Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
délelött még ezt írták fb-n:
Szuper pole-n 8. hely +az öt helyes bünti!

most pedig ezt:
Kiss Norbi
Meg van az idei elsõ gyõzelem az utolsó versenyen!

13. helyrõl nyert! Grat!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
SK-n néztem pár futamot pl. Monza miatt de elég gyengusz volt ott is..

V8 és V8 között is van különbség..Wéber azt mondta 4800ccm 540 ló..
V8 supercars 5000 ccm 680 ló.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Az hát. Rajtot vissza kellett volna fújni. Autók hiába V8 rossz nézni ahogy bálna módjára mozognak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
fb-n írta valaki:

ez a versenysorozat egy bohózat. Nevetséges volt a rajt is. Csak a Norbi miatt néztem, de ennyi elég is volt ebbõl

hungary27
"Norbi autójában felforrt a víz a bemelegítõkörön, a kijelzõn nézte, hogy félre kell-e állnia, ezért nem sikerült a rajt."
Totti5
Norbi 3.<#worship><#worship>

Dietrich

Dietrich
Nem mentél ki?

Norbi1990
FIA nem lep meg ezzel. A körülményeket nem veszik figyelembe és úgy büntetgetnek.
Minden versenysorozatba...
Dietrich
ez így van.
csak ugye amit az FIA elnevez VB-nek az a leglegleg szerintük (anyagilag mindenképp), de mint autóversenyzés szempontjából ez nem így van. 😊

RatBaG
na azért is vannak finomságok <#duma>

Oxxo Racing Team
Igazságtalanul büntettek meg minket!!!

A ma délutáni verseny után az FIA két órás meeting után abszolút igazságtalan, és számunkra elfogadhatatlan - de megváltoztathatatlan ítéletet hozott:

Tények:

- A 10-es számú kamion egy bal kanyart levágva, 4 kerékkel a pályát elhagyva Kiss Norbinak ütközött, akit a pályáról letolva a fûre kényszerített. Norbi félig a füvön fékezve próbált lelassítani a következõ jobbos kanyar elõtt, de közben Antonio Albacete bement mellé, s mivel Norbi nem tudott eléggé lefékezni, így ütközött Albacetevel, a bajnoki tabella éllovasával, majd az ütközés pillanatában Norbi defektet kapott (bal elsõ durrdefektet), így kamionja kormányozhatatlanná vált, ezért Albacete-t keresztbe tolta a pályán. Norbi az elsõ defekt miatt 3 pozíciót veszítve 7-ik helyen ért célba.
- A mi belsõ, illetve Albacete belsõ és külsõ kamerája rögzítette az eseményt, mind a 10-es autó pályaelhagyását, mind az ütközésünket!
- A verseny után Albacete az FIA ellenõreinek elmondta, hogy a 10-es kamion pályaelhagyását látta, kamerája rögzítette, a mi megtolásunkkal semmi problémája nincs, hisz defekt miatt nem tehettünk róla.

Ítélet:

Az FIA mindezek tudatában meghozta döntését, aminek értelmében a 10-es kamion vétlen a balesetben, mert a pályán dolgozó marsallok nem jelentették az esetet (hiába rögzítette több kamera is!!!), Kiss Norbit pedig agresszív vezetés miatt a holnapi elsõ versenyen 5 helyes rajtpozíció büntetéssel illették!!!

Elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartom ezt a döntést.

Hajrá OXXO, Hajrá Magyarország!

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
képek a mai napról?
Minstrel
csak úgy írtam 😊

amúgy teljesen az az érzésem, hogy ez a sorozat sokkal inkább megérdemelné a WTCC nevet, tudom erõsebb autók, mint ott és alacsonyabbak a költségek, de sokkal jobban néz ki a mezõny ennyi gyártóval és nem is annyira nagyok a különbségek köztük

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
Kiss Norbi se lenne hátul szerintem ebben a mezõnyben.

