Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Gabiii :SSS
Norbi 9., Gabi 15. lett a végére(11. volt, de kicsúszott mikor Engstler elõzte)

I met God. She's black

Dietrich
Mai V8 verseny. Tegnapi és mai futamokat a WTCC nálam csak akkor tudja felülmúlni, ha Norbi, Gábor 1-2 lesz vagy a shevyk kibasszák egymást 😊)

Csak atól tartok, hogy Norbi ha jön fel õt lökik ki...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Ha nem történik semmi rendkívüli mind a két verseny sima 3 sevis dobogó lesz:I

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Bemelegítésen Norbi 8. lett. Gabi 15.

Minstrel
Eurosport1

Elsõ futam:
13:00 FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Salzburg, Ausztria

Második futam:
14:00 FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Salzburg, Ausztria

http://topgearhungary.blogspot.com/

szabii98
mikor kezdõdik ma a verseny? és melyik adó adja?

I met God. She's black

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Gábor Wéber
Azt hiszen a mai a mélypont idõmérõ szempontból, ha nem velem történne, nevetnék rajta leginkább. Volt ma félreértés, felolajozott pálya, félbeszakított gyors kör, piros zászló (a legrosszabbkor), majd már csak egyikünkre maradt idõ, hogy meghúzzák - logikusan Norbi volt az.

Elmegyünk BL-döntõt nézni, most senkinek nincs kedve ezt elemezni... Hajrá Chelsea!

Black Ghost
Black Ghost
Hát igen, Chilton nagyon el..szta. Ennek ellenére Engsler tök korrekt volt, egy vigyor egy pacsi és kész, öreget nehéz már felhúzni. 😊
Totti5
Chilton balfasz volt és hátulról belerohant Engslerbe miközben Engsler a külsõ ívre húzódva akarta elengedi érdekes mód Nashnak sikerült elmenni... nem túl szimpatikus figura, amikor az interjúban késõbb röhögve mesélte hogy a BMWk voltak a hibásak, meg a zavaró tényezõ és amúgy minden rendben.

Black Ghost
ETCC qvali:
Black Ghost
Q2:
faszé kell piros zászlózni.
Nem igaz hogy nincs egy tiszta verseny, vagy idõmérõ, mert midníg van valami..
Na most futamon ideje lesz törleszteni Norbinak, és keményen betenni az autót féktávon, aztán lehet õ is kiforgat majd valakit de ez egy ilyen játék láttunk már rá példát, õ is volt már áldozat...
ejj :S
Mi történt?
Tudom, gyors a pálya, de azért ott van Gabi tudtak volna szélárnyékozni...
Na mindegy pontszerzés még meg lehet.
Black Ghost
Q1:
Totti5
Norbi 15, Gabi 21.

Megzavarta õket is a piros zászló, mert pont akkor mentek ki a 2. gyors körre, aztán már csak 3 perc volt és nem jött össze a szélárnyékozás... nevetséges az egész komolyan, ez így nem verseny.

Black Ghost
Norbi: 15.
Gabi: 21.
ki haníadik norbi hanyadik?
Totti5
ez most nem jött össze...

desigo
desigo
"The FP has began! Let's see the Salzburgring! 😊"

Dietrich
ez egy szenzációs V8 verseny volt!

szabii98

I met God. She's black

Dietrich
V8 streamek:

http://hu.justin.tv/pigboy_?#/w/3100998960

http://hu.justin.tv/v8_supercars_paradise

Dietrich
neked hiszek 😊

Norbi1990
A menüje rFactor volt, meg a Tv style is.
Dietrich
volt olyan is?
én csak a km órát láttam, de az nem rf-es volt a TV Styleba se ilyen van.
viszont a Race 07-be igen.

