12867
-
#12187 én már nem bánnám a class one-t, legalább kitakarodna az összes elcseszett technika, most ritkul a férgek névsora, stb. hátha ez kell ahhoz, hogy főnixként támadjon fel a sorozat, mert jelenleg vicc az egész, akármelyik aspektusát nézzük. -
#12186 Kapja be :/ -
Nyiri #12185 Müller újra bebizonyította hogy egy utolsó féreg -
#12184 Ez mi volt? na mindegy, jellemező az egész WTCCre.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.25. 21:37:53 -
#12183 avagy Zoli bácsi engedte használni az autót.. :D -
#12182 Zengős srácok megérkeztek -
#12181 -
#12180 michelisz megint túlvállalt egy q3-at (rip 3. hely), bennani meg első... mi folyik gyöngyösön?!
lantiék fél perccel utána már pedzegetik, hogy sportpolitika :D -
#12179 Miért szerinted az élet más területein hogy megy?
Focinál az átigazolási pénzek egy része adózatlanul jut vissza zsebekbe..
épitkezések, beruházások br. árának a 10% szintén megy zsebekbe
legalábbis Magyarországon.
mert ha nem így lennének, legközelebb más végzi a munkát, mást igazolnak stb.
ebben a kérdéses történetben valaki nem kapta meg a részét és feljelentette őket... -
#12178 -
#12177 A katari hétvége programja:
Csütörtök:
14:00 – Első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
19:00 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
Péntek:
12:30 – Időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport 2, élő)
13:30 – MAC3 csapatidőfutam [30p] (Eurosport 2, élő)
19:15 – Nyitó verseny [12k] (Eurosport 1, élő)
20:15 – Fő verseny [13k] (Eurosport 1, élő) -
Solt #12176 -
#12175 A Zengő Motorsport hivatalos sajtóközleménye:
“Különösen nehéz szívvel vágunk a világbajnokság jövő heti utolsó fordulójának. A tegnap délutáni hírek sajnos igazak, Fecó édesapja is érintett ebben az ügyben. Csapatunk bízik benne, hogy versenyzőnk édesapja mielőbb tisztázódik a vádak alól. Számunkra az út eddig is szabályokkal és törvényekkel volt övezve, más utat pedig nem tartunk elfogadhatónak. A kialakult sajnálatos helyzetben csapatunk továbbra is minden támogatást megad mindkét versenyzőjének, és teljes erőbedobással készül a világbajnokság utolsó fordulójára.”
“Pontosan tudjuk, érezzük most a bőrünkön, hogy ezek az események, hírek, mennyire rombolják az autósport megítélését, és talán a mi megítélésünket is. Ezekből azután olyan szerencsétlen általánosítások következhetnek, amik árnyékában most eredményes hazai autóversenyzők kényszerülnek magyarázkodni, velünk együtt. A vádak nem Fecót illetik, mégis ő fogja a legnagyobb terhet cipelni a hátán a zárófutamon. Apa is csak egy van. De az ártatlanság vélelme őt is megilleti.”
“Szurkoljatok a fiúknak Katarban!” -
#12174 nyilván, csak gondolom nem ekkora méretben.
Aztán most valaki nem kapott valamit, aztán fel lett dobva... :/ -
#12173 Kiss Norbi
1 hr ·
Ezért majdnem lehetetlen a magyar autósportban tisztességes támogatókat találni. Köszönöm a magyar autósport becsületes fele nevében a "jó" hír keltését.
Szeretnék határozottan elhatárolódni az ilyen, és ehhez hasonló esetektől és emberektől.
Nagyon köszönöm támogatóimnak, partnereimnek, akik mellettem vannak! Ők azok akik valós reklámértékért cserébe, kölcsönösen előnyös üzleti, szponzori kapcsolat keretében támogatnak és becsületesen dolgozunk együtt, egymás jó híréért. -
#12172 Michelisz Norbert feeling disappointed.
1 hr ·
A délután megjelent hírekre való tekintettel szükségesnek tartom, hogy a következő gondolatokat megosszam veletek: Először is, a hírekben említett, túraautó-világbajnokságban szereplő pilóta édesapjával kapcsolatban leszögezném, hogy nem az én édesapámról van szó. Emellett fontosnak tartom kiemelni, hogy a támogatóim, a családom és én is minden hasonló jellegű, jogellenes és az autósport megítélését alapjaiban romboló tevékenységtől szigorúan elhatárolódunk. Bízom benne, hogy ezen szomorú történtek senkinek sem csorbítják majd az autósport iránti szeretetét és rajongását. -
Nyiri #12171 A magyar autósport mindig is erről szólt. Kreatív számlázás meg ilyesmi. Egy versenyhétvége megvan mondjuk 6 millióból és számlán van 20. Vajon miért a kamionos cégeknek van versenyistállója nagyrészt? -
#12170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem akarok hülyeséget mondani de az a 100 gyanúsított amit említ az elég sok. Szerintem köztük is van egy pár autó, motor sportos ember/cég... -
#12169 Nem tudom kivel volt interjú, ahol ugyan ez volt, a nagylelkű magyar szponzorok a pénz felét kérik is vissza, fasza módszer adócsalásra. -
#12168 Hát ez gáz. -
#12167 Marad az iRacing szegénynek :D -
#12166 Hoppácska...Ficza Feri édesapja adócsalás ügyben?...
