Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Marad az iRacing szegénynek 😄
SimaSuna
Egy kis off színes a hírvákuum idejére:
A HDP múlt héten bejelentette az Acura NSX GT3 jövő évi programját. Az európai debütálásról még nincsenek konkrétumok, de az anyacég biztos szeretne a Nordschleifén is megmérkőzni a Lexus-al és a Nissan-al. Remélem Norbi is kap majd néha lepattanót, mint a belga TCR-ben.
Egyébként Peter Kox végezte a bejáratást, aki 2000-ben a JAS Hondával lett 2. az ETCC-ben.

Utoljára szerkesztette: Akey, 2016.11.12. 02:19:59
Dietrich
Hát ők se tolták úgy, hogy TO lenne 😊
ráadásul hazai pályán kibaszni valakit a 2. helyről... <#ravasz1>
végén kiszálltak az autóból és ment nyalizni Whincup mindenkihez, hogy sorry...sorry aki kapott érte egy áthajtásost.. 😊
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.11.08. 07:40:19

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
az angoloknál még a kamionosok is btcc-stílusban tolják:
https://twitter.com/StuartWinkworth/status/795257835080871936

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Én meg egy McLaughlin-Micheliszt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
Szerintem csak ez lehet a jövő. Egy egész világra kiterjedő komoly versenynaptár,bivaly autók,a 3 nagy német gyártó,plusz a 3 nagy japán,esetleg valamelyik francia még pluszba...egy amolyan F1/Moto GP szerű csúcskategória csak túraautóban. Tuti siker lenne. Jelenleg annyi a túraautós bajnokság meg a sok töltelék kis széria hogy csak egymástól veszik el a nézőket,a helyszíneken konganak a lelátók az ürességtől,és valljuk be őszintén kibaszottul belterjes lett mára ez a WTCC is...ideje valami forradalmian új megoldásnak,egy világméretűnek. Megnéznék egy Marco Wittmann Michelisz Norbi csatát 300 km/h fölött 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
danikosz

Sziasztok!

Várunk minden autóverseny kedvelőt egy kis szimulátoros megmérettetésen. Az Assetto Corsa nevű programmal futó bajnoksághoz csupán a játékra és egy kiegészítőre van szükségetek.

Íme az időrend és a versenynaptár :
20:00 : Időmérő
20:15 : Race 1 - 20 perc
Szerver restart / 10 perc szünet
20:45 : Superpole : Egy mértkört lehet teljesíteni a pályán
20:50 : Race2 - 20 perc

• Tesztfutam – Október 29. : Monza
• Tesztfutam – Október 31. : Nürburgring Short
• Tesztfutam – November 06. : Mugello
• 1 - November 10. : Spa-Francorchamps
• 2 - November 24. : Imola
• 3 – December 8. : Nürburgring Short
• 4 - December 22. : Mugello

Várunk mindenkit sok szeretettel!
> Jelentkezés a bajnokságra és további információk ha felkeltettem az érdeklődést<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

bmwcrash
Dietrich
Vasárnap rendezik a túra autózás csúcsversenyét a Bathurst 1000-t.
magyar idő szerint vasárnap 02:10 - 09:00

Dietrich
Gondolom jelezték neki, ne nyomja azért még annyira. 😊

bakkerman
A Honda azért összekaparhatná magát mert a Volvo jön fel nagyon,jövőre még jobbak lesznek,az adatok is meglesznek a pályákhoz,a Citroen hiába nem lesz gyári továbbra is óriási előnyük lesz,a Ladák meg szintén egyre jobbak...ma is a második futamon a már régebb óta nem gyári Chevy ott volt Huff seggében Thompson alatt. Persze szépen néz ki az hogy a tabellán ott vannak az elejében a Hondák,de szerintem ez csalóka

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
de kár azért a rohadt safety car-ért... 😞

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
a legszebb, hogy volt kamera ami rögzítette, de kivágták a lényeget.. -.-

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
Annyi hogy Lantiéknak igaza van hogyha Norbi fekete-fehér zászlót kapott a kis lökéséért,akkor Björknek mit kéne kapnia amiért televerte a Honda hátulját,és azon ment el az egyenese Norbinak...
Ez a túraautózás,ez tiszta,csak akkor Norbit se figyelmeztessék kisebb dolog miatt
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.09.25. 09:52:42

Kihozta a maximumot!

bakkerman
Uristen mi volt itt az utolso korokben...grat Norbinak,odatette magat!

Szabi
pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

RatBaG
RatBaG
a múltkor mintha fél füllel azt hallottam volna közvetítésből, hogy jövőre már 6(?) kocsival kisebb lesz a mezőny.
valaki, aki jobban követi a dtm-et nem tud erről bővebben?

