Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
Az<#idiota>ért ez úgy durva

Totti5
ezt még nem is láttam... hogy a fenébe van ennek a pályának FIA engedélye??????????????

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pajti
Black Ghost
Szlovákia Ring:

RatBaG
na most megnéztem youtubeon az elsõ versenyt, az angol kommentátorok is ki voltak akadva tarquinire meg mullerre, és a büntetések mértékére/hiányára...

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Wéber jelenti facebookon:

"Köszönöm, most csak röviden, majd írok egy hosszabbat a hazai futam elõtt!

A 10. hely végül a 9. lett, mert Coronelt végül megbüntették kifogásért. Szóval 2 pont lett az egybõl😊"

Coronelt seggbe rakták ez az !
Black Ghost
pár kép:

Black Ghost
Lanti:

"Ficza Feri eredményeit már olvashattátok, stabilan ment, és hozta a pontokat. Tim Gabi, mit szépítsük, megint szívott, felrobbant a Peugeot motorja. Két forduló, három motor... Köszönjük AE..."

alatta komment:

"AE? Köszönjük meg a csapat hülyeségének inkább. A leglaikusabb autóversenyrajongó is megmondta nekik, hogy NE vegyék meg azt a szart, mert nem fognak semmire se menni vele. Az ilyen autót falun tyúkólnak se adnának el mert arra sem jó!!!"
desigo
Tarquinis kocc nem tûnt vészesnek de amit Müller alakított az már undorító volt.Nemhogy mellette nem volt Norbinak az autó hátulját is alig érte utol.
Az amerikai rendõröknek pont így tanítják az autósüldözéskor,hogyan kell keresztbe fordítani a menekülõ autót.
Ha ez a ringen történt volna lincselés lett volna tuti.
Anett aranyos volt ahogy aggódott 😊
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Norbi1990
Aztán ha meg erõszakos és nekimegy valakinek a Norbi, és sérülni fog a kocsija akkor meg õ lesz majd a hülye 😊
Totti5
Komolyan nem értem miért véded. Az az erõszakosság ha elõzés közben kicsit rátámaszkodik... attól nem fog kiesni a másik, és semmi az ég világon nem fog történni, már ha nem úgy löki oldalba hogy kirepül a pályáról, de a hátulról kilököm a másikat az minden csak nem oldszkúl.

ahogy b-typre írta, Tarquini oldschool versenyzõ 😊

Norbi meg talán túl "udvarias" mindenkivel, igaz ebbe sokminden benne van
szerintem egy ilyen szériában kell az erõszakosság, fõleg akkor amikor nincsenek olyan nagy különbségek autók között, hogy erõbõl bármit meg tudjon csinálni az ember

plusz ugye itt van a "pártatlan" versenybíróság, az is megérne egy misét, én komolyan csodálkoztam pl, hogy Mullert áthajtásosra böntették

amúgy meg az eurosportos közvetítéshez meg annyit még a kommentátorokról, hogy nem kéne ennyire drukkernek lenni kommentátorként, szerintem

de azthiszem, lassan a WTCC is az F1 kategóriába kerül nálam (ha nem felejtem el, akkor megnézem, ha nem látom az sem baj)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Master91
ÉS bezzeg ezt már vizsgálják 😄
Következõ futamra 5 helyes rajt büntetés MINIMUM.
Totti5
Bejött csak nem mert elmenni... Norbi mellett elment.

Falkon
Na tessék. Véletlen megint? Undorító ez az ember.....

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Master91
Rohadt dögnek most ez nem jött be !
Casillas
Csak tudod valamilyen természetfeletti módon soha nem õ lök ki valakit, hanem mindig õt forgatja meg a sok paraszt. Érdekes.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

RatBaG
na ebbõl se lesz dicsõséges második verseny...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
még csak most nézem ezt szép lassan. ralf lezúzott két kocsit a visszafordítóban, bruno spenglernek megvan a véleménye 😄DDDD
http://youtu.be/kQiQfMBqD-Y?t=6m

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ugyanolyan bunkóság akkor is. a mezõnyben még hunyorítva elmegy, de vezetõ pozíciót így szerezni igazi alja munka.
természetesen jobban fáj, mikor sokadjára is norbit szívatják, nem nekem kell pártatlannak lennem, a versenybíráknak kéne, de azt meg tudjuk, hogy hogyan mûködik jelenleg...
alap esetben simán visszaengedte volna tarquini, mint pl egy sikán levágásnál, de dudukaloval homokszem került a gépezetbe.

