Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez azért durva: link. Elég jó az összes horvát autópálya, de attól még egyik se lesz versenypálya. Szégény Colak ezt máshogy gondolta. <#pardon1>
igen ott a régi pontozás szerint megy.

SL
ha jól tudom az elsõ helyezet a rookieknál 10 pontot kap szóval még Macauban kell jól szerepelnie.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Black Ghost
Már mért nyerte volna meg, 17 pont az elõnye és még van két futam.

Vagy a rookie challenge-t máshogy pontozzák?

1.Norbert Michelisz 147
2.Fredy Barth 130
3.Michel Nykjær 129
milk4
Amúgy már most gratulálhatunk norbinak mivel a WTCC ROOKIE CHALLENGE-t megnyerte matematikailag😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Elmennek a picsába a tenisszel...
bardocz
Köszi!
Black Ghost
Itt azt írják hogy este 18.15 megismétlik, legalább is a 62 perces mûsoridõ ezt sejteti.
bardocz
Akkor azt lekéstem. Bíztam benne, hogy valamikor délután leadják majd.
d.e. 10 órától mindkét versenyt lenyomták

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
Igen, az ismétlésre gondoltam.
LaszloLedzenyi
reggel voltak

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Totti5
Korán reggel voltak nem?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Eurosport csak este adja?:\
Grat Norbi az elsõ futam 5. helyéhez! <#worship>
SL
szép <#eljen>

bulba

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Lteebee
Azért megpróbálhatod civilizáltan is.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

gordon 24
Isti ebben igazad van, meg talán abba is hogy leoltjátok, valóban hülye kérdés amit feltett.

De muszáj olyan stílusban beszélni? Miért kell ez a stílus.. Ez most nem neked szól, de akkor sem értem..

Downhill!!

néztem, utána olvastam, volt akit régebbrõl ismertem és egy futam után tudtam az ismeretlenekrõl is hogy ki/hol megy...fura mi?

Gondolom te sem egybõl tudtad ki ki a WTCC ben! vagy igen ?
Látom vannak olyan ember is akik nem egybõl azzal kezdik válaszukat hogy de hülye vagy ezt se tudod!Ez jólesik ilyen emberek üzenetét olvasni mint Haloloveré!
azért merthamár kenblokkról akarok tudni valamit (mert gondolom tudja ki õ, mit csinál) illik tisztában lenni dolgokkal, nem?

ha én kíváncsi vagyok valakire minimálisan azért képben vagyok róla

Totti5
Lehet hogy nem rendszeres autósport nézõ? miért kell leugatni azért mert egy laikus keveri a dolgokat...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ken Block megtalálta a célközönséget. <#taps>
Black Ghost
+m
Black Ghost
Jézuso, látom képbe vagy.
SL
epicfail

Bocs keverem😞WRC sorozatban megy😞Elnézést!
Én meg Stuart Mária vagyok bazmeg.
WRC-nek hívják bakker...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Kösz 😞
WTCC ben is tolja 😊
de nem vágom angol önéletrajzát nem angolos vagyok 😞
Ulvar
BAZZEG KEZDÕLAPRA ÁLLÍTSD BE AZT A ROHADT GOOGLE-T.

Ne haragudj már meg de ez a WTCC topic egyrészt másrészt meg használd már az eszed.... nem olyan nehéz beütni és megtalálod majd....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Üdv Mindenkinek!
Segítségetek szeretném kérni Ken Block rallyversenyzõrõl kellene nekem az Önéletrajza és eddigi versenyei életpályája.Köszönöm.
bardocz
milk4
Végre egy volvo!!!!😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Black Ghost
Egy Volvo már biztos lesz jövõre.

Plusz okt. 31-én Okayama-ban is indulnak.
b-type
Nincs miért maga alatt lennie....nagyszerû dolog amit csinálnak, csak még jobban kell csinálni.
Zengõ 3 versenyzõ közül választhat..Kiss Norbi, Wéber Gabi, Michelisz Norbi.
Mind a 3 veszett gyors versenyzõ.
De a gyorsaság nem minden...kell a mindig jelen lévõ koncentráció állandó szinten, és magas szinten tartása, és finesz.
Mindig minden szinten van még tanulnivaló, versenyzõnek és a csapatnak is.
Nagyszerû amit elértek, és tényleg sokat vannak képen, egyre jobban elismertek, hát most már csak csiszolni kell, minden megvan.
Kivéve a minél több pénzt, szal hajrá támogatók, lehet odahordani a jó helyre szánt pénzeteket!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Norbi most nagyon maga alatt van és leginkább lekileg. Elmondta nekem, hogy mindent megpróbált, korábban vagy éppen késõbb fékezni, bentrõl kezdeni a kanyart vagy kintrõl, gázt nyomni fék helyett vagy fordítva és semmi. Nem csak, hogy nem megy az autó, de még magyarázatok sincsenek rá, hogy miért nem." Én el se mennék ezzel a csotrogánnyal Ázsiába. Megmártogatnám kromofágban és odakúrnám Jaime Puig pofájába...
SL
Második verseny, hogy alakult? Mert nem voltam itthon.

Norbi1990
Ja.
bardocz
Múltkorit írom. Most szimplán nem volt elég agresszív Norbi, ha kilincsen ott tartja a kocsit, akkor talán nem esik le a pályáról.
Norbi1990
Szerintem nem Tarquini volt, hanem Nykjaer.
bardocz
Lol, Barthot vizsgálják, mert megpöcköli Farfust, de az, hogy tarquini szándékosan lelöki pályáról Micheliszt, az nem probléma. Szánalmasak.
Minstrel
streamet tudtok?

http://topgearhungary.blogspot.com/

b-type
áááá Gabi vazzzeeee, nem lett volna szabad felengedni magadra 😞
aztán meg jájájájjjj...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Köszi!
11:50-kor rajt.
bardocz
Megnéztem. Hétvége legjobb ideje o.O

Wéber versenye mikor lesz? Eurocup oldalán nem találom, csak hogy hány km a pálya-.-"
warm-up