Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
azóta sokminden változott.
kemszi2
miért nem engedik be?10éve beengedték az f1-re azóta nem voltam ott 😄
SimaSuna
nem. sima táskába vittünk 4 hideg sört 😊
SimaSuna
vége volt a Race2nek, indultunk ki...erre kint a kapu mellett 5-6 hûtõláda meg vagy 40sörösdoboz.. 😊
TG Gida
Az jó😊Befelé meg a hûtõtáskákat nem engedték<#mf1>

Isten áldja a pogányokat!

Ha még valaki nem látta volna. Lada Granta mélyteszt. 😄
TG Gida
A hétvégén találkoztam a ringen egy fazonnal,aki egy kopott slick-el sétálgatott vigyorogva a nézõtéren.Létezik,hogy a lefutott gumikat el lehet kérni a csapatoktól?

Isten áldja a pogányokat!

Smici1985
<#help>
Az STCC Mantorp-i versenyét honnan lehet megszerezni? Érdekel, csak nem találom.<#help>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

pajti
szabii98
😄DDD

I met God. She's black

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
5 éves szakmai tapasztalat és protekcó😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jacek
Nem tudom😊 nekem annó szóltak hogy akarok e menni😊 Aztán meg jól elég volt belõle😊

Dietrich
kiváncsi lennék egy olyan cikkre amiben leirják (riportok után) hogy egy autó vagy motor versenysportban, hogy lehet bekerülni a szerelõ csapatba vagy akik a gumit cserélik, tankolnak. mindegy, hogy a Zengõ vagy F1 vagy V8 vagy indycar csapat...oké tudnia kell szerelni. És?
Amúgy voltak nõk is indycarban..gumicserénél õvék volt a pitfalhoz közelebb esõ elsõ gumi 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5

ladarevolution
ááá, inkább egy Kalina GTI-be egy Granta turbó motort 😊))

Meg is tapogattam, sajna haza nem lehetett hozni 😊))

robotnyk
minden tekintetben fail, lapozzunk 😄
robotnyk
ó bocsánat, hetet tévesztettem, és nem néztem végig még az oldalt sem

(azt hittem a ringen volt a reakció, nem még Szlovákiában)
SimaSuna

???
robotnyk

<#hehe>
Willi Betz
Szombaton mondta a bemondó ürge,hogy ennek a Granta-nak akkora nyomatéka van mint annak idején a Leon TDI-nek. ....és az látszott is rajta menet közben,hogy nagyon tud menni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

SimaSuna
akkor a Kalina GTi-s logód már elavult. Granta Turbo? 😊
ladarevolution
hihi, ez nekem is megadatott, hogy beleülhettem ugyan ebbe a kocsiba, igaz csak egy helyben állva 😊 De az is nagy élmény volt, szóval el tudom képzelni milyen lehetett vele "gurulni" a parkolóban 😊

Amúgy a hétvége nagyon jó volt. A hangulat fantasztikus.
Norbiéknak nagyon-nagy grat 😊

Én személy szerint azért Thompsonnak is drukkoltam Zengõék mellett, de nekik sajnos pechjük volt.
Viszont a kemény 30perces tesztlehetõség, után a 2. szabadedzésen elért 9. hely, illetve a Q1-ben elsõ (és sajnos egyetlen) mért köre 9. idõ, azért egész jó eredmény egy kb 3,5 hónap alatt megépült kocsitól.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Portugáliában, ha nem jön közbe semmi apró technikai malõr, akkor oda tud-e érni vele az elejébe Thompson. 😊

Ricsi234
😄DDDDDDDDDDD
Megkérdezem má az osztálytársamat lehet hogy õ volt,de aztán lehet hogy én<#idiota><#banplz>

kemszi2
szerintem a sevitõl volt valaki<#idiota>
gondolom azért verseny elõtt akárki nem lehet ott a pitben
Ricsi234
Sajnos,a mai világban...