Dietrich
szerintem meg Race On vagy Race 07 volt..

kemszi2
akkor lényegében senki 😄
Jacek
Ez durva volt:d

szerintem kis kézifékkel a farát becsúsztatta volna ívre pont be tudta volna venni a kanyart elsõként
én TUDOM, hogy te is nagyon durván reagálnál ha meglökne valaki és ezért vesztenél pozíciót... 😊
Bár ha ez történne akkor nem tudom, akkor már én is kiakadnék, hogy veszélyezteti az életem, és követelném a licence elvételét.
mi meg fizuessünk 300 ezret egy nap lotus vezetésért.. 😄
Bár gondolom õ i pilóta és sokkal többeket fizet, ezért nem szidom, de az tény, hogy a vezetéshez semmi érzéke nincs, kár ezt erõltetnie, de amíg van pénz, addig vezetni fog.
Dietrich
megkapta 2x is és 1 métert nem kellett vezetnie hozzá...

SimaSuna
az azt mondta, meg ahogy Mi láttuk, nem ugyan az 😊
nézd meg a belsõkamerásat...
hezi
Miazhogy fék nélkül? õ azt interjúzta, hogy tak-tak-tak 3-as, 2es, dolgozott a motorfék, de a pálya belsõ része borzasztóan poros volt, és így nem ért el semmi fékhatást 😊)))))))))))))))))))))))

Az nem világos, hogy itt van ennyi autós játék, némelyik még szimulátornak is nevezhetõ, mér nem ültetik oda valamelyik elé, hogy mutassa meg akkor, hogy hogy kell védekezni, vagy legalább úgy bevenni a kanyart, hogy nem száll bele az elõtte levõbe.
Ez rohadtul nem az õ felelõssége, hanem aki elé letérdelt, és aláírta a licenszét.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

ladarevolution
Csak azért írom itt, mert itt vannak WTCC kedvelõk 😊

A Lada Baráti Kör hímeztet LADA Sport-os WTCC-s pólókat.
Ha esetleg kell valakinek akkor jelezze.
Egyszínû piros galléros alapra, hímzéssel kerülnek fel a gyárival megegyezõ logók.
1db póló 4700 pénz (póló+hímzés+grafikai díj) + posta vagy személyes átvétel.

Totti5
2001 – Miss World Hungary (I. helyezés)

1997 – Modellkedés itthon (Adidas, Bleifrei, Metro, fürdõruha-, fehérnemûkatalógusok)
2000 – Szépségversenyek
2001 – Szatelit TV „Rúzs” címû esti erotikus mûsorának társmûsorvezetõje Havas Henrik mellett
2002 – TV2 Promo Sapiens mûsorvezetõje
2006 – Szombat esti láz mûsorvezetõje
2006 – Danubius Rádió Reggeli Csili mûsorvezetõje

2004 - Színmûvészeti Egyetem
Színházi szerepei

Bonnie és Clyde
Az egérfogó
Az ezerkettedik éjszaka
Hair
Hajnali mellúszás
Macskajáték

Minstrel
õ játszotta a Makkdianyust a barátokköztben <#fejvakaras>

kemszi2
a lotusos munkásságát ismerem,de nem hallottam róla elõtte
kemszi2
ki ez amúgy?
SimaSuna
már ne is haragudjon, de fék nélkül beleszállni vkibe...
sok pénze volt, kicsit térdelt is, újra vezet...szép...
desigo
Legalább annyira jó autóversenyzõ mint énekes <#nyes>
Dietrich
"Mindenre fel kell készüljön az ember, szerencse, hogy ennyivel megúsztam. Igaz, olvastam a nyílt levelet, amit egy rosszindulatú versenyzõ közölt, de nem szeretném kommentálni. Az ilyen egyszerû megnyilvánulások nem tántorítanak el semmitõl. Kemény nõ vagyok és megmutatom bárkinek, hogy aratni fogok a salzburgi versenyen is."

ebbõl tekézés lesz a pályán :p

Mocskolják az autóversenyzõk Kapócs Zsókát!

Ami a leggázosabb az egészben csak szóbeli vizsga volt semmi vezetés...

Minstrel
Mindenki elengedi majd a futamokon <#lama><#banplz>

Dietrich
ez a no comment kategória..

SimaSuna
pénz kérdése minden 😊
desigo
lololol

Kapócs Zsóka indul Salzburg ringen
ennyit akkor a komoly licencrõl amit le kell tenni

SimaSuna
örülnék neki. Mindörökké BMW! 😊