Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hát ez ennyi volt...
A rajtnál egyszerűen kikapcsolt a rajtprogramom, vissza estem a végére. A Nordschleifenen végig szinte toltam az előttem lévőket, közben a vízhőfok 120 fokra ugrott, az egyenesekben már jóval gyengébb volt az autó, tudtam hogy vagy a technikás részeken előzök, vagy sehol. Egy balosban be tudtam bújni az előttem levő mellé, a jobbosban viszont én voltam kívül, le kapott az autó a pályáról, és a szalagkorlát kifordította a komplett bal első futóművet. Sajnálom hogy így alakult, köszönöm a szurkolást, és persze a csapatnak a tökéletesen felkészített autót, ami most egy kis renoválásra vár, folytatás Portugáliában!

Per Aspera Ad Inferi.
monteiro meg coronel is jól odaverte.
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Igazából ha Ő nincs, kb nincs sehol a WTCC promózva..

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ja nem már az is Virgin Supercars lett...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.05.27. 16:59:07
"Nulla tenaci invia est via"
eddig is tartottam a hondától, hogy csak úgy elnyisszantják a program végét, de ezek után csoda lenne, ha nem.
nem ki is mondták már korábban, hogy oké a padlólemez? aztán mégis előveszik, és visszamenőlegesen büntetnek? egyszerűen agyrém, amit a wtcc művel. ennyire erős lenne még most is a citroen-lobbi?
hurrá, legalább csökkentették a wtcc premium árát. biztos tolongtak az előfizetők.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.27. 11:23:00
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
Honda excluded from Hungary and Morocco results
Winkler Róbert
"Szóval a műsor felvétele után úgy volt, hogy jöttünk ki, és kérdezem a Norbit, milyen autóval van. Aszongya, a szolgálati Civic Type R-rel. Kérdem, milyen. Próbáljam ki, így ő, úgyis egyfelé megyünk. Oké, de én anyám Swiftjével vagyok, azért vissza kéne jönni. Á, majd ő hozza. Így esett, hogy anyám Swiftjét Michelisz Norbert vezette, én meg kipróbáltam ezt a zseniális Type R-t. Az eső szakadt, a telefonom csuromvizes volt, legalább ötször próbálkoztam a fotóval, de Norbi egy rendes autóversenyző teherbírásával vágta magát újra és újra pózba. Anyám Suzukija nevében is köszönöm!"

Per Aspera Ad Inferi.
Én sem szeretem az ilyen csapatutasítást, de szerintem Marrakesh van olyan retek pálya, hogy indokolt legyen egy 1-3-as befutónál.
FIA are to continue the investigation into Honda’s flat floor
The results of the World Touring Car Championship Race of Marrakech and the preceding event at the Hungaroring two weeks’ ago are still subject to change, with the FIA technical delegate continuing an investigation into the flat floor of Honda.
Per Aspera Ad Inferi.
nézd meg inkább a V8 tegnapi versenyét..1,5 óra autóverseny csodálatos utolsó körökkel..hasonlóval mint ez volt.
Marrakesh Race 1
Marrakesh Race 2
DTM:
Hockenheim Race 1
Hockenheim Race 2
BTCC:
Thruxton Race 1-3
Per Aspera Ad Inferi.
https://www.facebook.com/zengomotorsport/videos/1014624565283999/
Per Aspera Ad Inferi.
Feri is jó időket ment esőben! <#eljen>#eljen>
https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/789077857859076/