12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • RatBaG #12307
    link. a rallycrossról beszélek.
    spíleren lesz majd este, de ez akkor is nonszensz, hogy 2017ben ne lehessen a netes élőt nézni...
  • Jim Morrison
    Sport2 adta
  • RatBaG #12305
    hogy rohadna meg a pudvás tv2! gondoltam, majd ma verseny nézős nap lesz, tcr, blancpan, rx... hát megint kopirájtos bazmeg!
    http://www.fiaworldrallycross.com/article/9507/2017-tv-deals-announced-at
    nem tudom felfogni, hogy baszhatnak ki így a nézőkkel. egész évben zéró livestream, csak azért, hogy a tetves vajnatv leadhasson majd egy 5 perces összefoglalót. 2017 van bazmeg!
  • Jim Morrison
    Kar a 2. Futamert, de jo volt
  • Szabi #12303
    ejj de szépet ment Feri! :)
  • Szabi #12302
    remek, megjött az eső.. :D
  • Nyiri
    Így van. Amíg nem fikázzák egymást addig nincs gond.
  • atiwrc
    A megalakuláskor vagy egy cikkben, esetleg valamelyik TV-s nyilatkozatban sok sikert kivánt neki még akkoriban mikor megalakult a M1RA.
    Ezen felül nem hiszem hogy nagyon kellene ilyennel foglalkozniuk, miközben egy hét múlva WTCC....
  • Solt
    Nem is kell a picsi-pacsi, de azért azt sem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a hallgatás. A Zengőnek a M1RA egyelőre szerintem nem konkurencia, ebből kiindulva én arra számítottam, hogy a meglévő(?) jó kapcsolatuk miatt majd gratulál neki, megemlítik egymást 1-2 posztban, stb. Az eddig látottakból az jön le, hogy a Zengő nem vette jó néven a Norbi csapatát, amit igazából nem értek, és kiváncsi lennék a háttérre... ennyi! :)
  • RatBaG #12298
    Azért ez már más szitu, ez már nem csak Michelisz Norbert, a mi kölykünk, aki épp csak kirepült a fészekből, hanem egy komplett rivális csapat. A B3-al se ment a picsi-pacsi, miért is kellett volna.
  • Solt
    Kiváncsi voltam FB-n gratulálnak-e egymásnak, de semmi... ebből mondjuk nem arra következtetek, hogy a Zengő repdesne örömében M1RA-t illetően! :)
  • Szabi #12296
    04.02., Vasárnap
    11:35 Első futam => http://tinyurl.hu/6r5d/
    13:35 Második futam => http://tinyurl.hu/jamy/