Per Aspera Ad Inferi.

b-type
biztos hogy nem hibázott 😊
Tarquini akkora sunyi mint ház, egy mentsége van, nála még a régi suli mûködik.
Ja...és mindenkivel megcsinálja, Tarquni-nek nagyon genyó stílusa van.
Müller viszont nem tudom mit képzelt, azért versenyzõ hogy lásson.
egy füttykoncertet megérdemel mind a kettõ azért, csak hogy tudják.
Zengõék helyében kivonultam volna az egész csapattal a boxutca áthajtásos tiszteletére...semmi extra, csak érezze hogy ki mindenki munkáját tette tönkre...mondom semmi extra, de kimentem volna állni mikor elhajt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hát csak nem mindegy, hogy kinél😉

Totti5
de hát "belefér"

Csak valószínûleg, akkor Norbit halálra büntetnék...

Totti5
Jajó, akkor Norbi a köv futamon lökjön ki mindenkit és megnyeri simán.

Tarquini esete szerintem meg bárkivel elõfordulhat, bárkivel..
Müllerben egyet értünk 😄DD

Norbi1990
Tarquini lehet hibázott, de annyi tapasztalattal simán úgy tüntetheti fel, hogy mintha hibázna.
Muller meg no komment, igazi paraszt 😊
ja, úgy is lehet nézni hogy kilökte

én meg úgy látom, hogy versenyeztek, és féktávon megtolta..belefér
ha nem Norbit löki meg így akkor is így tépitek a szátokat vért kívánva?

hehe, ez túraautózás, itt belefér a kontakt, és teljesen mindegy, hogy ki kontaktol kivel

Totti5
Amúgy ha visszaengedte volna semmi baj nem lenne, mert nyilván hibázott... van ilyen... lehet Norbi zavarta meg és meglökte, de nem és még mondja is hogy milyen rohadt jó volt... szándékosan tette, most vallotta be 2 interjúban is.

RatBaG
kilökni az elõtted lévõt az elsõ helyért, az aztán hatalmas versenyzés.

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Nem tudtam hogy szabályos az az "elõzés" amikor le koccolok valakit a pályáról :S
Falkon
De Müller megkapta a büntetést. És a legszebb, hogy röhög, élvezi a gyõzelmét. De milyen áron? Ezek után ne csodálkozz hogy így utáljuk.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Totti5
kopasz gecinek nem ez volt az elsõ ilyen húzása... õ a legnagyobb görény a mezõnyben... és most is megcsinálja és most is megússza...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

röhejesek vagytok ezzel az alpári dumával

Tarquini manõvere még inkább volt szalonképes mint a Muller-é
akár Norbi az áldozat akár nem, legalább volt egy kis autóversenyre hasonlító valami, nem mint ami a WTCC-ben általában röhejesen megy

Falkon
Moslék kopasz faszszopó.....! Milyen boldogan mosolyog! Nehéz volt megküzdeni Norbival.....

Master91
Most hogy lesz a 2. verseny? 3 kor ?
Egy tojás esõt kaphatna...

www.smart-bus.hu

Totti5
jön még tarkíni a ringre... le kell köpni minimum

RatBaG
az ismeretlen pályán, ahol nem tesztelték szét az agyukat, mindenki hegyen-bokron át kocsikázik. röhej.

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Az biztos! Ha nem lincselik meg õket egybõl a határnál <#eplus2>
Norbi1990
Lesz fütyülés Tarquininek meg Mullernek a Hungaroringen 😊
Totti5
fasszopó vén trottyok... elõzni nem tud egyik sem, inkább kilökik... dögöljenek meg és ezt tök komolyan mondom...

RatBaG
a fasszopó elsõkerekesek mindenkit kilöknek, mindig ezt csinálják...

Per Aspera Ad Inferi.

Falkon
Kurva anyukat.... Ez már túl lõtt a célon.....

dave9004
jóvan norbit megint kitették.
Master91
Ha most elindulunk, estére bõven oda érünk, szét verjük az egész bandát a mocskos anyukkal együtt !
Rohadna meg az a büdös gyökér... remélem elkaszálják...

www.smart-bus.hu