Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ESP2
11:30 AutoGP
Donington Egyesült Királyság Elsõ futam (60perc) Élõ
15:00 Lg fia túraautó világbajnokság
Donington Egyesült Királyság selejtezõ (45perc) Élõ
Sportklub
17:10 DTM, München, ÉLÕ
idõmérõ edzés
Vasárnap
ESP
09:30 Lg fia túraautó világbajnokság
Donington Egyesült Királyság selejtezõ (30perc) Ism.
10:00 Lg fia túraautó világbajnokság
Donington Egyesült Királyság Edzés (30perc) Élõ
12:45 Lg fia túraautó világbajnokság
Donington Egyesült Királyság 13. forduló (60perc) Élõ
13:45 AutoGP
Donington Egyesült Királyság 2. futam (45perc) Élõ
Sportklub
14:00 DTM, München, ÉLÕ
futam
15:00 Lg fia túraautó világbajnokság
Donington Egyesült Királyság 14. forduló (60perc) Élõ
ESP
17:45 Lg fia túraautó világbajnokság
Donington Egyesült Királyság 14. forduló (45perc) Felvételrõl
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Michelisz zsúritag a szépségkirálynõ választáson (TV2) 😊
Péntek 14:30-15:00 Teszt
Szombat 10:00-10:30 1. szabadedzés
Szombat 12:00-12:30 2. szabadedzés
Szombat 15:00-15:35 Idõmérõ edzés (Élõben a Eurosport 2-n)
Vasárnap 10:00-10:15 Bemelegítés (Élõben a Eurosporton)
Vasárnap 12:50-13:20 1. futam (Élõben a Eurosporton)
Vasárnap 15:15-15:45 2. futam (Eurosport 2-n)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Széria autók versenye.
Bár a Nascar szóban is az "sc" az a STOCK CAR szóból, holott épített autók, és a maguk 4-500 mérföldnyi versenyeivel lehetne inkább túra autó verseny.
Szerencsésebb lenne WSCC nevet adni. Touring helyett Sprint szó.
Az nem jobb mindenkinek, ha minél tovább vannak a reklámmal összeragasztott autók a képernyõn ?
Nem lenne izgalmasabb, ha lenne kerékcsere,és egy futam legalább 45 percig tartana, vagy egyben másfél órás mint a DTM ?
Miért van ez így, ki találta ezt ki ? Nem értem
http://topgearhungary.blogspot.com/
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
de azért D'Aste büntetése fura volt.. felvételrõl néztem, kicsit elcsúsztatva, és a visszzajátszásnál látszik, hogy elalszik a piros és késõbb mozdul meg az autója..ha megbüntették, akkor az elsõ 4-et tuti kellene (incl. 2 sevi) ugyanis egyszerre indultak el a replay szerint 😄 egyre szánalmasabb ez a WTCC is...
amúgy mikor D'Aste tartotta a seviket mondtam is csajomnak, büntetni fogják valamiért, mert jól védekezik..és bejött
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://topgearhungary.blogspot.com/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
mensd el
09:57
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Portugália Edzés (31perc) Élõ
13:00
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Portugália 11. forduló (75perc) Élõ
17:30
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Portugália 12. forduló (62perc) Élõ
Sportklub
13:00
DTM, Norisring, ÉLÕ futam