SimaSuna
hihetetlen, hogy még ott is ez történik :C
Ricsi234
:SS

Master91
Facebook
Zengõ Motorsport · 14 perce ·
A segítségetekre van szükségünk!!!
Az alábbi dolgok tûntek el, értékes felvételekkel a pitfalról tegnap az elsõ futam elõtt. Az autó kitolásánál még megvolt, de a rajtnál már nem.
1db GoPro HD Hero2
1db Drift Power Pack
1db 32GB SD HC kártya
1db Pedco Ultra Clamp „S”
Remélem, valaki visszajuttatja hozzánk!
(Kérlek, ne kommentáljátok, köszönjük!)
pajti

<#gonosz1>

Dietrich
• A túraautó-vb második magyar futamában az ötödik helyrõl induló Michelisz Norbert – aki szombaton azt ígérte, ha kell, kockáztat is – fantasztikus rajttal szinte állva hagyta a mezõnyt, majd a Hungaroring 35 ezres közönségétõl támogatva, profi versenyzéssel az elsõ helyen ért célba.

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-mit-mondott-michelisz-a-radion-a-leintes-utan-supka-a-kihagyott-buntetokrol-hetfo-2129030

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Jó fej ez a Coronel 😊

Dietrich
😊

gyõzelem szintén angolul..

Dietrich
tavaly 75.000 idén 52.000 nézõt írnak.

Dietrich
nem, mert haladunk a személyi kultusz felé :p

kemszi2
nem szóltak nekik,hogy már véget ért a kommunizmus?
Norbi1990
gordon 24
Nem volt talán annyi ember mint tavaly de a hangulat kárpótolt Baromi jó volt kint lenni. És hát Norbi hát igen.. Ilyen ha összejön minden! Sok ilyet még!

Downhill!!

Ricsi234
Nagyon tetszik az új DTM-es BMW;D

b-type
Tökre nem a kiállított autókról beszélek, egy versenytechnikáról beszélek a pályán.
Az hogy neked 'unalmas' az csak neked unalmas..én láttam V8-t élõben, sõt annál jobbat is (sztem...sornyolcat 😊) ).
És jó, tényleg jó...de más.
Az Auszik/NZ a kisplatós szériaközeli autók versenyére is kirángatják a családot...teljesen más az ottani 'rajongás'.
Nálam meg leverte a lécet, hogy Aaron Slight közvetített a helyszínen.
Egy európai élni és halni tud szurkolóként, az Auszi-újzélandi meg kigurul a pályára beteszi a kölköket a gyekerjátszóba, kajál ilyesmi és megnézi a futamot (vagy egy részét).
Biztos hibás az általánosításom, de ezt láttam/tapasztaltam ahol voltam.
Én ott kérdezgettem hogy tényleg Aaron dumál, meg hogy mit van vele...aztán csak néztek rám semmire.
De más nevekkel is próbálkoztam....autómárka az igen.
Innen Európából lehet nagyon vonzó, de ott meg minden más..és tényleg.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
tudod mi a nem unalmas nézõi szempontból? az amelyiknél az 50. körben így mennek mint ma..

Dietrich
12 körön át mennek egymás után abban semmi izgalom nincs nekem mint nézõnek (most csak a 2. futamról beszélek)..versenyautókat kiállításokon is lehet látni :p
csak nekünk Magyaroknak Norbiék miatt nem volt unalmas..kérdezz meg egy semleges nézõt szerinte milyen volt a 2. futam.

b-type
Nem unalmas..komolyan nem értem aki szereti a technikai autósportot, az hogy mondhat unalmast..?
Eseménytelen 😊
Az lehet, de unalmas nem, amíg látni versenytechnikát a képen, addig az nem lehet unalmas, az mozog, az radíroz, ívet csúszik vagy szûkít, blokkol..stb.
Na mindegy.
Szép volt Norbi, Gabi és csapat! <#eljen><#eljen>
és hajrá Kiss Norbi!!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
Grat Norbinak és a Zengõ csapatnak!
Köszönet Bennaninek és Monteironak is 😊

Hihetetlen a BMW ereje álló rajtoknál..pedig most +40 kiló is volt benne.

Norbi gyõzelme feledteti milyen baszott unalmas a WTCC..gyakorlatilag semmi nem történt 12 körön át 😉

szabii98
Gyönyõrûûû verseny!!!

I met God. She's black

milk4
Ha jól láttam a végén az összefoglalóban,akkor azért mert Thompson jobb hátsójánál fogva kipörgette egy kanyar bejáratánál.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Totti5
Kevés verseny van ahol ennyit mutatják a tomboló nézõsereget. Hatalmas reklám ez a szervezõknek😊 Norbi fantasztikus volt<#worship><#worship><#worship>. Gábor balesetbe keveredett, amit jó lenne látni, hogy miért kapott áthajtásost.

pajti
<#worship>

robotnyk
meg, motogpben is így járt Talmácsi mindig 😊