Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Vagy a rookie challenge-t máshogy pontozzák?
1.Norbert Michelisz 147
2.Fredy Barth 130
3.Michel Nykjær 129
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De muszáj olyan stílusban beszélni? Miért kell ez a stílus.. Ez most nem neked szól, de akkor sem értem..
Downhill!!
ha én kíváncsi vagyok valakire minimálisan azért képben vagyok róla
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
WRC-nek hívják bakker...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
WTCC ben is tolja 😊
de nem vágom angol önéletrajzát nem angolos vagyok 😞
Ne haragudj már meg de ez a WTCC topic egyrészt másrészt meg használd már az eszed.... nem olyan nehéz beütni és megtalálod majd....
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Segítségetek szeretném kérni Ken Block rallyversenyzõrõl kellene nekem az Önéletrajza és eddigi versenyei életpályája.Köszönöm.
Zengõ 3 versenyzõ közül választhat..Kiss Norbi, Wéber Gabi, Michelisz Norbi.
Mind a 3 veszett gyors versenyzõ.
De a gyorsaság nem minden...kell a mindig jelen lévõ koncentráció állandó szinten, és magas szinten tartása, és finesz.
Mindig minden szinten van még tanulnivaló, versenyzõnek és a csapatnak is.
Nagyszerû amit elértek, és tényleg sokat vannak képen, egyre jobban elismertek, hát most már csak csiszolni kell, minden megvan.
Kivéve a minél több pénzt, szal hajrá támogatók, lehet odahordani a jó helyre szánt pénzeteket!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
aztán meg jájájájjjj...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Wéber versenye mikor lesz? Eurocup oldalán nem találom, csak hogy hány km a pálya-.-"