Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V8 Supercars
Szombat
1. Futam 08:05-09:15
Vasárnap
2. Futam 07:40-09:15
stream
Sportklub
Szombat, 13:40 Autósport (élõ)
DTM, Német túraautó-bajnokság, Brands Hatch
Vasárnap, 14:00 Autósport (élõ)
DTM, Német túraautó-bajnokság, Brands Hatch
Eurosport2, szombat
15:45 LG FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Salzburg, Ausztria, selejtezõ
Eurosport, vasárnap
8:30 FIA Túraautó Világbajnokság
Salzburg, Ausztria, selejtezõ (ism)
8:45 FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Salzburg, Ausztria, bemelegítés
13:00 FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Salzburg, Ausztria, 11. kör
14:00
FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Salzburg, Ausztria, 12. kör
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
I met God. She's black
Az elsõ sokkal izgalmasabb volt de a második végét könnyeztem mégis meg 😊
Kimondhatatlanul sajnálom,hogy nem voltam kint.
Mi lehet a gondja Wéber Gabinak,hogy ilyen gyengén megy?
Szoknia kell még az autót vagy más probléma?
A Zengõ team el fog utazni az összes hátralévõ futamra is?
ausztria,portugália,brazilia,USA,japán,kína,macao ?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elsõ verseny: A 2. kört kezdtük meg, amikor Vogel Adri jött mögöttem, és mondták a fülemre, hogy védekezzek. Egy hónapja ültem elõször autóba, így nem igazán tudtam gyakorolni még a védekezés-támadást. Még csak egy versenyem volt, mert ugye a múlt héten meg a kerekem tört ki, és emiatt kellett feladnom a versenyt. Visszatérve a maihoz, mentem befelé és jó helyre kerültem. Azt a kanyart jól be szoktam venni, arra gondoltam, ha majd becsúszok, onnan egy jó padlógázt tudok adni, és még ha nekimegyek is annak, aki mellettem áll, pont meg fog tartani. Na most ebbõl ez lett. A védekezést össze akartam kötni a támadással. Egyszer csak elkezdtem pördülni, pontosan nem tudtam, hogy mi történik, láttam az üvegszilánkokat repülni az arcom elõtt, aztán becsapódtam a gumifalba és lógtam lefelé. Magamnál voltam, mert gyorsan levettem a gyújtást. Aztán jöttek a mentõsök és megkérdezték hogy vagyok. Fáj egy kicsit a nyakam és a hátam. Ez a baleset nem vette el a kedvem a versenyzéstõé, de biztos óvatosabb leszek.
http://www.ladiescup.hu/Lotus_Ladies_Cup/HIREK_Nyilatkozatok_II._versenyhetvege.html
Nyílt levél Zsókának!
Kedves Zsóka!
Gál Szabolcs vagyok,12 évet autóversenyeztem, voltam magyar bajnok (Astra), Wéber Gabival és Norbival (Clio, Seat kupa) együtt nõttünk fel a versenypályákon hatalmas csatákban. Versenyzõtársaim és magam nevében kikérjük magunknak, hogy úgy nyilatkozol, mint egy autóversenyzõ. Amit láttunk téma nálunk a fórumokon és egyáltalán nem nevetgélünk, mint Te! Nem véletlenül vették el a licencedet! Amióta az eszemet tudom senkinek nem vették el a licencét!!! Olyan fokú ön és közveszélyes dolgot csináltál, mely megbocsáthatatlan, különös tekintettel arra, ahogy az esemény után teszel nyilatkozatokat, melyekben csak ráerõsítesz arra, hogy ehhez a sporthoz annyi közöd van, mint bányalónak az epsoni derbihez!. Sajnos (lehet celebségedbõl adódó ostoba gõg okán) fel sem fogod mit mûveltél! Levelemet azért írom meg, hogy tudd, mint gyorsasági autóversenyzõk mélységesen megvetünk, különösen az eset után tett ostoba és dilettáns nyilatkozataid hallatán.Tudom, azt elismerni, hogy hülye voltam, nem tudok rendesen vezetni, bocsánatot kérek mindenkitõl, ez egy magadfajta celebnél egyenlõ az istenkáromlással, hiszen Ti az emberek feletti félistennek hiszitek magatokat!
Tiltakozunk, hogy autóversenyzõnek nevezed magad, mert ez ránk nézve súlyos sértés, bár elhallgatva hozzá nem értõ, tudatlan nyilatkozataidat, az a baj (és ez a legnagyobb baj), hogy fel sem fogod, hogy GYILKOSSÁGOT kíséreltél meg! Ezt hívják gondatlan emberölési kísérletnek, hiszen egy felkészült autóversenyzõ ilyet sehol semmilyen körülmények között nem tesz!
