12867
-
#6299 Wéberre kíváncsi vagyok...
igazából arra lennék nagyon kíváncsi, hogy Kiss Norbi, vagy Kiss Pál Tomi mit tudna működni a pályán... -
#6298 -
#6297 Azért a szponzoroknak is kell mondaniuk/vállalniuk dolgokat..már nem csábító ha azt mondják 5. helyre jók vagyunk...egy újonc esetében igen de nekik nem főleg ha teljes szezonos 2 autós csapat lesz. -
#6296 És 2014? Majd megint akkor váltsanak autót, mikorra a pl. a Honda már felépítette, mint a csapatot, mint pedig az autót és onnan nem lehet őket megfogni? Persze nagy a kockázat ebben, de a jövőt tartva szem előtt mindenképpen előnyösebb! Tudom sok minden a pénzen múlik, de abban biztos vagyok hogy nem akarnak még 3 évet lehúzni úgy hogy 3.4.5. helyért harcolnak! -
#6294 Pont most nem szabad már gyengébb autóval indulniuk,szerintem a csapat megérett arra hogy olyan autójuk legyen ami képes világbajnokságot nyerni!Persze ez sok mindenen múlik, de ha nem sikerül, nem tudják majd hozni azt a szintet sem amit idén pl. ! És az kinek lenne jó? Senkinek, legfőképp Norbinak nem! :) -
#6293 minden attól függ a Honda mennyi pénzt kíván ebbe áldozni..ha ezen múlik akkor júliusban a Chevyk, Hondák mind Norbiék elött lesznek.
-
asifan #6292 Szerintem egy évig még simán jó lehet a BMW. A többi autót sem fogják fejleszteni addig, szal minden marad a régiben. -
#6291 tele csillaggal meg TBA-val egy FIA sorozat... -
#6290 szerintem meg nem.
márt csak azért sem mert a gyári Seat is kiszáll, nem biztos, hogy lesz rá fejlesztés...
Én azt mondom, hogy Chevy...
A Honda nekem nem szimpi... -
#6289 lehet seattal kellett volna maradni. -
#6288 viszont így most mehetnek vissza megint FWD-ra.
mire igazán belejöttek a RWD-ba, mehet a kukába a 2 év alatt megszerzett tapasztalat. pedig már pont kezdtek tényleg összeszokni :( -
#6287 én ott ragadtam le, hogy alfák vs bmw-k. nekem az volt az igazi wtcc vagy akkor még etcc :)
Zengőek szerezzenek egy jó kocsit, mert a bmw már nem fog semmit ujitani, ugyh sülylesztő lesz ha nem váltanak. -
#6286 Honda és Citroen nem gyári? -
#6285 ez már a vég kezdete. elfogynak a gyáriak. -
#6284 nem lesz jövőre gyári Seat...
Kiszáll a Chevy
jön a Honda
Zengő autócsere(?)
Loeb
Citroen
ööö lassan elvesztem a fonalat.... -
#6283 FIA WTCC megváltoztatta a borítóképét.
-
#6282 2013-as WTCC versenynaptár:
10/03 ESP TBA*
24/03 ITA Monza*
07/04 TBA TBA*
28/04 SVK Slovakiaring*
05/05 HUN Hungaroring
19/05 AUT Salzburgring
09/06 RUS Moscow Raceway*
30/06 PRT Porto*
21/07 BRA Curitiba*
15/09 USA Sonoma*
13/10 CHN Shanghai*
27/10 JPN Suzuka
17/11 MAC Macau*
* Subject to confirmation by relevant ASNs
-
asifan #6281 Ha a citroen indul a wtcc-ben, akkor tuti, hogy a DS4-el. A DS3 méretében kicsi lenne túraautónak. -
#6280 1, Loeb egy UFO ( semmi bajom vele, elképesztő amit művel )
2, Szép a DS3 és gyors is
3, ha maga az Úristen indít csapatot, akkor is! :) -
#6278 Loeb és a Citroen a WTCCben?...mivan?
1. alapból utálom Loebot...
2. a DS3 meg egy hányadék autó...
3. akkoriszengőnekszurkolok... -
#6277 http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/318 -
#6276 -
#6275 azt a lassítót 1-2 éve rakták be nem a WTCC miatt van..IC is ugyanezt használja egy kisebb eltéréssel. Mikor jöttek le a dombról szemből mutatta a kamera őket és balra mentek el ott volt egy szaggatott vonal felfestve..nos az IC ott régen ment el balra mint tegnap a WTCC ott ők egyenesen jönnek.
-
#6274 Ezt a pályát a Forza Motorsport 4be láttam először ott Infineon Raceway a neve és annyiban más hogy a végén a visszafordító előtt nincs benne a lassító ( gondolom alapból nincs és a WTCC meg a betétfutamok miatt lett belerakva? ).
Fantasztikus pálya és tényleg nagy versenyt mentek.
Zengő csapat hihetetlen profi munkát végzett. Autó tökéletes volt, a beállítás tökéletes volt, Norbi tökéletesen vezetett. Ennél jobb nem lehetett volna. Az kár hogy az első 2 körben nem volt meg a tapadása Norbinak, mert aztán ott hagyta volna a Seviket, de ez most így történt, nem tehetett mást. Beérett a csomag. Jó lenne jövőre egy (két) gyári Sevit bezsákolni, mert ha jön a 3 "új" gyártó, akkor nehéz dolguk lesz és Norbinak nem a privát címért kell harcolnia, mert az neki nem szint, hanem a VBért.
-
#6273 -
#6272 wtcc honlapján az összefoglalóban ott van, hogy starter csak bámulja ahogy 3-an áthaladnak elötte :D
-
#6271 jah, és végre nem 1-2-3 Chevy :))) -
#6270 tavalyi a vonatozós pályák sem betonfalak között voltak.. -
#6269 Ez nagyon jó volt! Grat Norbi és Zengő team.
És ugye hogy ugye, amiről beszéltünk már, a pályán nagyon sok múlik. Ez a pálya baromi jó, Nascarban is elég komoly versenyek vannak itt. Lendületes, nehéz izgalmas. Ilyenből kéne sok a naptárba, nem beton falak közötti vonatozós... -
#6268 http://www.zengomotorsport.hu/sonoma_hircsatorna -
#6267 Grat a csapatnak és Norbinak!
Pelé szelleme itt is kisért mint F1 futamon anno. Nem intették le a 15. kör végén a futamot a 4.-nél már előkerült :p
Zengő azt magyarázta (mutatta) nem volt kockás zászló.. -
#6266 Jó kis futamok voltak ezek, persze főleg Norbi miatt! :) Müller hozta a szokásos f*sz formáját, remélem Huff lesz a bajnok. -
#6264 Gratula a csapatnak!
Végre Norbiban is van egy kis vér, hogy próbálta befogni a Chevyket :))) -
S8DJ #6263 ez kurva jó hétvége volt! még több ilyet :D -
#6262 Érdekes volt ez az utolsó kör... -
#6261 micsoda hétvége! meglátszik a két tesztnap eredménye a slovakiaringen. -
#6260 Hullanak az élről a BMWk.
A biztonsági autó az rendben van xD -
#6259 Jól ment. Remélem a végén nem a gumi fogyott el hanem spórolt, mert nagyon leszakad a Seviktől és Tarquini meg rájött.
Tarquinit kilökte a Shevi és ez teljesen szabálytalan volt, minimum büntetni kell...
Coronell pedig nem csinált semmit belső íven ment sima előzés lett volna ha a másik nem fordul belé ilyen szűken, de szerencsére nem ő szívta meg. Nem figyelt.
Menünek meg lassú defektje lehetett? -
#6258 Egy szép harmadik hely :) -
#6257 Most lesz rajt?
Mert akkor pont elértem xD