Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint mi ? hogy szar a BMW ?
tényleg hatalmas szerencse..

Amatorversenyzo
szerencse

mercedes E320 CDI owner

"A szerelés miatt a rajtrácsra sem értünk fel, a boxutcából rajtoltunk..."

Black Ghost
Akkor lassíts, így jó 😊..., BTCC-ben sokkal durvábban kiteszik egymást, utána még sincs durci (és itt sem volt), box-ban simán lepacsiznak.
Fordított helyzetben Huff ugyan ezt tette volna, mert ha nem akkor box-ban agyonverik 29-es villáskulccsal.

Férfias küzdelem volt, a jóval gyengébb TDI szívatta a Turbós Chevy-t, ha Huff-nak van egy kis esze simán bekocsikázik 2.-nak és pontban elhúz Muller-tõl, ehelyett kemény gyereket játszott.
Dietrich
Oké megbüntették a csapatot mert elöbb kezdtek szerelni 8lehet ha nem kezdik akkor el sem tudnak indulni)
de mi van azokkal akik már a platón lévõ autókat szerelték :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Laffite
legalábbis ezt olvastam... amúgy tarquini-huff esetében szerintem tarquini csak versenyzett... így is baromi sokszor nem hagyják a versenybírók a pályán eldõlni a dolgokat... kemény volt, ez tény, ezért profi...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
rövidebb lett az idõ a szervizre a két verseny között és erre nem figyelt oda a csapat, saját bevallásuk szerint is õk nézték el... valószínûleg belefértek volna az idõbe a szereléssel, csak rutintalanok voltak - ez nem az én véleményem, az övéké...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

nyuny01
Várjuk azért meg mit nyilatkoznak...
Mert nem tudjuk hogy mit javítottak és miért kellett elõbb nekiállni.
A szervót nem cserélték ki,tehát ezért biztosan nem!A lökhárító szikszalagozása?Hát nem valószínû!
De szerintem hamarosan kiderül!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

milk4
Boxutcából 8. helyen végezni.Szép munka.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

naja, mekkora gagyi csapat, hagyták volna inkább hogy ne tudjon indulni a 2. versenyen... <#wilting>

b-type
na ez már nem így van...hülyén hangzik hogy irritál a fû, találd magad ilyen helyzetbe egy ilyen pályaszakaszon és könnyen megérted miért qva nagy genyóság...ott már egyébként is mindegy....sõt talán jobb ha nem lépsz a fékre..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Neeem..😊
Hidd el semmi támadó szándék nincs bennem, pusztán másként látjuk, de Tarquini az elejétõl kezdve nagyon keményen védekezett, Huff sokszor vesztett idõt azzal hogy Tarquini rontott, de lefogta az ívet (így estek fel rájuk Menu-k is az egyik esetnél), aztán Huff figyelt hátra is, és persze a vonatban melegednek a fékek-gumik.
Kicsit bepihentek, amikor Tarquini újra hibázott, és Huff teljesen frankón bement mellé, akkor kitette a fûre csúnya helyen, azt hogy Huff hogy érkezett be a fékre, az ebbõl a kameraállásból úgy nézhet ki...és nincs is kizárva mintha Huff érkezett volna Tarquini-ra, de szvsz ha Tarquini csak kicsit is húzott kifele..csak kicsit is, akkor ár az õvé a balhé, mert külsõ ívrõl érkezve arra a féktávra szinte esélytelen korrigálni..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Akkor leírom bõvebben, Tarqini nem ért Huff-hoz, ameddig õ van elõrébb oda húzza a kocsit ahova akarja, ha valakit irritál a fû lépjen a fékre, ezt még F1-be is szabad, szal nem volt itt veszélyeztetés.
Az ütközés meg szintén Huff hibája, szerette volna megúsztatni a leon seggét de túl korán kezdte és a saját futómûvét ütötte meg.
nyuny01
Norbi szépet ment,kár volt a csapattól ez a hiba! 😞

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bardocz
Én se szeretem a kopaszt,d e szerintem itt nem õ hibázott. Pedig jó lett volna, ha Huff el tud menni, nem akarom, hogy Muller legyen a vb.
nyuny01
Én úgy láttam Huff ment neki,meg ugye a Chevrolet elõzéseirõl ne is beszéljünk!Ha máshogy nem megy akkor kitessékeljük az elõttünk haladód...
Úgy hogy Tarquini-nek szerintem ennyit el lehet nézni és hozzáteszem nagyon szépet ment!

b-type
ja és a legfontosabb, grat Norbi 😊 <#eljen>

b-type
Ez nem a Chevy-rõl szól, versenyszitú volt, és Tarquini túl kemény volt ezen a pályaszakaszon, ez egy esõs rész ahol az autó az egyik könnyûlésbõl esik a másikba és onnan kell féket venni, Huff csak támadott mert helyzetbe került...helyzetbe hozta Tarquini azzal hogy hibázott, de a védekezés az túl kemény volt.

