Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
16:45-ös kezdéssel az m2 felvételrõl közvetíti marokkói WTCC hétvége elsõ futamát, mely után 17:15-ös starttal élõben követhetõ figyelemmel a második összecsapás.
A stúdióban a kommentátor Ifj. Knézy Jenõ lesz, aki mellett a váratlanul felmerülõ pluszkiadások és a kötelezõ alkatrész-felújítások miatt ezt a versenyhétvégét kihagyni kényszerülõ Wéber Gábor tölti majd be a szakkommentátori szerepet.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
autodromoimola.com
Sajnos ezzel én is így vagyok 15 rugó kb felmenni Bp-re, meg még fejenként 3000 az egy családnál 12 ezer, bármilyen olcsó is , akkor már inkább wsr vagy ha ez ingyenes akkor tuti erre elmegyünk.
gondolkodj bammeg..költségek (utazás) többe kerülnek 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Eredetileg, mi is az európai futamokra jelentettük be Gábort, de valahogy a szervezõk is, ezt a marokkói futamot európaiként kezelik."
Nem mondták, hogy mindegyiken fog tudni csak ha lesz szponzor rá.
amúgy ha jól emlékszem arról volt szó hogy az nagyjából idény felére tudnak biztosítani indulást ha nem jön közbe semmi
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Szombat: 15€
Vasárnap: 20€
Kétnapos: 30€
Paddock: 15€
14 év alatt ingyenes!
link
haldoklik a rallye, a túraautó, a rallyecross..már nincs Cora szlalom kupa, nincs tehetségkutató..
ha nyernék lottón, invesztállnék egy kis összeget... 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem lesz túl sok érdekes esemény számomra. A Maseratit szívesen láttam volna, a hangjuk miatt 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
a lényeg azon van mindkettõ rendezni akar versenyt az új hazában és ezt népszerûsítenie kell. ki így, ki úgy teszi, de szerintem annál nagyobb blõdség nincs mint WTCC autókkal nascar pályára menni..a sebesség õrülteknek hogy magyarázzák meg az 1.6 literes motort? :p
Mindenféle buzi szerzõdést kell kötni, hogy letudjon adni egy TV 10mpet az adásból 😄
Ez szerintem az Ausztráloknál lazábban van megoldva.
Hangjuk semmi a NASCARos V8asokhoz képest. Szerintem jobban járnak, ha nem tartanak bemutatót 😄
az más kérdés milyen a körítés..ladies lotus cuppal :p
asszem engem is jobban fog érdekelni a Trading Post Perth Challenge ezen a hétvégén :p
Rob Huff Magyarországon
ha a túraautó-vb elsõ emberének, Marcello Lottinak a terve megvalósul, a tömött lelátók elõtt a WTCC néhány pilótája is megmutathatja magát. A bemutatóval remélhetõleg minél több amerikai motorsportrajongó kedvet kap majd ahhoz, hogy szeptemberben visszalátogasson a pályára a WTCC elsõ USA-beli versenyhétvégéjére is.
„Szeretnénk néhány bemutató kört tenni a NASCAR-os hétvégén. Ez sokat segíthetne abban, hogy az elsõ amerikai futamunk rögtön sikeres legyen majd”- idézi a Motorsport-Total.com Lottit."
LOL..mit akarnak ezekkel a szarokkal nascar pályán? a max. sebességük akkora mint egy nascar autónak a felvezetõ köre 😉
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
Downhill!!
Én a tavalyit nagyon élveztem, és ha ugyan azt kapom most is akkor egy cseppet sem sajnálom érte azt a 6000Ft-ot.
Mellesleg ahhoz képest hogy a tótok most rendeznek elõször futamot, eléggé húzós árakat írogatnak!
link
szombat:
fedett lelátó: 20€
szabadtéri: 7€
füvön: 3€
paddock: 10€
vasárnap:
fedett lelátó: 35€
szabadtéri: 12€
füvön: 5€
paddock: 10€
Per Aspera Ad Inferi.