Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legjobb SEAT-os volt, míg Tarquini meg nem elõzte az elõbb! <#wow1>
Norbi a pályán!
Minstrel
látszik a kilincs belsejénél, hogy sárga

http://topgearhungary.blogspot.com/

Itt kicsit látszik is:

De ez bevett szokás egy ügyfélautónál.
Norbi1990
Valószínû.
Különben miért csomagolták volna ki egy másik csapatnak a kocsiját? <#idiota>
Black Ghost
De most komolyan, azt a sárga autót matricázták át kékre?
SL
ja, hogy a kockát mondod az autó tetején 😄

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Black Ghost
?
A Porschékat már mérik: LT
Norbi1990
Norbi1990
Ahhoz szerintem nem lesz.
SL
mi az? nem tetszik ez a szép kék szín? 😄

Mennyi lehet vele egy fuvar? 😄

Nem tudjátok, lesz valami live timing a testhez este?

Black Ghost
Black Ghost
Black Ghost
Még az a "6×6 taxi"-s kocka 😄DD

Ennyit a KSO-ról. Szerintem a Lada is megfenyegethetné õket, ha nem adnak 400 pont elõnyt a konstruktõri bajnokságban, akkor végleg visszavonulnak. :\
De jó ezeket a képeket nézegetni. <#vigyor2>

Áhhá! Az Es HD mûsora ugyanaz, mint a Es1-é. És kedden adták le. Pedig átnyálaztam a port.hu-t jó elõre, mert nem akartam lemaradni semmirõl, de csak sikerült. Ezért is csodálkoztam, hogy felkerült torrentre egy szezonelõzetes.
Az Eurosport HD-n már leadták tegnap. Muller, Tarquini, Farfus és d'Aste "mindennapjaiba" tekinthetünk bele. Még az új pályákról is van szó, de ezen felül semmi extra. Az újoncokról vagy a mezõny többi tagjáról szó sem esik. 😞
Black Ghost
Tehát most!!! 😊
Black Ghost
Eurosport 2

18:30 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Szezon áttekintés
SL
még szépen rámatricázzák a szponzorokat.

bardocz
Még nincs lefestve a kocsi, vagy ennyi szponzoruk van?😄
A kidobozolás már rendben megy. 😊
Nem kis meló volt eljutni Brazíliába. Remélem, megéri. Mindent bele srácok! <#wink>
Igen alacsony színvonalú mind a kettõ helyszín. Pueblában 3X ismétlõdik a bal-jobb-jobb-bal minta, Marrákesben meg van 5 kisebb-nagyobb sikán meg két visszafordító. De a mehikánereknél legalább van elõzési pont.
Black Ghost
Nem az a baj hogy Mexikóban van hanem az hogy szar a pálya, akár csak Marokkó, az még Pueblát is alul múlja.
SL
lényegében igazad van.

Örülök, ha a MotoGP-t meg fogják tudni tartani rajta. Amúgy meg már 4 kontinensen van futam, Afrika kivételével mindenütt van "tartalék" futam és csak 3 kontinens kell a VB titulushoz. Tehát bármelyik 2 futam esik is ki, marad VB a sorozat. És azért ajánlottam fel két másik, egyébként igen remek mexikói versenypályát, ahol még népesség is van, így nézõk is lennének. De amúgy sem gond az elmaradt verseny, legalább takarékoskodhatnak a csóró (gyári) csapatok.
SL
akkor már inkább balatonring 😄

#2812: azért erõltetik mivel világbajnokság és ne csak európában legyen a legtöbb futam.

Nem értem, miért erõltetik Pueblát. Az aszfaltja is szar, nézõk sincsenek, az árvízrõl meg nem is beszélve. Mehetnének helyette a Hermanos Rodríguezre vagy Montterreybe.
Black Ghost
Ja ja, amúgy ha F1-re nem is, de túra autózni jó a ring.
Jöjjenek a ringre 😊
Black Ghost
Errõl a bekezdésrõl tudomást sem vettem. Sztem felrakták a hajóra mind a 8 TDI-t és aki Curitibáig tud vevõt a portékára, az viheti. Sajnos a Zengõ név még nem vonzza a pénzt és a nagy neveket, de majd ez is megváltozik. <#wink>
Már febrár 19én lehett tudni a TR-sportról, ahol menni fog Monteiro meg Gene.A cikk február 24.-i. Szóval az irónek is tudni kellet volna, bár lehet az interjút még korábban készitette zengõékkel.

Black Ghost
"Igen, a Zengõ-Motorsport jelenleg is folytat tárgyalásokat, mind Tiago Monteiroval, mind Jordi Genével. Mivel a költségvetés annyira ki van hegyezve, hogyha nem tudják biztosítani a megfelelõ anyagi hátteret a versenyzésükhöz, akkor még az is elõfordulhat, hogy egyedül fogok nekivágni ennek a sorozatnak. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy összeálljon egy olyan csapat, ahol Michelisz Norbert és egy tavalyi gyári versenyzõ indulhat egy csapatban."

Itt még akármi is lehet 😊😊😊,......... jó lenne ha összejönne, így nemzetközibb lenne a csapat és ha Zengõék hosszabb távon terveznek akkor bizony kellenek a külföldi befektetõk, Norbinak meg így is úgy is meg kell küzdenie velük.
Új hír, új honlap, új szponzorok. Az autó festésére is nagyon kíváncsi vagyok már.
A végleges curitibai rajtlista csak Barth-al bõvült. Sztem átpasszolták a Sunrednek a TDI-jüket. Azt gondolom, nem hátrány, hogy egy autóval indulnak. A csapatértékelésben nincs pénzdíjazás és nem vennénk hasznát sem egy túl erõs, sem pedig egy túl gyenge csapattársnak sem. Viszont így melyik vonatba fog beállni Norbi a monzai idõmérõn? <#nemtudom>
Laffite
akkor ezek szerint nem lesz másik zengõs autó? tudtok errõl valamit?

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Nõ a létszám. Freddy Barth is TDI-zik. Már Curitibában is ott lesz!
A VB serlegen már csak nem fogják. <#hawaii>
LaszloLedzenyi
csak az a gáz hogy a Seat Eurocup os kupán is elírták a nevét

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Norbi1990
Szerintem nem vmi bonyolult a Norbert név 😄
Michelisz-t még meglehetne érteni, hogy elírják 😄
milk4
"Nortbert Michelisz"

Na,ilyen sem fog többet elõfordulni amikor megnyeri az elsõ futamát WTCC-ben.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ladarevolution
Hiányolom a 2. Zengõs autót, akire talán már csak egy jelentkezõ maradt Rydell személyében. A mezõnybe vártam még Porteirót és a Ladákat is, annak ellenére, hogy kihagyják az elsõ 2 futamot még leadhatták volna a nevezésüket. Marcello Lotti kitért az oroszokra és üdvözli a fiatal tehetségek, Michelisz és Vaulkhard érkezését! A 20 fõs mezõny 8 BMW-bõl, 7 Seatból és 5 Chevybõl fog állni.
Megérkezett a nevezési lista! A mai hírek ismeretében nem sok újdonság van benne. Remélem az SR-Sport nem a privátok között fog indulni.