Totti5
Tarquini kicsit lekergette az útról, de utána Huff simán beleszállt oldalról... szerencsére csak magát ütötte ki, pedig én sem kedvelem Tarquinit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Huff ment bele, attól sérült az autója
nyuny01
"Tarquini-t"?

Úgy is elvolt szállva a Chevrolet,azt hiszik nekik mindent lehet...
Legalább majd visszavesznek egy kicsit az arcukból...

b-type
Nagyon nagy ellenvélemény...igaz legfõképpen abból táplálkozik hogy régóta látom már Tarquini necces húzásait, de ez ebben a kanyarban komoly veszélyeztetés volt, ha elcseszte a kanyart...mert úgy került Huff támadási pozícióba, akkor ne rakja ki a fûre a másikat necces jelyen, és amikor az esõs féktávon beesik mellé...ahol eddig is egyértelmûen nagyobb fékeket tudott venni a Chevy, akkor tartsa az ívét és fékezzen ahogy tud....az a kanyar így már nagyon necces lett....absz. nem csoda hogy összeakadtak.

Black Ghost
Hát kivételesen most nem õ volt a hunyó, Huff nem bírta cérnával.
b-type
komolyan mondom Tarquini-t néha fel lehetne pofozni...'szki.

Totti5
Idióta ez a Huff...

Totti5
Na remek, boxból... mondjuk ugyis mindegy volt már.

bardocz
Liqui moly olajat sem fogok venni soha. Mutatnak egy V blokkot, majd lesz belõle sor4<#idiota>
b-type
baszki szervo nélkül....pfff szeva..

vicc ez a sorozat...
legközelebb azt is megszabják, hogy csak egy kézzel szabad az autóhoz nyúlni, a másik kéznek testüregben kell lennie...
bardocz
Baalfaszok...
És szervó nélkül. Fasza.
Totti5
Csapat hibázott😞

Totti5
Megbüntették volna amiért meglökte egy kicsit az elõtte haladót? de Coronell 2szer belerongyolt Norbiba... ne vicceljünk már baszki.

bardocz
Mi a kurva anyjukat csinálnak? Rohadjanak el mind, szánalmas ez a bíráskodás, ami itt megy.
norbi 2. helyrõl indulhat!

forma 1 ben sem tankolnak! nem hiszem hogy többet fogyasztanának
tavalyi gumik az F1ben kemény keverék kibírt majdnem egy futamot!

20-30 kört nem bírnak a gumik?
Totti5
Na ne vicceljünk már... 16.?

Dietrich
amig nem jött be a SC addig BTCC felinges volt, utána viszont dögunalom vonatozás szokásos WTCC feeling..

Coronel által okozot kárt a csapat majd lekajálja köv. versenyen 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Sevikbe jó lenne már súly pakolni hogy legyen némi izgalom az élen, bár a Seatok egész szépen tartották a lépést és a második futamra izgalmas csaták lehetnek. Norbinak grat hogy nem hibázott pedig végig nyomás alatt volt és erõs pontszerzõ helyen zárt! Ennél többet nem kívánhattunk volna. Második futamra jó lenne elcsípini egy 4-5. helyet.

Black Ghost
Egész rendben volt ez a futam, a seat-ok meglepõen erõsek, és ha a chevy-k megkapják a plusz súlyokat, akkor talán az elején is lesz elõzés.
b-type
azért ez nagyon szép <#eljen><#eljen>
csúnyán fordul még az a Bmw, azt néztem végig hogy Norbi töri az íveket, és ez az autó hibája...valszeg beállítási gubanc.
Poulsen hozzé képest sokkal lágyabban ment a kanyarokban.
Sztem jó lesz ez a Bmw...össze kell rakni és simán erõs lehet dobogóra (persze ha a Seat-k nem erõsödnek fel), Brno-ra pedig akár gyõzelemre is sanszos lehet..szvsz.

Totti5
Norbi a középpontban😊))

Black Ghost
Lévén hogy ez egy sprint futam, nem igazán mehetnek ennél többet, nincs tankolás, nincs gumicsere, viszont így nem lehet taktikázni sem, muszáj a pályán villantani.
miért csak 12-15 körösek a WTCC versenyei? persze két futam van de ez nem kevés?
ha jön a SC akkor meg semmi verseny!
loool leesett a seprû vége XDD

Dietrich
most adja a juró

Dietrich
amennyire utáltam mint sportriportert annyira elismerem ez a mûfaj nagyon jól áll neki 😄D

Totti5
😄😄😄😄😄😄😄😄 nagyon jók ezk a videók, és jó fejek a csapat tagjai is hogy ennyire közvetlenek és külön öröm hogy betekeinthetünk a kulisszák mögé!

Dietrich

jó hangulat van a boxban <#nevetes1>

Totti5

passz, de így sokkal jobban néz ki 😊