12867
-
#6339 de ha egyszer nem érdekli őket ilyen szinten...DTM a fő priorítás most náluk. -
asifan #6338 A BMW-sek idióták! Már régen gyártaniuk kellett volna néhány autót az új típusú 3-as formájába. Nem gondolnám, hogy nagy dolog lett volna átültetni a belsőségeket, és így nekik is jobban megérné később fejleszteni. -
#6337 :))
egy a lényeg..ne bassza ki Norbit mikor elötte megy a bömivel :) -
#6336 Premat nyilatkozta most kvalin:
LeMans + Nord + Laguna = Bathurst -
#6335 Monteiro hozta a formáját, kíváncsi vagyok itt is játszi e az öklével amitől falra tudnék mászni! :D -
#6334 ebben bízom én is :) -
#6333 Biztosan meglehet velük egyezni, főleg úgy hogy látják nem hülyék kezébe kerül a technika! :) -
#6332 kérdés mennyit kérnek érte?
-
#6331 Ha tényleg lesz fejlesztés és az eredményt hoz, az Zengő csapat ott lesz a VB esélyesek között! -
#6330 azért ezek beszédes dolgok mekkora értéke van a Chevysnek lenni..
2010 surfers P2
P3 -
#6329 szerintem maradnak a BMW-nél
Mégis fejleszt a BMW? -
#6328 http://www.wat.tv/video/gopro-meets-fia-wtcc-at-sonoma-5aanv_4unl5_.html -
#6327 az eurocupot csak akartam írni, fejben máshol járok :D sry -
#6326 Seat Leon Eurocup -
#6325 Seat Leon felirat egy Ibizán :D
profil váltás...kár lenne a narancs feketét lecserélni... -
#6324 "...Profilváltás miatt megvételre kínáljuk..." hmm
-
asifan #6323 Akkor már esetleg a Daytona 500. Szerintem ismerősebben hangzik a legtöbb embernek. -
#6322 Bathurst 1000, mint a világ leghíresebb és legnagyobb túraautós versenye???
Kinek, nektek vagy az Ausztráloknak(?), mert hogy a világnak nem az biztos.
Azért arra kíváncsi lennék ha megkérdeznénk pár európait, hogy hányan osztoznának a véleményeddel, élen a Németek-Britekkel.
Ha már nagy és híres, és nem mellesleg márkák tömkelegét felsorakoztató túraautós eseményt szeretnék látni, akkor már inkább ez:
A félreértések elkerülése végett, az esemény hivatalos megnevezése:
"The 24 Hours Nürburgring is a TOURING car and GT endurance racing!
Bár a túraautó kifejezés sok esetben csak játék a szavakkal, hiszen a V8SC-hez képest a DTM szinte már űrtechnológia, mint ahogy a soros 1,6 is egy teljesen más dimenzió, mégis mindegyik "touring car". -
#6321 Yvan Muller Mini WRC teszt!
-
#6320 LeMansnak mi köze a túraautóhoz? Prototipusokkal főleg...az egy endurance bajnokság sports car racing néven..
javaslom a gugli használatát mielött hülyeségeket írsz... -
#6319 Akkor már annyi márka lesz, mint máshol kategória -
#6318 jövőre lesz Nissan és Merci is :D -
#6317 Vagy te komolyan elhiszed, hogy egy negyed távval sem rendelkező, majdhogynem márkabajnokság(tudom, van KÉT márka, hűűű), amit amikor először rendeztek, már lement több mint 30 24 órás LM, az a világ legnagyobb, és leghíresebb túraautóversenye? Gondolom arra gondoltál. -
-
#6315 miért van még magyar túraautós bajnokság? -
#6314 LeMans pár hónapja volt. De akkor nem árulom el, mi lett a vége. -
#6313 szezonzáró ob a Hungaroringen ? -
#6312 Már csak pár nap a világ leghíresebb és legnagyobb túraautós versenyéig. -
#6311 király -
#6310 Melyik autóval jöhet a Citroen? -
#6309 A jövővel kapcsolatban elmondta, sok autómárka érdeklődik náluk, nagyon sokan látnak bennük fantáziát, ami roppant előkelő a számukra. További részleteket azonban nem árult el.
„Jelenleg jó az együttműködésünk a BMW-vel, hiszen minden a rendelkezésünkre áll, és a jövőben is igyekszünk a számunkra legmegfelelőbb szerződést kötni.”
Zengő Zoli: történelmi siker -
#6308 bmw-k de morcosan nézik a Ladát :D hiába -
atiwrc #6307 Ránézésre jobb a mezőny mint ami a német ADAC ProCar-ba volt ma.... -
#6306 Hétvégén az RTCC utolsó fordulóján Újra győzelemmel ünnepelhetett a Lukoil Lada Team :)
Michael Kozlowski a Lada Granta 1.6T-vel győzött. A csapattársa helyére beugró Dudukalo is jól ment, de túlmelegedett a motorja ezért sajnos pozíciókat vesztett.
-
#6305 Az lenne a legjobb ha Zengő kapna három gyári Hondát :) viszont csak akkor lenne jó ha nem lennének alárendelve a Tarquini féle csapatnak és nem rajtuk kísérleteznének az új fejlesztésekkel. Az nem lenne jó érzés ha Norbi vezetne és átfüttyentenének nekik, hogy akkor most lassítsatok, mert jön az 'egyes' gyári csapat. -
#6304 Régen Rallycrossozot KPT úgyhogy szerintem bárhol megállná helyét. -
#6303 KPT esne kellne zártkasztni nem az ő műfaja..miként Nóóóóóórbi sem nyújtana maradandót egy WSR 3.5-ben.
Kiss Norbi más kategória..ő egykoron simán verte a két Zengőst a pályán..láttuk is a ringen (és abba is biztos vagyok, hogy jobb versenyző mint Nooooorbi csak aztán az élet mást hozott..most már a megtett km miatt is nem Kiss Norbi a jobbik versenyző. -
#6302 Az biztos, de ő inkább induljon el másik irányba! :) -
#6301 F1-ben én is :)
De azért szerintem itt is tudna bűvészkedni :) -
#6300 Tamást én egy másik kategóriában látnám szívesen!