Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
"Köszönöm, most csak röviden, majd írok egy hosszabbat a hazai futam elõtt!
A 10. hely végül a 9. lett, mert Coronelt végül megbüntették kifogásért. Szóval 2 pont lett az egybõl😊"
Coronelt seggbe rakták ez az !
"Ficza Feri eredményeit már olvashattátok, stabilan ment, és hozta a pontokat. Tim Gabi, mit szépítsük, megint szívott, felrobbant a Peugeot motorja. Két forduló, három motor... Köszönjük AE..."
alatta komment:
"AE? Köszönjük meg a csapat hülyeségének inkább. A leglaikusabb autóversenyrajongó is megmondta nekik, hogy NE vegyék meg azt a szart, mert nem fognak semmire se menni vele. Az ilyen autót falun tyúkólnak se adnának el mert arra sem jó!!!"
Az amerikai rendõröknek pont így tanítják az autósüldözéskor,hogyan kell keresztbe fordítani a menekülõ autót.
Ha ez a ringen történt volna lincselés lett volna tuti.
Anett aranyos volt ahogy aggódott 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Norbi meg talán túl "udvarias" mindenkivel, igaz ebbe sokminden benne van
szerintem egy ilyen szériában kell az erõszakosság, fõleg akkor amikor nincsenek olyan nagy különbségek autók között, hogy erõbõl bármit meg tudjon csinálni az ember
plusz ugye itt van a "pártatlan" versenybíróság, az is megérne egy misét, én komolyan csodálkoztam pl, hogy Mullert áthajtásosra böntették
amúgy meg az eurosportos közvetítéshez meg annyit még a kommentátorokról, hogy nem kéne ennyire drukkernek lenni kommentátorként, szerintem
de azthiszem, lassan a WTCC is az F1 kategóriába kerül nálam (ha nem felejtem el, akkor megnézem, ha nem látom az sem baj)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
http://youtu.be/kQiQfMBqD-Y?t=6m
Per Aspera Ad Inferi.
természetesen jobban fáj, mikor sokadjára is norbit szívatják, nem nekem kell pártatlannak lennem, a versenybíráknak kéne, de azt meg tudjuk, hogy hogyan mûködik jelenleg...
alap esetben simán visszaengedte volna tarquini, mint pl egy sikán levágásnál, de dudukaloval homokszem került a gépezetbe.
Per Aspera Ad Inferi.
Tarquini akkora sunyi mint ház, egy mentsége van, nála még a régi suli mûködik.
Ja...és mindenkivel megcsinálja, Tarquni-nek nagyon genyó stílusa van.
Müller viszont nem tudom mit képzelt, azért versenyzõ hogy lásson.
egy füttykoncertet megérdemel mind a kettõ azért, csak hogy tudják.
Zengõék helyében kivonultam volna az egész csapattal a boxutca áthajtásos tiszteletére...semmi extra, csak érezze hogy ki mindenki munkáját tette tönkre...mondom semmi extra, de kimentem volna állni mikor elhajt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Müllerben egyet értünk 😄DD
Muller meg no komment, igazi paraszt 😊
én meg úgy látom, hogy versenyeztek, és féktávon megtolta..belefér
ha nem Norbit löki meg így akkor is így tépitek a szátokat vért kívánva?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Tarquini manõvere még inkább volt szalonképes mint a Muller-é
akár Norbi az áldozat akár nem, legalább volt egy kis autóversenyre hasonlító valami, nem mint ami a WTCC-ben általában röhejesen megy
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu