12867
-
#5787 Brnoból az egyik aki hazahozta Gstyle a másik aki iracen az IC-s cikkeket írja. Kirakta az erkélyre akkoriban mert büdös volt koreai a gumi :D -
Rainbow15 #5786 A narancssárga ruhás bácsi meg szórakoztatta a közönséget az 1-es kanyarban, táncolt a seprűvel D: -
#5785 Nem ő volt.
Csávó volt. Viszont a szünetekbe amikor a pályát sepregetik volt 2 csaj.
Az egyiknek volt seprűje viszont nem csinált vele semmit, ott dirigált a csávóknak :DDD -
#5784 Igen!::) Pont ezen agyaltam, mert ugye én is láttam ezt a srácot. Hogy mi lesz? Haza viszi azt a retkes koszos gumit és??? Berakja a nappaliba?
Nem értem az embereket komolyan::D Értem én hogy ereklye, de az akkor is egy elhasznált, retkes gumi::D -
#5783 box kijáratnál most is a szőke csaj volt?
2006 óta a GT, WSR versenyeken szopkott ő lenni. -
#5782 Régebben az A1GP adta oda a kopott gumikat..Brnoból hoztak is haza a srácok anno. A marhák mikor megkapták a paddockban gurigáztak velük a csapatok, versenyzők meg röhögtek rajtuk "nagykölkök" :) -
#5781 Hulk Hogan ellátogatott Magyarországra? :) -
#5780 Norbi "koncentrál" kép valami eszméletlen jó :) -
#5779 Csoportképen a pályabírók láthatók! -
-
#5777 azóta sokminden változott.
-
#5776 miért nem engedik be?10éve beengedték az f1-re azóta nem voltam ott :D -
#5775 nem. sima táskába vittünk 4 hideg sört :) -
#5773 vége volt a Race2nek, indultunk ki...erre kint a kapu mellett 5-6 hűtőláda meg vagy 40sörösdoboz.. :) -
#5772 Az jó:)Befelé meg a hűtőtáskákat nem engedték -
Akey #5770 Ha még valaki nem látta volna. Lada Granta mélyteszt. :D -
#5769 A hétvégén találkoztam a ringen egy fazonnal,aki egy kopott slick-el sétálgatott vigyorogva a nézőtéren.Létezik,hogy a lefutott gumikat el lehet kérni a csapatoktól? -
Az STCC Mantorp-i versenyét honnan lehet megszerezni? Érdekel, csak nem találom. -
#5767 Új pályák jövőre? -
#5766 :DDDD -
#5765 -
#5764 5 éves szakmai tapasztalat és protekcó:D -
#5763 Nem tudom:) nekem annó szóltak hogy akarok e menni:) Aztán meg jól elég volt belőle:) -
#5762 kiváncsi lennék egy olyan cikkre amiben leirják (riportok után) hogy egy autó vagy motor versenysportban, hogy lehet bekerülni a szerelő csapatba vagy akik a gumit cserélik, tankolnak. mindegy, hogy a Zengő vagy F1 vagy V8 vagy indycar csapat...oké tudnia kell szerelni. És?
Amúgy voltak nők is indycarban..gumicserénél ővék volt a pitfalhoz közelebb eső első gumi :) -
#5761 -
#5760 ááá, inkább egy Kalina GTI-be egy Granta turbó motort :)))
Meg is tapogattam, sajna haza nem lehetett hozni :)))
-
#5759 minden tekintetben fail, lapozzunk :D -
#5757 ó bocsánat, hetet tévesztettem, és nem néztem végig még az oldalt sem
(azt hittem a ringen volt a reakció, nem még Szlovákiában) -
#5756 #5657
??? -
-
#5754 Szombaton mondta a bemondó ürge,hogy ennek a Granta-nak akkora nyomatéka van mint annak idején a Leon TDI-nek. ....és az látszott is rajta menet közben,hogy nagyon tud menni. -
#5753 akkor a Kalina GTi-s logód már elavult. Granta Turbo? :) -
#5752 hihi, ez nekem is megadatott, hogy beleülhettem ugyan ebbe a kocsiba, igaz csak egy helyben állva :) De az is nagy élmény volt, szóval el tudom képzelni milyen lehetett vele "gurulni" a parkolóban :)
Amúgy a hétvége nagyon jó volt. A hangulat fantasztikus.
Norbiéknak nagyon-nagy grat :)
Én személy szerint azért Thompsonnak is drukkoltam Zengőék mellett, de nekik sajnos pechjük volt.
Viszont a kemény 30perces tesztlehetőség, után a 2. szabadedzésen elért 9. hely, illetve a Q1-ben első (és sajnos egyetlen) mért köre 9. idő, azért egész jó eredmény egy kb 3,5 hónap alatt megépült kocsitól.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Portugáliában, ha nem jön közbe semmi apró technikai malőr, akkor oda tud-e érni vele az elejébe Thompson. :) -
#5751 :DDDDDDDDDDDD
Megkérdezem má az osztálytársamat lehet hogy ő volt,de aztán lehet hogy én -
#5750 szerintem a sevitől volt valaki
gondolom azért verseny előtt akárki nem lehet ott a pitben -
#5749 Sajnos,a mai világban... -
#5748 hihetetlen, hogy még ott is ez történik :C -
#5747 :SS -
#5746 Facebook
Zengő Motorsport · 14 perce ·
A segítségetekre van szükségünk!!!
Az alábbi dolgok tűntek el, értékes felvételekkel a pitfalról tegnap az első futam előtt. Az autó kitolásánál még megvolt, de a rajtnál már nem.
1db GoPro HD Hero2
1db Drift Power Pack
1db 32GB SD HC kártya
1db Pedco Ultra Clamp „S”
Remélem, valaki visszajuttatja hozzánk!
(Kérlek, ne kommentáljátok, köszönjük!) -