12867
-
asifan #6420 Norbi indult el keresztbe előtte. Nem a másik versenyző volt a hibás -
#6419 Boardman -
#6418 na vajon ez ki volt?
-
asifan #6417 Gordon Shedden 2012 BTCC bajnoka! Sokkal jobban hangzik, mintha Neal vagy Plato nyeri :) -
#6416 Jobban közvetített mint Mezei. -
#6415 Mert Gyulánk kivitette magát Hockenheimbe, akkor esett le mikor örömködött, hogy a tűzijáték megrengette a kommentátorfülkéjét -
#6414 Még két, nem túl örömteli hír Suzukából!
"Tragedies mar the Japanese WTCC event
There have been two fatalities over the course of the World Touring Car Championship weekend at Suzuka which have cast a shadow over the event.
On Saturday evening, Dutch newspaper The Telegraaf reports a 48-year-old guest of SUNRED driver Hiroki Yoshimoto fell from the second floor of the stands above the teams' pit boxes, directly behind the Arena and Special Tuning Racing teams, and didn't survive the fall
On Sunday in the Super Taikyu race which was supporting the WTCC at Suzuka, 54-year-old Osamu Nakajima was involved in a multi-car incident in his Nissan Fairlady Z, suffering severe injuries and was extracted to hospital, but succumbed to his injuries at 12:05 local time." -
-
#6412 :))) jó kis versenyek ezek... nem szaroznak ezekkel a monstrumokkal. -
#6411 most véletlenül pont elcsíptem a jaramai kamionverseny összefoglalóját. a felvezetőkör alatt az egyik pályabíró ilyen lómaszkkal a fején lengette a zöld zászlót a korlátra felállva :DDDD
-
#6410 dodgem -
#6409 BTCC: Brand Hatch, finálé!
link -
#6408 azt mondja ennél izgalmasabbat nem kívánhatnak a szervezők. -
#6407 Vicces. Gyulám korábban látja a képeket mint mi a Tv-be :D
Ő már kommentálja azt amit mi még nem is láttunk :D -
#6406 Jó unalmas:) -
#6405 DTM finálé most a Sportklubbon. -
#6404 7-8. helyet fogja csak hozni második futamon is szerintem. -
#6403 Jó lett az új Banner. Grat. -
#6402 De.
9. lett ami azt jelenti, hogy a 2. futamon hozhat Norbin mivel 2. helyről fog indulni. -
#6401 Orioala sem végzett túl jól, így Yokohama trophy helyezése nincs veszélyben szerintem. -
#6400 nemtudom.
Ha nem nyernek kupát a Yokohamában, nem tudom mi lesz...lesz-e 2013...
találnak-e annyi szponzort, hogy 2 autó legyen...
Sajnálom, hogy így alakult a Q...
-
#6399 -
#6398 Azt tudom hogy nem állnak túl jól anyagilag, de hogy ennyire?!
Nem lehet hogy 2013-ra spórólnak, pl. Gabi, vagy BMW fejlesztések, vagy akár új autó? -
#6397 Zoliéknak sokminden hiányzik, sokszor arra van csak pénzük, hogy a leeslegfontosabb cuccot vigyék magukkal, minimális emberszámot + annyi pénzt, hogy éhezzenek, de ne haljanak éhen...
-
#6396 Az szép... nem olcsó!
Azért sajnálatos hogy ilyeneken kell spórolni, ami nélkül szinte nem lehet eredményes egy csapat! -
#6395 ez Suzukára szólt, ha jól tudom.
de egyszerűbb lett volna, ha telefonálnak folyamatosan egy külföldi kártyával..az nem lett volna csak a tizede kb.
Látva Z.Zoli fejét, sajánlom, hogy nem mindent tudnak megvásárolni... -
#6394 Ez az 1 millió hány futamra szól? Vagy hogy van ez? -
#6393 Zengőék bajban...
1 millió lett volna a frekvenciahasználat...nem fizették ki. Így nincs csapatrádió :(
Norbink el van veszve...14.hely...
Zoli csak rázza a fejét.. -
dashed_ #6392 -
#6391 hát jah. több izgalom elférne collner gyulám nyávogása mellé és akkor még végig is bírnék nézni egy futamot :). időmérők izgalmasak mondjuk -
#6390 szerintem senki nem gondolja másképp, max a BMW :D -
#6389 Sorry azoktól akiknek nem tetszik a véleményem, de ez szerintem a DTM vergődésének tehet pontot a végére.
Számomra nézhetetlenül unalmas futamok vannak csak..mennek körbe, körbe vonatoznak mint pár éve a F1-en...talán ez majd segíthet rajtuk a nézhetőbb futamok irányában. -
#6388 "2014-től közös szabályrendszer alapján versenyez a DTM és a japán Super GT bajnokság, így a japán és a német gyártók is részt vehetnek egymás bajnokságaiban. Ha tényleg működik, nagy durranás lesz túraautós szempontból."
-
atiwrc #6387 Az volt kéznél, ami eltudta húzni a trailert :D -
atiwrc #6386 Holnap este felé nézz fel a video racingre a friss videokba, ha az élő streambe benne volt az előzés ott megfogod találni ;) -
#6385 http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20121014
botrányos, amit a renault-sok megengednek maguknak, és megengednek nekik. valaki igazán beleléphetne már a szájukba... -
#6384 Megnyerte a futamot! -
#6383 Nobert Khlisz
ez a 2 hülye kommentátor :D -
Caboose #6382 Szegény Vojtisek kiforgott, de Norbi szépen elhúzott! -
#6381 a második futam első körében összetört két renault, aztán az egyik következő kanyarban még 4 kamion kiforgott, abból 2 a sóderágyban ragadt... piros zászló és restart.
ja, norbi+frankie vojtisek első sor :)
gondolom akkor tényleg kapott büntit, így került megint a poleba.