12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    ahha..tehát egy 6 éves autót belinkelsz..
    én meg azt írtam le mennyibe kerül egy 1.6 turbós WTCC autó..
  • Dietrich
    te kevered a V8-al...

200.000 AUD-ból megvan egy autó, plusz egyéb költségek, de alapvetően olcsóbb lenne, mint a WTCC. Csak ki kellene költözni, meg megtanulni menni ezekkel a fixdifis szörnyekkel:) Kapcsolatom is van, de azért mégiscsak a világ másik fele.
    Mondjuk a WTCC motor revízióból, és a felújított gátlókból kis híján veszel egy utcai verziót.
    A V8 élőben nagyon durva, persze én imádom ezt a fajta mennydörgésszerű motorhangot. Az viszont látszik, hogy baromi nehezek. Meg az is, hogy a dínók korából van néhány megoldásuk:) Persze a verseny kurva jó, de olyan pilóta itt nem rúg labdába hosszú tanulás nélkül, aki nem ebben nőtt fel, annyira más merev hátsó tengely miatt
  • SimaSuna #5913
    a BMW 320 TC - 220.000euró :)
  • Dietrich
    csak a tisztán látásért..egy WTCC autó 1 millió dollár..
  • LaszloLedzenyi
    elég baj sajnos hogy úgy kell összetarhálni a pénzt, a buzi focistáknak meg röpködnek a miliárdok a semmire. nem kell Zengőéket elárasztani pénzel de ha a Magyar állam azt mondaná hogy itt van 200 millió HUF(ami nem egy nagy összeg ezen a szinten) de rakjatok egy hungary.com logót a tetőre meg a ruhákra és tudna mind a 2 autó menni kiváló két pilótánkkal. Mindenki boldog lenne és nem csak a foci lenne előtérbe, mert más sport is van ezen kívül, és hát lássuk be a mi "focistáink" lófaszt nem mutattak világszinten 30 éve.
  • z0ty4
    Inside WTCC 2012 - Salzburgring
  • RatBaG #5909
    " Zoli és Gábor elmondták még, hogy Gábor költségvetése kb. eddig tartott ki, de erősen sanszos még a következő, portugál futamon való szereplése is. A távolabbi tervekről, az amerikai és ázsiai futamokról is kérdeztem a csapatfőnököt, aki elmondta, hogy abban az esetben sem tervezik másik pilóta szerződtetését, ha esetleg nem állna össze a keret Gábor részére a további folytatáshoz. A hangsúlyt az idei nyári szünetben végre Norbi tesztelésére, promóciós megjelenésekre fogják fektetni, a második autó lehetőséget nyújt Norbi szinten tartására, eredményes felkészülésére. "
  • kemszi2
    Gábornak akkor a Portugál az utolsó versenye jelen állás szerint?
  • pajti
    Tessék
  • SimaSuna #5906
    nagyobb méretben van? :)
  • pajti
  • Dietrich
  • LaszloLedzenyi
  • Black Ghost
    Gabi:
    "Pakolnak a srácok; őrült két futam volt, de nagyon élveztem. Mindkétszer Engstler ellen jártam pórul, de különösebben nem izgat, futamra megint minden kerek lett. Baromi jó volt az autó, mindkétszer körbe akartam autózni, de összeakadtunk a végén. A 10. hely nem izgat, én nem a bajnokságért megyek, viszont ha lehetőség van, be kell bújni. Legközelebb összejön!:)"
  • SimaSuna #5901
    mivanazorrodalatt ? :)
  • desigo
    megemlítették a közvetítéskor,hogy a kamera mindent lát xD
  • RatBaG #5899
    csodálkozom, hogy ezt senki nem említette meg :DDDD

• Minstrel
    Jó futam volt, szerencsére mindenki vidám, tegnapi videóban Zengő Zoli már olyan szomorú volt, mintha a megasztárból kiszavazták volna.

