Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben ma 0,6 mp maradt a telemetria szerint a Q1-ben... Ma sem kerültek el a technika bakik, de legalább megvolt a tempó.
Holnap végül a 16. helyrõl indulok, miután Cerquit megbüntették. Drukkoljatok mindkettõnknek!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Közeleg a számunkra és számotokra is legfontosabb WTCC versenyhétvége a Hungaroringen, és szeretnénk, ha idén is a hazai autósport rajongók igazi ünnepe lenne. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy kizárólag értünk szurkoljatok és ne valaki/valakik ellen.
Egy világbajnoki sorozatban épp elég nyomás nehezedik minden résztvevõre, nincs értelme ezt kívülrõl fokozni negatív transzparensekkel, üzengetéssel. Bármilyen jól esik, hogy mellettünk álltok, a csatáinkat nekünk kell megvívnunk a pályán és a pályán kívül is – és meg is tesszük, ott és akkor amikor ennek helye van. Ettõl még ugyanúgy kezet fogunk mindenkivel és elismerjük mindenki teljesítményét, legyen bármilyen aktuális afférunk vele.
Mindketten tudjuk, hogy szurkolóként nem egyszerû lenyelni az olykor igazságtalannak tûnõ helyzeteket, de ez mindig benne lesz a pakliban. Töltsétek meg újra lelátókat, csináljatok fergeteges hangulatot újra, de csakis pozitív értelemben!
Legyen ez ismét egy emlékezetes WTCC hétvége, hajtsátok ki az utolsó századmásodperceket is belõlünk, de ne fessünk olyan képet magunkról, amilyenek sosem lennénk.
Mi csak egy játékot ismerünk: a fair playt!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy Norbiék fõleg a pocskondiázó transzparensek miatt közelményeztek... az tényleg túlzás, de ez belefér simán és meg is érdemli.
2006/2007-ig
1. Kiss
2. Wéber
3. Michelisz
ez volt a sorrend tudásban hármojuk között...aztán Michelisz lett jobban támogatva és õ tett meg több km-t amivel viszont már õ az elsõ hármójuk közt.
tavaly ilyesmi volt, mikor zengõék folyton kapták a több versenyre felfüggesztett büntetések, szinte a semmire...
Per Aspera Ad Inferi.
Kiss Norbié a pole.
Hihetetlen ez a csávó. Akármivel akárhol elindul egybõl ott van az élen.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Both ROAL Motorsport drivers Alberto Cerqui and Tom Coronel had their qualifying lap times disallowed by the Stewards for a parc fermé infringement.
The team plugged lap tops in both cars to download data during the parc fermé time after the end of Q1.
As a result, Cerqui and Coronel, who had qualified 13th and 19th respectivey, will be demoted at the back of the grids for tomorrow’s two races.
Per Aspera Ad Inferi.
itt szoktam figyelni...itt meg a radar térképet..
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
http://hu.justin.tv/pigboy_#/w/3028020800
Mi info az autókról¿
Volt már edzés vannak a ladakról képek?
és a forrás:
WTCC 2012
<#wink>#wink>
Let the good times roll.
Ha valaki Nyíregyháza környékérõl autóval menne hétvégén a WTCC-re szívesen betársulnék. Szombat délután vagy vasárnap kora reggel nekem jó.
elõre is köszönöm.
Szombat:
R1 08:05 - 09:15 (50 kör)
Vasárnap:
R2 05:15 - 06:15 (50 kör)
R3 08:05 - 09:15 (50 kör)
stream
Tavalyi egyik rajt így kezdõdött Barbagallon:
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Nálunk csak a fair play játszik!
Közeleg a számunkra és számotokra is legfontosabb WTCC versenyhétvége a Hungaroringen, és szeretnénk, ha idén is a hazai autósport rajongók igazi ünnepe lenne. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy kizárólag értünk szurkoljatok és ne valaki/valakik ellen.
Egy világbajnoki sorozatban épp elég nyomás nehezedik minden résztvevõre, nincs értelme ezt kívülrõl fokozni negatív transzparensekkel, üzengetéssel. Bármilyen jól esik, hogy mellettünk álltok, a csatáinkat nekünk kell megvívnunk a pályán és a pályán kívül is – és meg is tesszük, ott és akkor amikor ennek helye van. Ettõl még ugyanúgy kezet fogunk mindenkivel és elismerjük mindenki teljesítményét, legyen bármilyen aktuális afférunk vele.
Mindketten tudjuk, hogy szurkolóként nem egyszerû lenyelni az olykor igazságtalannak tûnõ helyzeteket, de ez mindig benne lesz a pakliban. Töltsétek meg újra lelátókat, csináljatok fergeteges hangulatot újra, de csakis pozitív értelemben!
Legyen ez ismét egy emlékezetes WTCC hétvége, hajtsátok ki az utolsó századmásodperceket is belõlünk, de ne fessünk olyan képet magunkról, amilyenek sosem lennénk.
Mi csak egy játékot ismerünk: a fair playt!
Norbi #5 és Gábor #27
Ide mit lehet írni?
WTCC Hungaroring idõterv
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a WTCC mellett milyen betétfutamok lesznek hétvégén a ringen, valamint, hogy a pályán is tudok-e jegyet venni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
..bár egy kicsit hegyes az tény <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Per Aspera Ad Inferi.
Alapvetõen nagyobb tempóval érkeznek az emelkedõ tetejére, totál beláthatatlan a túloldal, rögtön utána egy tempós jobbal, elég ha csak egy centit emelkedik el és már túl is futott a féktávon.
A GT3-asokon is van fék még is elszálltak.
Itt GT3-sok mennek, júniusban viszont a GT1 menne, amik egy kicsit még gyorsabbak.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"