Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
csak ott

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Black Ghost
Fedett hely csak a célegyenesnél van?
Black Ghost
Köszönöm, és mikor van kapunyitás, szeretnénk korán menni hogy ne legyen az összes jó hely foglalt.
a parkoló még pont látszik egy kicsit 😄

Dietrich
pont nincs rajta az a belsõ rész ahova az autókat terelik mindig pl. WSR hétvégén.
mivel feltehetõn ezerrel tûz majd a nap csak a fedett lelátó jöhet szóba 😉
azon kívûl tuti a leégése a nyaknak vagy esernyõ 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

valószínû a bekarikázott kapó lesz nyitva, és talán az elsõ kanyarnál lévõ lelátó a legjobb, ott esélyes nagyobb koccanás, de jó lehet akár az utsó kanyar is, ott a kipörgés gyakori 😊

Black Ghost
Mi is megyünk, viszont jó jönne egy kis útbaigazítást.

- A ringet honnan érdemes megközelíteni, melyik kapun mennyünk be?
- Hol vannak a jó helyek?
- Mikorra érjünk oda, hogy még ne keljen lökdösõdni?

87-ben voltam utoljára a ringen, gondolom azóta változott egy s más. 😊
N o N a m e
Köszi! 😊
Dietrich
WSR hétvégén vasárnap én 4 dobozos sört viszek amit elõzõleg jól lehûtöttem meg vagy 4db szendvicset..WTCC hétvégén sem lesz ez másképp 😉

paddock jegyet a helyszínen 5 öjróért..vagy annak megfelelõ Ft-ért gondolom.

Totti5
Miért ne lehetne? az egyszeri ember nem fog egy zsömlét venni 600 forintért ott, csak ha már éhen akar halni... ha nem lehetne kaját, sört vinni ki se menne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Biztos lehet bevinni kaját meg piát. F1-re is lehetett.
Sziasztok! Pár kérdésem lenne a magyar WTCC futammal kapcsolatban. A pálya területére ételt, italt lehet bevinni? Valamint paddock jegyet vasárnapra hol tudok vásárolni, ha lehet? A válaszokat elõre köszönöm!
Louise Beckett

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

N o N a m e
Tudja valaki, hogy mi a neve annak az Eurosportos kicsi csajnak, aki a versenyeken interjúkat készít? 😊
Dietrich
én nem nézném ezt a WTCC-t ha nem lenne Norbi..elötte évek óta nem néztem...FIA = nem egyenlõ elbírálás

jól megvagyok a V8 bajnoksággal.

Dietrich
Monteiro elnézést kért

"Most a rosszabbik oldalán voltunk...a dolgoknak..."😄

Black Ghost
16.45-tõl indítsd.
Black Ghost
Amúgy semmi bajom a lökdösõdéssel, BTCC-be csinálnak durvábbat is, mégsem sír senki, csak hogy ez itt az FIA!
Az az FIA, aki egy ilyen kis koccért úgy baszta hátra Poulsen-t, hogy csak úgy füstölt.

Black Ghost
"...vizsgálat alatt a 18 vs 5, annak mi lett a vége?"

semmi, természetesen!

Black Ghost
Attól még had utáljuk ezt a nyomoroncot. 😊

-mellesleg csinált már ennél cifrábbat is a mi Norbinkkal.
így van... a kis lökés belefért.. sajnos ez van

pedig reméltem, hogy a sevik lenullázzák magukat😄

ja, kiírták hogy vizsgálat alatt a 18 vs 5, annak mi lett a vége?

Dietrich
ezt nevezik rutinnak? nem tudom...

Dietrich
senki nem lökött ki senkit..ez belefér a túraautóba..
Norbinak kellene már felvenni a kesztyût és nem puhány pöcsnek lennie mert így mindig valaki elkúrja a versenyét.

Freedom88
14 sose volt. 3. helyrõl 8ra talán visszacsúszott a marha miatt.

T.T.

Totti5
Fasz kiven ezzel a buzifejûvel... miért kell kilökni a másikat??????

amúgy mitörtént? azt láttam hogy Norbi 5. aztán visszaesik 14. nek, és most megint 5.

kiütötte Norbit megint?