12:45-től meg a Sport 2-n ismétlik az első versenyt, aztán élőbe folytatódik a második :)
  • Szabi #12295
    szép volt srácok
  • RatBaG #12294
    http://totalcar.hu/magazin/2017/03/31/mclarennel_indulo_magyar_a_gt4_europa_bajnoksagon/
  • Norbi1990
    Kínába egy szedánnal mentek nem? Nem az I30-al, főleg nem az újjal.
    Ez a STARD ez egy új projekt (szerintem gyári támogatást se kapnak), semmi köze szerintem a kínai bajnokságba lévő autóhoz.
  • danikosz
    Inkább az a kérdés lesz-e WTCC. Most fognak TCR-ékkel tárgyalni és lehet átveszik a szabályt a TC2/WTCC2 vagy mi a tököm kategóriába. Simán lehet, hogy a TCR féle autók mennek jövőre itt és nem világbajnokságnak hívjuk majd, hanem világkupának vagy ilyesmi.
  • Ingy2
    Vsz, hogy a visszapillantó tükrök száma egyezik. Nem tudom, hogy gyári vagy nem, nincs mentség hogy nem néztem utána :). CTSCC-ben asszem gyári fejlesztések voltak és nem mentek rosszul sőt asszem bajnokok lettek. Amire ki akartam lyukadni, hogy nem kell félteni őket.
    WTCC-nek jelen formában befellegzett, biztos gyors és fejlett autók de túl drága és komplex az egész, pl. BTCC 10x látványosabb versenyeket produkált. De gondolom be kellett próbálni, ami becsülendő.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.03.24. 22:13:18
  • atiwrc
    Jó de miköze annak a kocsinak ahoz amit itt a sógoroknák Stohl-ék összeraktak?
  • Akey
    Ficza Feri mégis indul az első 2 TCR futamon, csak SEAT-al.
  • Nyiri
    Őszintén szólva nem bánom. Tavaly is amilyen szerencsétlenkedés ment, mert kuncsorgás a vezetőségnél meg a motor ügy. Ha nincs rá pénz akkor menjenek olcsóbb kategóriába.
  • Totti5
    Pláne ha nem lesznek eredmények. Aztán hogfy a WTCCvel mi lesz megint más kérdés.
  • Dietrich
    Gondolom nem kell nagyobb tudás hozzá, hogy az idei év lesz az utolsó Zengőéknek a WTCC-ben, mivel erre az évre van szerződésük a Hondával. Nyilatkozta is a télen a WTCC túl drága a TCR-hez képest..
  • Ingy2
    KIA-t nem kell félteni, pl. CTSCC-ben jó pár évet lehúztak és nem az utolsó helyért harcoltak
  • Norbi1990
    Talán Norbinak már van némi reszpektje külföldön és nem magyar szponzorokat sikerült szerezni :)

Egyébként a Kia nem tudom mennyire lesz versenyképes, első szezonja lesz.
  • Solt
    Zengő még nem kommentálta, kíváncsi vagyok mikor kerül szóba és mennyire lesz őszinte a mosolya! :)
  • Sippie
    Elveszi azt a kevés szponzori pénzt is, ami Magyarországon megtalálható :P Najó talán nem :D
  • Norbi1990
    Zengőék szerintem utolsó utáni pillanatba (szokás szerint) lett biztos az indulás (csak Spától fognak csatlakozni Zengőék), szóval Norbi nem hinném, hogy tudta, hogy itt fognak indulni.

Amúgy meg miért ne konkurálhatna? :)
  • Sippie
    hmmm... konkurál a Zengővel?!
  • Ingy2
    Miután hibának tüntetted fel, gépelési hibát kerestem, Zengőt kigugliztam és Kiát írt, így az nem az volt.
  • RatBaG #12278
    a KIA senkinek nem tűnik fel, vagy csak nekem volt újdonság?
  • Nyiri
    Kezdődik...
  • Akey
    Csakhogy a Zengő autók lekésték a kompot, így csak Spa-tól csatlakoznak. :(
  • SimaSuna #12275
    Ficza lesz az egyik...TBA :D
  • Ingy2
    Másik Zengő autót Tóth B. Alajos vezeti?
  • RatBaG #12273
    találjátok meg a "hibát".

• bakkerman
    Sok sikert Norbinak ezen a területen is! Nagyon jó a gondolkodásmódja,emberileg eddig is egy példakép volt. Tehetséges magyar fiataloknak ez egy nagy cél lehet,hogy odajussanak Norbihoz,pár év múlva már akár 3-4 stabil versenyzőnk is lehet a WTCC-ben,Norbinak azért már most is elég jó lehet a kapcsolati köre :)
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.20. 11:06:36
  • Solt
    Megelőztél, de akkor én berakom linkben! :)

A NAP, AMELYEN VERSENYCSAPATOT INDÍTOTTAM
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.20. 10:33:59
  • tonio2006
    http://index.hu/sport/michelisz/2017/03/20/michelisz_norbert_m1ra_csapatbejelentes/
  • Alexease
  • Solt
    Én is így vélem... kár, hogy a Zengőnél nem sok esélye van...