12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • slr
    a 2106-os nem rossz :D
  • Totti5

• RatBaG #6378
    megelőzte simán a 3. renault-t is, aztán mikor visszakapcsoltam, már épp azt láttam, ahogy a 2. renault-t kiforgatta a kanyarban. ebből tuti büntetés lesz, pedig gyönyörűen ment :(((
  • RatBaG #6377
    nézi vki a mai első futamot? mocsok egy idő van le mansban.
    és bazmeg, amíg ezt írtam, pont lemaradtam norbi előzéséről a 4. helyért...
  • Solt
  • RatBaG #6375
    http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=201210132
  • atiwrc
    Már feszegették páran a mi lenne ha jövőre a Zengő Zoliék ilyen meg olyan kocsival állnának rajthoz, én is mutattam már képet egy f30as bmwről, nekem nagyon bejött ezzel a sárga fekete designnal, ez és Norbi idei sikerei ihlették eme kis animációt.
    Ha az uj bmw nem is lesz a bmw azt ígéri motorfejlesztést fog kapni a kocsi a télen.

Néhány dolog nem teljesen olyan lett a vidibe mint szerettem volna, de első összetettebb animációnak talán nem lett annyira rossz:

• Dietrich
    meg pénzt is egy jobb autóhoz...:)
  • Szabi #6372

adjon már végre valaki neki egy autót, ehh
  • hungary27
  • Dietrich
    Kiss Norbi
    Rajt, cél győzelem!
  • RatBaG #6369
    Oxxo Racing Team
    "Norbi az 5-ik helyről indul az első futamon, ami 15.45-kor rajtol!"

elméletileg itt élőben lehet majd nézni
    http://www.lemans-tv.com/24-heures-camions.html
  • Dietrich
    BMW: büszkék vagyunk Norbira
  • Dietrich
    Garry Rogers a kispadra ültette versenyzőjét, Alexandre Prémat. A hozzá fűzött remények egyelőre nem váltak be, mivel nem ismeri/ismerte az ausztrál pályákat. Ahogy Surfers-t sem. A szponzorok miatt pedig úgy tűnik váltani kell a Gold Coast 600 futamra Rogers-nek.
    Helyét pedig Greg Ritter veszi át, aki az elmúlt 2 endurance futamon Michael Caruso-val volt együtt, s korábban már versenyzett az "arany parton".
    Greg másodpilótája az amerikai Grand-Am szériában versenyző Ricky Taylor lesz.
  • RatBaG #6365
    http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20121011
  • RatBaG #6364
  • Dietrich
  • Dietrich
  • Dietrich
    Gratula Norbinak és a csapatnak!
  • RatBaG #6360
    http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20121007
  • Dietrich
    Sport1 úgyis ad összefoglalót :)

igen volt valami ilyesmi..
  • atiwrc
    Biztos meglehetett volna találni hány körös a futam, sajna lebaszta az áramot valami(mint útólag kiderült valszeg a mosógép) és a biztosítékot nem bírtam visszakapcsolni, egyből levágta megint, aztán eltelt pár óra mire az ismerős szerelő kijött és így lemaradtam róla, az utolsó két körtől sikerült felvennem, ezek tényleg nem siettek a dobogóra(Norbit nem láttam forogni...), F1esek is csinálhatnának ilyet :D.
    Jól emlékszem hogy Alesit egy ilyen forgatásért büntették meg kb 10 éve?
  • asifan
    http://www.justin.tv/space_hopper

18.10-kor BTCC Race 3! Nagyon jónak ígérkezik, ne hagyjátok ki!
  • RatBaG #6356
  • RatBaG #6355
    4ből 2 győzelem!
    nem semmi, amit ezek a kamionosok művelnek leintés után. szinte az összes versenyző driftel a levezető körön, nyomják a burnoutot meg a mad max-kört aszfalton-földön keresztül, nem szaroznak, felszántanak mindent. az utolsók is, nem ám csak a győztesek.
    néhány szakadt régebbi kamion még tíz perccel később is ott forgott a közönségnek az egyik kanyarban :DDD
  • RatBaG #6354
    vajon hány körös lehet a verseny?
    kiss norbi rögtön a rajtnál az élre állt, azóta meg kiautózott egy jó 3-4 másodperces előnyt. a következő 4 kamion egymás seggében van, legalább lassítják egymást.
  • atiwrc
    Itt lehet élőben nézni a Truck Race-t:
    http://www.cepsa.com/cepsa/Quienes_somos/Patrocinios/Carreras_de_camiones/Jarama_en_directo

Október 7. Vasárnap

09.00 Warm-Up
    10.10 időmérő

12.40 race 4
    14.50 race 5
  • Dietrich
    majdnem 7 órásra sikeredett, de megérte végig nézni.
  • Dietrich
    Igen.

