Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.27. 20:22:08
"Nulla tenaci invia est via"
"MEGTARTHATJA 3. helyezését Kiss Norbert azok után, hogy a kamion Eb 2. hungaroringi futamának utolsó körében a célegyenesre fordulva ütközött Frantisek Vojtisekkel.
Norbi az M4 Sportnak elmondta, figyelmeztetést kapott, de nem vették el dobogós helyezését."
Per Aspera Ad Inferi.
kár a végén a balesetért, kíváncsi leszek, hogy mit ítélnek a bírák. szvsz inkább vojtisek a hibás, ilyen agresszíven blokkolni pont emiatt veszélyes, ráadásul célegyenesre fordulva. remélem ránéznek a telemetriára, hogy elemelte-e a lábát a gázról.
Per Aspera Ad Inferi.
jó volt látni, ahogy Norbi a kiütés után se lett lassabb, sőt még fel is bszta magát rajta és még bátrabb lett 😄
elméletileg itt mindent látni kéne a hétvégén, de majd kiderül...
szombat:
race 1 13:45-14:15
race 2 15:45-16:45
vasárnap:
race 3 14:10-14:40
race 4 17:00-17:30
az m4-en csak a 2. és 4. futamot adják majd a forma 1 után.
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem az utcai is tetszik nagyon de ez nagyon komoly. Remélem gyors is lesz 😊
https://www.facebook.com/zengomotorsport/videos/1077164989029956/
és régen:
https://youtu.be/MMavj37R4LI
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ma nem volt más alternatíva, csak a futamgyőzelem. Tudom, hogy ha az eszemre hallgatok, akkor összejöhetett volna egy sima dobogó, de abból már van elég idén! 😊"
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.07. 20:57:46
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
(mediaklikk-en még mindig üres a műsorujság az M5nél <#levele>#levele>)
Azt szabad tudni milyen néven futott régen amikor még csak egy ilyen lap volt?
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.08.07. 16:24:38
Per Aspera Ad Inferi.
Valahogy én sose utáltam őt annyira mint a magyarok többsége😄 És én örülnék ha a Volvo leigazolná, mert kiindulva abból, hogy Tarquini mennyit tudott fejleszetni a Ladán, Müller is nagyon sokat tudna hozzátenni a Volvohoz szerintem.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.08.07. 13:49:16
Ha eléri az x számot az oldal nincs új regelés csak ha törölnek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Pont az ilyenek miatt akik"úristen csak egy beírás"...pásztázták a netet és az FBI miatt hónapokra leállni kényszerültek. Majd a szervereiket átköltöztették másik kontinensre az amerikairól a tulajok össze is vesztek, létre jött 2 nagy motorsportos torrent oldal az egyik a földalatti (mi adtunk neki magyaros nevet pont ezért az underground helyett ami aztán nevet váltott és lett az ahova kérsz meghívót) a másik meg a hal (piranha). Mindkét oldal tulajdonosai kérték, hogy ne írják a pontos címüket nyíltan fórumokon, hanem priviben, mélben osszák meg vagy bezárni kénytelenek. Azóta több ezer magyar is csatlakozott az oldalhoz adtam másoknak meghívót, de valamiért legutóbb nem engedte hogy meghívjak mást (változott a meghívó rendszere nem jártam utána)
Elinditottam egy felvételt az m5-ről ilyen gyatra minőségben laza 2,5 óra elég is volt hogy elkapjak egy napi műsor kiírást az m5, és elvileg nem lesz. (persze az m4-es láttam már ilyet, és nem mindig irnak bele minden műsort, de itt most szerintem tényleg csak azokat fogják adni amit ott felsoroltak.)
A mediaklikken remélem holnap azért nem délutánra fog megjelenni a napi műsor 😄
Volt egy kis elfoglaltság így csak a mac3 és a q3 végét láttam, de asszem maradok most a streamen egy kis Britsh Superbikera 😊
Volvo miért volt ennyire gyenge?
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.08.06. 21:38:28
Itt is ugyanaz van csak.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.08.06. 20:11:50
(Ha meg nem adják akkor mi a t.kömnek rakták az ajánlóba, másrészt nem nagyon folytam bele az Olimpia dolgai-ba de úgy felületesen nézve azt sem igazán lehet kibogozni mikor mit hol közvetítenek belőle...)
Egyéb autósport események a hétvégén 😉 :
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=497662#p497662
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.08.06. 16:35:45
10 mins ·
Zengő Zoli: "Ez egy világbajnokság, ahol az autónak 100%-osnak kell lennie. Csak hat emberünk van Argentínában, és Nagy Dani autója számunkra a legfontosabb, ezt el is magyaráztuk Maurizio Lambiris menedzserének. Vila Real után Ficza Feri Hondája konténerbe került, és itt túl kevés idő állt rendelkezésre, hogy ellenőrizzük a váltót, a difit, a féltengelyeket és a többit.
Közben problémánk támad Nagy autójának motorjával is, a csapat késő éjszakáig dolgozott, sőt még ma reggel is."
Este lesz 8-tól élőben időmérő. Mivel Argentína a helyszín.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.08.06. 16:01:49
Élő lesz vagy csak este felvételről? Nem találtam róla sehol semmi info-t.....
Per Aspera Ad Inferi.
az oldal tulajdonosai különösen kedvelik, hogy fórumokon leírják az oldal címét, főleg azóta mióta FBI-os balhé volt és lett egy amcsi oldalból kettő. Ez meg egy másik. <#vigyor>#vigyor>
Tehát igen a kvali és futam az M5-ön lesz.
(EPG,port.hu-n csak foci és olimpia van, mediaklikken még mindig üres az M5 műsorújsága.)
Valakinek van valami infója hogy esetleg adják-e ott az időmérőt vagy a versenyeket majd holnap?
(m4sport.hu-n sem láttam semmit, hogy neten adnák, Boxutca FB oldalán sincs szó wtcc-ről bár lehet nem is volt ott sose, ritkán nézek oda fel...)
Per Aspera Ad Inferi.