Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Igen fel lehetett, VIP csak a pit-hez kellett meg a csapat sátrakhoz.
Minstrel
a box-ok fölé a paddock belépõvel fel lehetett menni vagy vip voltál? 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
de az autogp, maserati az brutális hangzású volt.
WSR hétvégén ingyen osztogatták a fül dugót, de nem kellett..az autogp-n szükség lett volna rá 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
szerintem a volvónak borzalmas hangja volt 😉
az olajkályháknak meg semmi :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Black Ghost
Ezek lemaradtak 😊

Black Ghost
pár kép:

MaSzKa
Norbin nagy volt a nyomás egész hétvégén, mikor az elsõ futamon második lett akkor ez egybõl elmúlt. Teljesítette azt bõven amit elvártak tõle a rajongók. A második futamon emiatt már úgy versenyzett, hogy lesz ami lesz nyerni akar hazai futamon, több kockázatot vállalva. Ami majdnem be is jött, ha kicsit türelmesebb az elsõ kanyarnál akkor 3. vagy 4.ként fordult volna el. Túl lelkes volt és ez lesz a veszte akkor. Futamgyõzelemre is esélyes volt.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dietrich
nem
fedett lelátón voltunk.

Black Ghost
Sima paddock, de teszek fel képeket, Norbit is lekaptam.
pointer4
Te voltál az elõttem ? 😄

Dietrich

pointer4
Uff 😊

Dietrich
már ott kinn bemondták a R2 elött, hogy lesz jövõre is WTCC...látva a fogadtatást.
addig húzták a red flag után is az idõt amig Zengõék összetudták kalapálni a bömit. valszeg ha ez nem nálunk van akkor nem tart eddig a kényszerszünet mert az esõ már rég elállt addigra. 😊

sima paddock jegyetek volt, vagy VIP belépõ?
Black Ghost
A második Maserati futam alatt hátul sétáltunk Zengõék VIP sátránál, mikor jött Norbi és Zolival karöltve tartottak egy rövid beszámolót, ott mondták hogy kb 60-65 ezren voltunk kinn, most este viszont már 80 ezres nézõszámról beszéltek, azért az odabasz nem(?), F1-en sem szoktak ennyien lenni, oké hogy ingyenes volt de akkor is.

Mondták is hogy, bár nem hivatalos de valószínûleg jövõre is lesz futam. 😊))
Dietrich

Hihetetlen volt, a paddock jegy nagyon megérte. AutoGP-s kocsikhoz is bel hetet menni egy idõ alatt sima paddock jeggyel, a Maseratis versenyzõk, szerelõk is rendesen voltak. Szerintem korrekt volt, bár ez a parkolósdi nem a Hungaroring erõssége. Norbi mindent megtett, hogy nyerjen, sajnos a 2. futam rajtja kicsit balul sült el... de ilyen egy igazi versenyzõ, aki ma mondani a hazáért versenyzett! SZÉP VOLT NORBI!
szakadó esõben

Dietrich
komplett motor generál, turbó és hûtõ csere, karosszéria helyre pofozása kölcsönkért alkatrésszel 15 perc alatt <#hehe>

desigo
kösz
Nos a mai WTCC-rõl sajnos nekem az maradt meg, hogy soha többet nem megyek ki a hungaroringre.
Én voltam a hibás,mert nem járok sûrûn BP-re elnéztem egy lejárót,és Nyháza felõl az m3-on álltam a hungaroring táblához.Ez volt 10 óra elõtt.Igazából fogalmam se volt hova vezet az lejáró,meg miért nem halad a kocsisor ,de másfél óra után leraktam az autót ,és gyalog mentünk. Valamikor az elsõ futamra értünk oda a paddock mögötti hídhoz, hogy mégis valamit lássak.Állítólag már a paddockba se engedték le az embereket,és elborult, és ez a tortúra után az életkedvünk is elment.Szal leléptünk haza 200 km. A sor a lehajtónál kezdõdött és végigment a falun a bejáratig, köbö 8-10 km.
Forma-1 es futamon is így van rendezve ? Milyen káosz volt már ott ? Csomó ember bandukolt vissza az elsõ futam után,és már javában ment a második futam ,jött az esõ ,és az autók még mindig mentek fel a parkolókhoz.
bardocz
Mily meglepõ, hogy Bús Edina nyert...ja nem is.
Trofeo GranTurismo MC: race1 race2

Lotus Ladies Cup: race1

Norbi1990
Én fehér voltam 😄
desigo
Betétfutamokról vannak eredmények?
Lotus stb...
Black Ghost
Hatalmas volt, a nap minden percét élveztem!

