Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
csak a jegyzõkönyv kedvéért 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Visca El Barça!
remélem kihúzza a végéig, és nem lesz technikai gond sem.
Per Aspera Ad Inferi.
Visca El Barça!
http://hu.justin.tv/ps_riesen
Per Aspera Ad Inferi.
(És sajnálom, hogy nem tudok a ringen lenni. Itt ülök az Örs közelében de se pénz, se idõ, hogy kimásszak a Ringre :/ )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A 2. futam 14:15-kor kezdõdik. Michelisz az 5., Wéber a 16. helyrõl rajtol, az állórajt kedvez a hátsókerekes BMW-knek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
most meg jó ha fél ház van de ez boritékolható volt..tavalyi árakhoz képest egy 4 tagú családnak ez 20-25K plusz kiadást jelentene.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://hu.justin.tv/v8_supercars_paradise#/w/3033020560/2
Ha a mediaban tudjak magukat futtatni,hogy mekkora nagy autoversenyzok akkor legyenek tisztaba a veszelyekkel is.
Egyaltalan nem kell oket sajnalni.
Per Aspera Ad Inferi.
Senki ne vegye sértésnek, de itt látszik igazán, hogy mi a különbség a hobbi versenyzés és a profi versenyzés között. Ez a sorozat soha nem fog kiszakadni az elõbbibõl. Akinek van hátszele vagy pénze az indul aztán hajrá. Nem sajnálom én senkitõl, a csajok is had éljék ki magukat 😊 Azt mondjuk nem díjazom amikor itt ott amott amolyan parasztvakítós marketinget kap az esemény 😊 Aki ért az autósporthoz az tudja hova tenni a szériát, aki meg nem, hát az meg él a tudattal, hogy ez profizmus 😛
Hülyeség ez a dolog, de ugyanakkor nem vetem meg õket:😄
Downhill!!
A mulleres csatt sokkal gazosabb volt.
Más : repulo Lotusrol nagyon nagy kepet rakott fel twitterre Anett
csekk
"ha megelõzöd tarquinit, vagy elõtte vagy, neked megy. ez így van, ezt tudnod kell. ennyi"