Tudom nem szép dolog, de sérülése nem lett belőle senkinek, ezért olyan szép volt nézni, ahogy mindhárom kék Chevy defektet kapott a "nagypofájú" előrenyomulás után
    Másrészről meg elég ciki, hogy a gumik ennyit bírnak, ha erőltetni kell, kifékezni, előzgetni akkor már be se tudsz fejezni egy versenyt?!
  • Dietrich
    Gábor az erőszakosabb ami kell ebbe a mezőnybe.
    Norbinak olyan..túl letisztult a stílusa.."ki löktek..hát jó kilöktek benne van" :)

Pakolnak a srácok; őrült két futam volt, de nagyon élveztem. Mindkétszer Engstler ellen jártam pórul, de különösebben nem izgat, futamra megint minden kerek lett. Baromi jó volt az autó, mindkétszer körbe akartam autózni, de összeakadtunk a végén. A 10. hely nem izgat, én nem a bajnokságért megyek, viszont ha lehetőség van, be kell bújni. Legközelebb összejön!:)

W.G.
  • Totti5
    Hihetetlen mennyire más Norbi és Gabi habitusa:))) de jó látni hogy Gabi élvezte és jól ment... kvalin kell még dolgozni, mert versenyen jobb és a pontszerzés is benne van.
  • Dietrich

Őrült futam, ordas mázli, boldog magyarok!
  • Dietrich
    Coronel milyen mérges volt, hogy nem a jobb oldalt választotta? Mutogatta a szerelőinek :))
  • Totti5
    Ez poén futam volt:)

• szabii98
    én is azt néztem, Gabinak elvileg 10-11.-nek kellett volna lennie...
  • Norbi1990
    D'ASTE SZÉPEN CSINÁLTA :DDDDDDD
    Norbi is szépen ment 5. lett a 15.ről.
    Gabival nem tudom mi történt, ott volt Engstler mögött de aztán a célba meg Fordok mögött volt.
  • pajti
    Az összes Chevy defektet kapott
  • szabii98
    Huff mekkora bunkó. Coronel simán behúzta volna.
    Jó verseny volt :P
  • pajti
    Ez nem igaz!!!!
  • pajti
    Hullanak az ellenfelek
  • Totti5
    Nem baj... jól mentek, előzgettek.
  • szabii98
    Gabiii :SSS
    Norbi 9., Gabi 15. lett a végére(11. volt, de kicsúszott mikor Engstler előzte)
  • Dietrich
    Mai V8 verseny. Tegnapi és mai futamokat a WTCC nálam csak akkor tudja felülmúlni, ha Norbi, Gábor 1-2 lesz vagy a shevyk kibasszák egymást :))

Csak atól tartok, hogy Norbi ha jön fel őt lökik ki...

• Totti5
    Ha nem történik semmi rendkívüli mind a két verseny sima 3 sevis dobogó lesz:I
  • Totti5
    Bemelegítésen Norbi 8. lett. Gabi 15.
  • Minstrel
    Eurosport1

Első futam:
    13:00 FIA Túraautó Világbajnokság (élő)
    Salzburg, Ausztria

Második futam:
    14:00 FIA Túraautó Világbajnokság (élő)
    Salzburg, Ausztria
  • szabii98
    mikor kezdődik ma a verseny? és melyik adó adja?
  • Dietrich
  • Dietrich
    Gábor Wéber
    Azt hiszen a mai a mélypont időmérő szempontból, ha nem velem történne, nevetnék rajta leginkább. Volt ma félreértés, felolajozott pálya, félbeszakított gyors kör, piros zászló (a legrosszabbkor), majd már csak egyikünkre maradt idő, hogy meghúzzák - logikusan Norbi volt az.

Elmegyünk BL-döntőt nézni, most senkinek nincs kedve ezt elemezni... Hajrá Chelsea!
  • Black Ghost
  • Black Ghost
    Hát igen, Chilton nagyon el..szta. Ennek ellenére Engsler tök korrekt volt, egy vigyor egy pacsi és kész, öreget nehéz már felhúzni. :)