Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bizakodó vagyok az idõk láttán.
Ja hogy vannak Chevysek is...
ui: megjátszottam Norbi és Gabi rajtszámát lottón..
meglátjuk mit hoznak 😊
Holnap EuroSporton 8:30kor adják a mai idõmérõt, illetve az M2-õn 16:20kor ismétlésbe a futamokat.
Azért a 6. helytõl a különbségek durvák 😄
Kicsit szoros 😛
Norbi és Thompson nem ment rosszul 😊
...
A Honda egy intenzív nyári tesztprogram után október végén Suzukában debütálhat, és a tervek szerint mindhárom ázsiai fordulón rajthoz áll. Ami a pilótákat illeti, eddig a háromszoros túraautó Európa-bajnok és kétszeres BTCC gyõztes Fabrizio Giovanardi, illetve a 2009-es világbajnok Gabriele Tarquini neve merült fel. A Honda az egyetlen gyártó, amely a Chevrolet mellett hivatalosan is bejelentette, hogy 2013-ben gyári csapatot indít a WTCC-ben, minimum kettõ, de jobb esetben három Civic-kel."
"A Roland Garros miatt az Eurosport csak felvételrõl adja a futamokat, így az m2-õn hamarabb megnézhetitek vasárnap 16.20-tól 17.35-ig, egymás után mindkettõt."
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
de közbe rákerestem, valóban igazad van, sajna. Akkor erõbõl kell gyorsnak lenni 😊))
Ebbõl is lesz valami talán 😊
2 hét folyamatos teszt Magny Cursban. Azért ha a Hungaroring elõtt 30 percet tesztelték csak az autót és tudott menni olyan idõt ami az elsõ 10-be belefért, akkor 2 hét után teszt után lehet hogy meglepetés lesz Portugáliában. Ráadásul ahogy nézem a hivatalos honlapon, most nem kapja meg a +40kg büntit, mint a belépõ futamon 😊 Tehát minimumsúllyal fog menni 😊
Ha most nem lesz már technikai gyerekbetegség, akkor simán benne lehet az elsõ 10-ben, de még az is lehet hogy a Chevik mögött lesz ha nem lesz pechjük.