12867
-
#7380 ezeknek aztán baromi sok köze van a túraautózáshoz...már mindent kitalálnak 1 nyomorult előzésért.. -
#7379 Best Racing Finishes 2012 -
#7378 "Jön az állítható hátsó szárny és a lágy gumi a DTM-ben. Az idei szezontól lesz az autókon DRS és már 2 másodperces távolságból lehet aktiválni. Nem lesz külön DRS zóna, csak annyi a megkötés, hogy egy kör alatt egyszer lehet használni. A pilóta a pálya azon részén használhatja, ahol akarja. És lesz két gumi keverék, jön egy lágyabb verzió is." -
#7377 Ajánlom minden kétkedőnek egyébként:
Norbi blogja -
#7376 Norbi:
"Nem csak mi, hanem a JAS Motorsport is rosszul érzi magát a sok hiba miatt. Tényleg látszik rajtuk, hogy jelenleg mindent megtesznek azért, hogy három egyenrangú versenyzőjük legyen három egyenrangú autóban."
Nem hinném ,hogy ezt írná, ha nem lenne igaz... -
#7375 Ma lesz az ES-on Inside magazin, hátha abban mondanak valamit. -
#7374 2011, 2012ben kint voltam, idén is kimegyek.
Azt az ottani érzést semmi nem pótolhatja :D -
Solt #7373 Ő is ember azért, nyilván ideges! :) De ezt kontrollálni és higgadtnak maradni azért nem mindennapi teljesítmény! :)
Előre ezt nem lehetett tudni, gondolom minél több éles kilométert akartak megtenni.
Én nem terveztem, hogy kimegyek a ringre, mert dolgozom akkor, de ezek után megpróbálom kivariálni, hogy ott lehessek. Ez az EMBER minden támogatást megérdemel!!! A sors meg majd visszaadja úgyis amit elvett... :) -
#7372 Mikor bejött a boxba, az üzemanyag miatt, a kameraman ment Norbihoz, látni lehetett, hogy eldurran az agya hamarosan, és igazából meg se (mert) tudott szólalni.
- ennek a futamnak nem volt értelme, egy Szlovák / Hungaroring-es teszt jobb lett volna (az ÉN meglátásom szerint)
persze ezt előre nem tudhattuk...
-
Solt #7371 Azért le a kalappal Norbi előtt! Hihetetlen, hogy milyen alázattal és nyugalommal veszi tudomásul ezeket a dolgokat... elképesztő mentális ereje van. -
#7370 jó, hát te kérted :D
az, hogy nem elégít ki, sz egyéni szoc :D -
#7369 igen, ezeket láttuk mind, nincs benne új infó. -
#7368 -
#7367 a JAS darabjaira szedte az autót...megy a vizsgálódás.
Ömött az üzemanyag a csomagtartóból...
katasztrofális volt ez a hétvége is. 1 Honda sem ért célba... :(
-
#7366 lassan jöhetne már valami hosszabb összefoglaló zengőéktől is a hétvégéről.
most vagy áll a bál a színfalak mögött... vagy csak lusták írni. -
#7365 -
#7364 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/04/07/oriasi_szerencse_hogy_nem_egett_porig
http://worldtouringcars.com/?p=6127&lang=hu -
#7363 -
#7362 Orrba szájba ömlött belőle a benzin... -
#7361 ezek szerint az az eldeformálód, megpörkölődött tank mégse lett kicserélve, meg is adta magát.
-
#7360 nagy veszteség az az egy ember :DD -
#7359 Olvasgattam a Facebookos kommenteket, hát van pár gyöngyszem. A kedvencem:
"ez a honda semmit nem ér visza is mondtam a jegyemet hungaroiungre"
Ezt a sok IQ betyárt. -
#7358 Ez már felháborító komolyan... -
#7357 -
#7356 "By this point in the race Norbert Michelisz had fought his way up from the back of the grid to 10th - a really strong drive - before he was forced to retire with a hole in the Civic's fuel tank, a real disappointment for Norbert and Zengo Motorsport." -
#7355 -
#7354 ez az év kezd 2011re emlékeztetni, mikor a sorozatos kiesések után már az én kedvem is elment a futamok nézésétől... -
#7353 Szegény Norbi és szegény Thompson. Szívnak, mint a torkos... -
#7352 Az egy kivételes eset. Mindegy, ebbe ne menjünk bele, lehetne vitatkozni napestig :) -
Blum #7351 Ezt nem hiszem el :DDD -
Blum #7350 Mint ahogy a celegyenes vegen levo kanyart is... -
#7349 őőőőőő... ugye nem benyót töltenek bele ? xD
gyufát vigyek, vagy találnak ők is ?
-
#7348 Szóval egyre gondoltunk. :) -
#7347 Az a baj, hogy akkor MINDENKI kiszélesítené. -
#7346 Kísérleti nyulak, semmi több. Bírja ez a szar, megéri spórolni? Tudja fene, adjuk Zengőéknek, majd kiderül...szar lett, nem kapja meg a két gyári honda ugyanazt az alkatrészt. Komolyan, már csak erre tudok gondolni... -
Blum #7345 Nem arra gondolok,hanem ami egy kicsit kiljebb van a fal fele. Ami megdobta Tarquini autojat. Ertem en,hogy nem ott kell kozlekedni de ha mar hibazott egy kicsit legalabb eselye legyen szegeny paranak. :) -
#7344 nah lehet pakolni :( -
#7343 Már vártam Norbit a boxba... -
#7342 na, túl szép lett volna... honda game over! -
#7341 EZT NEM HISZEM EL!