Zárszóm Zsóka csak annyi, hogy ha legközelebb azt hallod, hogy védekezz Zsóka védekezz, akkor húzzatok inkább gumit vagy nyeld le!
ui: ne próbáld megmagyarázni, mert neked ez nem fog menni...
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=117993547&t=9139390
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Szerintem kb úgy vannak vele hogy leszarják. Ha beraknak egy 2-es lemezt az ívnek, végighegesztik, minden alapozó nélkül kap egy színt, aztán kész. Versenyautón jó az. Egyrészt nem látszik, másrészt mire a 2-es lemez átrohad, addig 15-ször összetörik az autó és úgy is kuka lesz a kasztni. Tehát nem szempont 😄
Isten áldja a pogányokat!
Per Aspera Ad Inferi.
újvendég mosogat, hopp +30kg...vagy átlag +20 és gyertek..
Nagyon tetszik ez a Lada...olyan mágnespichhájú...vonza a tekintetem 😊
Thompson szerint kézzelfogható különbség van a régebbi Priora és a Granta között. Sokkal jobb ez az autó, annak ellenére hogy szinte semmi teszt nincs benne és alig mentek a kocsival.
Igazából ha az apró hibákat kijavítják és nem szívnak ilyen bagatel dolgokkal, mint elektronikai hibától nem kap elég benzint a motor, meg társai akkor Portugáliában elsõ 10-ben ott lehetnek +40kg-al is. Bár ott nem tudom mennyit kapnak, de gondolom ott is annyit.
Vagy ezt most hogy állapítják meg?
http://topgearhungary.blogspot.com/
7,4-es Rubel árfolyammal nézve közel 14 millió Ft átszámítva a kocsi ára.
Amúgy itt vannak mindenféle Versenyautók és alkatrészeik ára külön a felsõ linken, illetve az alsón pedig a Kupás Granta ára.
http://tmsport.ru/sport/?id=4100
videó: Thompson nyilatkozata a hétvégén 😊
Pár kép a kupásról: (motorról linkeltem korábban)
hátsó fék+futómû
elsõ fék
váltócsere közben
elsõ futómû
elsõ futómû
elsõ futómû
elsõ hossznyúlványok és futómû bekötési pontok merevítõje
elsõ hossznyúlványok és futómû bekötési pontok merevítõje
mûszerfal
csövezés
hátsó dual rugó
Illetve Thompsonéról:
oldalról
szembõl
szembõl
motor
A szériához már a kupásnak sincs semmi köze.
pl: GL szemes csõlengõkarok elöl, fullra áterõsítet kapcsolt lengõkaros futómû hátul, fokozatmentesen állítható sorban elhelyezett dual rugóstaggal, elõl akkora 4dugattyûs AP versenyfék akkora tárcsával mint egy családi pizza, hátul 2 dugattyús AP fék, picit kisebb tárcsával 😊
Kasztni áterõsítve és 240 lovas 1.6-os turbómotor, 6+R sebességes szekvenciális váltóval.
Thompsonéban pedig ennél is jobb cuccok, meg minden tökéletesebb.
Még erõsebb motor (310Le), még jobb futómû, még nagyobb fék, még jobban erõsített kasztni, és kicsit más aerodinamikai csomag (lökösök, szélesítések mások), hasburkolattal.
Motorokban az is nagy különbség, hogy a WTCC-sben sokkal több és komolyabb elektronika van.
www.smart-bus.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
egyébként a hivatalos nézõszámot egy-egy adott széria esetében az összt adják meg tehát péntek-szombat-vasárnap. persze tudott dolog pénteken általában nézõk nélkül vagy elenyészõ számban zajlanak a freek, így többségében szombat és vasárnapot adják össze.
Viszont tavaly azt mondták csak vasárnap voltak 70.000-en..mikor kiderült nem fre lesz idén akkor mondtam örüljenek ha lesz 40.000 nézõ vasárnap.
A WTCC vezérei viszont elégedettek voltak most is a látvánnyal..Muller megis jegyezte minden pályán ilyen szurkolás kellene..
lényeg, hoyg akár 35, akár 50.000...Én ott voltam! Jövõre újra meyek 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Csávó volt. Viszont a szünetekbe amikor a pályát sepregetik volt 2 csaj.
Az egyiknek volt seprûje viszont nem csinált vele semmit, ott dirigált a csávóknak 😄DD
Nem értem az embereket komolyan:😄 Értem én hogy ereklye, de az akkor is egy elhasznált, retkes gumi:😄
Downhill!!
2006 óta a GT, WSR versenyeken szopkott õ lenni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10