12867
-
#6460 nem azért, de ez simán benne van.
egy 3 hónap alatt összerakott autó, ami 30 perc teszt után a második szabadedzésén már 9. időt ment, az egyáltalán nem rossz.
voltak technikai gondjaik, de azóta egy rakás km-t teszteltek, illetve mentek egy fél szezont egy bajnokságban két autóval, ahol dobogón voltak szinte mindig és győztek is.
én inkább azon fogok röhögni, hogy a Lada amúgy se kis költségvetését ha megdobja még a Lukoil is, akkor hogy fog lesni leesett arccal a többi csapat mikor hirtelen ott lesz velük egy szinten egy új csapat akivel egyáltalán nem számoltak... -
#6459 tényleg sovány, a Seat Leon Eurocup-nak több értelme volt -
#6458 Ne vegye magára senki, de ez az autó már akkor szemét volt, mikor még a tervező asztalon körvonalazódott... Ekkora szintű szart ritkán sikerül gyártóknak egy adott versenysorozatba "fejleszteni". Ezt a tettesek tudták is, gyorsan el is tűntek :) Persze nem látunk bele, meg bla, bla, lehet mondani, ahogy korábban meg is kaptuk (még mielőtt egy métert is mentek volna vele), azonban nekünk lett igazunk. Egyet kell értsek Dietrich-el, ez az autó egy szemét :) Sajnos az ETCC egy pénznyelő gépezet semmi több... Versenynek alig lehet nevezni azt ami ott van, bajnokságnak meg 5 hétvége? Ne vicceljünk már :D Ez miez ez? -
S8DJ #6457 "A csapat 2013-as célja, hogy rendszeresen a TOP5-ben végezzen." (földön fetrengő-sírva röhögő szmájli) -
#6456 ez a chevy nem kicsit tarolt az idén..
WTCC, Indycar, Nascar mint gyártó... -
#6455 Program -
#6454 már az hiba volt, hogy ezt választották, még nagyobb hiba lesz ha maradnak ennél.. -
#6453 Új motorral támad jövőre a Peugeot
-
asifan #6452 Végreeeeeee!
Colin Turkington egy Chevivel fog indulni kínában!
Remélem elkeni Müllerék száját, bár 6 éve ült utoljára elsőkerekesben, úgyhogy érdekes lesz :) -
#6451 elírták, Hungaroring volt, Salzburgring lett... -
#6450 A sanghaji hétvégére érvényes súlyok:
Chevrolet Cruze 1.6T - 1200kg
SEAT León WTCC - 1180kg
BMW 320si - 1170kg
Honda Civic Super 2000 TC - 1150kg
Honda Accord Euro R - 1150kg
Chevrolet Cruze LT - 1150kg
Chevrolet Lacetti - 1150kg
SR León 1.6T - 1150kg
BMW 320 TC - 1140kg
Ford Focus S2000 TC - 1130kg
Sajnos Norbiék most sem tudják hozni a minimál sújt, maradnak 1160kg-n. -
#6449 reggel még Hungaroringet írtak. -
#6448 ETCC?
2013-as ETCC naptár:
Március 24. – Monza (Olaszország, WTCC)
Április 28. – Szlovákiaring (Szlovákia, WTCC)
Május 19. – Salzburgring (Ausztria, WTCC)
Július 14. – Franciacorta? (Olaszország)
Október 6. – Brno? (Csehország) -
#6447 Hát azok után amit idén Kiss Norbival műveltek, részemről dugják fel maguknak ez a semmitmondó Lada Granta Cup-át. -
#6446 faja.
1. WTCC
2. 4éve asszonnyal..évforduló^^
-
#6445 2013. Május 19. – Hungaroring WTCC, ETCC -
slr #6444 viszonylag firss hír, bár még nem terjedt el neten, hogy:
elvileg október 23-án hivatalosan is megegyezett a Lada és a Lukoil.
Mégpedig hogy az idei, év végi RTCC-s közös szerepvállalás után (6dobogó, 3győzelem) jövőre a világbajnokságban is együttműködnek, és teljes WTCC-s szezont fognak telejsíteni.
Két Lada Granta 1.6 Turbót indítanak, hivatalosan Lukoil színekben.
Az egyik pilóta Thompson, a másik pedig Dudukalo.
A csapat 2013-as célja, hogy rendszeresen a TOP5-ben végezzen.
Mindemellett, a hazai bajnokságban (RTCC) 2012-es évben megkezdett év közbeni beugrás helyett, 2013-ban szintén teljes szezont szeretnének teljesíteni.
Ott is két Granta Turbóval. (itt a motor gyengébb a szabályok miatt, de amúgy a WTCC-s autóval megegyezik a gép)
Még apróságként megjegyezhető, hogy 2013-ban debütáló moszkvai WTCC-s hétvégén egyben Lada Granta Cup-ot is fognak rendezni betétfutamként, illetve jövőre szintén lesz két külföldi betétfutam, Magyarországon és Ukrajnában, ahogy az idei évben is.
infók innen vannak, elég megbízható és naprakész... -
#6443 Mindenképp azonos autóval megyünk, máshogy nem is lenne értelme, sem logisztikailag, sem márkamegjelenés szempontjából. Hogy mivel, az a nagyrészt a pénzen, kisebb részt a versenyképességen múlik. Ha az előbbi nem lenne gond, nyugodtan válogathatnánk, de túl sokba kerül még az "átlagos" szereplés is. Június óta mást se csinálok, csak a jövő éven dolgozom, dolgozunk a háttérben, miközben Norbi a pályán harcol, fillérre kiszámolva. -
#6442 Az mondjuk igaz. De Azért Mcdowell (remélem jól írom) Nem egy rossz pilóta. BTCC ben azért adta az ívet. Persze Boardmann is azt meg sincs sehol, de azért ezek jó pilóták szerintem..
