Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zengõ megkapta a pezsgõt rendesen. 😄

RatBaG
ja. a miénk ráadásul ilyen lassan indul meg, a többi általában pampararampamm pampamm 😄

Per Aspera Ad Inferi.

A himnuszok mindig ennyire meg vannak kurtítva? 😄

RatBaG
hoppá, elsõ bmw-s gyõzelem 2012-ben, és norbi elsõ bmw-s elsõ helye szintén!
csak a jegyzõkönyv kedvéért 😊

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
és akkor szóljon a:

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
vegre
gratula...
Ja, amennyire tavaly peches volt, annyira összejött most minden 😊

RatBaG
most minden összeállt, a chevyk beragadtak a mezõnybe, a tempójuk se volt oké, a sors is így akarta 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

milk4
Ez jól esett ez a nyereség :'(

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Master91
Franc a reklámokba, õket akarom nézni !!!!!
Igeeeen 😊

Visca El Barça!

RatBaG
IGEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Ez aaaaz ez az ez az ez az !!!!
2,5 kör, gyerünk Norbi, ezt be kell hozni...

RatBaG
sajnos azért nincs olyan nagy távolság norbi mögött, mint amennyire a kommentátorok sugallják. <#szomoru1>
remélem kihúzza a végéig, és nem lesz technikai gond sem.

Per Aspera Ad Inferi.

Rem behozza Norbi 😊

Visca El Barça!

RatBaG
közben itt meg dtm
http://hu.justin.tv/ps_riesen

Per Aspera Ad Inferi.

Itt 😊

RatBaG
link?

Per Aspera Ad Inferi.

Találtam egy angol streamet, megint csodálkoznak mekkora hangulat van a lelátón 😄

RatBaG
na ez fasza rajt volt!

Per Aspera Ad Inferi.

Az elsõ versenyrõl lemaradtam ügyesen, tud valaki nekem adni egy streamet másodikhoz? 😊 Hatalmas köszi elõre is!
(És sajnálom, hogy nem tudok a ringen lenni. Itt ülök az Örs közelében de se pénz, se idõ, hogy kimásszak a Ringre :/ )

Totti5
Én is csak nézek... faszért kell állandóan tologatni az idõpontokat. Teljesen abban voltam hogy 2kor lesz. Idióta fia.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Áá köszönöm az infókat! Lehet jobb is hogy nem láttam, ki hajítottam volna a TV-t a lökés pillanatába. Viszont örülök Wéber pontjának! Na majd a következõ futamon!
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Eurosport 1 és 14:15-kor

zzeN
Mind MICHELISZ Norbert , mind WÉBER Gábor remekül rajtolt a WTCC magyarországi fordulójának 1. futamán, ám miután Menu meglökte, Norbi visszaesett a 12. helyre Gábor mögé. ezután Michelisz bravúrosan autózva a 6. helyig zárkózott fel, miután hosszú körökön át üldözte Oriola Seat-ját. Végül a mezõny végérõl felzárkózó Coronel az utolsó körön megelõzte Norbit, így a magyar versenyzõ a 7. helyen fejezte be a versenyt, míg csapattársa, Wéber Gábor a 10. , pontszerzõ helyen ért célba .
A 2. futam 14:15-kor kezdõdik. Michelisz az 5., Wéber a 16. helyrõl rajtol, az állórajt kedvez a hátsókerekes BMW-knek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Ajj lemaradtam az 1. futamról, mi volt benne??? És mikor lesz a 2 . és hol? franc O.O
RatBaG
na, coronel nem szarozott.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
tarquini kigurul 2 kör után a boxba... és a közönség tombol <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
én kinn voltam tavaly...70.000 embert írtak akkor és bizony full tele volt a lelátó meg a szembe a boxok feletti rész..
most meg jó ha fél ház van de ez boritékolható volt..tavalyi árakhoz képest egy 4 tagú családnak ez 20-25K plusz kiadást jelentene.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
a célegyenes elején, a kanyarban full üresek a lelátók... azt mondják most többen vannak, mint tavaly, ehhez képest én úgy emlékszem, hogy akkor tömve voltak azok is. <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
görbe pálma 😊)))

Dietrich
atya ég mekkora befutó volt a 3. versenyen!

Dietrich
V8 2. verseny most!
http://hu.justin.tv/v8_supercars_paradise#/w/3033020560/2

Dietrich
ez a tipikus "senki kedvéért nem állok meg" esete :p

Dietrich
szerintem már tavaly belõtte az aki elõször a neten látta élõben az elsõ futamot az esõs ringen...az WTCC után nem várta meg õket. Én legalábbis nem 😉

desigo
Nem hiszem,hogy komoly serulest tudnanak okozni maguknak a csajok.
Ha a mediaban tudjak magukat futtatni,hogy mekkora nagy autoversenyzok akkor legyenek tisztaba a veszelyekkel is.
Egyaltalan nem kell oket sajnalni.
b05co
Ez alá kommenteltem. Életveszélyes volt. Ennek amúgy szerintem nem lesz jó vége, valamelyikük meg fog sérülni elõbb vagy utóbb.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

b05co
Hát versenyzõ az egy sincs 😄 De mondjuk ez igaz az összes hazai túra bajnokságra. Pénzes fiatalok és pénzes öregek vannak, helyenként némi tehetség is felbukkan, de olyan gyenge a mezõny, hogy ezt nehéz megállapítani 😄 Hol vannak már a régi szép idõk, amikor jobbnál jobb pilóták gyûrték egymást. Kiss Norbi, Michelisz Norbi, Wéber Gabi és a többiek... Abban a mezõnyben még akkori állapotában sem tudodd volna közepesen szar eredménynél valamivel rosszabbat elérni egyik mai elsõ helyezett sem 😊

RatBaG
szerintem mindenki sikeresen belõtte a széria szintjét azután, hogy végignézte a versenyzõk listáját (modellek, "színésznõk", hírbemondók...).

Per Aspera Ad Inferi.

b05co
Írtam YouTubera is, de bemásolom ide is 😄

Senki ne vegye sértésnek, de itt látszik igazán, hogy mi a különbség a hobbi versenyzés és a profi versenyzés között. Ez a sorozat soha nem fog kiszakadni az elõbbibõl. Akinek van hátszele vagy pénze az indul aztán hajrá. Nem sajnálom én senkitõl, a csajok is had éljék ki magukat 😊 Azt mondjuk nem díjazom amikor itt ott amott amolyan parasztvakítós marketinget kap az esemény 😊 Aki ért az autósporthoz az tudja hova tenni a szériát, aki meg nem, hát az meg él a tudattal, hogy ez profizmus 😛

szabii98
holnap m2 szokásos, elsõ futam felvétel második élõ?

I met God. She's black

gordon 24
Tarquini mondta! Müller nem kért bocsánatot! Most nem találom, de Norbi is mondta, hogy átment hozzá és elnézést kért!

Hülyeség ez a dolog, de ugyanakkor nem vetem meg õket:😄

Downhill!!

desigo
Siman undorito ez a viselkedes a szurkolok reszerol.
A mulleres csatt sokkal gazosabb volt.
Más : repulo Lotusrol nagyon nagy kepet rakott fel twitterre Anett
csekk
Dietrich

dave9004
abban a nemrég idetett Huff interjúban lehetett olvasni:
"ha megelõzöd tarquinit, vagy elõtte vagy, neked megy. ez így van, ezt tudnod kell. ennyi"
Black Ghost
mai képek: