Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>

RatBaG
könnyezek 😄DDDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
ha jól tudom tavaly vagy azelött jött is az FBI eme szakterület emberei Mo-ra. Volt is torrent oldal razzia ha emlékszel.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a szerver akkor még az USA-ban volt és akkoriban az FBI erre nyomult rá a Metallica vs Napster balhét követõen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nyuny01
Töröltem a #4536 hozzászólást!
Akinek kellett az már megtalálta szerintem!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nekik van a legszélesebb hatáskörük, elméletileg az internetes bûncselekmények is hozzájuk tartoznak

Black Ghost
Ezt nem tudtam, de érthetõ.

Ez az FBI-os dolog, nem durva egy torrent oldal miatt?
Dietrich

Dietrich
Ez a két oldal valamikor 1 volt. Azidõtájt 5-en!! voltunk magyarok rajta.
Aztán emiatt amit mondanak a többiek rájuk szállt az FBI a szervert USA-n kívûlre vitték majd összebalhéztak és lett két oldal. 2005-2006 körül.
De mindkét oldal kérése ez volt ha azt akarjuk ne szûnjön meg csak priviben vagy mélben továbbitsuk a címet.
Külön kérték azt is a fájlok neveit ne másolják ki fórumokra.
Régebben figyelték is ezt.

Minstrel
biztos viccbõl írták bele a szabályzatba

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
RU-ra is egy ideig bárki szabadon regelhetett. Ez lett belõle.
Black Ghost
Én ezt eddig csak az R.U.-ra tudtam, ami már egy jó ideje "currently offline".
Ez az oldal nem meghívós, bárki szabadon regelhet, így semmi értelme a titkolózásnak.
Minstrel
Le van írva az oldalon a szabályokba, hogy ne írd ki a linket nyilvános helyekre, nehéz lenne egy privát üzenetet küldeni a kérdezõnek?

http://topgearhungary.blogspot.com/

tugyiti
Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki nem lehet valahol megnézni utólag mert nincs fent egyik videotékás oldalon se még, nekem meg el kellett mennem délbe ?!
köszi a segitséget elõre is 😊
Black Ghost
Elhajlott a kormányösszekötõ.

Black Ghost
De az FIA nem következetes, az FIA részrehajló, az FIA-nál létezik a kettõs mérce, az FIA számára a gyári csapat az isten, az FIA......... ÁÁÁÁÁ hagyjuk!
Nem is idegesítene ez az egész döntnökösdi, ha nem látnák rá jó pár ellen példát, pl.: BTCC, V8SC, NASCAR, IRL.
Nem az a baj hogy hibáznak, vagy nem vesznek észre valamit, hanem szándékosan részrehajló döntéseket hoznak, és ettõl felfordul a gyomrom. 😞
Totti5
Kiváncsi leszek Norbit meg e büntetik mert kilökték<#ravasz1>

Tarqiuni minimum 10 hely a köv futamon, ha az FIA következetes és a Sevinél is ki lehet osztani rajtbüntetést a kamikaze miatt ( meglepõ lenne ugyan, hiszen õk szentek ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
tudtam, hogy ezt a versenyt se ússza meg simán...
szerintem lassan tényleg nem elfogultság azt mondani, hogy zengõéket még az ág is húzza <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

milk4
...komolyan?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

pajti

<#worship>

bardocz
Brit superbike valami rohadt jó.
igen, jurót nézem, digi nincs 😄
SBK-t nézem aztán WTCC R02

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
ROC DTM egész po9ntosan.
nem számít bele a bajnokságba..inkább furósportot nézd meg a digit 😊

ahh...dtm bemutató...akkor verseny nincs...kár pedig volna idõm nézni 😊

mezaz izé amit DTM név alatt adnak most?
mint a ROC... ez most csak valami mûsor vagy mi?

Jah füvön nem faja...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Totti5
3kor az Euró 2õn...

Dietrich
Norbit megint elkapta a hév..

Totti5
A füvön elõzés eddig sem jött be, ezek után sem fog... szépen feltorlódott a mezõny, volt még sok hátra és egyenként kellett volna levadászni õket, meg hát úgy is hibáztak elõtte is... teljesen felesleges volt egy halott szituációba belemenni, mert ha meg is fogja akkor is olyat lassult hogy ugyan ott lett volna ahol a kanyar elõtt.

Hát igen.. A szimulátorban nem gond, ha összetöröd a gépet, újraindítod aztán kész. Viszont aki nem mer az nem is nyer, szoval néha be kell vállalni necces szitut is.

Totti5
Az autó pedig ennyitõl biztos nem sérült... egyszerûen kihozták, mert felesleges lett volna tovább körözni. Annyira nem volt gyors hogy onnan visszajöjjön.

hungary27
második mikor kezdõdik?
Totti5
Norbi ugyan olyat hibázott most is mint a Ringen... ezeket nem kellene akármilyen vérszemet kap, már nem kezdõ hogy kamikaze alapon kelljen mennie.

Amúgy jó futam volt, csak röviiiiiiiiiiid.

Jó pálya Donington! Norbit sajnálom...

RatBaG
FUUUU

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
De ez elsõkerekes. Szerintem az úgy mûködött, hogy az elsõ tengelyen a slickek is fel tudtak melegedni, így tapadtak, hátul meg csak a nedves gumik melegedtek fel eléggé.
Nyers
Kösz! 😊

My Life for Freedom!

Norbi1990
Nyers
Mûködhet is ez a kombináció - 2011 BTCC Croft Race 1

Mindenesetre hiba volt az biztos, Q1-ben csak be kellett volna menni az elsõ 10-be, Chevy-k is biztonságra mentek, Turkinton is.

Angol vagy magyar streamet tud esetleg dobni vki, köszi!

My Life for Freedom!

bardocz
Nem tudom mire számítottak. Ha olyan vizes a pálya, hogy a hajtott keréknek vizes gumi kell, akkor a kormányzottnak meg pláne, mert letolja az orrát minden kanyarban. Ha meg elõre már jó a slick, mert betapad a kanyarban, akkor a hajtott is be fog.
nyuny01
Hát ez történt! 😞

nyuny01
Nem fért bele az utolsó mért kör?Vagy mi történt?

Totti5
Ez most nem jött össze:I

bardocz
Asszem ezt nem így tervezték.
Ehhez a streamhez nem szükséges az internet explorer.
bardocz
Ha vizes marad a pálya, akkor lehet esélye. Auto GP futamon jó kis zuhé volt.
Totti5
Nem igen fekszik ez most nekik, de remélem sikerül valami csodával a Q2be beférni...

3-tól Euro 2 stream!

bakkerman
2 mp coronelhez képest nagyon sok,szerintem csak teszteltek zengõék

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!