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
<#eljen>
bakkerman
"Az Alesi után a srácok 195-ig is felgyorsulnak én nem én csak 185 környékét mentem..."
<#eljen>
CSAK!!! 😄 Életében először ült ilyen autóban,és még ígyis alulról súrolta a határokat,nem akart bajt abban a pár körben 😄 Rohadt intelligens srác amúgy Norbi én nagyon szorítok neki hogy előbb utóbb kikössön a DTM-be tuti nem vallana szégyent,sőt!

RatBaG
<#taps>

www.smart-bus.hu

Norbi1990
Amikor a kisgyerek megkapja az új játékszerét 😄
Szabi
sokat várt rá.. de végül csak összejött.. ehhez kellet hogy Mercire váltson.. 😊

aztán amikor jövőre meglesz a Mercis bajnoki cím.. remélhetőleg kap néhány verseny lehetőséget is DTM-en.. 😄

RatBaG
az a fej! 😄

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
RatBaG
A sanghaji WTCC hétvége programja:

Szombat:

3:00 – Első szabadedzés ❤️0p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
5:00 – Második szabadedzés ❤️0p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
8:30 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
9:30 – MAC3 csapatidőfutam ❤️0p> (Eurosport 2, élő)

Vasárnap:

8:30 – Nyitó verseny <14k> (Eurosport 1, élő)
9:30 – Fő verseny <15k> (Eurosport 1, élő)

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Igy jojjon be minden kivansagom ! 😊 Hármas Honda gyozelem 😊

<#integet2>
Szabi
<#worship>

RatBaG
úgy tűnik. múltkor feliratkoztam youtube-on, megörültem, mert eggyel előtte a nürburgringről is ott volt a live stream, de úgy tűnik, hogy továbbra is csak foghíjasan van közvetítés... fakk.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
nincs live stream a kamionversenyről?
bakkerman
Norbinak megvan a pole a nyitó futamon! Hazai pályán,idei első futamgyőzelme meglehet végre 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Tassit meg a Báldit jól el lehet akkor majd verni <#eljen> <#idiota>
danikosz
Sziasztok! Szeretnék pár szimulátoros bajnokságot megosztani veletek. Akinek kedve van jöjjön,várjuk szeretettel!

Szeptemberben elrajtol a Virtual SimRacing szervezésében egy DTM 2013-as bajnokság a Raceroom nevű programmal! Ez egy 8 fordulós bajnokság lesz, ami két hetente kerül megrendezésre és minden fordulóban két futamot fogunk rendezni. A játék DTM csomagja tartalmazza az összes autót és helyszínt. Ezt lehet steam-en illetve a raceroom hivatalos oldalán is beszerezni. Ára kb 16 euró. A bajnokság maga ingyenes és a különböző partnereink segítségével év végé nyeremények lesznek,valamint mi is adunk oklevelet,érmet,kupát a legjobbaknak. >Jelentkezés és minden egyéb információ<

Sok szeretettel várunk minden WTCC kedvelőt a Virtual SimRacing szeptemberében rajtoló Raceroom bajnokságába! Csupán a pályákat és azt az egy autót kell beszerezned amivel indulsz. A WTCC-ben vitézkedő Nagy Dániel az előző két szezonban indult,most még várunk a visszajelzésére. Eddig a TCR-ben versenyző Tassi Attila és a Hankook Racer Cupban induló Báldi Gergő jelezte indulási szándékát! >Jelentkezés és minden egyéb információ<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Dietrich
A motegi WTCC hétvége programja:
Szombat:

1:45 – Első szabadedzés ❤️0p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
4:00 – Második szabadedzés ❤️0p> (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
8:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
9:00 – MAC3 csapatidőfutam ❤️0p> (Eurosport 2, élő)

Vasárnap:

7:30 – Nyitó verseny <13k> (Eurosport 1, élő)
8:30 – Fő verseny <14k> (Eurosport 1, élő)

RatBaG
hopp, ez az ölébe pottyant! 😊

Kiss Norbi

"Vasárnap is két dobogós helyezés a Hungaroringen!
A második futamban az első két helyen végző versenyzők 30 másodperces büntetést kaptak sebesség túllépés miatt, így megszereztük a dobogó harmadik fokát. Harmadik helyen állunk a bajnokságban, a Hungaroringen két 2. és két 3. helyet szereztünk."

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
gud inglish

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
<#worship> köszi. Belső kamerás ezekszerint nem volt, de örülünk hogy nem lett büntetés 😊
Szabi
45. perctől