Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz! -bizony a jó édes....!!!
1170 kilo - BMW 320 TC
1170 kilo - SEAT León TDI
1155 kilo - BMW 320si
1150 kilo - Chevrolet Cruze 1.6T
1150 kilo - Volvo C30 2.0
1140 kilo - Chevrolet Lacetti 2.0
1170 kilo - BMW 320 TC
1170 kilo - SEAT León TDI
1155 kilo - BMW 320si
1150 kilo - Chevrolet Cruze 1.6T
1150 kilo - Volvo C30 2.0
1140 kilo - Chevrolet Lacetti 2.0
Holnapi rajtsorrend:
01 Robert Huff 1:21.758
02 Yvan Muller +0.389
03 Cacá Bueno +0.785
04 Michel Nykjaer +0.874
05 Kristian Poulsen +0.920
06 Gabriele Tarquini +1.084
07 Tiago Monteiro +1.167
08 Tom Coronel +1.337
09 Fredy Barth +1.580
10 Franz Engstler +9.769
Ennek én most nem örülök, Norbi felkötheti a gatyót. 😞
01 Robert Huff 1:21.758
02 Yvan Muller +0.389
03 Cacá Bueno +0.785
04 Michel Nykjaer +0.874
05 Kristian Poulsen +0.920
06 Gabriele Tarquini +1.084
07 Tiago Monteiro +1.167
08 Tom Coronel +1.337
09 Fredy Barth +1.580
10 Franz Engstler +9.769
Ennek én most nem örülök, Norbi felkötheti a gatyót. 😞
Hát ez sima VB lesz ha ennyire jobb a Sevi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nincs felvétel ezekerõl az új motorokról hogy duruzsolnak?
"Exkluzív interjú Gyulai Zsolttal:
Marokkóban elmarad vagy elmaradhat a WTCC sorozat versenye, és felmerült külföldi oldalakon, hogy adott esetben közép-európai helyszín rendezheti meg, ha csak ideiglenesen is ezt a versenyt. Brnoban már lesz verseny, csak mi jöhetünk szóba…
Forródróton vagyunk (nevet). Ennyit tudok mondani jelen pillanatban. Beszéltünk Jean Todttal… Azt tudni kell, hogy a marrakech-i pályával problémák vannak, de mindenki nagyon akarja a futamot, tehát azt gondolom, hogy ez még nem lefutott téma. Amennyiben felmerül Budapest neve, akkor azért tudni kell azt, hogy ennek a WTCC sorozatnak komoly jogdíjai vannak, elõ kell teremteni rá az anyagi forrást. " f1csatorna.hu
Marokkóban elmarad vagy elmaradhat a WTCC sorozat versenye, és felmerült külföldi oldalakon, hogy adott esetben közép-európai helyszín rendezheti meg, ha csak ideiglenesen is ezt a versenyt. Brnoban már lesz verseny, csak mi jöhetünk szóba…
Forródróton vagyunk (nevet). Ennyit tudok mondani jelen pillanatban. Beszéltünk Jean Todttal… Azt tudni kell, hogy a marrakech-i pályával problémák vannak, de mindenki nagyon akarja a futamot, tehát azt gondolom, hogy ez még nem lefutott téma. Amennyiben felmerül Budapest neve, akkor azért tudni kell azt, hogy ennek a WTCC sorozatnak komoly jogdíjai vannak, elõ kell teremteni rá az anyagi forrást. " f1csatorna.hu
Igaz hogy csak szabad edzés, de azért a 4.-tõl durvák a különbségek:
01 Yvan Muller 1:22.455
02 Robert Huff +0.141
03 Cacá Bueno +0.199
04 Alain Menu +0.341
05 Gabriele Tarquini +1.157
06 Franz Engstler +1.164
07 Tom Coronel +1.171
08 Kristian Poulsen +1.303
09 Tiago Monteiro +1.328
10 Fredy Barth +1.543
01 Yvan Muller 1:22.455
02 Robert Huff +0.141
03 Cacá Bueno +0.199
04 Alain Menu +0.341
05 Gabriele Tarquini +1.157
06 Franz Engstler +1.164
07 Tom Coronel +1.171
08 Kristian Poulsen +1.303
09 Tiago Monteiro +1.328
10 Fredy Barth +1.543
Pár kép az úgynevezett gyáriakról...

Lerohadt a live timing, ezért nem mutatta Coronel utolsó körét. 6 tizeddel gyorsabb volt mindenkinél! De Huffyék tempója így is "csalódás".
2 edzés után a SEAT pariban van a Chevykkel és Bömbölõkkel. link Olyannyira, hogy Monteiro megnyerte az elsõt, a másodikon meg Barth másfél tizedre van az éltõl.
Július 3-án lesz a WSR. De megnéztem a kis naptáracskámat és ugyan rendeznek Rally OB futamot, de a ring szabad. És tuti, hogy nem az A1 Ringet nézték ki maguknak Lottiék, mert ott meg DTM lesz.
Van rá sansz, hogy június 5-én WTCC futam lesz a Hungaringán?!?!?
Marrakech race cancelled
Marrakech race cancelled
úgynézki 😄
Hivatalos rajtlista: Couto megy a levesbe, helyére meg jön Sonderegger BMW-vel. Õ és Norbi nem lesz ott Curitibában. Zoldertõl meg a Bamboo is Cruze-t fog hajtani.
19:53kor kaptam sajtós levelet a bejelentésrõl a Zengõéktõl.. ehh.. 😄DD
TouringCarTimes is lehozta.
Csak ne lenne olyan messze még Zolder, április 24!!!!
Csak ne lenne olyan messze még Zolder, április 24!!!!
Igen. De a Lukoil fizeti az "erõfeszítéseit". Egyébként a Subaru még ebben a hónapban bejelenti, hogy beszállnak-e a WTCC-be. Érdekes módon a Citroennel és Peugeotval WRC és IRC bajnoki címet szerzett Kronos lesz felelõs a projektért. Ott vannak pályán is, idén egy Aston Martin DBR 1-2-t fognak futtatni a Le Mans szériában. link
De kár, hogy Curitibába nem jutnak el. 😞

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Tavaly szezon felétõl már nem néztem, tök jellegtelen futamok voltak.
Bár ehhez szerintem a pálya is nagy mértékben hozzájárult, talán Jyllandsringen, Knutstorp-on voltak jó csaták, a többin csak vonatozás.
Na de majd most.....!!!! 😊
Bár ehhez szerintem a pálya is nagy mértékben hozzájárult, talán Jyllandsringen, Knutstorp-on voltak jó csaták, a többin csak vonatozás.
Na de majd most.....!!!! 😊
Hmm... Az jófajta verseny lesz akkor idén😄
És akkor még Thed Bjorkrõl, Rustadról, vagy Flesh Nilsonról ne is beszéljünk...
Hmmm....😄 királyság lesz..
És akkor még Thed Bjorkrõl, Rustadról, vagy Flesh Nilsonról ne is beszéljünk...
Hmmm....😄 királyság lesz..
Downhill!!
Turkington leszerzõdött a Flash Engeeneringhez. Thompson és Rydell mellett van egy újabb bajnokesélyesünk. Már fel is véstem a STCC futamait a kalendáriumomba. 😄
<#worship>#worship>

Az RBM biztosítja a technikai hátteret Zengõék BMW-jéhez a TouringCarTimes - illetve a forrásuk - szerint. Elég bizalomgerjesztõen hangzik. Viszont csak egy autót tudnak pályára küldeni, ugyanis a költségvetés idén sem lesz korlátlan. Nem úgy, mint Coronelé, aki már tesztelte is a saját BMW-jét.
Priaulx teljes ILMC szezont fut 2011. Így már a halálnál is biztosabb, hogy nem indul a WTCC-ben, ugyanis 2 futam is ütközik, a müncheni DTM parádéról nem is beszélve, ami ráadásul meg Doningtonnal került egy hétvégére.
lol most vettem észre én is 😄D
X. Driver :ASD:ASD:ASD:_AD?S_ASD
X. Driver :ASD:ASD:ASD:_AD?S_ASD
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Mennyire van porrá törve az a Honda😄 Ezt úgy bírom amikor mutatják ezeket az autókat. Õcsém minden úgy áll rajta mint tehénen a gatya😄
Ezeknek az autóknak jót tesz a távolság😄D
Ezeknek az autóknak jót tesz a távolság😄D
Downhill!!
Hát ez az hogy semmi, párnapja csináltak vele egy riportot és lényegében semmi konkrétumot nem mondott, csak annyit hogy ahova megy ott teljes szezont szeretne futni.
A pénz beszél mint mindig.
Látod egy BTCC bajnokot is félre lehet dobni, olyat aki a VB-n egy "öregecske" BMW-l ott volt az elején, pedig mindenki azt hitte hogy csak privátokkal fog majd küzdeni, sõt rá kellet szólni hogy álljon félre, csak hogy a gyáriak plusz pontokhoz juthassanak.
Nincs igazság.
Látod egy BTCC bajnokot is félre lehet dobni, olyat aki a VB-n egy "öregecske" BMW-l ott volt az elején, pedig mindenki azt hitte hogy csak privátokkal fog majd küzdeni, sõt rá kellet szólni hogy álljon félre, csak hogy a gyáriak plusz pontokhoz juthassanak.
Nincs igazság.
Az a fura hogy nincs ajánlata...nem is értem, hogy maradhatott egy ilyen kvalitású versenyzõ ennyi ideig távol..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem Thompson vissza akar menni a VB-re, a Ladát is ez miatt vállalta be, és ha idén jól teljesít jövõre válthatja Dahlgren-t, vagy mehetnek két autóval.
A Volvo még csak most kezdi bármi lehet, sok van abban a kocsiban és Thompson-ban is.
A Volvo még csak most kezdi bármi lehet, sok van abban a kocsiban és Thompson-ban is.