Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
m2
16:20
WTCC Túraautó világbajnokság
Portugál futam
Közvetítés Portugáliából
http://topgearhungary.blogspot.com/
I met God. She's black
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hajranorbi.hu
Hát van egy jó, meg egy rossz hírem.
Jó hír: A jövõhét végén WTCC
Rossz hír: Sem az idõmérõ, sem a futamok nem lesznek élõben közvetítve és ha jól tudom az idõmérõ is csak 15 perces összefoglalóban lesz.
Eurosport, Feel The Difference
itt van 200 millió HUF(ami nem egy nagy összeg ezen a szinten)
Gábor mondta egy gyári 1.6 turbós chevy ennyibe kerül..
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Isten áldja a pogányokat!
én meg azt írtam le mennyibe kerül egy 1.6 turbós WTCC autó..
200.000 AUD-ból megvan egy autó, plusz egyéb költségek, de alapvetõen olcsóbb lenne, mint a WTCC. Csak ki kellene költözni, meg megtanulni menni ezekkel a fixdifis szörnyekkel😊 Kapcsolatom is van, de azért mégiscsak a világ másik fele.
Mondjuk a WTCC motor revízióból, és a felújított gátlókból kis híján veszel egy utcai verziót.
A V8 élõben nagyon durva, persze én imádom ezt a fajta mennydörgésszerû motorhangot. Az viszont látszik, hogy baromi nehezek. Meg az is, hogy a dínók korából van néhány megoldásuk😊 Persze a verseny kurva jó, de olyan pilóta itt nem rúg labdába hosszú tanulás nélkül, aki nem ebben nõtt fel, annyira más merev hátsó tengely miatt
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
"Pakolnak a srácok; õrült két futam volt, de nagyon élveztem. Mindkétszer Engstler ellen jártam pórul, de különösebben nem izgat, futamra megint minden kerek lett. Baromi jó volt az autó, mindkétszer körbe akartam autózni, de összeakadtunk a végén. A 10. hely nem izgat, én nem a bajnokságért megyek, viszont ha lehetõség van, be kell bújni. Legközelebb összejön!😊"
Tudom nem szép dolog, de sérülése nem lett belõle senkinek, ezért olyan szép volt nézni, ahogy mindhárom kék Chevy defektet kapott a "nagypofájú" elõrenyomulás után <#eplus2>#eplus2>
Másrészrõl meg elég ciki, hogy a gumik ennyit bírnak, ha erõltetni kell, kifékezni, elõzgetni akkor már be se tudsz fejezni egy versenyt?!
Norbinak olyan..túl letisztult a stílusa.."ki löktek..hát jó kilöktek benne van" 😊
Pakolnak a srácok; õrült két futam volt, de nagyon élveztem. Mindkétszer Engstler ellen jártam pórul, de különösebben nem izgat, futamra megint minden kerek lett. Baromi jó volt az autó, mindkétszer körbe akartam autózni, de összeakadtunk a végén. A 10. hely nem izgat, én nem a bajnokságért megyek, viszont ha lehetõség van, be kell bújni. Legközelebb összejön!😊
W.G.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Norbi is szépen ment 5. lett a 15.rõl.
Gabival nem tudom mi történt, ott volt Engstler mögött de aztán a célba meg Fordok mögött volt.