kéne jönni. Á, majd ő hozza. Így esett, hogy anyám Swiftjét Michelisz Norbert vezette, én meg kipróbáltam ezt a zseniális Type R-t. Az eső szakadt, a telefonom csuromvizes volt, legalább ötször próbálkoztam a fotóval, de Norbi egy rendes autóversenyző teherbírásával vágta magát újra és újra pózba. Anyám Suzukija nevében is köszönöm!"

Per Aspera Ad Inferi.

benõmenõ
Nem, Norbi. Nem.
Én sem szeretem az ilyen csapatutasítást, de szerintem Marrakesh van olyan retek pálya, hogy indokolt legyen egy 1-3-as befutónál.
Még szerencse hogy a kamionnál nem számít annyira a súly :)

Dietrich
Apa kezdődik! ;)

FIA are to continue the investigation into Honda’s flat floor

The results of the World Touring Car Championship Race of Marrakech and the preceding event at the Hungaroring two weeks’ ago are still subject to change, with the FIA technical delegate continuing an investigation into the flat floor of Honda.

Dietrich
komolyan...megnézed a rajtot az első kört és ennyi.
nézd meg inkább a V8 tegnapi versenyét..1,5 óra autóverseny csodálatos utolsó körökkel..hasonlóval mint ez volt.
//www.youtube.com/embed/kj4yG10K6kQ

bakkerman
Érdemes megnézni a második futamot? Azt tudom hogy Norbi behozta 2.-nak a gépet,de azon kívül volt valami történés,vagy elég ha csak előre tekerem a pódiumhoz,hogy lássam a három Hondásat a dobogón? :))

RatBaG
SimaSuna
ezek hiányoztak nekem :)
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benõmenõ
Baromi gáz, de ezen a kertvégi libakergetőn érthető. Addig lesz ezen nemzetközi futam, amíg Bennani itt van.
Feri is jó időket ment esőben! <#eljen>
RatBaG
jó kis rádióüzenetek...
https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/789077857859076/

"am i allowed to attack?"
pff

Per Aspera Ad Inferi.

Ennek a pályának semmi értelme. Előzni lehetetlen. Vonatozás és kész.

de még előzést sem

RatBaG
kezd a tököm tele lenni az eurosporttal. reklámok orrba-szájba, se eleje, se vége, szinte sose látunk már pódiumot...

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Ez szép lesz...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10