Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRolee94
Úristen... ez a hétvége nagyon jó volt!! Én szombaton voltam de már akkor is fantasztikus volt a hangulat és az hogy sikerült Norbival közös képet csinálni.... Jövõre is megyek ha lesz, de akkor már a versenyre!

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Dietrich
WTCC angol nyelvû változatában...
Martin Haven, az angol kommentátor teljes kész volt attól, hogy a magyarok hogy éltetik a versenyzõjüket.
"A Hungaroring unalmas? Csak ha Forma 1 vagy más formula bajnokságokról van szó."
"A pálya kommentátor most mondta be hogy Michelisz futotta a leggyorsabb kört, a tömeg talpon, éljeneznek és kiabálnak. Mint egy NASCAR közönség. Fantasztikus." <#vigyor>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a k&w fõként futómûveket csinál 😄

oneal1
😄😄 igen, erre lehet azt mondani, hogy a kocsi sem rossz😄

!Forza Ferrari!

formás futómûvek <#vigyor3>

oneal1

!Forza Ferrari!

oneal1

!Forza Ferrari!

oneal1
igen, rajtrácson

!Forza Ferrari!

gyanús, mert nincs a boxfal hátul 😄

Minstrel
a rajtrácson volt?

http://topgearhungary.blogspot.com/

oneal1
Nem a legjobb kép, mobillal csináltam, de legalább jó közelrõl😊

!Forza Ferrari!

SitatiS
<#wilting><#nevetes1>

Let the good times roll.

Minstrel
Jól kis rálátás volt errõl a tribünrõl, pont láttam a célegyenesbõl, hogy a második futamra egész sokan ültek itt is. 😊 Én is próbáltam elkapni a volvó hangját, de csak egy nyúlfarknyit sikerült. Meg volt mellettünk egy kb. 3 éves nagy Michelisz rajongó kislány, Õ hallatszik a vége felé 😊

a nyuszi épphogy túl élte 😄
és a videó elején a Volvo hangja _O_
Akkor nem csak én vagyok így 😄 még mindig a fejemben van a Volvo hangja 😄
nem bmw-s?<#banplz>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SitatiS
Norbi a fókuszban!

Let the good times roll.

jól összefoglaltad! 😄

Minstrel
Ezt láttátok? <#idiota><#confused>

Amatorversenyzo
szerintem nem halt meg.
De ha mégis akkor felszedetm és pörköltbe belefõzõm a szõrét meg pipába elszíom

mercedes E320 CDI owner

az engem is érdekelne<#vigyor> szegény nyuszi

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Anders
rövid záridõ, folyamatos fókusz, kemény élesség meg egy-két apróság.
követed a gépet és kattintasz 😄
szappantartót kidobod, veszel helyette egy jó kamerát 😄DD

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Dietrich
Amúgy dög unalmas ez a WTCC..csak vonatozás az egész. Ha van történés azt az elsõ 5 percben megejtik..20 perces futamoj brrr.
1 kellene szombaton 45 perces 1 kiállással és egy vasárnap szintén 45 vagy 60 perc.
Ez az idõmérõ úgy szar ahogy van. Mindenki a Q1-n a 10. helyre játszik van aki persze rábasz mint Huff de aki itt 10. az a race 2-n poleból indul.
Aztán a Q2-t ha megnyeri akkor is poleból indul.
Egyszerübb lenne ha a Q2 adná a rajtsorrendet mindkét futamon akkor a kvalik is izgalmasabbak lennének.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
Hát hogy csak az autó éles a többi rész nem. 😊
SitatiS
Életem elsõ alkalma volt a Hungaroringen lenni,és mi más lehetett jobb annál,mint egy magyar csapatnak,versenyzõnek szívbõl szurkolni,na meg persze rendszeres követõje vagyok a WTCC széria minden mozzanatának.
Elmondani sem tudom milyen jó érzés volt a tribünön lenni ennyi ember között,akik ilyen odaadással szurkoltak Norbi,és csapatának,ez valóban csodás dolog volt.
Hihetetlen volt az a hangulat ami ott uralkodott!
Felejthetetlen élmény volt!<#eljen>

Let the good times roll.

szerintem is annak volt a legszebb hangja.
A nyúl túlélte? 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

esküszöm a kék volvnak volt a legszebb hangja, ahogy az szólt, huh.
Olyan mint a 6 os BMW-m, csak erõsebb, pedig azon is sportkipufogó van.
hogy érted ? 😄

hátul köcsögök kiabáltak hogy üljünk le.
ja és nem volt esernyõnk 😊
na mind1.
Én vótam aki a golod 4 szektor közepénél volt.
Göndör hajam volt, és iphone nal kameráztam.
Haverjaimmal voltam meg egy kislánnyal.
bardocz
Norbi valami mûsorban 320 lóról beszélt.
Effe88
jó volt a tegnapi futam
de egy kis infot osszatok már meg velem a gépekrõl
azt tudom hogy 1,6os turbós motorok de milyen teljesítményük van????

hungary27
Ilyen képet hogy lehet csinálni?
<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

de még lesz e vhol?
VAgy vki ha felvette tegye már fel vhova a teljes rtl es közvetítst, vagy a eurosportost pls.
Dietrich
ja reggel volt az eurosporton..

a futamot az rtl moston, vagy valahol vissza lehet nézni a közvetítést?

Dietrich

Dietrich
Maserati MC12 van..

köszi. GTR-re láttam még valamit, nem tudom milyen az.

Dietrich
ilyen maserati nincs mint a ringen
GT bajnokságból van de az jobb fajta. A mod meg olyan amilyen...

Norbi1990
Hangosabbak jóval. 2009be a Force Indiák voltak a leghangosabbak. És nem volt füldugóm 😄
off: Maserati mód van race07-re? (esetleg factorra?) 😊

Dietrich

Dietrich
Ha alatta is cruze van megveri Menut, annyira tudta tartani az õ tempóját.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Minstrel
én meg azt hittem, hogy akik a tetõn vannak azok mind kipengették a VIP jegyet 😊

Minstrel
azok tényleg durvák voltak, amikor pont elõttünk mentek már csak sípolt a fülem 😊 a Forma-1-esek ezeknél még hangosabbak vagy kb. ez a szint?