Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
válaszoltam. csak szólok, nehogy megint bugos legyen és ne jelezze...
Per Aspera Ad Inferi.
racingfor.me? Az what is it? <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: S8DJ, 2016.08.05. 08:47:40
btw továbbra is vevő lennék egy racingfor.me meghívóra.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
“Szerencsére rutinműtét volt, de nagyon fájt a beavatkozás. Még most is fáj, de a doktor úrnak volt egy kérése, hogy próbálja lemenni a kórház elé sétálni kicsit. Minden egyes lépés egy nagyon nagy küzdelem, de még jobban fáj, hogy nem lehet Argentínában. Nagyon szurkolók Daninak és az egész csapatnak” – mondta Ficza Feri.
“Feri elmondta, hogy már többször is fájt a hasa, de ez a legutóbbi kirívó volt, és nem akart tovább várni, elment orvoshoz. Jól is tette, mert egyből bennfogták, és nagyon izgulunk érte, reméljük, minél hamarabb felépüljön. A dolog másik fele, hogy ez egy komoly logisztikai átszervezést igényelt, hiszen ha nincs második autó, akkor nem kell bővített csapatot utaztatni” – tette hozzá Zengő Zoli.
A csapatvezető még ebben a helyzetben, és a logisztikai felfordulás közepette is megőrizte humorát.
“Vagy beülök én, ez a másik opció. Megmutatom, Michalecz Róbertnek és Nagy Dánielnek, hogy hogyan kell csapatni. Meg valami López gyerek is lesz. A ruhámat viszem, sisakom van, úgyhogy csapatok egy halálközelit. A csapatom bízik bennem, a legtutibb beállítások megvannak, de egyébként sem kellenek versenymérnökök, mert azt gondolom, én vagyok az egyik legjobb versenyző” – viccelődött Zengő Zoli.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szombat:
13:45 – Első szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
16:00 – Második szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
20:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
21:00 – MAC3 csapatidőfutam <30p>30p> (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
19:00 – Nyitó verseny <13k>13k> (Eurosport 1, élő)
20:00 – Fő verseny <14k>14k> (Eurosport 1, élő)
Per Aspera Ad Inferi.
Kiss Norbival robbant a Mercedes a DTM-ben
Csodák nincsenek, így semmiképp nem arra kell készülni, hogy váratlanul bedobják a mély vízbe a német elitszéria magyarországi futamán, arra viszont nagyobb összegben merünk fogadni, hogy Norbit láthatják majd a helyszíni nézők DTM-es Mercedes volánja mögött.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
https://www.facebook.com/tcrbenelux/app/995581727177340/
Ügyesen ment, sajnos egyet hibázott és meg tudta előzni egy ember de utána már megőrizte a pozícióját Morbidellivel szemben 5-6 körön át <#taps>#taps>
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
csak VF volt sík hülye az egészhez, hogy mi miért történik a pályán...én is ezt csináltam volna a portugál helyében végig nyomás alatt tartani Nagyot, hogy a gumijai fogyjanak el és a végén 2 körrel a vége előtt bepróbálkozzak előzéssel..hogy aztán a végén lassú defekt vagy egyből defekt volt az oka a hibának nem tudom, de ez a hülye VF még akkor is találgatta a felfüggesztést mikor mutatták a defektes kereket...arról sem volt semmi fogalma mitől nőtt a táv 2 körrel..hihetetlen, hogy valaki 30 éves riporteri múlttal még mindig így közvetít pénzért...az meg egy igazi szakértői beszólás volt tőle, hogy a portugál versenyzők előnyben vannak a helyismerettel!
ja tudják jól melyik háznál lehet venni finom portói vöröset :) mert a pálya egyformán új volt mindenkinek...még szerencse, hogy angol nyelvre lehet váltani eurosporton...Nagy helyett "Nádzsi" :)
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.06.26. 13:55:09
(a sok SC miatt hozzácsaptak még két kört a versenytávhoz)
szerk: oké. jurosport2-n is megy :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.26. 11:27:30
Sebaj, elviszik átnézni, aztán fél évig megint nem látjuk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.25. 12:54:36
"Ferenc Ficza a 14.helyen fejezte be a második szabadedzést, Dani Nagy autójának a motorját a MUGEN Euro mérnökei vizsgálják, mivel valamilyen rendellenességet tapasztaltak."
óh jajj...
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.24. 21:43:28
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Per Aspera Ad Inferi.
Zengő Motorsport was live.
7 mins ·
Megérkezett
Nem ezért lett lecsesszintve a Mugen?
13:30 – Teszt <30p>30p> (Live Timing, fiawtcc.com)
Szombat:
10:00 – Első szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
12:00 – Második szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
15:00 – Időmérő edzés <30p+15p+Q3>30p+15p+Q3> (Eurosport 2, élő)
16:30 – MAC3 csapatidőfutam <30p>30p> (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
16:00 – Nyitó verseny <13k>13k> (Eurosport 1, élő)
17:00 – Fő verseny <14k>14k> (Eurosport 1, élő)
Per Aspera Ad Inferi.
4. lett az időmérőn, 3. a Race1-en, és 1. a Race2-n.
Ennek ellenére a bajnokság második helyezettje Pekar hozott rajta 3 pontot a hétvégén, de még így is 22 ponttal ő vezeti a bajnokságot.
Következő verseny Slovakiaring Augusztus végén.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.06.21. 08:35:53
26 autó áll rajthoz.
Szombat
R12. 08:45 - 09:45 /42 kör
Vasárnap
R13. 06:00 - 07:40 /70 kör
stream
szegény thompson, egyik szeme sír, a másik nevet...
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.

<#idiota>#idiota>