12867
-
#7260 jaja, élmény volt látni ahogy körbeautózza mindenki majd Zengő majdnem elsírja magát
de legalább újra piros zászló.. -.-" -
#7259 jééé mutatták 2 percig Mikeliszt :D óóó dejó :) -
#7258 na mivan egyszerre 2 Honda is megadta magát ? -
#7257 piros zászló bazmeg, megint elmegy az idő a semmivel... -
#7256 szépen leparkolt :D -
#7255 live timing -
#7254 angolul warm up -
#7253 Az a vicc benne, hogy Monteiro, aki több száz km-t megtett a hondával nem tart előbbre, mint Norbi. Szerintem teszt nélkül is benne lenne az első 7-ben ha az autó jó lenne. Csak mindig elromlik valami rajta. -
#7252 én sem várok tőle VB-t szemben egy gyári versenyzővel aki alapból előnyben van ha csak a teszt lehetőséget nézzük.
de nekem is ez bassza a csőrőmet:
De miért van az, hogy Tarquini poleban van, az ő autója nem párásodik, neki működik a ventilátor, neki fűti a szélvédőt az elektronika, neki nem esik le a kipufogó bak és stb??
a csapat már bizonyított a szerelő srácok többször is. nem bennük van a hiba. a teszthiány meg Norbinak és mérnökének hiányzik.. -
#7251 eurosport2 adja 10 perc múlva -
#7250 szép idő van :DD
-
#7249 Mindenki tudja, miért döntöttek így. De amit írtam az 100%. Soha nem fogja engedni a Honda, hogy a gyári autókkal szemben egy privát nyerjen vb-t.
És emiatt jobb lett volna egy olyan márka, amivel mi "azt csinálunk amit akarunk"
Én nekem nagyon tetszik az autó, és biztos jó is lesz.. De miért van az, hogy Tarquini poleban van, az ő autója nem párásodik, neki működik a ventilátor, neki fűti a szélvédőt az elektronika, neki nem esik le a kipufogó bak és stb??
Azért, mert nem olyan az autó.
Ennyi.
-
#7248 :))) -
#7247 pár érdekesebb jelenet a mai V8 versenyekről.
megmászatták a falat Reynoldssal..én még ilyet ezen a pályán nem láttam eddig. :)
ez meg egy durva crash volt fék hiba miatt, de Pye-nek nem lett semmi baja.
De a legjobb talán mikor a 19 éves kölök megszivatta az egyik nagy sztárt Frostyt. :))
-
#7246 11:45 FIA WTCC - Marrakech, Morocco (Warming Up)
a tegnapi közvetítő profilját már törölték is :D -
#7245 "- és miért nem segített ?
-- mert el volt az is romolva..."
nincs több kérdésem :-/ -
#7244 -
#7243 pontosítsunk... a Honda Magyarország megtámogatta őket egy kicsit... a GM Magyarország meg nem.. :D
#7241: én már kezdem unni ezt a majd jövőre leszünk jók dumát :) -
#7242 azt nem lehet tudni,hogy jövőre mi lesz,vagy akár mi lesz féltávnál,hogy fognak állni az autóval. Majd kiderül,hajrá Norbi!! -
#7241 Nem, rengeteget gondolkodtak a Zengőnél, és azért választották a Hondát, mert jönnek az új fejlesztések majd, sokáig tart egy másik autóba bele tanulni, és sokáig tart a beállításokat is kitalálni. Oké, idén talán versenyképesebb a Chevy, de jövőre már nem biztos, és talán csak addigra szokna bele Norbi. Így viszont lépéselőnyben leszünk jövőre, kb :D -
#7240 első hatban 5 chevy van a táblázaton,persze 1 hétvége után ez még nem mérvadó,de azért látszik,hogy idén is szarrá lesz verve a többi autó. Szóval butaság olyat állítani,hogy pénzkidobás lett volna egy Chevybe beleülni. Jelenleg EZ A pénzkidobás,ami van az autóval... -
#7239 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/04/07/wtcc_marrakes/ -
#7238 kidobott pénz lett volna. -
#7237 "Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben meghúzni egy nagyon szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen.."
Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben, meghúzni egy nagyon szép szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen.. -
#7236 Amikor kiderült, hogy Honda én 90% ra vettem, hogy ez a kocsi sosem lesz olyan mint Tarquinié és Monteiroé. És ez így is lesz. Hiába mondják zengőék, hogy de igen. Nem.. Motogp-ben és rengeteg sportban láttuk már ezt. Minden hulladékot ebbe raknak minden kiforrott jót a másikba.
Ettől függetlenül, ha kijavítják ezeket a hibákat ütőképes lesz az autó, de Vb-t ezzel ők sosem fognak nyerni az 100%. Nem is engedné a Honda, hogy a privát csapat legyőzze a gyárit.
ha hibának lehet nevezni a váltást csak ezért. Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben meghúzni egy nagyon szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen..
Hát ez van.. Beszoptuk.. -
#7235 Csak bele kell gondolni, hogy a hibák nagy része (fék, kipufogó) előjött volna a teszteken. Szépen kijavították volna őket és a versenyen máris kevesebb gond lett volna. De nem volt teszt... -
#7234 már ne is hagyják ott nem ezt mondtam..de Zengőnek valamit tennie kell mert ez így nem oké.
-
#7233 a teszt hiánya a vezetésnél és a setupnál köszön vissza.
de itt az autó szétesik, kigyullad és nem tudom még milyen hibák jönnek elő..miközben az öreg a pole-ba van. -
#7232 Szerintem, most már nem kéne otthagyniuk a Hondát. Ha jól mennek ezekkel a hibákkal együtt is akkor jövőre is kapnak támogatást a Hondától és megkapják ők is az új autót.
Ugye Monzában a Honda is megdicsérte a Norbit hogy szépen feljött az utolsó helyről, na ilyenek kellenek szerintem. -
#7231 mindkettő zsákutca, még mindig ez volt a legjobb választás.
az egy hónapnyi teszt hiányát látjuk, idővel összeáll majd ez a gép is. -
#7230 csak ezzel Norbiéknak jövőre esni fog a népszerűség mind a szurkolóknál, médiánál és végül a szponzornál, ha ilyen kudarcokról fog szólni minden hétvége.
Zemgő helyébe most csapnék az asztalra amíg nem késő..a pénzét vihette volna a seathoz vagy vesz egy chevyt.. -
#7229 Az olasz cuccok ilyenek, ugyan úgy néz ki, az egyik működik, a másik nem. Meg gondolom picit nagyobb erőforrást fordítanak az ő kocsijukra, hisz az a gyári csapat. -
#7228 És annak a retkes Tarquininek a kocsijával vajon miért nincs probléma? -
#7227 JAS-nak köszönhetjük, nem a Hondának. Mugen csinálná a kocsikat, akkor nem lenne ilyen probléma. Kibaszott olaszok. -
#7226 -
#7225 Ha megnézitek Norbin kívül még vagy 3-4-en jártak hasonlóan. Szóval benne van a pakliban. Ugyan úgy, mint ahogy tavaly Norbi BMW-jében is elromlott a lengéscsillapító a második futamon. -
#7224 Honda viszont ha így folytatja nem okoz gondot az embereknek hol nézzék majd a májusi Hungaroringi versenyt. -
#7223 sztem végül megkapták az egyik tavalyi autót :'DD -
#7222 nagyszerű volt a Hondához igazolni erre az évre..jövőre új szabályok miatt úgyis új autó kell..
Zengőéket átkúrták mint szart a palánkon..remélem Lantos továbbra is fikázza a BMW-t majd mint eddig... -
#7221 Lengéscsillapító, remek...