12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • hungary27
    Igen, én néztem el. De mindegy is az a lényeg hogy megnyerje Norbi a Yokohama kupát.
  • Firerock
    nem arra az esetre gondoltam. Nem ez volt az első ilyen mocskos húzása(Müller ellen a második futamon)... Zengő Zoliék is fel vannak háborodva emiatt.
  • hungary27
    Persze én is csak azért írtam, hogy ha valaki felelőst keres.
  • SimaSuna #6497
    BTCCnél meg alapból, kötelező:D
  • LaszloLedzenyi
    szerintem meg nem hibázott senki, sima versenybaleset, ez a túraautóban benne van(legalább is én így gondolom)
  • hungary27
    Amúgy amikor meglökte Norbi akkor tényleg Müller hibázott(ha bűnöst keresünk) mert volt neki még helye bal oldalt.
  • Firerock
    mennyire egy undorító féreg ez a Müller... Nemértem miért nem kapott már egy komolyabb eltiltást. Mint pl Grosjean az F1-ben
  • hungary27
    király
  • RatBaG #6492
  • Dietrich
  • Dietrich
    FIA-t megérteni szinte lehetetlen vállalkozás..
  • hungary27
    Amúgy most végképp nem értem miért nem büntették meg Monteiro-t az előző versenyhétvégén.
  • hungary27
    Norbi meg még egy pontot.
  • dave9004
    kapott végül 30 sec-es büntit.
  • Totti5
    Versenybalesetért 2 körön belül box utca áthajtás.

Szándékos legalja meglökésért semmi.

Ki is kapcsoltam a a pcsába ezt a szart.
  • peetfire
    Na ennyi...
  • szabii98
    Mit kapott Norbi? Mért esett hátra?:/ szegény :D
  • Dietrich
    Zengő is elismerte a büntetés jogos volt...
  • peetfire
    Hajrá Norbi!!!
    A többiek meg bek@phatják
  • SimaSuna #6481
    szégyen és gyalázat a FIA....

más szemszögből azért jó futam volt, ahogy írtad..sok előzés, kis csetepaté....ez kell :)
  • Totti5
    Jó futam volt, a srácok bal lábbal keltek, úgy ütötték egymást, de itt lehet is előzni... remélem látják a szervezők a kontrasztot a Suzuka vonalvezetése és e között.

Norbinak gyorsan el kell felejteni ezt a versenyt. Rajtnál oké nekiment Müllernek, de ez nem említhető egy lapon azokkal az aljas dolgokkal amit Müller csinált Noribval, de a büntetés pedig ugyan az, ráadásul Norbi nem forgatta ki, nem tette ki a pályáról, és nem ő zúzta le az autóját, de most a felügyelők azonnal osztották a büntit. Nyilván elfogult vagyok.
  • Minstrel
    Azért négy Chevy között se valami biztonságos lenni abban az első kanyarban, de szerintem megoldja.
  • hungary27
    Szerintem így a jobb. Álló rajton így tud pozíciót fogni és nem kell attól félni, hogy valaki kilöki, mert ő fog támadni. A repülő rajtok pedig amúgy sem fekszenek a BMW-knek. Ezért jó, hogy az első futamon elől van. Legalábbis szerintem.
  • RatBaG #6477
    kár, hogy pont az első futamon indul elölről, fordítva jobb lett volna. :(
    bár így is van esélye kilőni az állórajtnál, talán 2-3at is tud előzni a 8. helyről.
  • LaszloLedzenyi
    huff-ot sajnálom azért, de futamon hátha megelőzi müller-t
  • hungary27
    Norbi 3.
  • Akey
    Nem zörög a haraszt... Motorfejlesztés a Prodrivenál
  • Dietrich
    kösz
    kvali akkor részemről kimarad a futamok pont jó időben lesznek.
  • hungary27
    Pár kép:
  • hungary27
    WTCC Kína - Időmérő
    Eurosport
    Holnap 08:30 - 09:15
    WTCC Kína - Warm up/Felvételről
    Eurosport
    Vasárnap 07:15 - 07:45
    WTCC Kína - Futamok
    Eurosport
    Vasárnap 07:45 - 09:45
    WTCC Inside - Kína
    Eurosport
    2012, november 6. 23:15 - 23:45
  • Dietrich
    mikor lesznek a wtcc edzés, futamok?
  • hungary27

• hungary27
    Norbi 13. a teszten.
  • RatBaG #6467
    http://www.zengomotorsport.hu/padlogazon_kinaban
  • Dietrich
    Zanardi tesztelni fogja a BMW DTM autóját.
  • RatBaG #6465
  • kemszi2
    biztos hogy tört verzióval játszik :D
  • hungary27
    Norbi már készülődik. :)
  • ladarevolution
    az eddigi két wtcc-s hétvégén mindig technikai próbléma miatt, vagy ennek következményei miatt (parc fermé szabály alól való kikérés szerelés miatt) volt összeségéban szar helyezésük.

maga az autó nem volt lassú elsőre sem. (ha épp működött :D)

de ismétlem, egy autó ami 3 hónap alatt kész lett, és az első wtcc-s hétvégén lett beindítva és ott mentek vele kerek 30 perc tesztet. Addig egyetlen métert sem gurult saját kerekén az új autó.
    Ezekhez képest Thompson második szabadedzésen 9. lett. Olyan szoros mezőnyben ahol a 6-tól 83 ezreddel (!) volt lemaradva.

RTCC-ben is amikor nem dobogón álltak vele az technikai probléma miatt volt. De ott már sokkal kevesebb probléma akadt, nagyrészt köszönhetően a teszteknek, meg hát az RTCC-ben futott km-eknek.

Nem mondom azt, hogy minden futamon ott lesznek az első 5ben, mert első szezonjukban ez túl jó lenne, de nem lepődnék meg ha az autó gyors lenne.
  • gordon 24
    Meglepődnék!:)

Thompsonban bízom, de ebben az autóba nem.. Szóval meglepődnék, ha ez az autó versenyképes lenne. Eddig sem ezt az arcát mutatta.