Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
dtm-a-hungaroringen én azt hittem, hogy a WTCC-s BMW-sek jönnek

http://topgearhungary.blogspot.com/

ejj de idegesítõ hogy itt vannak, de nem lehet bemenni, fotózni meg fõleg, ehhhhh....

"DTM: The next test for BMW is scheduled for the 21-22nd September at Hungaroring where the same four drivers will be behind the wheel again." <#finom>

még mindig felbasz mi a g3cit kellett neki faszagyerekeskedni -.-
pedobear
<#falbav><#phone>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Norbi a hatodik helyen zárta a valenciai második futamot, mivel Coronel büntetést kapott Villa kiforgatása miatt. (Szabó Ildikó/Zengõ Motorsport)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ja ezt nem ide akartam😄

Visca El Barça!

Na most meg Marco olajozott össze mindent...

Visca El Barça!

Dietrich
kit zártak ki?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
na, végül 6. lett...

Per Aspera Ad Inferi.

nagyon elnéztem 😄DDD
bár a 4 pont attól még ugyanúgy csak 4 pont 😊

YOKOHAMA TROPHY
1. Kristian Poulsen 99 pt.
2. Norbert Michelisz 95 pt.
3. Franz Engstler 82 pt.

Norbi1990
Kétszer lett 7. Norbi én úgy emlékszem.
Totti5
Poulsen nem az a béna versenyzõ, szóval lehet ezen múlik igen, amikor ilyen lehetõséget dob el.

mert még lehet óvni, büntetni stb >,<

ma volt egy Poulsen 4. <5pont>, Norbi 7. <2pont>, meg egy Poulsen 6. ❤️pont> Norbi 7. <2pont>, hatalmas elõnyt szerzett a Poulsen .. jaj..

1. Kristian Poulsen 86
2. Norbert Michelisz 83

az utolsó verseny meg dupla pontozású...
(egy gyõzelem 20pont a Yokohamába)
forrás

Totti5
Nincs benne a mai szereplés... akkor meg hogy lenne hivatalos?

ez a hivatalos

Dietrich
nincs de szar tabellát ne tegyél be

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Michelisz Norbert nyilatkozata:

"Bármennyire is nehéz elhinni, de én nagyon boldog és elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Jó volt érezni, hogy az autó megy alattam, hogy ott tudok maradni a Chevrolet-k nyomában. Az, hogy jól sikerült a rajtom, és hogy a verseny legnagyobb részében a második, illetve harmadik helyen autóztam, engem teljesen feltöltött, visszanyertem az önbizalmamat. A csapat számára viszont a lehetõ legrosszabbkor jött ez a hiba, nagyon megérdemlik már a sikert, erre pont az oscherslebeni kudarc után úszott el a dobogó. Sajnálom, hogy elrontottam, de az ilyen hibák sajnos késõbb is elõfordulhatnak. Elnézést kértem a szerelõimtõl és Zengõ Zolitól is."

akkor most 4 pont elõnye van, uramatyám itt a világvége..

Dietrich
ez biztos, hogy nem jó
2. futam elött Poulsennek 3 pont elõnye volt..aztán megint elötte végzett.

Totti5
Ennek fuss neki újra.

milyen bajnokságot vesztett el ? <#wilting>

pontszerzõ hetedik helyre jött be...

még van 3 verseny, az utolsó ráadásul Macau...

Totti5
Nem próbált meg semmit, hacsak nem akarta körbeautózni...

Ugye olyan nagyon sok dobogója van, hogy erre nem emlékeztünk volna. Itt max arra fogunk emlékezni hogy ott vesztette el a bajnokságot.

mert versenyzõ, megpróbálta, nem jött össze.. ez van, legközelebb összejön..

ha bejött volna másodiknak emlékeznél késõbb erre a versenyre ?
és ha még az utolsó kanyarban visszaelõzött egy sevit akikkel egész versenyen csatázott majd megnyeri?..

azért ne felejtsük már el hogy õ csak egy tehetséges srác aki "idõsen" beült egy versenyautóba és parádésan vezet, nem 5éves kora óta nevelték versenyzõnek..

Totti5
Ez mind szép és jó, csak nem arról szól hogy egy 2. helyet ( amibõl nem lett volna már elsõ, mert nem lehetett ott elõzni ), miért dobott el egy, s majd egy 3. vagy 4. helyet egy második teljesen amatõr hibával?

