12867
-
#5744 • A túraautó-vb második magyar futamában az ötödik helyről induló Michelisz Norbert – aki szombaton azt ígérte, ha kell, kockáztat is – fantasztikus rajttal szinte állva hagyta a mezőnyt, majd a Hungaroring 35 ezres közönségétől támogatva, profi versenyzéssel az első helyen ért célba.
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-mit-mondott-michelisz-a-radion-a-leintes-utan-supka-a-kihagyott-buntetokrol-hetfo-2129030 -
#5743 Jó fej ez a Coronel :)
-
#5742 :)
győzelem szintén angolul..
-
#5741 tavaly 75.000 idén 52.000 nézőt írnak. -
#5740 nem, mert haladunk a személyi kultusz felé :p -
#5739 nem szóltak nekik,hogy már véget ért a kommunizmus? -
#5737 Haha, ennyit erről a Lada kupáról.
Nagyon szánalmas. -
#5736 Nem volt talán annyi ember mint tavaly de a hangulat kárpótolt Baromi jó volt kint lenni. És hát Norbi hát igen.. Ilyen ha összejön minden! Sok ilyet még!
-
#5735 az angol kommentátor jól mérte fel a helyzetet az utolsó coroneles előzésnél :DDDD -
#5734 Nagyon tetszik az új DTM-es BMW;D
-
#5733 Tökre nem a kiállított autókról beszélek, egy versenytechnikáról beszélek a pályán.
Az hogy neked 'unalmas' az csak neked unalmas..én láttam V8-t élőben, sőt annál jobbat is (sztem...sornyolcat :)) ).
És jó, tényleg jó...de más.
Az Auszik/NZ a kisplatós szériaközeli autók versenyére is kirángatják a családot...teljesen más az ottani 'rajongás'.
Nálam meg leverte a lécet, hogy Aaron Slight közvetített a helyszínen.
Egy európai élni és halni tud szurkolóként, az Auszi-újzélandi meg kigurul a pályára beteszi a kölköket a gyekerjátszóba, kajál ilyesmi és megnézi a futamot (vagy egy részét).
Biztos hibás az általánosításom, de ezt láttam/tapasztaltam ahol voltam.
Én ott kérdezgettem hogy tényleg Aaron dumál, meg hogy mit van vele...aztán csak néztek rám semmire.
De más nevekkel is próbálkoztam....autómárka az igen.
Innen Európából lehet nagyon vonzó, de ott meg minden más..és tényleg.
-
#5732 tudod mi a nem unalmas nézői szempontból? az amelyiknél az 50. körben így mennek mint ma..
-
#5731 12 körön át mennek egymás után abban semmi izgalom nincs nekem mint nézőnek (most csak a 2. futamról beszélek)..versenyautókat kiállításokon is lehet látni :p
csak nekünk Magyaroknak Norbiék miatt nem volt unalmas..kérdezz meg egy semleges nézőt szerinte milyen volt a 2. futam. -
#5730 Nem unalmas..komolyan nem értem aki szereti a technikai autósportot, az hogy mondhat unalmast..?
Eseménytelen :)
Az lehet, de unalmas nem, amíg látni versenytechnikát a képen, addig az nem lehet unalmas, az mozog, az radíroz, ívet csúszik vagy szűkít, blokkol..stb.
Na mindegy.
Szép volt Norbi, Gabi és csapat!
és hajrá Kiss Norbi!! -
#5729 Grat Norbinak és a Zengő csapatnak!
Köszönet Bennaninek és Monteironak is :)
Hihetetlen a BMW ereje álló rajtoknál..pedig most +40 kiló is volt benne.
Norbi győzelme feledteti milyen baszott unalmas a WTCC..gyakorlatilag semmi nem történt 12 körön át ;) -
#5728 Gyönyőrűűű verseny!!! -
#5727 Ha jól láttam a végén az összefoglalóban,akkor azért mert Thompson jobb hátsójánál fogva kipörgette egy kanyar bejáratánál. -
#5726 Kevés verseny van ahol ennyit mutatják a tomboló nézősereget. Hatalmas reklám ez a szervezőknek:) Norbi fantasztikus volt. Gábor balesetbe keveredett, amit jó lenne látni, hogy miért kapott áthajtásost. -
#5725 -
#5724 meg, motogpben is így járt Talmácsi mindig :) -
Bullitt #5723 Zengő megkapta a pezsgőt rendesen. :D -
#5722 ja. a miénk ráadásul ilyen lassan indul meg, a többi általában pampararampamm pampamm :D -
Bullitt #5721 A himnuszok mindig ennyire meg vannak kurtítva? :D -
#5720 hoppá, első bmw-s győzelem 2012-ben, és norbi első bmw-s első helye szintén!
csak a jegyzőkönyv kedvéért :) -
#5719 és akkor szóljon a:
-
#5718 vegre
gratula... -
Bullitt #5717 Ja, amennyire tavaly peches volt, annyira összejött most minden :) -
#5716 most minden összeállt, a chevyk beragadtak a mezőnybe, a tempójuk se volt oké, a sors is így akarta :DDD -
#5715 Ez jól esett ez a nyereség :'( -
#5714 Franc a reklámokba, őket akarom nézni !!!!! -
bodajoci #5713 Igeeeen :)
-
#5712 IGEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!! -
#5711 Ez aaaaz ez az ez az ez az !!!! -
Bullitt #5710 2,5 kör, gyerünk Norbi, ezt be kell hozni... -
#5709 sajnos azért nincs olyan nagy távolság norbi mögött, mint amennyire a kommentátorok sugallják.
remélem kihúzza a végéig, és nem lesz technikai gond sem. -
bodajoci #5708 Rem behozza Norbi :)
-
#5707 közben itt meg dtm
http://hu.justin.tv/ps_riesen -
Bullitt #5706 Itt :) -
#5705 link? -
Bullitt #5704 Találtam egy angol streamet, megint csodálkoznak mekkora hangulat van a lelátón :D