Győzelem Jaramában! Ismét felcsendült a Magyar Himnusz!
  • RatBaG #6350
    jarama ugye? azt nagyon csípi :DDD
  • Szabi #6349
    off:
    "Kiss Norbi
    Meg van az idei második győzelem!"
  • dave9004
    true :D
  • Dietrich
    egyébként egy szóval sem írtam #6312 hogy V8 mégis minednkinek ez jött be rögtön.
    Akkor mégis csak híres pálya :)
  • dave9004
    kimondottan túraautózásban egyik legnagyobb az biztos, hanem a legnagyobb, már csak a távra értve is. mert a kimondottan túraautózást kevés helyen lehet már felismerni. vagy sprintversenyek, vagy 8-12-25h-s endurance versenyek. az 24órás prototipus versenyekkel leoltani a v8-atmeg hülyeség, mert nem egy kategória :)
  • Dietrich
    írva volt..túraautózásban..Nord az egy 24 órás endurance verseny..Bathurst egy bajnokság része..
    és igen igazad van minden bajnokságnak megvan a maga híres pályája..
  • nyuny01 #6344
    Te jó ég, ez nem semmi!

• dave9004
    az a tény, hogy mind jó, és mindent megnézek amit tudok. ez az "én ezt nézem csak ezért a legjobb, többi egy szar meglátás"-t utálom.
    ez az egész vita nem lenne, ha nem kapott volna a fél topik szívinfarktust, mert vki beírta, hogy leghiresebb meg legnagyobb verseny következik a hétvégén.
    annyit irhattatok volna, hogy nagy, de minden sorozatban kb megvan az ilyen verseny: Monaco, Indy 500, Daytona 500, Bathurst, Le Mans, stb stb.
  • Dietrich
    minek reagálsz túl egy olyan dolgot amiben ő csak azt mondta el (és nem mindenféle honlap félrefordításban)Bathurst 3 pályának az egyvelege..semmi másról nem volt szó.

F1, Nascar? jézus...
  • Black Ghost
    Premat!!!
    Legjobb eredményeit másodmagával érte el, (A1GP, LMS), DTM-ben 10.(összetett) helynél előrébb sose végzett. Ez aztán a meghatározó vélemény!
    Egy ausztrál bajnokságban induló, első szezonos francia, mégis mit kellett volna nyilatkoznia?

korábban:
    "Premat 2007 óta versenyzik a DTM-ben, az idei szezon végén(2011) az Audi azonban ejtette a sorozatban futamgyőzelemre képtelen pilótáját."

Premat nyilatkozat 2011.01.11:
    „A célom az, hogy visszatérjek a DTM-be” – nyilatkozta Premat az Autosportnak. „Én szeretem ezt a bajnokságot, szeretem az autókat, és úgy érzem, hogy ez az egész illik a vezetési stílusomhoz. A BMW hamarosan érkezik a bajnokságba, és én fel fogom velük venni a kapcsolatot, mert van négyévnyi tapasztalatom, ami valószínűleg fontos lehet a számukra.”
    -Úgy látszik mégsem volt olyan fontos.

Montoya:
    "Hozzátok el Schumachert a Homestead-i ovál-pályára, és mondjátok neki, hogy próbáljon meg fél másodpercen belül maradni a legjobbhoz képest. Szívinfarktust kapna."

Akkor most a NASCAR jobb/nehezebb mint az F1?

Hagyjuk már ezeket, Bathurst egy a nagyon jó versenyek közül, ennyi, minek ezt túl misztifikálni.
  • Totti5
    Az ugyan pénz lenne, mint ha jelen lennének gyárilag. Azt meg nem lehet hogy osszedobnak valamit ami lassú, kiforratlan és hibáktól hemzseg. Sok teszt, sok mérnöki munka és sok pénz kell egy új modellhez és ez csak gyári jelenlét mellett lehetséges.