Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

"Jól van, mára kiszavazzuk a parát a villából, elterülünk a meleg aszfalton és átfut egy gondolat az agyunkon:
Szóval ilyen egy BMW? Ilyen! Lájkoljuk!" <#taps>#taps><#taps>#taps>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
0.992 a hátránya az elsõtõl..tegnap még 1,5 mp volt!
többet lehet az autóban ebbõl akár megint win lehet Macaun 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=114049&part=sports
a magic.tv az jó streamet ad indycarhoz is.
WTCC Belgium - Idõmérõ/Élõ
Eurosport2
Ma 14:00 - 14:45
voo sirály
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2012 szeptemberben Sonomában lesz WTCC futam!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
01 Tommy Rustad 1:10.401
02 Richard Göransson +0.067
03 James Thompson +0.069
04 Jason Watt +0.121
05 Rickard Rydell +0.136
06 Roger Eriksson +0.209
07 Mattias Andersson +0.748
08 Colin Turkington +1.476
A KW Suspensions egy átlátszó png-t vagy svg-t adhatott volna, az autó elejére, hogy ne rontsa el ennyire az összképet :S
Csak annyi a gáz hogy az autó mûszakilag még sehol sincs,ezt köszönhetjük a BMW-nek!Teljes kört nem sikerült az autóval menni,futamra alkalmatlan motor van benne,nyomásveszés olajvesztés és még a turbó sem mûködött rendesen!
Úgy hogy marad a szabadedzés! 😞

http://topgearhungary.blogspot.com/
Hivatalos súly lista Jyllandsringen!
1185 kilo - BMW 320si E90 <5 & 6 speed SQ-box>5 & 6 speed SQ-box>
1170 kilo - BMW 320si E90 <5 speed H-box>5 speed H-box>
1170 kilo - Volkswagen Scirocco
1165 kilo - Chevrolet Cruze
1159 kilo - Volvo C30
1150 kilo - Honda Accord
1150 kilo - SEAT Leon TFSi
1150 kilo - Alfa Romeo 156
1140 kilo - Alfa Romeo 156
1140 kilo - BMW 320i E46