Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
Az STCC Mantorp-i versenyét honnan lehet megszerezni? Érdekel, csak nem találom.<#help>#help>
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy voltak nõk is indycarban..gumicserénél õvék volt a pitfalhoz közelebb esõ elsõ gumi 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Meg is tapogattam, sajna haza nem lehetett hozni 😊))

(azt hittem a ringen volt a reakció, nem még Szlovákiában)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy a hétvége nagyon jó volt. A hangulat fantasztikus.
Norbiéknak nagyon-nagy grat 😊
Én személy szerint azért Thompsonnak is drukkoltam Zengõék mellett, de nekik sajnos pechjük volt.
Viszont a kemény 30perces tesztlehetõség, után a 2. szabadedzésen elért 9. hely, illetve a Q1-ben elsõ (és sajnos egyetlen) mért köre 9. idõ, azért egész jó eredmény egy kb 3,5 hónap alatt megépült kocsitól.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Portugáliában, ha nem jön közbe semmi apró technikai malõr, akkor oda tud-e érni vele az elejébe Thompson. 😊
Megkérdezem má az osztálytársamat lehet hogy õ volt,de aztán lehet hogy én<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
gondolom azért verseny elõtt akárki nem lehet ott a pitben
Zengõ Motorsport · 14 perce ·
A segítségetekre van szükségünk!!!
Az alábbi dolgok tûntek el, értékes felvételekkel a pitfalról tegnap az elsõ futam elõtt. Az autó kitolásánál még megvolt, de a rajtnál már nem.
1db GoPro HD Hero2
1db Drift Power Pack
1db 32GB SD HC kártya
1db Pedco Ultra Clamp „S”
Remélem, valaki visszajuttatja hozzánk!
(Kérlek, ne kommentáljátok, köszönjük!)
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/ns-mit-mondott-michelisz-a-radion-a-leintes-utan-supka-a-kihagyott-buntetokrol-hetfo-2129030
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
gyõzelem szintén angolul..
Nagyon szánalmas.
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
Az hogy neked 'unalmas' az csak neked unalmas..én láttam V8-t élõben, sõt annál jobbat is (sztem...sornyolcat 😊) ).
És jó, tényleg jó...de más.
Az Auszik/NZ a kisplatós szériaközeli autók versenyére is kirángatják a családot...teljesen más az ottani 'rajongás'.
Nálam meg leverte a lécet, hogy Aaron Slight közvetített a helyszínen.
Egy európai élni és halni tud szurkolóként, az Auszi-újzélandi meg kigurul a pályára beteszi a kölköket a gyekerjátszóba, kajál ilyesmi és megnézi a futamot (vagy egy részét).
Biztos hibás az általánosításom, de ezt láttam/tapasztaltam ahol voltam.
Én ott kérdezgettem hogy tényleg Aaron dumál, meg hogy mit van vele...aztán csak néztek rám semmire.
De más nevekkel is próbálkoztam....autómárka az igen.
Innen Európából lehet nagyon vonzó, de ott meg minden más..és tényleg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
csak nekünk Magyaroknak Norbiék miatt nem volt unalmas..kérdezz meg egy semleges nézõt szerinte milyen volt a 2. futam.
Eseménytelen 😊
Az lehet, de unalmas nem, amíg látni versenytechnikát a képen, addig az nem lehet unalmas, az mozog, az radíroz, ívet csúszik vagy szûkít, blokkol..stb.
Na mindegy.
Szép volt Norbi, Gabi és csapat! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
és hajrá Kiss Norbi!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Köszönet Bennaninek és Monteironak is 😊
Hihetetlen a BMW ereje álló rajtoknál..pedig most +40 kiló is volt benne.
Norbi gyõzelme feledteti milyen baszott unalmas a WTCC..gyakorlatilag semmi nem történt 12 körön át 😉
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10