Jó az a gép, de a Hondánál ugyan ez lenne. Az, hogy szép meg új egy dolog, de ha nem gyári a technika csak ilyen ez meg az, akkor annál szerintem jobb a BMW:) Legalább azt ismerik. -
#6441 Azt én is figyeltem. -
#6440 A Bamboo Chevyk nem voltak ugyanazok sosem, viszont egyáltalán nem voltak rosszak, de azt is nézni kell, hogy a pilóták sem voltak éppen élmenők... Ők ülhettek volna gyáriban is szerintem, kb ugyanezt hozták volna. -
#6439 Azért itt szerintem az is játszhat, hogy eladják a két BMW-t és bérelnek autót. Úgy kijön az év szerintem, akár egy Chevyvel akár egy Hondával... -
#6438 Honda vacilálásnál a riportban a neve el sem hangzott megfigyeltétek? -
#6437 bmw - na meg ott van a kettes számú bmw is, nem kevés pénzt adtak ki érte -
#6436 elvileg a Honda tárgyalt Norbiékkal (Zoliékkal), na már most itt az én kis agyacskám azt kalapálta ki, hogy Norbi alá adnak TESZTre egy Hondát, mondjuk Szlovákiaringen 50kört..azt csókolom....
Seat volt
BMW van - Van 2éves beállítások a laptopon, egy shift del-t nem ér meg....meg szponzor, meg alkatrész
Chevy - már nem fejlesztik....2évig megint jó..de esés kelés mert nincs beállítás..mire kitapasztalja már kuka a cucc...
Honda - a Japók aláteszik, de 2év mire hozzászokik (meg én is) és kb ennyi...Johanna meg gyereket szülne :)
szóval ha "okosak" marad a BMW és kisajtolják a kasszából az utolsó apró fillért is...(én mondjuk még adakoznék is...inkább nekik mint a focinak..) -
#6435 szerintem marad a bmw. egy talicska pénz kéne, hogy bármi más felé nyithassanak. amíg a távolabbi futamokra még most is ilyen minimal csomaggal mehetnek el, hiányos csapattal, addig nincs miről beszélni... -
#6434 Persze, ők úgy is a legjobb döntést fogják hozni. Remélem Gabi egész évben menni fog. -
#6433 A hondát nem tartom jónak. Ott tényleg az lesz, hogy majd jönnek a telefnok meg az utasítások. Meg ugye nézzük meg a Chevyt Bambo Chevyk elvileg ugyan azok na persze:))
Szóval én nem hiszem, hogy ez jó lenne. Vagy a BMW és reménykedünk vagy a CHevy.
De mondjuk Zoliék nem hülyék, meg fogják ldani ezt.. -
#6432 Ha maradnak akkor 2014-től kell majd megismerniük az új autót! Az sem jobb! :)
Inkább úgy menjen el egy év, hogy kiismerjék az új szerzeményt! -
#6431 Csak az a baj, hogy meg kellene akkor ismerni egy új autót ami nem kevés idő. -
asifan #6430 Ha jövőre bajnoki címet akarnak nyerni, akkor Chevi. Ők most odaadnak mindent, amijük van, biztos vagyok benne, hogy olyan fejlesztéseik is vannak, amit nem raktak be az autóba, mert minek. A Honda nem pálya, mert úgyis mindig azt kéne csinálni, amit a gyári csapat fúj. Elengedni őket, stb, stb. Ha nincs pénz Chevire, akkor meg marad a BMW, ami a legbiztosabb megoldás, de előre nem fognak lépni vele. -
#6429 Külsős cég motorfejlesztése nem jöhet szóba? -
#6428 Ebből a videóból nekem az jön át,hogy a Honda lehetne jó választás jövőre.
A Chevrolet ha nem lesz gyári csapat szépen vissza fog gyengülni.Kizártnak tartom,hogy még 1-2 évig topon legyenek.
A BMW meg kérdéses,hogy hajlandók-e fejleszteni az autón.
Gondolom nekik a BMW lenne a jó ha tudna szintet lépni. -
#6427 Olaj a tűzre -
#6426 Az picit elszomorít hogy nem is vizsgálták az ügyet, sőt még jó hogy egyszer visszajátszották nekünk az esetet!Köszönheti Monteiro a Hondának szerintem!
[apro]Remélem ezt nem veszed sértésnek![apro]
[b]#6423 © asifan[b]
Rá nem húzott, de pimasz módon rátartott az egész jól látszik! Jó elfoglaltságnak tartja, ha kiteheti Norbit a sóderágyba! Ezt már többször bebizonyította! De hát csak erőből tud előzni, ennek minden futam elején hangot is ad!
-
#6425 Közben megnéztem újra a futamot, s igen Monteiro volt. -
#6424 Szerintem Monteiro, legalább is ő üldözte! -
asifan #6423 Elindult kifelé a pálya jobb szélső részére, mert ott van az ív. Ott viszont egy autó volt, és neki joga van ott lenni. Ha egyenes vonalon haladt, nem húzott rá norbira, hogy kiforgassa. -
#6422 Persze, mert megy az ívre. Ez aki megpöckölte meg egyenesen akart menni. -
#6421 na akkor nézd meg újra és újra...Norbi a pálya bal szélső részére indult az ÍV-re...ott jött egy Hondás, aki megpöckölte...
(0:05-nél)