12867
-
Debilon #5450 vagy a többi BMW-s más sítlusbvan, máshogyan vezet
az alkatrészek kötöttek, hogy miből és hogyan készülhetnek, nem építhetnek be akármit, akárhonnan -
#5449 Nem hiszem hogy a minőségen múlt, egy rosszul eltalált kerékvető is lehetett.
A sevikkel pedig már tele a tököm, mire ez a nagy hepi, privátok ellen bajnokságot nyerni, hű de nagy dolog!
Akkor lettek volna ekkora arcok mikor még gyári csapatként volt jelen a seat-bmw páros. Nem vertek meg ezek senkit, csak megörökölték az első helyet. -
#5448 Durva,hogy a Cheviknek milyen fölényük van.Mintha egy másik szinten versenyeznének.
Szimpatikus a Ford,Nash elég szépen védekezett.
Zengőék bmwje egy vicc.Tudták előre,hogy nem bírja a futómű a kerékvetőket akkor miért nem szereztek be megfelelő minőségű alkatrészeket?
A többi bmws csapat be tudta szerezni?
Ezért kár volt kimenniük... -
#5447 Hát ez nem volt valami izgi, na de most! -BTCC race2!!! -
#5446 Anett milyen aranyosan izgul.
Szisszeg meg minden xD -
#5445 köszi! ezzel megy -
#5444 BTCC: justin tv -
#5443 ne azt szedd, hanem a beta-t:
szal ezt!!!
Itt nem fog baszakodni, és az angol csatornák is ott lesznek a menüsoron.
-még valami, nem engedd frissíteni a firefox-ot!!! -
#5442 Letöltöttem, be is jön a böngésző, de mindig flashplayer-t kér, pedig telepítve van. Van valami megoldás erre?
-
#5441 Mondjuk a pálya első részénél a BMW-k jók voltak mivel ott nincs semmi sikán ahol át kell dobni a kocsit. Coronel ott adott a Chevyknek rendesen tegnap. -
#5440 Erre a pályára tökéletes setup kell, ami úgy néz ki egyenlőre csak Coronelnek van a BMW-k közül.
A baj a nagy kerékvetőkkel van. Míg a fronthajtásos autók simán áttudják dobni az autót nagyobb kockázat nélkül, addig a BMW-k a hátulhajtás miatt csak rizikózva tudják csak megcsinálni, mivel ha elpattan a hátulja a kocsinak hátsókerekek elkezdenek forogni a levegőbe ha nyomod gázt, miután leérkezel a talajra ott simán kipörgeti a kerekeit a kocsi és már mész is a falba.
Szóval itt a fronthajtásos kocsik lesznek a nyerők, ahogy a Qualyn látszott is. -
#5439 Sehol. Tavaly nem szabadott volna eldobni a sok jó helyezést. Zengőék sem istenek és az autó sem az és Norbi sem az. BMW és a Seat háza táján is van pár csapat akik simán ugyan olyan jók mint Zengő és Norbi páros. Küzdeni kell. -
#5438 nem -
#5437 Azért a Marrakeshi futamot megnézhetem 14.00-kor euron? -
#5436 Mai nap:
m1 08:30 Forma-1 Kínai Nagydíj - Futam
m2 16:45 Túraautó Világbajnokság: Marokkói futam -
#5435 Az Eurosport magyar nyelvű időmérő közvetítése -
#5434 Ez a szezon még rosszabb lesz mint a tavalyi? Fejlődés az hol van? -
#5433 13.? az szopó. na de sejteni lehetett ezen a pályán... -
#5432 Ennyi volt, Norbi 13. -
#5431 http://www.vipbox.tv/watch/46419/3/fia-world-touring-cars---marrakech:-qualifying-live-stream-online.html -
#5430 nézd a streamet.. -
#5428 "Sziasztok! A magyar Eurosport2 nem közvetíti élőben az időmérőt, mert Bundesliga van helyette. Hajnali 2-től felvételről lehet megnézni. A zengomotorsport.hu vagy a FB oldalán megpróbáljuk a "közvetítést"." Michelisz FB
streamen jön akit érdekel. -
#5427 ne hisztizzél..már kiírták 18:25-től lesz közvetítés ;) -
#5426 akinek stream kell
http://www.stream2watch.me/live-tv/eurosport-2-live-stream -
Akey #5423 Nem. Ezért kell hozzá TorUKCatchupTV vagy vmi IP cím manipuláló alkalmazás. Már vannak egyszerű böngésző bővítmények is, de én nem változtatok a bevált módszeremen. -
#5422 Segítsen valaki!
Az eurosportpayer-en szeretnék regisztrálni, illetve előfizetni, de nem tudok, mert az adatok megadása után kér még egy "promotional code"-t is.
Nos ezt hogyan kell beszerezni? -
#5421 az működik Magyarországról is? -
#5420 Schumi a DTM szezonnyitóját a helyszínről nézi -
Akey #5419 Én az ITV honlapján szoktam nézni TorUKCatchupTV-vel. -
#5418 justintv-n lehet tudni előre, hogy ki stream-eli a btcc-t? mert akkor figyelném már futamok előtt, hogy benne legyek a free csoportban -
#5417 http://belsoseg.blog.hu/2012/04/13/meg_hogy_csak_a_loero_szamit -
#5416 WTCC Marokkó - Időmérő/Élő Eurosport 2
Szombat 18:15 - 19:15
WTCC Marokkó - Warm up/Élő Eurosport 2
Vasárnap 11:00 - 11:30
WTCC Marokkó - Warm up/Ismétlés Eurosport
Vasárnap 13:30 - 14:00
WTCC Marokkó - 1. futam Eurosport
Vasárnap 14:00 - 15:00
WTCC Marokkó - 2. futam Eurosport
17:00 - 18:00
WTCC Marokkó 1 és 2. futam m2
16:45 - 18:00
Michelisz Norbert - WTCC Hungarorong, 2011
18:00 - 18:25 -
#5415 akkor hála a jó égnek. már untam, hogy hamilton seggét nyelvvel tisztította folyton :D -
#5414 czolnert nem vitték sehova se, be is sértődött. -
#5413 elvileg Czollner SZTÁR Gyulát is vitték RTL-től, és mivel nem volt tervezve marokkó kihgyása, tuti Ment Mezei mellé vagy Czollner, vagy Szabó Robi -
#5412 -
#5411 szerintem már Mezei se ment, majd az európai futamokra mennek újra, csak Szujó megy mindenhova -
#5409 jöhetne egy Vodafonos V8 supercars is ;) -
#5408 szerintem alapból nem ment volna ki ugye a F1-re ha WTCC-zik és valszeg az egyezség az volt ha megy akkor jó ha még sem akkor Bp-n a WTCC-t nyomja majd az m2-n. -
#5406 Lehet kínából nyomják majd :D
Vagy teleportál.