12867
-
#12267 Abban biztos vagyok, hogyha bárhol indulna Kiss Norbi akkor a TOP5-be végezne, de minimum a TOP10-be ha a technika nem lenne annyira nyerő. -
atiwrc #12266 Csak nézem, hogy ennyire hülye vagyok, hogy nem vettem észre hogy a hétvégén már rajtol az ETRC
Aztán megtaláltam ezt a Tata-s dolgot. Holnap lesz live stream is elvileg :) -
#12265 Megbüntették, 5. helyről indul.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 15:42:44 -
Solt #12264 Hihetetlen, hogy adott esetben még technikai hátrányból is mennyire elkalapálja ezt a mezőnyt... nem tudom a többiek kvalitásaival van esetleg "gond", vagy a Norbi ennyire jó, mindenesetre egyszer nagyon szívesen megnézném egy normális túraautó bajnokságban mit tud felmutatni. Drukkolok neki, nagyon bírom... :) -
#12263 .. :)
szokás szerint kapott egy kamu büntetést, ezért csak az ötödik helyről indul majd :D -
S8DJ #12262 Érdekes, ahol Riberio járt ott mindenhol csökkentek az autók száma :D :D
-
#12261 "Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
:)
Ribeiro: a piac dönt a WTCC jövőjéről -
#12260 -
-
#12258 Mar tavaly szezon vege ota tudni lehet. -
Akey #12257 -
#12256 fákkje! -
#12255 -
#12254 ÚJRA BÁRI GERGŐ LESZ A VERSENYMÉRNÖKÖM -
#12253 http://hosszabbitas.hu/wtcc/nagy-dani-maradhat-a-wtcc-ben -
#12252 Csak azért nem tud a WTCC és DTM-el konkurálni a Supercars, mert az időeltolódás nagy úr. :)
Most újíthaton be egy előfizetés a mytv-n a Digi faszsága miatt... -
S8DJ #12251 Telekom <3 :D -
#12250 Az jó, csak ahogy jöttek ezek, úgy kikukázták az Eurosport 1-2őt / HD.
Amire sport csomag előfizum van vagyis azt hittem hogy van... hisz ezek miatt fizetek több ezerrel többet havonta.
Bazd+invitel.
-
S8DJ #12249 http://m.mcsatorna.hu/hazai/motorsport-aradat-a-spiler-tv-n-1816839 -
#12248 Most ha rossz indulatú akarnék lenni akkor arra gondolnék, hogy ugye tavaly lekapcsolták a pénz forrást ezért tudjuk ki nem lesz a 2. pilóta... Minden esetre elég fura, hogy tavaly még az ment, hogy csak magyar és az stb (ugyan is Coronel is beült volna tavaly a Zengő Hondába) meg is csinálták, de miután kiderült ami kiderült, egyből felvesz egy külföldit.
Holott elég sokáig azt állította, hogy nincs közük az ügyhöz. Akkor most mi is van?
Rosszindulatot félre téve. Szeretem ezt a csapatot, és remélem, hogy ez a Panis gyerek elkeni a száját jópár tagnak a mezőnyben. És azt is, hogy Nagy Dani lesz a 2. pilóta. -
Nyiri #12247 Én nagyon nem kedvelem Zengőt, de ez az interjú elég jó. -
#12246 Nagyjából el is mondta ezt a ma reggel.
-
#12245 Miután tavaly Zengő elmondta szerződése van erre az évre is és gondolom már nem tud elég pénzt megmozgatni 2db autóra kénytelen volt ezt meglépni. -
#12244 Szerintem ez jo hir,ha a srac hozza a jo eredmenyeket,akkor a csapatra is nagyobb figyelem iranyulhat,szponzori megkeresesek,ez tobb penzt jelentene,az meg biztosabb jovot. Sok sikert a sracnak! -
#12243 már rég meg kellett volna lépni...
szerk.: mármint a fizetős versenyzőt, nem pont ezt a srácot :D
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.01.31. 18:10:48 -
#12242 tehát egy fizetős magyar pilóta helyett, most egy fizetős francia jön.. de az ő apjának legalább van annyi pnéze is, hogy tudják a technikát fejleszteni.. remélhetőleg így lesz a csapatnak elég pénze, hogy teszteljenek, edzésen új gumikat használjanak, végre ne csak félerővel használják a motort... :D -
#12241 http://hosszabbitas.hu/wtcc/f1-es-csemetet-igazolt-a-zengo-motorsport -
#12240 -
#12239 Magyar csapat indul a német TCR-be a Kiával.
