12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Debilon
    vagy a többi BMW-s más sítlusbvan, máshogyan vezet

az alkatrészek kötöttek, hogy miből és hogyan készülhetnek, nem építhetnek be akármit, akárhonnan
  • Black Ghost
    Nem hiszem hogy a minőségen múlt, egy rosszul eltalált kerékvető is lehetett.

A sevikkel pedig már tele a tököm, mire ez a nagy hepi, privátok ellen bajnokságot nyerni, hű de nagy dolog!
    Akkor lettek volna ekkora arcok mikor még gyári csapatként volt jelen a seat-bmw páros. Nem vertek meg ezek senkit, csak megörökölték az első helyet.
  • desigo
    Durva,hogy a Cheviknek milyen fölényük van.Mintha egy másik szinten versenyeznének.
    Szimpatikus a Ford,Nash elég szépen védekezett.

Zengőék bmwje egy vicc.Tudták előre,hogy nem bírja a futómű a kerékvetőket akkor miért nem szereztek be megfelelő minőségű alkatrészeket?
    A többi bmws csapat be tudta szerezni?
    Ezért kár volt kimenniük...
  • Black Ghost
    Hát ez nem volt valami izgi, na de most! -BTCC race2!!!
  • desigo
    Anett milyen aranyosan izgul.
    Szisszeg meg minden xD
  • Minstrel
    köszi! ezzel megy
  • Black Ghost
    BTCC: justin tv
  • Black Ghost
    ne azt szedd, hanem a beta-t:
    szal ezt!!!

Itt nem fog baszakodni, és az angol csatornák is ott lesznek a menüsoron.

-még valami, nem engedd frissíteni a firefox-ot!!!
  • Minstrel
    Letöltöttem, be is jön a böngésző, de mindig flashplayer-t kér, pedig telepítve van. Van valami megoldás erre?
  • Norbi1990
    Mondjuk a pálya első részénél a BMW-k jók voltak mivel ott nincs semmi sikán ahol át kell dobni a kocsit. Coronel ott adott a Chevyknek rendesen tegnap.
  • Norbi1990
    Erre a pályára tökéletes setup kell, ami úgy néz ki egyenlőre csak Coronelnek van a BMW-k közül.
    A baj a nagy kerékvetőkkel van. Míg a fronthajtásos autók simán áttudják dobni az autót nagyobb kockázat nélkül, addig a BMW-k a hátulhajtás miatt csak rizikózva tudják csak megcsinálni, mivel ha elpattan a hátulja a kocsinak hátsókerekek elkezdenek forogni a levegőbe ha nyomod gázt, miután leérkezel a talajra ott simán kipörgeti a kerekeit a kocsi és már mész is a falba.

Szóval itt a fronthajtásos kocsik lesznek a nyerők, ahogy a Qualyn látszott is.
  • Totti5
    Sehol. Tavaly nem szabadott volna eldobni a sok jó helyezést. Zengőék sem istenek és az autó sem az és Norbi sem az. BMW és a Seat háza táján is van pár csapat akik simán ugyan olyan jók mint Zengő és Norbi páros. Küzdeni kell.
  • RatBaG #5438
    nem
  • Black Ghost
    Azért a Marrakeshi futamot megnézhetem 14.00-kor euron?
  • pedobear
    Mai nap:

m1 08:30 Forma-1 Kínai Nagydíj - Futam
    m2 16:45 Túraautó Világbajnokság: Marokkói futam
  • z0ty4
    Az Eurosport magyar nyelvű időmérő közvetítése
  • pedobear
    Ez a szezon még rosszabb lesz mint a tavalyi? Fejlődés az hol van?
  • RatBaG #5433
    13.? az szopó. na de sejteni lehetett ezen a pályán...
  • Black Ghost
    Ennyi volt, Norbi 13.
  • Dietrich
    http://www.vipbox.tv/watch/46419/3/fia-world-touring-cars---marrakech:-qualifying-live-stream-online.html
  • Dietrich
    nézd a streamet..
  • Dietrich
    "Sziasztok! A magyar Eurosport2 nem közvetíti élőben az időmérőt, mert Bundesliga van helyette. Hajnali 2-től felvételről lehet megnézni. A zengomotorsport.hu vagy a FB oldalán megpróbáljuk a "közvetítést"." Michelisz FB

streamen jön akit érdekel.
  • Dietrich
    ne hisztizzél..már kiírták 18:25-től lesz közvetítés ;)
  • Dietrich
    akinek stream kell
    http://www.stream2watch.me/live-tv/eurosport-2-live-stream
  • Akey
    Nem. Ezért kell hozzá TorUKCatchupTV vagy vmi IP cím manipuláló alkalmazás. Már vannak egyszerű böngésző bővítmények is, de én nem változtatok a bevált módszeremen.
  • Black Ghost
    Segítsen valaki!
    Az eurosportpayer-en szeretnék regisztrálni, illetve előfizetni, de nem tudok, mert az adatok megadása után kér még egy "promotional code"-t is.
    Nos ezt hogyan kell beszerezni?
  • Minstrel
    az működik Magyarországról is?
  • pedobear
    Schumi a DTM szezonnyitóját a helyszínről nézi
  • Akey
    Én az ITV honlapján szoktam nézni TorUKCatchupTV-vel.
  • Minstrel
    justintv-n lehet tudni előre, hogy ki stream-eli a btcc-t? mert akkor figyelném már futamok előtt, hogy benne legyek a free csoportban
  • RatBaG #5417
    http://belsoseg.blog.hu/2012/04/13/meg_hogy_csak_a_loero_szamit
  • Dietrich
    WTCC Marokkó - Időmérő/Élő Eurosport 2
    Szombat 18:15 - 19:15
    WTCC Marokkó - Warm up/Élő Eurosport 2
    Vasárnap 11:00 - 11:30
    WTCC Marokkó - Warm up/Ismétlés Eurosport
    Vasárnap 13:30 - 14:00
    WTCC Marokkó - 1. futam Eurosport
    Vasárnap 14:00 - 15:00
    WTCC Marokkó - 2. futam Eurosport
    17:00 - 18:00
    WTCC Marokkó 1 és 2. futam m2
    16:45 - 18:00
    Michelisz Norbert - WTCC Hungarorong, 2011
    18:00 - 18:25
  • dave9004
    akkor hála a jó égnek. már untam, hogy hamilton seggét nyelvvel tisztította folyton :D
  • RatBaG #5414
    czolnert nem vitték sehova se, be is sértődött.
  • dave9004
    elvileg Czollner SZTÁR Gyulát is vitték RTL-től, és mivel nem volt tervezve marokkó kihgyása, tuti Ment Mezei mellé vagy Czollner, vagy Szabó Robi
  • SitatiS
  • Minstrel
    szerintem már Mezei se ment, majd az európai futamokra mennek újra, csak Szujó megy mindenhova
  • Dietrich
    jöhetne egy Vodafonos V8 supercars is ;)
  • Dietrich
    szerintem alapból nem ment volna ki ugye a F1-re ha WTCC-zik és valszeg az egyezség az volt ha megy akkor jó ha még sem akkor Bp-n a WTCC-t nyomja majd az m2-n.
  • Norbi1990
    Lehet kínából nyomják majd :D
    Vagy teleportál.