Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
James Thompson az egyik legkiválóbb túrakocsi versenyzõ a Volvo pilótájaként Skandináviában folytatja pályafutását.
A brit versenyzõ elfogadta a Volvo ajánlatát és annak érdekében, hogy a márka 2012-es gyári WTCC csapatában helyet kapjon, elindul az idei Skandináv Túrakocsi Bajnokság futamain.
A Polestar Racing színeiben képviseli majd a svéd márkát a skandináv versenyeken, míg Robert Dahlgren a WTCC-ben vitézkedik majd szintén egyedüli Volvósként.
„Teljesen el vagyok ragadtatva” – nyilatkozta Thompson. „A Volvo és a Polestar Racing egy teljesen tiszta hosszú távú tervvel rendelkezik, amelyen lépésrõl-lépésre halad elõre. Múlt héten jártam a csapat fõhadiszállásán. Épp egy utcai autó prototípusát tesztelték. Most pedig egy Spanyolországi versenyautó teszt következik. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek a Volvo és a Polestar Racing közös programjának.”
A Volvo motorsport igazgatója Derek Crabb is kifejtette véleményét: „Az elsõ és legfontosabb, hogy James harcban álljon az STCC bajnoki címéért, továbbá segítsen a WTCC-ben is kiértékelni a munkánkat. Végül pedig részese lesz Dahlgrennel együtt a Volvo utcai autókat fejlesztõ csapatának is, a Polestar Racing-gel egyetemben.”
Na végre megint normális kocsiban ûl, Thompson rulez!
A két gyártóktól független csapat idén összedobja a felszerelését, és ketten együtt alkotnak majd egy csapatot. Továbbra is a BMW autóit használják majd, de az új 1,6 literes turbófeltöltéses motorokkal szerelt változatot.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Ravaglia csapata a tavalyi esztendõben az olasz SueperStars sorozatban indult és kihagyta a WTCC-t, miután a BMW kiszállt a gyártók versenyébõl. Az olasz csapattulajdonos bizakodó a BMW új 1,6 literes turbós motorjával kapcsolatban.
„A technikát a BMW fejlesztette, és biztosra veszem, hogy tökéletes munkát végeztek. Minden csapat, aki megkapja ezt az erõforrást, jó eredményekért küzdhet.”- mondta Ravaglia. „Emellett nálunk lesz egy gyors és tapasztalt versenyzõ Tom Coronel személyében, aki hozzájárul a csapatunk teljesítményének növeléséhez.”
Nekem inkább Coronel a kakukktojás:
„Úgy érzem magam, mint aki megnyerte az olasz lottót és még a jackpotot is bezsebelte!” - nyilatkozta a holland az Autosportnak. „Nagyszerû, hogy a ROAL Motorsport és Roberto Ravaglia alkalmazásába kerültem, akivel már dolgoztam együtt a kilencvenes években. Ez egy gyõztes csapat.”
Ezt már sokszor hallottuk hogy "na majd most", de valahogy sose tudott együtt menni a nagyokkal.
Sokkal fontosabb hogy Norbi is kapjon egy jó vasat, csak hát a BMW neki nem igazán jó, mondja is hogy még nem vezetett hátsó kerekest.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Folyamatosan érkeznek az új csapatok a sorozatba, köztük olyan neves alakulatok is, mint az egykori GP2 szereplõ Campos Racing, akik még nem döntöttek melyik márkával indulnak, de jön a Racing Experience is, akik a Maserati palettájáról választottak.
Idén rekordot döntenek az indulók számával, ugyanis 19 csapat 43 versenyzõje küzd majd a bajnoki címért fantasztikus autókkal, amelyek között megtalálható az Audi, BMW, Cadillac, Chrysler, Jaguar, Maserati, Porsche és idén a már említett Lexus is.
A mulatság Monzában veszi kezdetét április 10-én.
Más: a TouringCarTimes összegezte az oldal 2010-es eredményeit és közzétette a azon országok TOP10-es listáját, ahonnan a legtöbben olvassák a lapjukat. Kishazánk a 8. a listán. 😄
Solberg nagyon jó arc! Kíváncsi lennék rá a túraautóknál,..bár sajnálnám a rally-s pályáját...azaz bárhogy dönt örülök 😊
Egyike azon versenyzõknek akiket nagyon becsülök a hozzáállása miatt, példa lehet bárkinek..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
„Tudom, mire vagyok képes a pályán, ezért szemeltem ki a Túrakocsi Világbajnokságot.” – nyilatkozat Solberg. „Szeretnék tesztelni néhány autót, hogy lássam milyen. Vezettem már F1-es és Le Mans gépet is, és eléggé jól teljesítettem. Jelen pillanatban a rallyra koncentrálok, de szóba jöhetnek más kategóriák is, amelyek közül a WTCC tûnik a legvalószínûbbnek.”
Solberg a jövõ hónapban elindul az Intercontinental Rally Challange elsõ megmérettetésén Monte Carloban, de ha lehetõség adódik rá, akkor átlép a WTCC-be.
"Biztatóan alakulnak a dolgok ami a jövõt illeti, de biztosat még nem tudok mondani. Ígérem, hogy ti lesztek az elsõk akikkel kézzelfogható információkat közlök. Sajnos úgy néz ki, hogy a SEAT-nak egyelõre nincs, és nem is biztos, hogy lesz új motorja, így elképzelhetõ, hogy váltásra szorulunk, ugyanis az új motorral szerelt márkák 1,5-3 másodperccel gyorsabbak egy körön mint az idei erõforrásaikkal voltak. Akárhogy is történjen, elsõdleges célunk, hogy a lehetõségeinkhez mérten a lehetõ legversenyképesebb márkával álljunk rajthoz."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
My Life for Freedom!
persze, vannak néha elõzések, meg szebb manõverek.. de egy BTCC/V8SC mellett nemmrúg labdába..aztkell mondjam az idei szezon végére nem estem kétségbe ha nem tudtam az aktuális wtcc futamot megnézni..nekem ennyit jelent mostmár
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
2. ha pontok kellenek,akkor van rá 10-12 köröd,hogy csinálj valamit,ergó kockáztatnod kell=élvezetes futam
F1-ben elsõ 12 kör után alszok,WTCC/GP2/BTCC remegve várom a 2. futamot,annyira élvezem. Nos,melyik is az autósport cirkusza? :/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mondjuk nekem az sem tetszik hogy, jövõre eltörlik a handicap rendszert. Izgalmasabb volt a fordított rajt, BTCC-ben is szinte mindig a 3. futam a legjobb.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Mertha 1-1.5 órás versenyeket nyomnának pont az veszne el belõle amiért nézzük.
Azért alakult ez ki, mert ez az 54 km jó az autóknak és mivel ilyen rövid, ezért egyben marad a mezõny.. És minden percben történik valami..
Igaz a BTCC üti veri a wtcc-t de ebbe most nem mennék bele😄
Az a lényeg, hogy tökéletesen jó ez így!
Downhill!!
Miért alakult ez így ki ?
Makaó - 2. futam - 3/1
Makaó - 2. futam - 3/2
Makaó - 2. futam - 3/3
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10