Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egész évben mûködõ BTCC link 😊
Most nem mondod komolyan, hogy nem tudsz 1 órás versenyt végig nézni miközben nascar meg 4-5 órás is lehet? van 2db endurance versenye a V8-nak egyik 3 a másik 6-6,5 órás de a töbség 1-1m5 óra és amikor csatáznak végig nagyon hamar elrepül az idõ. Ha unalmas vonatozás akkor nem.
A DTM-et idén kezdtem el a BMW (és az új pilóták) miatt, egyelõre csak a Highlightsokat nézem, pedig a versenyek is alig több mint egy órásak. Csak ismerkedem a versenyzõkkel, autókkal, csapatokkal. Majd jövõre a teljes versenyekre koncentrálok.
De azt is hozzáteszem, hogy egy tükör letörése, vagy ez amit szoktak, hogy kanyarban megtolja és berakja mellé, ez a túraautózás...D És nagyon jó, hogy ez megvan a BTCC-ben. A WTCC ból is ki van ölve a verseny mint ahogy az F' bõl is. Igaz WTCC-bõl csak az egyik oldalról. Kék oldalról nincs (márha értitek😊
V8 jó sorozat, de azért ahhoz hogy valaki több órás versenyeket végig nézzen kell egy nagyon magas rajongás. Nascarral én így vagyok meg tudom nézni, de V8 at nem. Nagyon szeretem, és baromi tetszenek azok amikor harcolnak, de nem vagyok képes 1 órát várni rá:😊 Ez persze nem a sorozat hibája...
A lényeg az, hogy a mai WTCC mezõny jó része a BTCC-ben nevelkedett, ezért olyan pilóták amik.. Szóval én nem sajnálnám le azt a sorozatot...
Downhill!!
Amit azonban érdekesnek találok, hogy 1-1 verseny alatt a fél BTCC mezõny legalább 3 áthajtásos büntetést kapna a WTCC szabályok szerint. Igazából valahol a kettõ közt kéne egy kompromisszumot találni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez a topik elõször wtcc topik volt. Aztán elkezdtünk dumálni benne a btcc rõl stcc rõl a v8 ról stb stb.. Majd a topik lakók megszavazták, hogy felesleges 20 topik, minden egyes túraautós sorozatnak, ezért átneveztük turingcarsra. Tehát bármi mehet ami ilyen típusú verseny. Vagy nem jól tom??😊
Downhill!!
17-19 August: Slovakia, Slovakia Ring;
1-2 September: Russia, Moscow (with GT3);
21-23 September: Germany, Nurburgring (with GT3);
30 November-1 December: India, New Delhi.
Moszkvában és a Nürburgringen együtt indul a GT1 és GT3 mezõny, ha jól értettem.
Remélem ezen jövõre változtatni fognak.
Jövõre szerintem eltûnik a maradék egy Ford is. Az Aston tavaly még 4 autóval ment, idén már csak az oroszok visznek egyet, de eddig négy futamon nem is indult, plusz egy Porsche az is Kínai támogatással.
Nem jó ez így!
ha olyanokat írtam volna, hogy egy rakás fos a WTCC a 20-30 perces körözgetéseivel ami jobbára csak vonatozásból áll. vagy mennek 3 kört zöld alatt 7 kört sárga alatt vicces VB-nek titulálni...akkor azt mondom igazad van.
De nem írok semmi ilyet...a V8 is túraautó attól még, hogy erõsebb motorok vannak benne!
Gondolom a GT is zavar téged pedig abban a T is túrát jelent.
Akkor lennék boldog, ha visszahoznák a 2000-es évek elején volt nagy, igazi GT futamokat, legalább 10-15 3 órás vagy 500 kilométeres versennyel, ugyanezek az autók mennének a Le Mans-i, spai 24 órás versenyeken is, lennének újra akár 12 órás futamok. Na akkor megérné bajnoknak lenni az év végén. Csak odavaló emberek kellenének akik nem hímes tojásként kezelik a versenyautókat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
btw mikor lesz bathurst? olyan érzésem van, mintha tavaly ilyenkor már lement volna...
Per Aspera Ad Inferi.
Magyarázhatod ameddig akarod, hogy kerek legyen, akkor is ez a lényege...ha engem annyira érdekelne a V8 akkor biztos a V8 topikjában dumálnék veletek, de nem érdekel...az europai gyökerekkel rendelkezõ sorozatok érdekelnek engem spec.
zt ne mond hogy kell nyitni egy WTCC topikot, csak hogy ne nyomuljatok be,...és véletlenül ott is meg lesz említve mondjuk az ázsiai túrasorozat, akkor ha már offolni is lehet akkor gyerünk egy kis V8 😄D
Sztem hülyeség amit csináltok, és tényleg elég kéretlen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ha a régi ATC lenne az jobban megfelel neked? :p
V8 Supercars is a touring car racing category based in Australia
szóval külön WTCC topic vagy ez itt jó helyen van..a topic inditója meg nem ismerte a V8-at aztán késõbb maga is versenyzet V8 bajnokságban..
Akit az érdekel az nyilván ott van, itt most tényleg át kell nevezni a topik fejlécét, hogy megértsétek, elfogadjátok?!
komolyan mit a jehova követõi a 90-s években vzz 😄D
(semmi bajom a felekezettel félre értés élkerülése végett)
Szombat: 08:05 - 09:15 (45 kör)
Vasárnap 07:35 - 09:15 (60 kör)
http://www.justin.tv/v8_supercars_paradise#
http://www.justin.tv/pigboy_
http://topgearhungary.blogspot.com/
tényleg annyi volt? 😄
értem én, hogy titeket is sokkolt a két hónapos szünet, de nem rajtam kéne letölteni a frusztrációtokat.
na peace...
x
Per Aspera Ad Inferi.
Te meg csak annyit írtál nem lesz verseny..azt nem tetted hozzá WTCC.. :p
"V8 Supercars is a touring car racing category based in Australia..."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Per Aspera Ad Inferi.