Norbi1990
Egyébként így utólag könnyû elmondani mit is csinálnál ilyen helyzetbe de a pályán elég kevés idõ van az ilyen döntésekre.
Norbi1990
Totti5
Csak akkor lett volna esélye elõzni, ha Müller hibázik, de nem hibázott az utolsó körben sem, az utolsó kanyarban meg nincs az a versenyzõ aki bepróbálkozna, hiszen a kanyar karakterisztikája olyan hogy ha valaki jó íven fordul akkor máshol nem lehet, persze ha valaki rossz íven megy mint Norbi és teljesen leesik róla akkor el lehet menni mellette, mint láttuk a példát, tehát egy érv sincs amellett hogy miért kellett volna próbálkoznia, amikor teljesen esélytelen volt... egyszerûen csak be kellett volna venni a kanyart, aztán ha valami nagy mákja van és kigyorsításnál valamit elront Müller akkor még le lehetett volna gyorsulni, de erre is kicsi az esély.

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dietrich
ha így folytatja jövõre is elmondhatja magáról rookie a mezõnyben..Oschersbõl nem tanult semmit gyanítom ebbõl sem fog.
maxi jól csinált mindent az utolsó kanyarig aztán megint filmszakadás nála..

Norbi1990
Amúgy gondoljatok csak bele. Ha tudjátok, hogy gyorsabb vagy az elsõ helyezettnél és mögötted jönnek még gyorsabban, akkor mit csinálnátok?
Néznétek ahogy megelõz téged a gyorsabb autó, vagy elõre törni és próbálkozni az elsõ helyért? Ha megelõznek alapból próbálsz mindent megtenni azért, hogy visszatámadj ahogyan csak tudsz. Ez a hiba benne van mindenkibe egy ilyen kiélezett versenybe az utolsó körben.
Huff is hibázhatott volna mert ott elég kemény féktávot vett amikor bement a Norbi mellé.
Totti5
Az elõzésre esélye nem volt már ott, másrészt nem hogy elõzni akart, hanem el is baszta egyszer, majd kétszer. Ez amatõrség ( s a sokadik ilyen eset, amibõl nem tanul ).

milk4
Elõzõ futam után 8. helyen állt a 20-ból.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Norbi1990
<#eljen>
Totti5
Nem látom az összefüggést. Ott adott gázt ahol elõtte sosem tette, mert ez lett volna a vége, pláne kopott gumikon.

"..régen az ilyen Emberekre mondták, hogy AUTÓVERSENYZÕ .... ma meg hogy elég lett volna ez vagy az.... kockázat nélkül nincs gyõzelem..."

szabii98
Ráadásul nem olyan rossz pilóta, épp nemtudom hányadik a pontversenyben de van hozzá tehetsége! 😄

I met God. She's black

hungary27
Igen? Vissza lehet nézni valahonnan?
RatBaG
ezt azért gondold át még egyszer...
btw, ha csak a védekezésre koncentrál, simán behozta volna. faszért kellett még támadnia, úgyse lett volna reális esélye elõzni 😞((

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
Norbi utolsó kör, utolsó kanyar, második helyrõl keménykedett, és végül 7. lett.
Dehogyisnem, a Seat nem pörgött volna így ki.

Totti5
"csak eddig minden elõl hajtott, nem hátul.."

Ennek ahhoz semmi köze.

Norbi1990
WTCC-be 2. éve van.
Itt olyanok ellen megy aki 10+ éve versenyez a legnevesebb bajnokságokba, míg õ csak a 2. évét tölti profi világbajnoki mezõnybe.
Black Ghost
Nem hogy kellett volna, az ilyet ziccert kötelezõ berúgni.

Sokba kerülhet ez még Zengõéknek, a szponzorok türelme is véges. Norbninak meg kellene érteni hogy itt pontokra megy a játék. Vegyen példát Mullerrõl, egész elsõ félévben Huff mögött szívta a faszt, kivárt, és tessék most õ vezet.
imádom ahogy a sok fullhelpes szimulátorboy írogatja hogy de béna a norbi...

#4602: csak eddig minden elõl hajtott, nem hátul..

milk4
Mi történt?(Nincs eurosportom)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Totti5
Milyen rutin? túrakocsizik sok éve, élmezõnyben megy sok éve...

amatõr pancser....