Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kárvoltérte...:/
am Zengõ Densionos cuccokat /sapkát/ hol lehet venni? Nemtudja valaki?😊
I met God. She's black
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
9. hely..
egy utólagos büntetés miatt a 4. helyrõl rajtoltam. A rajtnál megelõztem Williams-et, a 3. körben Paulsent, az 5.-ben Erhardtot. Kb. 3 mp elõnnyel vezettem, amikor kaptam egy drive through-t....
Hivatalosan sárga zászló alatt javított szektorért, ám az egészben az a vicc, hogy ugyanolyan szektort ment az akkor élen álló is, csak neki az elõzõ körében volt gyorsabb. Láttam a sárga zászlót, bõven a kerékvetõn belül fordultam, a pálya viszont körrõl körre javult...
Mit mondhatnék: elvettek egy gyõzelmet. Utálom a fafejû bíráskodást, és a körülmények teljes figyelmen kívül hagyását. Én veszélyesebb voltam a mentesre, mint az elõttem takkra ugyanannyit autózó?! Vicc.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

WTCC THEY SAID, THEY SAID…
R2-n a 6. helyrõl.
Muller, Coronel bejött elé a legvégén amolyan Sennásan
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Akkor most melyik futamról hanyadik helyrõl indul? :S
Race 2-n Norbi a 6. helyrõl rajtol majd.
Huff nem jutott be a Q2-be :p
Semmi féltûnés, még a végén kiszednek a tömegbõl!!!
Csak üljünk és nézzzük a futamot, most nem kell keménykedni, meg pisztolyal hadonászni! mert kiszednek a tömegbõl!
Nevetni is csak akkor ha a többiek is s nevetnek különben kiszednek a tömegbõl!!
Napszúrást csak nem kaptok 29 fokba.
Úgy is felhõs idõ lesz.
mercedes E320 CDI owner
kivetítõ is csak ott van ha van.
Én is 10 fele megyek csak.
mercedes E320 CDI owner