Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
bár a 4 pont attól még ugyanúgy csak 4 pont 😊
YOKOHAMA TROPHY
1. Kristian Poulsen 99 pt.
2. Norbert Michelisz 95 pt.
3. Franz Engstler 82 pt.
ma volt egy Poulsen 4. <5pont>5pont>, Norbi 7. <2pont>2pont>, meg egy Poulsen 6. ❤️pont>3pont> Norbi 7. <2pont>2pont>, hatalmas elõnyt szerzett a Poulsen .. jaj..
1. Kristian Poulsen 86
2. Norbert Michelisz 83
az utolsó verseny meg dupla pontozású...
(egy gyõzelem 20pont a Yokohamába)
forrás
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Bármennyire is nehéz elhinni, de én nagyon boldog és elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Jó volt érezni, hogy az autó megy alattam, hogy ott tudok maradni a Chevrolet-k nyomában. Az, hogy jól sikerült a rajtom, és hogy a verseny legnagyobb részében a második, illetve harmadik helyen autóztam, engem teljesen feltöltött, visszanyertem az önbizalmamat. A csapat számára viszont a lehetõ legrosszabbkor jött ez a hiba, nagyon megérdemlik már a sikert, erre pont az oscherslebeni kudarc után úszott el a dobogó. Sajnálom, hogy elrontottam, de az ilyen hibák sajnos késõbb is elõfordulhatnak. Elnézést kértem a szerelõimtõl és Zengõ Zolitól is."
2. futam elött Poulsennek 3 pont elõnye volt..aztán megint elötte végzett.
pontszerzõ hetedik helyre jött be...
még van 3 verseny, az utolsó ráadásul Macau...
Ugye olyan nagyon sok dobogója van, hogy erre nem emlékeztünk volna. Itt max arra fogunk emlékezni hogy ott vesztette el a bajnokságot.
ha bejött volna másodiknak emlékeznél késõbb erre a versenyre ?
és ha még az utolsó kanyarban visszaelõzött egy sevit akikkel egész versenyen csatázott majd megnyeri?..
azért ne felejtsük már el hogy õ csak egy tehetséges srác aki "idõsen" beült egy versenyautóba és parádésan vezet, nem 5éves kora óta nevelték versenyzõnek..
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
maxi jól csinált mindent az utolsó kanyarig aztán megint filmszakadás nála..
Néznétek ahogy megelõz téged a gyorsabb autó, vagy elõre törni és próbálkozni az elsõ helyért? Ha megelõznek alapból próbálsz mindent megtenni azért, hogy visszatámadj ahogyan csak tudsz. Ez a hiba benne van mindenkibe egy ilyen kiélezett versenybe az utolsó körben.
Huff is hibázhatott volna mert ott elég kemény féktávot vett amikor bement a Norbi mellé.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
I met God. She's black
btw, ha csak a védekezésre koncentrál, simán behozta volna. faszért kellett még támadnia, úgyse lett volna reális esélye elõzni 😞((
Per Aspera Ad Inferi.
Ennek ahhoz semmi köze.
Itt olyanok ellen megy aki 10+ éve versenyez a legnevesebb bajnokságokba, míg õ csak a 2. évét tölti profi világbajnoki mezõnybe.
Sokba kerülhet ez még Zengõéknek, a szponzorok türelme is véges. Norbninak meg kellene érteni hogy itt pontokra megy a játék. Vegyen példát Mullerrõl, egész elsõ félévben Huff mögött szívta a faszt, kivárt, és tessék most õ vezet.
#4602: csak eddig minden elõl hajtott, nem hátul..
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.