12867
-
#5829 Hétvégi közvetítések:
V8 Supercars
Szombat
1. Futam 08:05-09:15
Vasárnap
2. Futam 07:40-09:15
stream
Sportklub
Szombat, 13:40 Autósport (élő)
DTM, Német túraautó-bajnokság, Brands Hatch
Vasárnap, 14:00 Autósport (élő)
DTM, Német túraautó-bajnokság, Brands Hatch
Eurosport2, szombat
15:45 LG FIA Túraautó Világbajnokság (élő)
Salzburg, Ausztria, selejtező
Eurosport, vasárnap
8:30 FIA Túraautó Világbajnokság
Salzburg, Ausztria, selejtező (ism)
8:45 FIA Túraautó Világbajnokság (élő)
Salzburg, Ausztria, bemelegítés
13:00 FIA Túraautó Világbajnokság (élő)
Salzburg, Ausztria, 11. kör
14:00
FIA Túraautó Világbajnokság (élő)
Salzburg, Ausztria, 12. kör -
#5827 Michelisz Norbi visszatért a birodalmi lépegető szintű szimulátorba, amivel Tihanyban, az Eurosport standján már játszott egy keveset. Hogy mi történt még, azt holnap megtudjátok a Fábry Showból!! -
#5826 jónő :) -
#5825 Lotus Ladies Cup: Interview with Anett Kõváry
Anett első külföldi interjúja :)
-
#5824 Szerintem még szoknia kell a gépet, vagy nemtudom. Csak lesznek majd kimagaslóbb eredményei is :D -
#5823 Gabi csak európaiakon megy úgy néz ki, Norbi megy az összes futamra. -
#5822 Most volt időm és újranéztem mindkét magyar wtcc futamot.
Az első sokkal izgalmasabb volt de a második végét könnyeztem mégis meg :)
Kimondhatatlanul sajnálom,hogy nem voltam kint.
Mi lehet a gondja Wéber Gabinak,hogy ilyen gyengén megy?
Szoknia kell még az autót vagy más probléma?
A Zengő team el fog utazni az összes hátralévő futamra is?
ausztria,portugália,brazilia,USA,japán,kína,macao ? -
#5821 Mert tele vagyunk jól támogatott autóvezető tehetségekkel...mi másra bsznánk el a pénzt mint közszereplő nők egójának támogatására..
-
#5820 a büdös életben nem adnák neki licenszet a jövőben...az anyukájával szórakozzon versenypályán..itt nem lehet esc-t nyomni egy crash után. -
jó reklám volt ez zsókának
így még többen ismerik -
#5818 Igaza van. A kiemelt szöveg meg... -
#5817 ÍÍÍÍjuuuj az utolsó mondat, te jó ég ! :D :D -
#5816 Kapócs Zsóka
Első verseny: A 2. kört kezdtük meg, amikor Vogel Adri jött mögöttem, és mondták a fülemre, hogy védekezzek. Egy hónapja ültem először autóba, így nem igazán tudtam gyakorolni még a védekezés-támadást. Még csak egy versenyem volt, mert ugye a múlt héten meg a kerekem tört ki, és emiatt kellett feladnom a versenyt. Visszatérve a maihoz, mentem befelé és jó helyre kerültem. Azt a kanyart jól be szoktam venni, arra gondoltam, ha majd becsúszok, onnan egy jó padlógázt tudok adni, és még ha nekimegyek is annak, aki mellettem áll, pont meg fog tartani. Na most ebből ez lett. A védekezést össze akartam kötni a támadással. Egyszer csak elkezdtem pördülni, pontosan nem tudtam, hogy mi történik, láttam az üvegszilánkokat repülni az arcom előtt, aztán becsapódtam a gumifalba és lógtam lefelé. Magamnál voltam, mert gyorsan levettem a gyújtást. Aztán jöttek a mentősök és megkérdezték hogy vagyok. Fáj egy kicsit a nyakam és a hátam. Ez a baleset nem vette el a kedvem a versenyzéstőé, de biztos óvatosabb leszek.
http://www.ladiescup.hu/Lotus_Ladies_Cup/HIREK_Nyilatkozatok_II._versenyhetvege.html
Nyílt levél Zsókának!
Kedves Zsóka!