Dietrich
miért kéne kettõben?
Ha lenne WTCC futam ott lenne viszont így legalább versenyzéssel tölti ki a szabadidejét..nem beszélve arról, hogy a szervezõk így akarnak több nézõt kivinni a pályára. De már én se megyek..
"A hivatalos mérések alapján ma a legmelegebb, 38,2°C Bugacon volt, ami 7 tized fokkal marad el a korábbi rekordtól. Holnap tovább fokozódik a hõség"

4. fordulón mugelloba:
GIUDICI Gianni (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)
3. ford Donningtonba nem láttam a csapatot
2. ford Imola:
GIUDICI Gianni (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)
1. fordMonza:
BOSSI Riccardo (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)

Minstrel
Norbi meg versenyezhet ezután két sorozatban 😊 Amúgy ki helyett megy most?

Black Ghost
...és ez a vége, Liuzzi nagyot ment a végen, pedig már aszt hittem meglesz a pol.

Hatalmas grat Norbinak, jó futamoknak nézünk elébe!
hungary27
hungary27
Liuzzi mit ment.
szabii98

I met God. She's black

Black Ghost
sokan voltak? elsõ kanyarban
Dietrich
ennyit jelent a pálya ismerete is..csak a rajtnál számítson arra a többiek (Liuzzi, Klien, Morbidelli kivételével) nem igazán ismerik a féktávot az elsõ jobbosnál 😉

Dietrich

hungary27
holnap mikor nyit a hringen a bejárat? azt tudom, h 9kor rajt de a legjobb helyrõl akarom nézni a versenyt gt sprint
SimaSuna
kerestem a like gombot 😊 már itt is 😄
desigo
Norbi az elsõ az FP1-en
hungary27
SimaSuna
Norbi mit ment 😊
Dietrich
Elsõre plusz három

Az elsõ teszten összesen 11 versenyzõ vett részt, köztük Michelisz Norbi is, aki elsõ nekifutásra jó három másodperccet kapott a tesztet megnyerõ Vitantonio Liuzzitól.

RatBaG
"Sziasztok! Autogramosztás helye a Paddock Show területén, a toronnyal szemben.
Szombaton: 15:30-16:00
Vasárnap: 14:45-15:00"

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
meg norbi😊

RatBaG
zengõ:

"Akkor néhány közérdekû info:
1. A belépés a a nézõtérre ingyenes.
2. Belépõ a paddock területére - ahol biztos, hogy találkozhatsz Norbival - 3000 Ft/nap/fõ.
3. Nincs ingyenes buszjárat.
4. Az m2 és a Sport Klub is élõben közvetíti az eseményeket.
5. m2 - Wéber és Szujó együtt
6. Az International Superstars Series jelmondata: minél közelebb hozni a versenyzést a nézõkhöz - nem boxokat használnak, hanem úgy szerelnek, mint mi anno a SEAT Leon EuroCupban.
7. A verseny utáni interjúk nem a sajtóközpontban készülnek, hanem a Paddock show területén - egy nyitott sátor alatt, lásd a lenti képet.
8. Lesz autogram osztás is, mind a két nap. (idõpont hamarosan)
9. Az autókat a futamok elõtt - szó szerint - testközelbõl is megnézheted."

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Nascarnak sincs már meg az a nézettsége ami volt..nem 1-2 pályán lelátókat bontottak el ezért nem tûnik fel.

dave9004
Nanscar nézetsége enyhén szólva magasabb.
Autósportban az népszerûbb sokkal.
Sajna indy versenyen sok a foghíjas lelátó. Nascarban meg 1-2 verseny van hogy nincs tele a lelátó 😊
(bár mind2 tele lenne emberrel nemcsak az indy 500 😊
Dietrich
meg az SK is ad 4db futamot élõben.

(MTVA nagyon összefogott sport közvetítések kapcsán az SK és Sport1-el a digisport ellenében....gondolom a kézi BL döntõ miatti bonyadalom miatt)

Dietrich
én ilyet nem írtam, de pont az Indycar az amelyik azért fejezi be a bajnokságát szeptember közepén, hogy az NFL indulása miatt ne üres lelátók és tv-ben 0 nézettsége legyen.

Minstrel
ezt most kellett volna a NASCAR futam elõtt vagy után, legalább lettek volna kint nézõk 😊

--
Supertstars futamokat M2 is közvetíti, Wéber és Szujó lesz a kommentátor

hungary27
Ott csak az indycar-t szeretik.
Dietrich
Na milyen volt Amerika?

szerintem nagyot buknak ezzel..NFL szezon kezd szeptember közepén...

Black Ghost
Black Ghost
Black Ghost
<#eljen>