Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
ezek szerint nem lesz kint kínában az f1-en?

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
😞(( pedig most minden kilométer számítana neki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
Wéber Gábor szakkommentálásával közvetíti az m2 a WTCC marokkói futamait!

16:45-ös kezdéssel az m2 felvételrõl közvetíti marokkói WTCC hétvége elsõ futamát, mely után 17:15-ös starttal élõben követhetõ figyelemmel a második összecsapás.

A stúdióban a kommentátor Ifj. Knézy Jenõ lesz, aki mellett a váratlanul felmerülõ pluszkiadások és a kötelezõ alkatrész-felújítások miatt ezt a versenyhétvégét kihagyni kényszerülõ Wéber Gábor tölti majd be a szakkommentátori szerepet.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Illetve a facebook-on van lehetõség free ticket-re. Remélem nálunk is lesz ilyen akció.
A következõ futam Imola-ban lesz, és úgy nézem nem pénzes :
autodromoimola.com
Ez a superstars verseny ingyenes lesz ?
Sajnos ezzel én is így vagyok 15 rugó kb felmenni Bp-re, meg még fejenként 3000 az egy családnál 12 ezer, bármilyen olcsó is , akkor már inkább wsr vagy ha ez ingyenes akkor tuti erre elmegyünk.
Dietrich
FIA-nak sok "okos" döntése van köztük ez az egyik..
gondolkodj bammeg..költségek (utazás) többe kerülnek 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
😄
Nem értem. Miért kell európaiként kezelni? Európán kívül máshogy kezelik a futamokat? 😄
Dietrich
nem..afrika..

"Eredetileg, mi is az európai futamokra jelentettük be Gábort, de valahogy a szervezõk is, ezt a marokkói futamot európaiként kezelik."

Norbi1990
Végülis Marokkó nem Európa 😄
Dietrich
Wéber esetében csak annyit jelentettek be az Európai versenyeken biztosan indul!
Nem mondták, hogy mindegyiken fog tudni csak ha lesz szponzor rá.

kemszi2
ha elvártad akkor miért nem állsz be szponzornak?
amúgy ha jól emlékszem arról volt szó hogy az nagyjából idény felére tudnak biztosítani indulást ha nem jön közbe semmi
pedobear
A Mercedes gyár miatt remélem lesz valami kupa majd. Opel mikor idejött gyártatni akkor Astra kupa volt elég sokáig.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Én elvártam volna, hogy idén az összes futamon indul. Arról volt szó az elején nem? Legalább egy lazább futam járna neki, hogy tanuljon.

Black Ghost
Salzburg, május 19-20 jegyárak:

Szombat: 15€

Vasárnap: 20€

Kétnapos: 30€

Paddock: 15€

14 év alatt ingyenes!

link
SimaSuna
bezzeg a foci...

haldoklik a rallye, a túraautó, a rallyecross..már nincs Cora szlalom kupa, nincs tehetségkutató..
ha nyernék lottón, invesztállnék egy kis összeget... 😊
Totti5
Inkább az a gond hogy MOn nincsenek komoly támogatói a technikai sportoknak. Zengõ csapat benne van a top 3 privátban és a gyáriak mögött ott van közvetlen. Mögöttük még van 6 csapat akik jóval szerényebb eredményeket hoznak, még is ott lesznek minden futamon.

Arról nem is beszélve, hogy már Portimaót sem emlegetik a közleményben. Szorít a nadrágszíj, ez van. Remélem beüt az eredmény az Osztrák-Magyar Monarchiában és akkor összejöhet akár a Távol-Kelet is. Amerika felejtõs, oda viszont be lehetne ültetni egy amerikánert.
Dietrich
Miért mész Marakeshbe? nem jobb ha a ringen indul?

pedobear
A csalódás miatt

Black Ghost
Miért, mert nincs elég pénzük?
pedobear
Elmennek a picsbe már..

