12867
-
#6087 ez így van.
csak ugye amit az FIA elnevez VB-nek az a leglegleg szerintük (anyagilag mindenképp), de mint autóversenyzés szempontjából ez nem így van. :) -
#6086 na azért is vannak finomságok
Oxxo Racing Team
Igazságtalanul büntettek meg minket!!!
A ma délutáni verseny után az FIA két órás meeting után abszolút igazságtalan, és számunkra elfogadhatatlan - de megváltoztathatatlan ítéletet hozott:
Tények:
- A 10-es számú kamion egy bal kanyart levágva, 4 kerékkel a pályát elhagyva Kiss Norbinak ütközött, akit a pályáról letolva a fűre kényszerített. Norbi félig a füvön fékezve próbált lelassítani a következő jobbos kanyar előtt, de közben Antonio Albacete bement mellé, s mivel Norbi nem tudott eléggé lefékezni, így ütközött Albacetevel, a bajnoki tabella éllovasával, majd az ütközés pillanatában Norbi defektet kapott (bal első durrdefektet), így kamionja kormányozhatatlanná vált, ezért Albacete-t keresztbe tolta a pályán. Norbi az első defekt miatt 3 pozíciót veszítve 7-ik helyen ért célba.
- A mi belső, illetve Albacete belső és külső kamerája rögzítette az eseményt, mind a 10-es autó pályaelhagyását, mind az ütközésünket!
- A verseny után Albacete az FIA ellenőreinek elmondta, hogy a 10-es kamion pályaelhagyását látta, kamerája rögzítette, a mi megtolásunkkal semmi problémája nincs, hisz defekt miatt nem tehettünk róla.
Ítélet:
Az FIA mindezek tudatában meghozta döntését, aminek értelmében a 10-es kamion vétlen a balesetben, mert a pályán dolgozó marsallok nem jelentették az esetet (hiába rögzítette több kamera is!!!), Kiss Norbit pedig agresszív vezetés miatt a holnapi első versenyen 5 helyes rajtpozíció büntetéssel illették!!!
Elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartom ezt a döntést.
Hajrá OXXO, Hajrá Magyarország! -
#6085 képek a mai napról? -
#6084 csak úgy írtam :)
amúgy teljesen az az érzésem, hogy ez a sorozat sokkal inkább megérdemelné a WTCC nevet, tudom erősebb autók, mint ott és alacsonyabbak a költségek, de sokkal jobban néz ki a mezőny ennyi gyártóval és nem is annyira nagyok a különbségek köztük -
#6083 Kiss Norbi se lenne hátul szerintem ebben a mezőnyben. -
#6082 miért kéne kettőben?
Ha lenne WTCC futam ott lenne viszont így legalább versenyzéssel tölti ki a szabadidejét..nem beszélve arról, hogy a szervezők így akarnak több nézőt kivinni a pályára. De már én se megyek..
"A hivatalos mérések alapján ma a legmelegebb, 38,2°C Bugacon volt, ami 7 tized fokkal marad el a korábbi rekordtól. Holnap tovább fokozódik a hőség" -
atiwrc #6081 4. fordulón mugelloba:
GIUDICI Gianni (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)
3. ford Donningtonba nem láttam a csapatot
2. ford Imola:
GIUDICI Gianni (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)
1. fordMonza:
BOSSI Riccardo (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA) -
#6080 Norbi meg versenyezhet ezután két sorozatban :) Amúgy ki helyett megy most? -
#6079 ...és ez a vége, Liuzzi nagyot ment a végen, pedig már aszt hittem meglesz a pol.
Hatalmas grat Norbinak, jó futamoknak nézünk elébe! -
#6078 -
#6077 Liuzzi mit ment. -
#6076 -
#6075 Superstars live timing -
ml85ml #6074 sokan voltak? első kanyarban -
#6072 ennyit jelent a pálya ismerete is..csak a rajtnál számítson arra a többiek (Liuzzi, Klien, Morbidelli kivételével) nem igazán ismerik a féktávot az első jobbosnál ;) -
#6071 -
#6070 -
ml85ml #6069 holnap mikor nyit a hringen a bejárat? azt tudom, h 9kor rajt de a legjobb helyről akarom nézni a versenyt gt sprint -
#6068 kerestem a like gombot :) már itt is :D -
#6067 Norbi az első az FP1-en -
#6066 Blancpain Endurance LIVE: Paul Ricard, France 1st July 13:15 BST: Race | GT World
stream
-
#6065 -
#6064 Norbi mit ment :) -
#6063 Elsőre plusz három
Az első teszten összesen 11 versenyző vett részt, köztük Michelisz Norbi is, aki első nekifutásra jó három másodperccet kapott a tesztet megnyerő Vitantonio Liuzzitól. -
#6062 "Sziasztok! Autogramosztás helye a Paddock Show területén, a toronnyal szemben.
Szombaton: 15:30-16:00
Vasárnap: 14:45-15:00" -
#6061 Superstars indulók -
#6060 -
#6059 meg norbi:) -
#6058 zengő:
"Akkor néhány közérdekű info:
1. A belépés a a nézőtérre ingyenes.
2. Belépő a paddock területére - ahol biztos, hogy találkozhatsz Norbival - 3000 Ft/nap/fő.
3. Nincs ingyenes buszjárat.
4. Az m2 és a Sport Klub is élőben közvetíti az eseményeket.
5. m2 - Wéber és Szujó együtt
6. Az International Superstars Series jelmondata: minél közelebb hozni a versenyzést a nézőkhöz - nem boxokat használnak, hanem úgy szerelnek, mint mi anno a SEAT Leon EuroCupban.
7. A verseny utáni interjúk nem a sajtóközpontban készülnek, hanem a Paddock show területén - egy nyitott sátor alatt, lásd a lenti képet.
8. Lesz autogram osztás is, mind a két nap. (időpont hamarosan)
9. Az autókat a futamok előtt - szó szerint - testközelből is megnézheted." -
#6057 Nascarnak sincs már meg az a nézettsége ami volt..nem 1-2 pályán lelátókat bontottak el ezért nem tűnik fel. -
#6056 Nanscar nézetsége enyhén szólva magasabb.
Autósportban az népszerűbb sokkal.
Sajna indy versenyen sok a foghíjas lelátó. Nascarban meg 1-2 verseny van hogy nincs tele a lelátó :)
(bár mind2 tele lenne emberrel nemcsak az indy 500 :) -
#6055 meg az SK is ad 4db futamot élőben.
(MTVA nagyon összefogott sport közvetítések kapcsán az SK és Sport1-el a digisport ellenében....gondolom a kézi BL döntő miatti bonyadalom miatt) -
#6054 én ilyet nem írtam, de pont az Indycar az amelyik azért fejezi be a bajnokságát szeptember közepén, hogy az NFL indulása miatt ne üres lelátók és tv-ben 0 nézettsége legyen. -
#6053 ezt most kellett volna a NASCAR futam előtt vagy után, legalább lettek volna kint nézők :)
--
Supertstars futamokat M2 is közvetíti, Wéber és Szujó lesz a kommentátor -
#6052 Ott csak az indycar-t szeretik. -
#6051 Na milyen volt Amerika?
szerintem nagyot buknak ezzel..NFL szezon kezd szeptember közepén... -
#6050 -
#6049 -
#6048 -
#6047 C 2012 Round 05 Croft Full Race 1