Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szuper pole-n 8. hely +az öt helyes bünti!
most pedig ezt:
Kiss Norbi
Meg van az idei elsõ gyõzelem az utolsó versenyen!
13. helyrõl nyert! Grat!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
V8 és V8 között is van különbség..Wéber azt mondta 4800ccm 540 ló..
V8 supercars 5000 ccm 680 ló.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ez a versenysorozat egy bohózat. Nevetséges volt a rajt is. Csak a Norbi miatt néztem, de ennyi elég is volt ebbõl
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Minden versenysorozatba...
csak ugye amit az FIA elnevez VB-nek az a leglegleg szerintük (anyagilag mindenképp), de mint autóversenyzés szempontjából ez nem így van. 😊
Oxxo Racing Team
Igazságtalanul büntettek meg minket!!!
A ma délutáni verseny után az FIA két órás meeting után abszolút igazságtalan, és számunkra elfogadhatatlan - de megváltoztathatatlan ítéletet hozott:
Tények:
- A 10-es számú kamion egy bal kanyart levágva, 4 kerékkel a pályát elhagyva Kiss Norbinak ütközött, akit a pályáról letolva a fûre kényszerített. Norbi félig a füvön fékezve próbált lelassítani a következõ jobbos kanyar elõtt, de közben Antonio Albacete bement mellé, s mivel Norbi nem tudott eléggé lefékezni, így ütközött Albacetevel, a bajnoki tabella éllovasával, majd az ütközés pillanatában Norbi defektet kapott (bal elsõ durrdefektet), így kamionja kormányozhatatlanná vált, ezért Albacete-t keresztbe tolta a pályán. Norbi az elsõ defekt miatt 3 pozíciót veszítve 7-ik helyen ért célba.
- A mi belsõ, illetve Albacete belsõ és külsõ kamerája rögzítette az eseményt, mind a 10-es autó pályaelhagyását, mind az ütközésünket!
- A verseny után Albacete az FIA ellenõreinek elmondta, hogy a 10-es kamion pályaelhagyását látta, kamerája rögzítette, a mi megtolásunkkal semmi problémája nincs, hisz defekt miatt nem tehettünk róla.
Ítélet:
Az FIA mindezek tudatában meghozta döntését, aminek értelmében a 10-es kamion vétlen a balesetben, mert a pályán dolgozó marsallok nem jelentették az esetet (hiába rögzítette több kamera is!!!), Kiss Norbit pedig agresszív vezetés miatt a holnapi elsõ versenyen 5 helyes rajtpozíció büntetéssel illették!!!
Elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartom ezt a döntést.
Hajrá OXXO, Hajrá Magyarország!
Per Aspera Ad Inferi.
amúgy teljesen az az érzésem, hogy ez a sorozat sokkal inkább megérdemelné a WTCC nevet, tudom erõsebb autók, mint ott és alacsonyabbak a költségek, de sokkal jobban néz ki a mezõny ennyi gyártóval és nem is annyira nagyok a különbségek köztük
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ha lenne WTCC futam ott lenne viszont így legalább versenyzéssel tölti ki a szabadidejét..nem beszélve arról, hogy a szervezõk így akarnak több nézõt kivinni a pályára. De már én se megyek..
"A hivatalos mérések alapján ma a legmelegebb, 38,2°C Bugacon volt, ami 7 tized fokkal marad el a korábbi rekordtól. Holnap tovább fokozódik a hõség"
GIUDICI Gianni (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)
3. ford Donningtonba nem láttam a csapatot
2. ford Imola:
GIUDICI Gianni (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)
1. fordMonza:
BOSSI Riccardo (ITA)
FUMAGALLI-PERLINI (ITA)
Hatalmas grat Norbinak, jó futamoknak nézünk elébe!

Az elsõ teszten összesen 11 versenyzõ vett részt, köztük Michelisz Norbi is, aki elsõ nekifutásra jó három másodperccet kapott a tesztet megnyerõ Vitantonio Liuzzitól.
Szombaton: 15:30-16:00
Vasárnap: 14:45-15:00"
Per Aspera Ad Inferi.
"Akkor néhány közérdekû info:
1. A belépés a a nézõtérre ingyenes.
2. Belépõ a paddock területére - ahol biztos, hogy találkozhatsz Norbival - 3000 Ft/nap/fõ.
3. Nincs ingyenes buszjárat.
4. Az m2 és a Sport Klub is élõben közvetíti az eseményeket.
5. m2 - Wéber és Szujó együtt
6. Az International Superstars Series jelmondata: minél közelebb hozni a versenyzést a nézõkhöz - nem boxokat használnak, hanem úgy szerelnek, mint mi anno a SEAT Leon EuroCupban.
7. A verseny utáni interjúk nem a sajtóközpontban készülnek, hanem a Paddock show területén - egy nyitott sátor alatt, lásd a lenti képet.
8. Lesz autogram osztás is, mind a két nap. (idõpont hamarosan)
9. Az autókat a futamok elõtt - szó szerint - testközelbõl is megnézheted."
Per Aspera Ad Inferi.
Autósportban az népszerûbb sokkal.
Sajna indy versenyen sok a foghíjas lelátó. Nascarban meg 1-2 verseny van hogy nincs tele a lelátó 😊
(bár mind2 tele lenne emberrel nemcsak az indy 500 😊
(MTVA nagyon összefogott sport közvetítések kapcsán az SK és Sport1-el a digisport ellenében....gondolom a kézi BL döntõ miatti bonyadalom miatt)
--
Supertstars futamokat M2 is közvetíti, Wéber és Szujó lesz a kommentátor