12867
-
#6540 Ez akár jó is lehet a Norbinak. -
#6539 baromi jó ez a pálya, de versenyhez túl szűk -
#6538 -
#6537 Motorosnak esélye sem volt:(
Autós érdekes, jó nagy oldal ütést kapott, de látványra nem volt nagy baleset... :I -
#6536 Félek, hogy a futamokon is lesz majd 2 normális kör, a többi SC -
#6535 eddig RIP ami makaón történik.
Tegnap egy motor és egy autóversenyző is meghalt.
Luis Filipe de Sousa és Phillip Yau
videókat nem raknék be aki akarja youtubon megnézi. -
#6534 nagy nokedli volt ez a kvali ma.. -
Akey #6533 Ja, még a Honda bejelentését is felülmúlták a világraszóló bemutatójukkal. Azóta is Lada folyik a nemzetközi motorsportsajtóból. <gúnyos arc> -
#6532 Magyarországra is elért a hír 3 hét késéssel :D
"Biztosan lesz Lada gyári csapat!"
http://turaauto.hu/?p=3376 -
#6531 -
#6530 először azt hittem amikor a Túraautóblogot olvastam, hogy hirtelenjében mi történt a BMW-nél...aztán láttam, hogy mit fejlesztett a Zengő Team...kacagtam rajta :D
Elvetemültek :D -
#6529 új bmw-fejlesztés!
-
#6528 monteiro civic-el meglepően jó időt ment, norbi nem sietett nagyon, piros zászló, vége az edzésnek :-/ -
#6527 http://turaauto.hu/?p=3384 -
#6526 ez is jó lenne :) -
#6525 Könnyítenek a télen a BMW-n
A BMW Motorsport mindent megtesz annak érdekében, hogy a téli szünet során megoldják a WTCC-ben szereplő 320 TC súlyproblémáit, és a bajor gyár versenyzői jövőre végre teljes mértékben kihasználhassák a kompenzációs rendszer előnyeit. A gondokról először a Zengő Motorsport versenymérnöke, Bári Gergő beszélt nyilvánosan, a hír viszont azóta a nemzetközi sajtót is bejárta, megjelent a TouringCarTimes és a Motorsport-Total oldalon is angol illetve német nyelven. Közben több más csapat is megerősítette, hogy hasonló problémákkal küzd.
“Sonomában közel 20 kilóval voltunk nehezebbek a megengedettnél, legutóbb Suzukában pedig kb. tízzel. Ebből ki lehet számolni, hogy a 320 TC jelenleg a gyári minimumsúlyát, az 1160 kilót tudja hozni, ha ez alá mehetünk, azt nem tudjuk kihasználni. A probléma az összes BMW-s csapatot érinti, nem csak bennünket” – nyilatkozta korábban Gergő a Túraautó Hírblognak.
Márpedig ez komoly problémát jelent, hiszen a WTCC-ben működő ballasztrendszerben adott esetben akár 20 kilóval is a gyári minimum tömeg alá engedhetnek bizonyos autókat. Bári Gergő akkor arról is beszélt, hogy a súlycsökkentés nem komoly mérnöki feladat, így bízik abban, hogy a BMW a tél során dolgozni fog a probléma megoldásán. Jelenleg úgy tűnik, nyitott kapukat döngetett.
“A BMW Motorsporthoz tartozó privát csapatokkal és az FIA-va együttműködve már dolgozunk olyan költséghatékony megoldások megtalálásán, melyeknek köszönhetően csökkenteni tudjuk az autó súlyát” - árulta el Ingo Lehbrink, a BMW Motorsport sportkommunikációért felelős illetékese.
A fogyókúrára azért lenne különösen nagy szükség a BMW-s csapatoknál, mert a mezőny várható erősödése miatt a 320 TC-k valószínűleg az ideinél is több alkalommal futhatnak majd a gyári minimumsúlyuk alatt 2013-ban. -
#6524 ááá kivan csukva, hogy ilyen korán felkeljek..majd az ismétlést megnézem.
