Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
brend nyú csak ezt hallottam egész idõ alatt 😄
izgalmasnak izgalmas az biztos
kemszi2
még jó hogy lebetegedtem,pótolom a 7végi hiányosságokat btcc,wtcc,most jön a wrc 😄
gordon 24
ment pü

Downhill!!

kemszi2
a btcc-s futamoknak van valami letöltési lehetõsége?
gordon 24
Hogy ezek az új BTcc-s gépek mennyire rondák:😄D Te jó ég. Az az MG az mi??:😄 Meg ez a proton.. Szörnyûek. Az angol autógyártás "csúcsai"

Borzasztó.. Viszont a versenyek a szokásos színvonal. Fasza!

Downhill!!

Totti5
Gábor Wéber
Kardántengely törés a végsõ változat, most nézték meg a fiúk.

Kár érte, mert állórajttal komolyabb esélyeim voltak a második futamra, az autó is sokkal jobb volt: az elsõ futamon a 9. leggyorsabb kört autóztam a bolyban autózás és a 17. hely ellenére.

Fejben már Marrakesh-ben vagyok, viszont rengeteget tanultam ezen a hétvégén az autóról.

WG

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
hát nem kevés elõzés van most 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Minstrel
btcc toyotákkal mi lett? tavaly volt, hogy versenyképesek voltak, azt hittem idén ott lesznek az elején

http://topgearhungary.blogspot.com/

dave9004
az ember azt se tudja mit nézzen. azt nem értem minek néztem ameg a 2 wtcc futamot. v8-btcc-(nascar is lesz, indycar is lesz)
de a wtcc vonatozás nem jött be valahogy kiölték a T-betût meg a 2. C-t a wtcc-bõl 😞
Norbi1990
Tavaly indult Leonal. 2. éve a BTCC-be.
Ja elég jól nyomja.
Elég sok versenyzõ van aki esélyes lehet a futamgyõzelemre így Brands Hatch alapján és ez jó 😊
Black Ghost
Amúgy Newsham-rõl halottatok már valahol(?), én most láttam elõször és szerintem egész jól nyomja az öreg.
Norbi1990
Igen, Plato már rég kizárták volna. Noewshamet kilökte 1. futamon(2.at nem láttam) aztán most meg úgy elõzte meg Jordant hogy meglöki 😄
Black Ghost
Nagy futam volt ismét, ezek után hogy nézzek WTCC-t!

Összeszámoltátok hány olyan koccanás volt, amiért Valenciában már zászlóztak?
Norbi1990
Plato az valami speedet szedett be vagy, miért ilyen gyors? 😄DD
Black Ghost
Jó helyre rakták akkor is, a vonószem ott van, csak elfelejtették hogy ezekkel nem lehet szántani. 😊
Minstrel
na,már nem a lökhárítóhoz kötve húzzák az autót, hanem a bukócsõhöz <#taps>

RatBaG
lol

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
Welch kapta a legtöbbet, szegény Proton-t elõl-hátul lezúzták.
pajti
Köszi😊
Arról lemaradtam.

Norbi1990
Mat Jackson Focusából aki a 2. volt.
pajti
Golfból jött az olaj?

Minstrel
a golf szépen csúszott 😊

Black Ghost
Race3-on kicsi a rakás, 7 autó szált el miután Jackson leolajozta a pályát! 😊
Black Ghost
BTCC race3, most!
Norbi1990
Coronel rácsapott az összes tapsóló csaj seggére?? 😄DDDDDD
Minstrel
Coronelt ne bántsuk, de a Menu autója kicsit jobban összegörbülhetett volna, Coronel le is lassított, mert várta, hogy átcsúszik elõtte, ha nem lassít elmehetett volna.

Totti5
Olyan szerencsénk nincs. Ha fejre állt volna abból is visszajön...

RatBaG
coronel meg menu kiüthették volna egymást. vagy legalább egy gyors jobb elsõ defekt coronelnek.
na mindegy, a zsíros pontok megvannak. wéberért kár.

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Így nem nehéz védekezni... ezt simán büntetni kellene.

Wéberrõl is le kellene venni a rontást. Norbi viszont szépen ment, de van még mit fejlõdni.

Norbi1990
Menu elég köcsög volt...
Black Ghost
BTCC:
Most volt race3 sorsolás, 6.-tól fordulnak.
Ezt is mennyivel egyszerûbben megoldották mint WTCC-ben.
Black Ghost
BTCC második futamnak most lett vége.

1.Neal - Honda
2.Jordan - Honda
3.Plato - MG

Hatalmasat küzdöttek a fiuk, MG brutál jó, Honda úgyszintén.
Newsham pedig nem tudom mit talált a Vectrán, de valami hihetetlen tempót megy.
az is vicc volt hogy azért a pár kontaktért figyelmeztették Coronelt 😄 röhej az egész... de legalább van BTCC is már

apropó, arról van valami info hogy DTM-et közvetíti-e valaki idén? (sportklub újra, vagy m1-2 vagy valaki?)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
gyakorlatilag az egész futam úgy volt szar ahogy..vonatozás az egész arra várnak, hogy a másiknak elkopjon a gumi..ez nem versenyzés..
hátul volt legalább egy kis adok-kapok...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

a pörgést Whincup még a 4. helyen követte el..hihetetlen ez a faszi..

SimaSuna
nemtetszik 😄

A Race1 nem volt valami izgalmas Norbi részérõl...
Szinte "semmi" nem történt vele...
Engsler volt csak rajta de semmi több...

Coronel jól ment, Gabi meg...kereste a harcot 😊
Nyers
Jó idénykezdés, izgalmas futam! Jó hétvége ez a túraautózás rajongóinak, lassan kezdés Valenciában is! 😛

My Life for Freedom!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Michelisz 3., Wéber 11. lett a Warm up-on

Black Ghost
BTCC: stream
Dietrich
V8 most lesz a rajt akit érdekel:

http://hu.justin.tv/v8_supercars_paradise#/w/2847678224/5

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

SimaSuna
Norbiról nincs ilyen kép?
LaszloLedzenyi
melege volt Gábornak?<#idiota>

utána megterroristázták,és javult is

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Dietrich
Ez is megvolt, volt már jobb is persze. Illetve ritkán volt rosszabb.

Nagyon nem ismerem még az autót, hogy milyen változtatásra hogy reagál, és ez ilyenkor érzõdik leginkább, amikor nem jók rám a kiinduló beállításaink. Norbi és én teljesen máshogy vezetünk, ezért ami neki mûködik, azzal én nem tudok igazán gyors lenni,és fordítva. Persze az irányok hasonlóak, de amikor 2x30 perc alatt kell egy rengeteg dolgot változatni az amúgy is változó tapadási viszonyok között, akkor kicsit csukott szemmel száguldunk.

Most is itt ülök Dáviddal és Gergõvel (a versenymérnökeink) és elemezzük az adatokat, mert holnapra még tudunk javulni - az autó és én is. Volt egy kis félreértés a Q1 végén, ami miatt már nem tudtam elkezdeni a második gyors körömet, de reálisan maximum d'Astéval vívhattam volna a 12. helyért.

Holnap reggel a warm-upon kipróbálunk néhány újabb változtatást, ha bejön, akkor megint lesz két izgalmas versenyem. Mondjuk ha nem, akkor is😊

WG

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Norbi hozta a kötelezõt. 6. hely szép, már csak egy jó futam kellene.

Dietrich