Érdekes, én erről a csapatról és versenyzőről se hallottam még életembe. -
#12238 -
Akey #12237 A TCR-ben széria alapú blokkok vannak és csak 330 LE-sek. A world engine kifinomultabb technika és tavaly 380 LE-nél jártak.
És lehet, hogy csak az idő szépíti meg, de mintha Norbi az eurocup-os Seat-tal jobb kört futott volna Monzában 2008-ban, mint a WTCC-sek szélárnyék nélkül. Ha akkor nem volt baj... -
#12236 hát ja,ennél azért sokkal bonyolultabb ez a sztori,a háttérben tuti dolgoznak az ügyön de szerintem még hónapokig várni kell egy komolyabb bejelentésre -
atiwrc #12235 és az 1.6 Turbos világ motor mellé miféle aero kell hogy kompenzálják a tcr-es kocsik 2.0 Turbo-s motorját, gondolom azt te sem gondolod, hogy elfogadják hogy lasabbak legyenek mint a tcr..... -
Akey #12234 Szerintem jó minta lehet a leköszönő WRC szabályzata, ami az S2000-es kategórián nyugszik, csak world enginnel és kötetlenebb aeróval. Még azt is megengedték, hogy lefojtott motorral és aerokittel - RRC néven - ezek a WRC-k együtt induljanak az S2000-esekkel.
Szóval a tippem, hogy a TCR kocsikba tesznek egy world engine-t, pár szárnyat és kész az új WTCC. Jöhet vissza a Honda, Lada, Seat, Ford, Peugeot. A Volvo meg csak kénytelen lesz építeni egy TCR vasat.
Így meglenne az olcsó közös bázis, alacsonyan tarthatják a költségeket, nem rondítanak bele a TCR piacába és látványosabb is lehet annál.
Utoljára szerkesztette: Akey, 2017.01.11. 22:21:43 -
S8DJ #12233 Ezt a cikket sem értem...
Vagyis inkább azt, hogy mit vár Lanti? Hogy bevezetik a TCN2-t? Vagy egy teljesen más szabályrendszert csak mindenáron utcai kasztniból építsék a versenyautót?
-
Akey #12232 Köszönöm! A rallyheart jó lehet, a többit viszont ismerem, de az F1/ Motogp-n kívül csak sajtóközleményeket hoznak le. A P1race-t meg kerülöm. Teli reklámokkal, blokkolt tartalommal, máshonnan átvett cikkekkel... -
#12231 Facebookon:
Rallyheart.hu, Formula.hu, Duen, Motorsportal, P1race
Most ennyit találtam amik szerintem említésre méltóak. -
Akey #12230 Sziasztok,
Mostanában annyira halott az online magyar autósport szcéna.
Régen volt az autosgyorsasagi.hu meg az autosgyorsasagi.info, de már az utóbbi facebook oldala is halott.
Most csak a Lanti WTCCblog-ja, az Mcsatorna meg a fotura.blog.hu, ami kellő tartalmat szolgáltat.
Tudtok ajánlani valamit ezeken kívük, akkár facebook / twitter csatorna is lehet.
Előre is köszi! -
#12229 TouringCarTimes’ top ten touring cars of 2016 -
#12228 http://www.origo.hu/sport/20170102-interju-az-autosportban-profi-versenymernokkent-dolgozo-bari-gergovel-es-bari-daviddal.html