V8 is reggel 6-kor lesz elég ha arra felébredek :) -
#6523 -
#6522 Igen, ez a magyar idő szerinti. -
#6521 Kedvenc pályám<3
Amúgy ez GMT+1 idő? -
#6520 Az időmérő pénteken lesz!
WTCC Makaó - Időmérő
Eurosport
2012, november 16. 08:25 - 09:15
WTCC Makaó - Warm up
Eurosport
2012, november 18. 01:15 - 01:45
WTCC Makaó - Futamok
Eurosport
2012, november 18. 03:55 - 06:00
WTCC Makaó - Futamok/Ismétlés
Eurosport
2012, november 18. 22:45 - 23:45 -
#6519 na kiderült, mi volt ez a forgatás :) -
#6518 “Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy ma vezethettem a BMW M3 DTM-et. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a BMW-bél, akik segítettek, hogy ez a különleges pillanat létrejöjjön. Komoly kihívás volt számukra, hogy átalakítsák a kocsit az én igényeimre, és meglepett, hogy milyen gyorsan dolgoztak a BMW Motorsportnál. Jól éreztem magam a pályán, azonnal megtetszett az aranyszínű autó. Még mindig imádom az autóversenyzést. Azt viszont még nem tudom, hogy ennek a bemutató vezetésnek lesz-e bármilyen folytatása. Attól tartok, hogy a DTM szintje túl sok lenne az én koromban” - mondta Zanardi. -
#6517 max respect! :)
nincs tőle elszántabb ember :)
-
#6516 Hihetetlen ez az ember...
-
#6515 -
#6514 -
#6513 -
asifan #6512 Ami nagy kár, hogy a Volvo nem folytatta a gyári programját. Idén Dahlgreennel és Rydellel simán partiban lettek volna a Chevikkel. -
asifan #6511 A Chevivel sem volt probléma, amíg volt mellette Seat (addig azzal volt:)
Így, hogy a Honda, és a Citroen is valszeg komolyan gondolja, így azért nem hangzik olyan rosszul a dolog. A privát Chevik is versenyképesek lesznek még 2-3 évig. Abban a bízom, hogy ha a BMW mindent megnyert a DTM-ben, akkor visszatér.
Szerintem visszatér az aranykor pár év múlva. Az ilyen versenyzők, mint Giovanardi vagy Rydell is nagyon szeretnének jönni. -
#6510 nana nana nana nanaaa... batmaaan
-
Debilon #6509 Loeb.. csak nem jön a citroen valamikor? mert akkor meg lesz az új "Chevy" úgy érzem -
#6508 Gábor Wéber
"Eurosport, IRC összefoglaló, Nasser Al-Attiyah interjú: jövőre WTCC-ben indulna néhány futamon, 2014-től meg teljes szezonban. Loeb, Al-Attiyah...még a végén murvás futam is lesz:)" -
asifan #6507 Nekem is van egy ilyen véleményem, hogy annak oka van, hogy Norbi mindig rosszul jön ki a legkisebb kontaktból is. -
#6506 Érdekes meghallgatni az utolsó 1 percet. -
#6505 az a baj két véglet van nála.
egyik ez amit írsz a másik meg Hungaroring 2011 2. futam.
pont ezért a stílusa ahogy vezet a V8-ba való.. -
#6504 http://inforadio.hu/hir/sport/hir-527778 -
#6503 Nyilván szarul esik nekünk, hogy megbüntették Norbit, meg hogy párszor kilökte, de ez benne van, és lehet hogy hülye vagyok és kövezzetek meg de amíg Norbi nem vívja ki magának a tiszteletet, mint egy müller vagy tarqini addig megfogják pöckölni, lökni ráhúznak stb. de ha 1-2x beteszi úgy az autót mint pl turkington hétvégén, akkor lesz egy visszatartó erő bennünk és nem fognak baszkódni vele. -
#6502 vett már el pár pontot Norbitól(is) nem emlékszem már melyik versenyen volt,de gusztustalan módon megpörgette,aztán bocsánatkérés helyett kioktatta Norbit hogy egy hátsókerekes kocsinál nem kellet volna a gázon állni... -
#6501 Amúgy kapott 30s-et.