-és mi voltunk a zászlóból a piros, és szét üvöltöttem magam, és még most sincs hangom, és a Maserati-k hangja állat volt, az auto gp-ké meg agyhalál...... és és és aaaaaaaaa kéééééééész!!!!!!!!!!!!!!
szabii98
jóképek(Y)

I met God. She's black

:-(

Willi Betz
Szerencsétlen Menu-t is kikuglizták :S

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

az esõ kevésbé zavart mint Norbi balesete :/

Race2 start.. 😊

helyezkedés...

hová tûnt Michelisz Norbert ? 😞

:'(

desigo
Maximális respect Norbinak !
Ettõl nagyobb showt nem tudott volna csinálni.
Rossz volt nézni a tvben a rommá ázó nézõket...
Dietrich
Kiss Norbinak itt versenyezni a maseratival...hogyis mondjam nem túl megerõltetõ. Azért valahol szégyen, hogy egy ilyen tudású versenyzõnknek hobby bajnokságban kell indulnia...WTCC mezõnyben lenne a helye.

Dietrich
Daytona500-ra küldeném el az ilyet..ott 50mp-ként felállhat, majd leszoka róla 😄

Norbi1990
Nállunk is volt ilyen, mi a rajtlámpánál ültünk.
gold4-en is ez volt, valaki meg mindig ordított, hogy nem állsz fel nem állsz fel, maradj 😄 A hangulat jó volt 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ja oké, én a célegyenes ráfordítónál voltam, égtem meg áztam 😄.

Dietrich
nem lapocskák voltak hanem egy kis poszter az autóról a hátlapja pedig vagy piros, vagy fehér, vagy zöld.
nekünk a fehér jutott 😉

Dietrich
NORBI..NORBI...NORBI...NORBI...
😊

nem semmi nap volt..csak az agyatlanok miatt torna órává vált az egész. Mikor ráfordult a célegyenesre felálltak az emberek akik ûltek kénytelenek voltak felálni miattuk és beindult a domino elv.

otthon a tévé elött is felál a székbõl mert akkor jobban látja?

persze a nemzeti himnuszoknál a magyart kivéve nem álltak fel...

Én ma kint voltam a ringen, jó kis futamok voltak (a Maseratik hangja..., meg az Auto GP se volt rossz^^), egyetlen negatívum, amikor a WTCC 2. versenyének rajtja után 5 perccel szakadni kezdett az esõ. Persze eláztunk úgy, ahogy kell, de aztán megint sütött a nap és leégtünk. xD Amikor eljöttem épp visszafordult a felhõ, ezért is tipliztünk. Kétszer nem akartunk ázni 😄.

Norbinak nagyon drukkolt mindenki, a fedett lelátónál a nézõk kaptak ilyen lapocskákat és ahányszor a norbi megjelent, nyomták belõle a piros-fehér-zöldet. 😊 A hangulat jó volt, és még az esõ sem csapta szét a népet annyira (mondjuk azért mert nagyon gyorsan jött és mielõtt mozdult volna az ember, már bõrig ázott.)

MaSzKa

Matt Neal egy zseni. :\
szabii98
nektek a Dension honlapján fennvannak a Norbis cuccok?😄

I met God. She's black

MaSzKa

MaSzKa

Igen...technikailag kicsit le van még maradva!Vagy egyszerûen csak nem értenek hozzá 😄
bardocz
Minek kapcsoltatok 3 másodpercnél tovább az rtl-re? Még csak nem is 16:9-ben adták.
Hát jah...szégyen gyalázat!Norbinak meg grat...várjuk a következõ futamot 😊
MaSzKa
Azért egy második hely összejött ma. Grat neki! <#eljen>

A retkes rtlklub nem közvetítette a futam végét, de az idióta reklámokra és egy balfasz amerikai fosra volt idejük. <#levele>

Muller,Huff,Tarquini....Norbi 15