12867
-
#7460 az időmérőt nem adja ma az eurosport?? most nézem a programot és nem látom:S -
#7459 Na megkezdődött a FP1..
Lt-n nézhetjük... -
Solt #7458 Szerintem jobb, hogy a mi szerelőink foglalkoznak vele! :D -
#7457 9kor kezd az FP1, de addig is Delta, Echo és Foxtrot a pályán :DDD
livetiming -
#7456 -.-" -
#7455 Az interjúnak ez a része kicsit aggaszt:
- Marokkó óta voltál Olaszországban, a JAS Motorsport műhelyében, vagy most csak az autód ment oda?
- Nem, nem voltam. Csak az autó volt kint KÉT NAPIG. A kinti szakemberek a Marokkóban előforduló hibákat orvosolták, és utána az autó megérkezett Magyarországra, a zengős műhelybe, ahol a fiúk most egy hetet foglalkozhattak vele. -
#7454 a lényeg..Michelisz esetében a Hondára ne mondják, hogy fatal error :) -
#7453 én úgy tudom angol kommentár lesz -
atiwrc #7452 Ráadásul mivel 15 percesnek tűnik csak összefoglaló lesz.
Ha minden igaz a fiawtcc.com oldalon lesz stream élőbe az időmérőről ( vélhetően az ES Player adása kommentár nélkül) -
#7451 hir/michelisz_norbi_egyszerubb_egy_megbizhatatlan_autot_megbizhatobba_mint_egy_lassu_autot_gyorssa_tenni
http://michelisz.hu/Blog/reszletek/jottem_lattam_szimulatoroztam -
gyupee #7450 Akkor azt hiszem hazafelé a csajom vezet, haverral meg kóstolunk :) -
#7449 olyan szinten, hogy 4 korsó után a 250ccm versenyen nem ébredtem fel a motorok hangjára :D -
#7448 a Brno-i csapolt sör jó :)) -
gyupee #7447 Hétvégén jön valaki Szlovákiaringre?
Mi hárman megyünk Győrből vasárnap a futamra. Warmup után indulunk, mert az eurosport is szórakozik... Időmérőt vasárnap reggel adják a warmup előtt.
Esetleg aki járt már a helyszínen írhatna pár infót parkolásról, kajálásról, árakról, stb. Köszi -
#7446 sportklubnak az olasz foci a mindene..ha nem jut pénz autóversenyre akkor nem jut. kb. ez lehet az üzletpolitikájuk.
nekem meg van DS és azért HD-ben egész más mint azon a gyenge képmínőségű SK-n. Már csak az a kérdés ki közvetíti remélem nem a Gyulánk :D -
atiwrc #7445 Ennek most sajnos nem örülök :(
Hülye foci miatt elbassza az összes autosport műsorát az sportklub.
DTM időmérő élőbe Futam felvételről a motogp miatt
Emellett betétfutamok:
Fia F3 Europabajnokság 2 versenyének és időmérőjének élő közvetítése.
Volskwagen Scirocco R Kupa időmérő és verseny élő közvetítése
Porsche Carrera Kupa időmérő és verseny élő közvetítése -
#7444 naja, úgy tűnik még az alagútból indulást se engedik... :/
MTV Videótár -
#7443 mert ez hangzott el ma reggel az M1 sporthírekben. -
#7442 elméletileg a legszűkebb részen is marad másfél-másfél méter, tehát akár megpróbálható és teljesithető lehetne, de nem engedélyezik :D
engedélyt arra kapott, hogy az alagútban felgyorsulhat majd ha kiért azonnal felhúzza a gépet, viszont már azt írják több helyen is, hogy a rakpartról szál fel a parlament elől -
#7441 Besenyei átrepülhetne az alagúton.
Az szép teljesítmény lenne. -
#7440 -
#7439 Sokan pedzegettétek már korábban is, hogy nem rossz ugyan a Digi Sport kínálata, de azért motorsportok területén lehetne még erősíteni. Nos, a MotoGP mellett tavaly már láthattátok a GT/F3 Open versenyeit, idén pedig érkezik a Porsche Szuperkupa, ami a Forma 1 betétsorozata.
De az igazi nagy dobás a jövő héten érkezik...
http://www.dtm.tv/Index/Start/DE/1769
(Haraszti Ádám Facebook bejegyzése) -
tavalyi -
#7437 Besenyei, Talmácsi, Michelisz és Veres szórakoztat Budapesten -
#7436 és az... :-/ -
#7435 A sztori egyébként talán még a televíziót is érdekelné
És így meg is van a magyarázat a Duna Tv-re. -
#7434 Wéber Gabi egy Chevrolet-ben? -
#7433 tavalyi link bocs -
#7432 és tényleg -
#7431 -
#7430 remélem az nem egy utcai Civic átfóliázva hogy május 1 azzal parádézzon :D -
#7429 Kiss Pál Tomiról van vmi hír? -
#7428 Gábor Wéber
"Hétvégén Slovakiaring, ugye jöttök?!"
-
#7427 hiszem ha látom -
#7426 -
#7425 Lotti: Citroen, Renault, Subaru -
#7424 Nem tudja valaki, mikor lesz megint WTCC-s felvonulás Budapesten? -
#7423 Ma lesz BTCC versenyek Doningtonban!
2013.04.21. – 12:30: BTCC – R2: Donington – 1. verseny
2013.04.21. – 15:20: BTCC – R2: Donington – 2. verseny
2013.04.21. – 18:15: BTCC – R2: Donington – 3. verseny
http://ultimate-sport.hu/stream-2/
vagy ahol legutóbb néztük streamen itt
-
#7422 Én pont 10 éve voltam ott motorversenyen. Egyáltalán nem volt a drága jegy most sem az. A benzin a drága meg az autópályadíjak. -
#7421 Michelisz:[URL=http://www.fiawtcc.com/videogallery/detail/id/793/t/Michelisz:-%C2%ABI-want-to-win-in-Slovakia-Ring%C2%BB-]"I want to win in Slovakia Ring"[/URL]