12867
-
#7540 aztakurva :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7539 -
#7538 WU-nak vége..
Norbi tolta neki rendesen, többiek kevésbé, de talán megvan a versenysetup... remélem kibírja a járgány a két futamot :D -
#7537 ejj mekkorát fékezett Mikelic :D
szerk:
Munnich is majdnem ment Chilton után :D -
#7536 azért milyen szar lehet taposod a féket, de a fű meg a slick olyan párost alkot mint a korcsolya pálya, a fal meg csak egyre közelebb jön :) -
#7535 Chilton csúnyán falat fogott :-/
viszont Norbi az első :) -
#7534 elindult a WU -
#7533 Huff 10 helyes büntit kapott, mert az ellenőrzés során az autó hasmagassága nem felelt meg így ő a 17. helyről indulhat, Monje a múltkori ütközése miatt Thompsonnal kapott 5 rajt helyes büntit így ő a 21. helyről rajtolhat.
O'Young autóját pedig megpróbálják összerakni a versenyre. -
#7532 Gábor Wéber
Jó estét, rövid leszek, de fontos: Norbi ma nemcsak 3. lett az időmérőn, de holnap - az ígéreteknek megfelelően - teljesen szabad a verseny a három Honda között! -
#7531 elég kemény volt -
Akey #7530 o'Young esése: link -
#7529 Egy szlovák pályán hiányzik a rutin?
heee -
#7528 -
#7527 LOL :D -
#7526 -
#7525 Coronel hozzászólt :DDD
-
#7524 *ajtók :DD -
#7523 és tényleg, így már megvan. Hát a jó k. anyját :D -
#7522 megvolt az új autók első éles töréstesztje :D -
#7521 Az ütközést is megnézném azért:
-
#7520 Pedig Muller volt a nagyobb köcsög :)
Tarquini foghatta arra, hogy elfékezte a dombot, viszont Muller direkt pöckölte ki.
Itt a full verseny
15:20nál Tarquinis eset.
18:50nél Muller. -
#7519 Jó szoros lett az eleje :) -
#7518 uhh arra már nem emlékeztem, a Tarquinis eset maradt meg, hogy rohadt volna le a lába ott :) -
#7517 Igen, Tarquini az első helyről nyomta ki a pálya elején a domb utáni féktávon. Utána később Muller a célegyenesre vezető kanyarban, és ő magyarázott. -
#7516 az nem tarquini volt? Vezető helyen megtolta a bömöst, aztán magyarázott hogy mit kellett volna Norbinak csinálnia. -
#7515 Szoros az tuti.Norbinak észnél kell lenni,hogy Müller ne tolja le. -
#7514 Remélem a problémák holnap elkerülik Norbi Hondáját és probléma mentes lesz a futam.
Bár egy kicsit félek Mullertől hogy kibassza Norbit mint tavaly. -
#7513 Nekem az behalt, "túl sok néző az országból" limitre hivatkozva, de a hivatalos honlapon lévő tökéletes volt:) Nem is hiányzik a kommentár, sokkal élvezetesebb így. Hallasz minden, szívnek kedves mechanikai zörejt.
Gratula Zengőéknek és Norbinak, szép volt:)! Elég szoros az eleje... -
#7512 rájuk / ránk is fér már a sok rossz után! :) -
#7511 zengő zoli hogy ünnepelt már a 3. hely miatt is :DDD -
#7510 3 -
gyupee #7509 1 tized :)) -
#7508 én azt nézem amit Csabi linkelt :D -
#7507 csak ez a rohadt közvetítés...
fia wtcc-s most nem jön be, a sjustin tv-s meg fél percenként megáll...:D
-
GPx8 #7506 Hol nézitek? Nálam nem megy. :( -
#7505 4. -
#7504 még messze az időmérő vége, de most láthattam először 3 hondát elől, csak müller rondít bele :) -
#7503 valami motor problémáról beszélt, kicserélték egy új motorra, aztán visszarakták a régit vagymi, és az is beszart. -
#7502 Azt néztem Én is :DDDDDD -
#7501 Boardmannal mi lett?