12867
-
#7500 piros ruhás mekkorát eset :DD -
#7499 és még ráadásul afrikai munkatempóban és hozzáértéssel dolgoznak. -
#7498 :D naja...
viszont a szlovákok odateszik magukat, 1 autóra kiment valami 2 mentős, meg 2 másik szirénás kocsi, és 3 emelő járgány :D -
#7497 az új carbon ajtókat rögtön meg is szemlélhettük. -
#7496 nem mutatták miként sikerült ez így neki.
bassza meg lassan kezd a Veszprém meccse így nem lesz vége a kvalinak -
#7495 o'young jól odabaszta a bmwt, pont nem néztem oda. folyton piros zászló van, norbiék még egyszer se tudták jól bejáratni a kocsit... -
#7494 http://www.fiawtcc.com/radio -
#7493 http://88.80.5.88/c4b00/20130426/vv517aa8501e285192928166-569138.html
;) -
#7492 "Zengő Motorsport
Összefoglalva: a www.fiawtcc.com oldalán, a Calendar gomb alatt találjátok meg az alábbi feliratot: Click for commentary & streaming videos - LIVE. Állítólag itt lesz a közvetítés, kattintsatok ide 15:30-kor. Ha nem működik - majd 15:30-tól - akkor mi tájékoztatni fogunk titeket mindenről, ok?" -
#7491 néztem az FP1-es és 2-t is. fele sőt negyed akkora lángok voltak T és M autójából mint Norbiéból...
valahogy máshogy váltanak vissza... -
#7490 Egyébként én azt vettem észre, hogy a gyári Hondákból nem jön ekkora lángcsóva mint Norbiéból.
Vagy csak a többieket nem mutatták azokból a kamerákból. -
#7489 kezdem azt hinni ez a kipufogó dolog ugyan olyan konstrukciós hiba, mint a V8-ban a Mercinek. Csak ott a rosszul tervezett rendszer nem kigyulladt, hanem a versenyző cipőtalpát olvasztotta el 60-80 fokon.
-
#7488 Köszi, és Neked is Dietrich. -
#7487 Totalcar.hu
"Pista a bokszutcából: A probléma megoldódott, egyszerűen feldrótozták."
hát ha ez így kibírja, és engedik, akkor örömtáncot fogok járni. -
#7486 14:30-kor WSR 3.5 jurón, utána 15:30-kor wtcc kvali honlapon.. -
#7485 V8-ban mechanikai black flag van..lehet ez is olyasmi, hogy az autót ki intik valamilyen hiba miatt? -
#7484 Leesett az ablakról a gumiréteg, vagy mi. 1. kanyar előtt ott volt. -
#7483 7.lett Norbi -
#7482 Norbi 7. -
#7481 milyen veszélyes mechanikai hibája lehet a 74-esnek ? :D
-
#7480 mi lehet az a Black Orange Flag ? :D
-
#7479 -
#7478 15:30 -
#7477 http://www.fiawtcc.com/ -
#7476 Qvali mikor kezdődik?:) -
#7475 mutatták még a boxban volt. de látszott, hogy ki fognak jönni -
#7474 live timing nál miért nincs Norbi a listában? -
#7473 http://www.fiawtcc.com/radio -
#7472 -
#7471 de jó, hogy ebből a szarból csak 3 db van a világon..
1 hét múlva jobb programok lesznek, mint ezt a szenvedést nézni, hát még fizetni is érte. -
#7470 jó, oké, de akkor is több ezer ember arcára a cslódottság ült ki amikor meglátta a "lángoló" autót :/ -
#7469 Annyira nem rossz a helyzet: :)
Juni Gyuri jelenti:
Szlovákiában az első szabadedzésen a középmezőnyben végzett Michelisz a Hondával, a másik két gyári autó az elejében. Ez még jó is lenne, ha végre megoldódna, hogy valami más gyulladjon már ki az autónk helyett.
Ennek ellenére bíztatónak tűnt a helyzet, mert végre csak azzal kellett volna foglalkozni, hogy állítsuk az autót. Hamar kiderült, hogy merre lenne tovább, a közvetítés képein jól kivehető volt, hogy csak a mi autónk hátulja emelkedik el az erősebb kanyarokban, ami egyben azt is jelenti, hogy, ami hátul magasan van, annak az eleje elöl bele is érhet a gumiba, ez sem segít sokat. Igen, de ez valójában csak egy állítás, ami segít ezen a problémán.
A tűzeset megint a kipufogó felfüggesztése miatt történt, pedig minden úgy lett összerakva, ahogy kérték. Sőt, ez a Mester és Monteiro Civicjét is érinti, de az övék valahogy nem kap lángra, de a probléma ott is adott, időzített bomba mind a három autó alatt ketyeg. Hát, igen, a kipufogó az meleg, de ez nem lehetett újdonság a tervezőknek.
Ha ezen túllendülünk, akkor végre figyelhetünk a beállításokra. Hogy ez ma hoz e végre eredményt, azt egy pár óra múlva megtudjuk, de addig még van egy szabadedzés. -
#7468 megint....érted..megint.
nem hiszem el, hogy CSAK Norbi szív :((( -
#7467 Igen ez elég gáz! :S Kíváncsi leszek mi volt a gond! -
#7466 bizakodni bizakodom én is:)
csak, hogy megint ugyanazon a ponton gyulladt ki...
Azért műszkilag ennyi problémának nem szabadna, hogy legyen -
#7465 Szerintem a teszthiány a bajok forrása! Hondáék a héten is teszteltek!
Én azért bizakodok! :) -
#7464 nagyon faszán átnézték a kocsit a JASnál nem???
kezd átmenni undorítóba a dolog.
ha egyenlőek lennének a feltételek akkor nem volna probléma, úgy mint a másik két hondával sem -
#7463 Túraautó Hírblog
Megint kigyulladt Norbi autója. Ugyanott, mint Marokkóban, a fenéklemeznél...
-
#7462 Norbi autója megint lángrakapott -.- -
#7461 Nem. WTCC hivatalos oldalán lesz Stream.