Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Gábor Wéber
Ebben ma 0,6 mp maradt a telemetria szerint a Q1-ben... Ma sem kerültek el a technika bakik, de legalább megvolt a tempó.

Holnap végül a 16. helyrõl indulok, miután Cerquit megbüntették. Drukkoljatok mindkettõnknek!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Csak ugye Norbi nem 1 helyet vesztett... kitette a susnyásba ahol sok mp hátrányból tért vissza, de semmi baj nem lett volna hogy ha visszaengedi... elmegy a csapattárs is? és akkor mivan? nem engedte vissza ergó direkt csinálta, vagyis egy féreg, de amúgy is az... utálom azt az embert mert már a nagyon sokadik ilyen húzása volt, még ha a tehetsége és a kora elõtt fejet is hajtok.

bardocz
Szerintem ígyisúgyis megelõzte volna abban az egyenesben, jobb a Seat.
Totti5
Mögötte volt, ha nem löki ki nem elõzi meg. Hogy kinek mennyire fér ez bele... számomra aljas húzás és semmikép sem, mert nem verseny volt.

Dietrich
szerintem a füttykoncert simán belefér..egy ilyen kép az autosport.com szintû oldalon megjelenik "bunkó magyarok" ez a reagálás rá..miközben az elõzményeket rajtunk kívûl senki nem ismeri...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nálunk csak a fair play játszik!

Közeleg a számunkra és számotokra is legfontosabb WTCC versenyhétvége a Hungaroringen, és szeretnénk, ha idén is a hazai autósport rajongók igazi ünnepe lenne. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy kizárólag értünk szurkoljatok és ne valaki/valakik ellen.

Egy világbajnoki sorozatban épp elég nyomás nehezedik minden résztvevõre, nincs értelme ezt kívülrõl fokozni negatív transzparensekkel, üzengetéssel. Bármilyen jól esik, hogy mellettünk álltok, a csatáinkat nekünk kell megvívnunk a pályán és a pályán kívül is – és meg is tesszük, ott és akkor amikor ennek helye van. Ettõl még ugyanúgy kezet fogunk mindenkivel és elismerjük mindenki teljesítményét, legyen bármilyen aktuális afférunk vele.

Mindketten tudjuk, hogy szurkolóként nem egyszerû lenyelni az olykor igazságtalannak tûnõ helyzeteket, de ez mindig benne lesz a pakliban. Töltsétek meg újra lelátókat, csináljatok fergeteges hangulatot újra, de csakis pozitív értelemben!
Legyen ez ismét egy emlékezetes WTCC hétvége, hajtsátok ki az utolsó századmásodperceket is belõlünk, de ne fessünk olyan képet magunkról, amilyenek sosem lennénk.

Mi csak egy játékot ismerünk: a fair playt!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
Azt az egész csapat és Norbi is kérte.
Totti5
Zseniális fotó!

Amúgy Norbiék fõleg a pocskondiázó transzparensek miatt közelményeztek... az tényleg túlzás, de ez belefér simán és meg is érdemli.

bardocz
Csak én gondolom úgy, hogy Tarquini esete sokkal inkább volt elfogadható ahhoz képest mait Müller mûvelt? Egyáltalán nem szeretem egyikõjüket sem, de a Tarquinis esetnél nem voltam annyira ideges, az inkább belefért a túraautóba.
Totti5
Egy szóval nem mondta hogy bocs, vagy elnézést ezért minimum ezt érdemli.

Dietrich
ez szimplán bunkó dolog..Wéber kérését nem olvasták..

szabii98
szegény Tarquini, hibázott de nem ezt érdemelné.

I met God. She's black

Dietrich
azért azt is kell nézni milyen a mezõny 😊
2006/2007-ig
1. Kiss
2. Wéber
3. Michelisz

ez volt a sorrend tudásban hármojuk között...aztán Michelisz lett jobban támogatva és õ tett meg több km-t amivel viszont már õ az elsõ hármójuk közt.

RatBaG
kezdem tényleg sajnálni coroneléket. nem csodálom, hogy a tökük tele van mostanában, bár ez most az õ saruk.
tavaly ilyesmi volt, mikor zengõék folyton kapták a több versenyre felfüggesztett büntetések, szinte a semmire...

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Norbi1990
Kiss Norbié a pole a Lada Granta kupába.

Hihetetlen ez a csávó. Akármivel akárhol elindul egybõl ott van az élen.
zzeN
Parc fermé közben a csapat rá kötötte az autókra a laptopokat. (ezek szerint tilos)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Én úgy értelmezem, hogy akkor töltöttek le adatokat az autókról, amikor még nem szabadott volna hozzányúlni.

RatBaG
QUALIFYING PENALTY FOR CORONEL AND CERQUI
Both ROAL Motorsport drivers Alberto Cerqui and Tom Coronel had their qualifying lap times disallowed by the Stewards for a parc fermé infringement.

The team plugged lap tops in both cars to download data during the parc fermé time after the end of Q1.

As a result, Cerqui and Coronel, who had qualified 13th and 19th respectivey, will be demoted at the back of the grids for tomorrow’s two races.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Nem mondanám hogy gyenge szereplés volt, de csalódott vagyok. Reméljük futamon jobb lesz.

SimaSuna
ugyan úgy mint tavaly. Sok nap, majd felhõszakadás. zápor zivatar várható..itt ott felszakadozott felhõzettel..
itt szoktam figyelni...itt meg a radar térképet..
desigo
Milyen ido varhato ma es holnap?
Elofordulhat eso?
leho94
köszönöm

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SimaSuna
3000 a sima jegy
+
3000 hozzá a paddock 😊
leho94
jegyárról nem tudtok valamit? nem igazán találtam a honlapon, potyára meg nem utazok pestig 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SimaSuna
a segge nekem Kia Rio-ra hasonlít...
Dietrich
ha valakit érdekel a V8
http://hu.justin.tv/pigboy_#/w/3028020800

desigo
wow,jol neznek ki
suzuki kizashira hasonlit
remelem nem csak a mezony vegen kullognak majd...
Black Ghost
Kiss Norbi és Major Benedek Ladája:
desigo
Láttam egy lada feliratos kamionos képet.
Mi info az autókról¿
Volt már edzés vannak a ladakról képek?
Norbi1990
Köszi <#eljen>
SitatiS
"Gyulay Zsolt: A parkolás ingyenes lesz a pálya környékén,de külön buszokkal is szállítják majd a nézõket a Hungaroringre."
és a forrás:
WTCC 2012
<#wink>

Let the good times roll.

Norbi1990
Tudja valaki, hogy a parkolás ingyenes lesz-e a Hungaroringen?
srácok pénteken ingyenes? megnéztem az idõtervet és pénteken semmi wtcc???
Üdv Mindenkinek!

Ha valaki Nyíregyháza környékérõl autóval menne hétvégén a WTCC-re szívesen betársulnék. Szombat délután vagy vasárnap kora reggel nekem jó.
elõre is köszönöm.

Dietrich
Hétvégén aki akar, tud V8-at is nézni emberi idõpontban.

Szombat:
R1 08:05 - 09:15 (50 kör)

Vasárnap:
R2 05:15 - 06:15 (50 kör)
R3 08:05 - 09:15 (50 kör)
stream

Tavalyi egyik rajt így kezdõdött Barbagallon:

nyuny01
<#worship><#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Peter1
Michelisz Norbert
Nálunk csak a fair play játszik!

Közeleg a számunkra és számotokra is legfontosabb WTCC versenyhétvége a Hungaroringen, és szeretnénk, ha idén is a hazai autósport rajongók igazi ünnepe lenne. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy kizárólag értünk szurkoljatok és ne valaki/valakik ellen.

Egy világbajnoki sorozatban épp elég nyomás nehezedik minden résztvevõre, nincs értelme ezt kívülrõl fokozni negatív transzparensekkel, üzengetéssel. Bármilyen jól esik, hogy mellettünk álltok, a csatáinkat nekünk kell megvívnunk a pályán és a pályán kívül is – és meg is tesszük, ott és akkor amikor ennek helye van. Ettõl még ugyanúgy kezet fogunk mindenkivel és elismerjük mindenki teljesítményét, legyen bármilyen aktuális afférunk vele.

Mindketten tudjuk, hogy szurkolóként nem egyszerû lenyelni az olykor igazságtalannak tûnõ helyzeteket, de ez mindig benne lesz a pakliban. Töltsétek meg újra lelátókat, csináljatok fergeteges hangulatot újra, de csakis pozitív értelemben!
Legyen ez ismét egy emlékezetes WTCC hétvége, hajtsátok ki az utolsó századmásodperceket is belõlünk, de ne fessünk olyan képet magunkról, amilyenek sosem lennénk.

Mi csak egy játékot ismerünk: a fair playt!

Norbi #5 és Gábor #27

Ide mit lehet írni?

Norbi1990
Pályán is tudsz jegyet venni.
WTCC Hungaroring idõterv
Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a WTCC mellett milyen betétfutamok lesznek hétvégén a ringen, valamint, hogy a pályán is tudok-e jegyet venni?

A válaszokat elõre is köszönöm.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
Black Ghost
😄

b-type
egyetértek 😊)
..bár egy kicsit hegyes az tény <#idiota><#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

RatBaG
ezért (is) nem lesz itt f1 futam, hiába a zsír új pálya, fasza környezet, stb...

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
ez most komoly?

Alapvetõen nagyobb tempóval érkeznek az emelkedõ tetejére, totál beláthatatlan a túloldal, rögtön utána egy tempós jobbal, elég ha csak egy centit emelkedik el és már túl is futott a féktávon.
A GT3-asokon is van fék még is elszálltak.
Black Ghost
De ha már borulás, mi is láttunk egyet, bár ez inkább kicsúszás volt. 😊

Black Ghost
Idén is lenne itt futam és a hangsúly a "lenne"-n van, mert elképzelhetõ hogy törlik az egészet, pontosan az ugrató miatt.
Itt GT3-sok mennek, júniusban viszont a GT1 menne, amik egy kicsit még gyorsabbak.
Valahol vissza lehet nézni a DTM-et, jó minõségben?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"