Gál Szabolcs vagyok,12 évet autóversenyeztem, voltam magyar bajnok (Astra), Wéber Gabival és Norbival (Clio, Seat kupa) együtt nőttünk fel a versenypályákon hatalmas csatákban. Versenyzőtársaim és magam nevében kikérjük magunknak, hogy úgy nyilatkozol, mint egy autóversenyző. Amit láttunk téma nálunk a fórumokon és egyáltalán nem nevetgélünk, mint Te! Nem véletlenül vették el a licencedet! Amióta az eszemet tudom senkinek nem vették el a licencét!!! Olyan fokú ön és közveszélyes dolgot csináltál, mely megbocsáthatatlan, különös tekintettel arra, ahogy az esemény után teszel nyilatkozatokat, melyekben csak ráerősítesz arra, hogy ehhez a sporthoz annyi közöd van, mint bányalónak az epsoni derbihez!. Sajnos (lehet celebségedből adódó ostoba gőg okán) fel sem fogod mit műveltél! Levelemet azért írom meg, hogy tudd, mint gyorsasági autóversenyzők mélységesen megvetünk, különösen az eset után tett ostoba és dilettáns nyilatkozataid hallatán.Tudom, azt elismerni, hogy hülye voltam, nem tudok rendesen vezetni, bocsánatot kérek mindenkitől, ez egy magadfajta celebnél egyenlő az istenkáromlással, hiszen Ti az emberek feletti félistennek hiszitek magatokat!
Tiltakozunk, hogy autóversenyzőnek nevezed magad, mert ez ránk nézve súlyos sértés, bár elhallgatva hozzá nem értő, tudatlan nyilatkozataidat, az a baj (és ez a legnagyobb baj), hogy fel sem fogod, hogy GYILKOSSÁGOT kíséreltél meg! Ezt hívják gondatlan emberölési kísérletnek, hiszen egy felkészült autóversenyző ilyet sehol semmilyen körülmények között nem tesz!
Zárszóm Zsóka csak annyi, hogy ha legközelebb azt hallod, hogy védekezz Zsóka védekezz, akkor húzzatok inkább gumit vagy nyeld le!
ui: ne próbáld megmagyarázni, mert neked ez nem fog menni...
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=117993547&t=9139390 -
#5815 http://www.origo.hu/auto/20120512-michelisz-norbert-interju.html -
#5814 http://www.zengomotorsport.hu/a_27_es_kormanya_mogul -
#5813 Én csak egy helyen láttam élőben, méghozzá a hátsó doblemezt ahol megvágták a szélesítés miatt, az oda behegesztett lemezen már felületi rozsda kezdett lenni.
Szerintem kb úgy vannak vele hogy leszarják. Ha beraknak egy 2-es lemezt az ívnek, végighegesztik, minden alapozó nélkül kap egy színt, aztán kész. Versenyautón jó az. Egyrészt nem látszik, másrészt mire a 2-es lemez átrohad, addig 15-ször összetörik az autó és úgy is kuka lesz a kasztni. Tehát nem szempont :D -
#5812 Itt ott azért van egy kis rozsda. Az oroszok nem akadnak fenn apróságokon Azért az is elég komoly volt, amikor kerékcserénél a krokodilemelővel idétlenkedtek. Olyan hangosan zörgött,hogy még a lelátón is lehetett hallani. -
#5811 http://sportgeza.hu/sport/2012/05/10/michelisznorbi/ -
#5810 biztos van vmi standard mód erre...
újvendég mosogat, hopp +30kg...vagy átlag +20 és gyertek..
Nagyon tetszik ez a Lada...olyan mágnespichhájú...vonza a tekintetem :) -
#5809 A kupás is egy komoly versenyautó már igazából, nem egy feljavított széria, de a WTCC-s az még durvább :)
Thompson szerint kézzelfogható különbség van a régebbi Priora és a Granta között. Sokkal jobb ez az autó, annak ellenére hogy szinte semmi teszt nincs benne és alig mentek a kocsival.
Igazából ha az apró hibákat kijavítják és nem szívnak ilyen bagatel dolgokkal, mint elektronikai hibától nem kap elég benzint a motor, meg társai akkor Portugáliában első 10-ben ott lehetnek +40kg-al is. Bár ott nem tudom mennyit kapnak, de gondolom ott is annyit.
Vagy ezt most hogy állapítják meg? -
#5808 Köszi! Pedig azt hittem, hogy közelebb állnak a WTCC-shez és akkor jól kitudnak próbálni minden fejlesztést egyszerre több autón, persze gondolom az nagyobb költség lenne és annyit a Ladának se ér meg a dolog. Kár, hogy abbahagyták két éve, már sokkal előrébb lehetnének. -
#5807 Kupás autó árát megtaláltam neked a TMS Sport honlapján.
7,4-es Rubel árfolyammal nézve közel 14 millió Ft átszámítva a kocsi ára.
Amúgy itt vannak mindenféle Versenyautók és alkatrészeik ára külön a felső linken, illetve az alsón pedig a Kupás Granta ára.
http://tmsport.ru/sport/?id=4100 -
#5806 árukat passzolom :)
videó: Thompson nyilatkozata a hétvégén :)
Pár kép a kupásról: (motorról linkeltem korábban)
hátsó fék+futómű
első fék
váltócsere közben
első futómű
első futómű
első futómű
első hossznyúlványok és futómű bekötési pontok merevítője
első hossznyúlványok és futómű bekötési pontok merevítője
műszerfal
csövezés
hátsó dual rugó
Illetve Thompsonéról:
oldalról
szemből
szemből
motor
-
#5805 Ladáról...
próbáltam keresni árat, de nem láttam..
a BMW 220.000euro körül van..
-
#5804 Az autók árairól lehet tudni valamit? -
#5803 tulajdonképpen mindenben :)
A szériához már a kupásnak sincs semmi köze.
pl: GL szemes csőlengőkarok elöl, fullra áterősítet kapcsolt lengőkaros futómű hátul, fokozatmentesen állítható sorban elhelyezett dual rugóstaggal, elől akkora 4dugattyűs AP versenyfék akkora tárcsával mint egy családi pizza, hátul 2 dugattyús AP fék, picit kisebb tárcsával :)
Kasztni áterősítve és 240 lovas 1.6-os turbómotor, 6+R sebességes szekvenciális váltóval.
Thompsonéban pedig ennél is jobb cuccok, meg minden tökéletesebb.
Még erősebb motor (310Le), még jobb futómű, még nagyobb fék, még jobban erősített kasztni, és kicsit más aerodinamikai csomag (lökösök, szélesítések mások), hasburkolattal.
Motorokban az is nagy különbség, hogy a WTCC-sben sokkal több és komolyabb elektronika van.
-
#5802 Tudtommal kicsit gyengébb. -
#5801 a kupás Lada miben más, mint a WTCC-s? -
Solt #5800 -
#5799 MSN-be beírod és rájössz :D Amúgy még ezután a videó után is előjött pár könnycsepp :D -
#5797 ez most segg vagy szív lenne? -
#5796 (Y) -
#5795 -
#5794 de furcsa a btcc-s naptár nekem , május július kimarad, akkor nem várom hétvégéken őket egy darabig :D Jun 10 a következő -
#5793 ha a kettőt összeadod akkor az pont 50.000 :DD
egyébként a hivatalos nézőszámot egy-egy adott széria esetében az összt adják meg tehát péntek-szombat-vasárnap. persze tudott dolog pénteken általában nézők nélkül vagy elenyésző számban zajlanak a freek, így többségében szombat és vasárnapot adják össze.
Viszont tavaly azt mondták csak vasárnap voltak 70.000-en..mikor kiderült nem fre lesz idén akkor mondtam örüljenek ha lesz 40.000 néző vasárnap.
A WTCC vezérei viszont elégedettek voltak most is a látvánnyal..Muller megis jegyezte minden pályán ilyen szurkolás kellene.. -
#5792 máshol meg vmi 50.000 nézőről beszélnek..
lényeg, hoyg akár 35, akár 50.000...Én ott voltam! Jövőre újra meyek :) -
#5791 tegnap esti WTCC inside-ban az hangzott el, hogy hivatalosan, szombaton 15.000, vasárnap 35.000 néző volt. -
#5790 láttam. a Villamospótlóról csináltam is képet :) -
#5789 Azt nem láttam. A seprős kocsi is jó volt, a sok szünetbe ő volt a fénypont :DD -
#5788 :)))