Afe
Olyan volt, mintha direkte engedte volna egy kicsit maga elé, csak azért hogy kitolja a pályáról<#falbav>

Black Ghost
A jó kurva anyját ennek a portugál gecinek!!!!!!!!!!!!
Dietrich

Dietrich
jó lenne látni ilyenkor mekkora ugatás lehet a boxukban 😄

Gábor Wéber
Második futam, 7. hely - megint mindenki megtalált, aki csak tudott, nem hittem, hogy végigbírja az autó. Törött bal elsõ felni, elütött futómû, horpadt kaszni a mai mérleg. Ezek itt kizárólag roncsderbiznek, most inkább elszámolok...sokáig.

megdicsérni nem fogják õket az tuti... 😄

Totti5
Fene egye meg... sajnos védekezõ íven kellett Norbinak fordulnia és ez pont elég volt Montéjrónak. Sebaj szép verseny volt. Végre a Sevik egymásnak feszültek rendesen, remélem a hangulat csak fokozottabb lesz és nem fogja a gyár leálítani õket.

TommyC
köszönöm a fáradozásod, megnézem!

dixitque deus fiat lux

Dietrich
WTCC Eurosport adja

08:30 WSR 3.5 Renault világsorozat Monza Olaszország Elsõ futam (30perc) Ism.
09:00 Lg fia túraautó világbajnokság Monza Olaszország Monza Edzés (30perc) Élõ
11:15 WSR Renault világsorozat Monza Olaszország 2. futam (75perc) Élõ
12:30 Lg fia túraautó világbajnokság Monza Olaszország Monza 5. forduló (75perc) Élõ
13:45 Auto GP Monza Olaszország 2. futam (60perc) Élõ
14:45 Lg fia túraautó világbajnokság Monza Olaszország Monza 6. futam (60perc) Élõ

DTM Sportklub 14:00

TommyC
😄
egyiket sem láttam, de a WTCC-re gondoltam

dixitque deus fiat lux

Dietrich
milyen futamot nem láttál?
DTM,WTCC,WSR 3.5?

TommyC
neten nem lehet majd nézni a versenyt? holnap lesz? még sohasem láttam ilyen futamot, de érdekelne 😊

dixitque deus fiat lux

Dietrich
Gábor Wéber:
Életem egyik legjobb futama volt, habár csak 2. lettem. Végig kergettem a pole-ból induló Williams-et, de vártam az utolsó körig, hogy ne támadhasson vissza. Mellette voltam, két kanyaron keresztül egymáson autóztunk, többször összeérve, végül úgy döntöttem, nem vezetem ki a sóderbe. 0.4 hátránnyal lettem második, de már gyorsabb voltam nála, és az autó is tökéletes lett. Holnap 5. rajthely, minimum dobogót szeretnék😊 Rég élveztem ennyire egy versenyt, és a 15 körön át tart macska-egér játékot!

Sajna nem adja semmi se 😞

nyuny01
Szerintem nem csak Coronel! 😄

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

állítom Coronel tart tõle 😄

nyuny01
Idõmérõ után!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Totti5
Q1be Conronell amúgy mit mûvelt Norbi elõtt? ha nem rántja el akkot belemegy... de már a kombináció elõtt is látszott hogy Norbi gyorskörön volt, Coronell pedig levezetõn mert nagyon jött fel rá erre meg történik egy ilyen...

+ még mindig ez az irritáló 2. futam rajtsorrendre vonatkozó szabály..mullerék arra játszottak Q1-ben, látszott

Norbi1990
Poulsen fél mpet kapott Norbitól 😄
Totti5
Rohadjanak meg a szélárnyékos játékukkal együtt...

Totti5
Zengõék már készülnek a 2. körre😊) közelébe nincsenek Norbiknak.

Norbi1990
Chevyk a 2. futam polera jáccanak. remélem megszívják.
nyuny01

bardocz
Nevetséges amit mûvel a márka. Már rég meg kellett volna csinálniuk a dízel motort is, mert esélyük nem volt a Seatok ellen.