Dietrich

Dietrich

Hungaroring program WTCC hétvége
Nem lesz túl sok érdekes esemény számomra. A Maseratit szívesen láttam volna, a hangjuk miatt 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Dietrich

Minstrel
Láthattak már ilyen lassabb autókat, USTCC is van, eléggé szedett-vedett versenyautókkal, neon-tól a 328i-ig van minden. Mondjuk az más kérdés, hogy a rokonokon kívül nézi-e valaki

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
semmi különbség a kettõ között ebbõl a szempontból. tök mindegy európa vagy ausztrália kontra USA.
a lényeg azon van mindkettõ rendezni akar versenyt az új hazában és ezt népszerûsítenie kell. ki így, ki úgy teszi, de szerintem annál nagyobb blõdség nincs mint WTCC autókkal nascar pályára menni..a sebesség õrülteknek hogy magyarázzák meg az 1.6 literes motort? :p

Norbi1990
Na de az nem olyan könnyû az FIA-nál 😄D
Mindenféle buzi szerzõdést kell kötni, hogy letudjon adni egy TV 10mpet az adásból 😄

Ez szerintem az Ausztráloknál lazábban van megoldva.
Dietrich
szerintem ha megakarják ismertetni az amcsikkal csinálják úgy mint az ausztrálok tavaly a V8-al..Bathurstot a youtubon nyomatták HD-ben.

Norbi1990
Nem tudom milyen bemutatót akarnak csinálni, a WTCC autókkal nem igazán lehet 😄
Hangjuk semmi a NASCARos V8asokhoz képest. Szerintem jobban járnak, ha nem tartanak bemutatót 😄
Dietrich
a 3000Ft önmagában nem sok.
az más kérdés milyen a körítés..ladies lotus cuppal :p
asszem engem is jobban fog érdekelni a Trading Post Perth Challenge ezen a hétvégén :p

Dietrich
Martin Haven a galambról

Rob Huff Magyarországon

ha a túraautó-vb elsõ emberének, Marcello Lottinak a terve megvalósul, a tömött lelátók elõtt a WTCC néhány pilótája is megmutathatja magát. A bemutatóval remélhetõleg minél több amerikai motorsportrajongó kedvet kap majd ahhoz, hogy szeptemberben visszalátogasson a pályára a WTCC elsõ USA-beli versenyhétvégéjére is.

„Szeretnénk néhány bemutató kört tenni a NASCAR-os hétvégén. Ez sokat segíthetne abban, hogy az elsõ amerikai futamunk rögtön sikeres legyen majd”- idézi a Motorsport-Total.com Lottit."

LOL..mit akarnak ezekkel a szarokkal nascar pályán? a max. sebességük akkora mint egy nascar autónak a felvezetõ köre 😉

Csak kár, hogy nem május elején 😞

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Minstrel
Hungaroring naptárja, ugyanmár... a sorozat naptárjában ott van

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
3000ft irreálisan drága? Ne máá Szabi! Ezt te sem gondolod komolyan, beülsz egy gyrosra a barátnõddel otthagysz majd ennyit, sõt többet.. Na az drága, ez? kutyaszar.. És azért jó volt tavaly is..

Downhill!!

Norbi1990
Hungaroring naptárjában nincsen benne, ez a sorozat. 100% hogy jönnek?
És mikor?
Black Ghost
Tavaly Brno belépõ paddockkal együtt 33€ + 4€ parkolójegy. Ehhez képest a 20€ ring jegy minden csak nem irreális.
Én a tavalyit nagyon élveztem, és ha ugyan azt kapom most is akkor egy cseppet sem sajnálom érte azt a 6000Ft-ot.

Mellesleg ahhoz képest hogy a tótok most rendeznek elõször futamot, eléggé húzós árakat írogatnak!
link

szombat:

fedett lelátó: 20€
szabadtéri: 7€
füvön: 3€
paddock: 10€

vasárnap:

fedett lelátó: 35€
szabadtéri: 12€
füvön: 5€
paddock: 10€
SimaSuna
öööö...
desigo
pajti

<#worship>

Totti5
4. kép<#wow1>

kemszi2
rendes aprítás volt 😄
Black Ghost

RatBaG
az is jó, kísérõként ugyanúgy el lehet követni merényletet... <#eplus2>

Per Aspera Ad Inferi.

akyyy
facebookon chevrolett oldalán 😄 ha érdekel valakit lehet kisérõnként velem jönni, de játszani nem lehet 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RatBaG
hol lehetett nyerni?

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
Nekik legalább tetszik:😄

Downhill!!

akyyy
nyertem egy gokartozást rob huffal <#bohoc>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;