Forrás HirTv.
-
Akey #12165 Egy kis off színes a hírvákuum idejére:
A HDP múlt héten bejelentette az Acura NSX GT3 jövő évi programját. Az európai debütálásról még nincsenek konkrétumok, de az anyacég biztos szeretne a Nordschleifén is megmérkőzni a Lexus-al és a Nissan-al. Remélem Norbi is kap majd néha lepattanót, mint a belga TCR-ben.
Egyébként Peter Kox végezte a bejáratást, aki 2000-ben a JAS Hondával lett 2. az ETCC-ben.
Utoljára szerkesztette: Akey, 2016.11.12. 02:19:59 -
#12164 Hát ők se tolták úgy, hogy TO lenne :)
ráadásul hazai pályán kibaszni valakit a 2. helyről...
végén kiszálltak az autóból és ment nyalizni Whincup mindenkihez, hogy sorry...sorry aki kapott érte egy áthajtásost.. :)
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.11.08. 07:40:19 -
#12163 az angoloknál még a kamionosok is btcc-stílusban tolják:
https://twitter.com/StuartWinkworth/status/795257835080871936 -
#12162 Én meg egy McLaughlin-Micheliszt :) -
#12161 Szerintem csak ez lehet a jövő. Egy egész világra kiterjedő komoly versenynaptár,bivaly autók,a 3 nagy német gyártó,plusz a 3 nagy japán,esetleg valamelyik francia még pluszba...egy amolyan F1/Moto GP szerű csúcskategória csak túraautóban. Tuti siker lenne. Jelenleg annyi a túraautós bajnokság meg a sok töltelék kis széria hogy csak egymástól veszik el a nézőket,a helyszíneken konganak a lelátók az ürességtől,és valljuk be őszintén kibaszottul belterjes lett mára ez a WTCC is...ideje valami forradalmian új megoldásnak,egy világméretűnek. Megnéznék egy Marco Wittmann Michelisz Norbi csatát 300 km/h fölött :) -
#12160 hello class one...
http://hosszabbitas.hu/wtcc/az-ev-vegen-kiszallhat-a-lada-a-wtcc-bol -
Sziasztok!
Várunk minden autóverseny kedvelőt egy kis szimulátoros megmérettetésen. Az Assetto Corsa nevű programmal futó bajnoksághoz csupán a játékra és egy kiegészítőre van szükségetek.
Íme az időrend és a versenynaptár :
20:00 : Időmérő
20:15 : Race 1 - 20 perc
Szerver restart / 10 perc szünet
20:45 : Superpole : Egy mértkört lehet teljesíteni a pályán
20:50 : Race2 - 20 perc
• Tesztfutam – Október 29. : Monza
• Tesztfutam – Október 31. : Nürburgring Short
• Tesztfutam – November 06. : Mugello
• 1 - November 10. : Spa-Francorchamps
• 2 - November 24. : Imola
• 3 – December 8. : Nürburgring Short
• 4 - December 22. : Mugello
Várunk mindenkit sok szeretettel!
> Jelentkezés a bajnokságra és további információk ha felkeltettem az érdeklődést< -
#12158 -
#12157 Vasárnap rendezik a túra autózás csúcsversenyét a Bathurst 1000-t.
magyar idő szerint vasárnap 02:10 - 09:00 -
#12156 Gondolom jelezték neki, ne nyomja azért még annyira. :) -
#12155 A Honda azért összekaparhatná magát mert a Volvo jön fel nagyon,jövőre még jobbak lesznek,az adatok is meglesznek a pályákhoz,a Citroen hiába nem lesz gyári továbbra is óriási előnyük lesz,a Ladák meg szintén egyre jobbak...ma is a második futamon a már régebb óta nem gyári Chevy ott volt Huff seggében Thompson alatt. Persze szépen néz ki az hogy a tabellán ott vannak az elejében a Hondák,de szerintem ez csalóka -
#12154 -
#12153 de kár azért a rohadt safety car-ért... :( -
#12152 a legszebb, hogy volt kamera ami rögzítette, de kivágták a lényeget.. -.-
-
#12151 Annyi hogy Lantiéknak igaza van hogyha Norbi fekete-fehér zászlót kapott a kis lökéséért,akkor Björknek mit kéne kapnia amiért televerte a Honda hátulját,és azon ment el az egyenese Norbinak...
Ez a túraautózás,ez tiszta,csak akkor Norbit se figyelmeztessék kisebb dolog miatt
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.09.25. 09:52:42 -
El Gigante #12150 Kihozta a maximumot! -
#12149 Uristen mi volt itt az utolso korokben...grat Norbinak,odatette magat! -
#12148 pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú