Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
apa kezdõdik!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hungary27
😄
Dreambox DM800 beltérivel, lehet róla streamelni pcre 😄
Csak variáltak a tv.eurosport.hu-n az idõpontokkal és tényleg élõben adják a warmupot ahogy Lanti megírta, bár nem írták oda a live feliratot:
--------------------------------
2012-09-23 Vasárnap

ES: WTCC Amerika Warmup 18:05-18:37

ES: Motorsport Weekend 18:37-18:50

ES: WTCC Amerika Race1 20:36-21:39 (élõ)

ES: WTCC Amerika Race2 21:39-22:58 (élõ)

ES: AutoGP Amerika Race2 22:58-23:59 (élõ)

hungary27

hungary27
Te hol nézted ilyen jó minõségben?
Totti5
Árok a bukótérben...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hungary27
Jól van kiszámolva, nem ezért írtam, hanem azért hogy mindenütt az van hogy 18:30tól lesz( nem élõbe) az ES1-en a warmup, de Lanti úgy írta hogy 18:00tól adja élõbe az ES1.

Dietrich
kiváncsi leszek mennyi nézõ lesz, de ott van az egyik képen az ok amiért üres lelátók lehetnek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
hungary27
hungary27
Nézzétek a sok turistát!

Dietrich
+9 órával vagyunk elõrébb a helyi idõhöz képest.
Na most ha az IC kezdést veszem alapul jól van kiszámolva.

Zengõéknél ez van:
- Szeptember 21, péntek:
13:45-14:15 Teszt

- Szeptember 22, szombat:
09:00-09:30 Elsõ szabadedzés
11:30-12:00 Második szabadedzés
14:15-14:50 Idõmérõ edzés

- Szeptember 23, vasárnap:
09:00-09:15 Bemelegítõ edzés:
12:20- Elsõ futam (13 kör)
13:35- Második Futam (13 kör)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Di Sabatino mit keres ott? 😄
Az Eurosport Playeren élõnek írják 17:50tõl (+ az tv.eurosport.hu honlap mûsorújságja se írja élõnek azt ami 18:30tól lesz.)
"""
EurosportPlayer: WTCC Amerika Warm Up 17:50-18:35 (élõ).

ES1: WTCC Amerika Warm Up 18:30-19:00.
"""

Lehet Lanti tud valami újabb mûsortervet 😄

Másrészrõl a múlthétvégén is elég kuszaságokat irt a Player a wsr-el kapcsolatba teljesen más volt a menetrend, mint amit ott írtak.

Dietrich
Péntek:
22:45 – WTCC teszt (MST World, Live Timing, 30p)

Szombat:
18:00 – Elsõ szabadedzés (Eurosport Player, élõ, 30p)
20:30 – Második szabadedzés (Eurosport Player, élõ, 30p)
23:15 – Idõmérõ edzés Q1 és Q2 (Eurosport, élõ, 20+10p)

Vasárnap:

18:00 – Bemelegítõ edzés (Eurosport, élõ, 15p)
21:00 – Elsõ futam (Eurosport, élõ, 15k)
22:00 – Második futam (Eurosport, élõ, 15k)

Dietrich

bosco05
már csak európába kéne jönni, mondjuk nord-ra 😄 mennék ki életem árán is 😄
Dietrich
V8-ba a Nissan után a Mercedes is belett jelentve.
Ezzel így már 4 gyártó lesz 2013-ban.

RatBaG
Egész évben ezekkel a súlyokkal kellett volna menni. Kíváncsi leszek, mit hoznak össze a sevikhez képest -60 kilóval.
Dietrich

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

SimaSuna
Itt-e

Zengõék most a 13-ok...

itt az info.
pedobear
Mirõl van szó? Hol és mikor?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

GT Open és F3 Open stream angol kommentárral a hivatalos oldalon, a digisportot nélkülözõknek. Ráadásul ha fülessel hallgatod, csak az egyikbõl jön a kommentátor(könnyen "kikapcsolható" ha zavarna valakit)
http://www.live.gtopen.net/

A hétvége ingyenes, de a 0 promónak köszönhetõen( meg gondolom a jövõheti wsr miatt is) konganak a lelátók az ürességtõl.

Dietrich

SimaSuna
Szombaton 12tõl rajtol Zengõ Zoli a 24órás futamon Seattal...

nézi valaki?
ladarevolution
Lada részrõl már cáfolták is...

Mondjuk azt Shapovalov megjegyezte, hogy a Lukoillal tárgyalnak, de szó nincs még megegyezésrõl.

ladarevolution
Dudukalo és a Lukoil a Ladánál

Mondjuk szerintem ez erõs találgatás, de elég sok esély van rá.

Nem volt betervezve ez a Seat szétesés. Elvileg Pavel Kalmanovich volt a kiszemelt az RTCC-bõl Thompson mellé, de most hogy Dudukalo felszabadult, lehet mégis õ lesz. Bár azon sem csodálkoznék nagyot, ha februárig húznák a bejelentéseket és azt mondanák hogy 3 autóval indulunk 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ladarevolution
James Thompson completes six-day test with Lada

“Elégedett vagyok az eddig elvégzett tesztprogrammal, a csapat nagyon büszke lehet arra, hogy ilyen kevés alatt mit sikerült elérnie. Egy igen hosszú tesztprogramot zártunk le, aminek köszönhetõen a vezethetõség és a teljesítmény terén is sikerült jelentõsen elõrelépnünk” – Thompson

“A hungaroringi és a portimaoi versenyen való részvétel során sok adatot gyûjtöttünk az autóról. Mérnökeink feldolgozták ezeket az információkat, és a nyár során jó pár új alkatrészt fejlesztettünk, amit most, Magny-Coursban próbáltunk ki. Az autó megbízhatósága terén sokat léptünk elõre, a hat nap során egyáltalán nem volt mûszaki gondunk. A fejlõdés jelentõs, de megyünk tovább az elõre eltervezett tesztprogram mentén” - Shapovalov

TG Gida
A pilóták családtagjait biztos többet kellett ápolni<#papakacsint>

Isten áldja a pogányokat!

Dietrich
ez semmi. <#vigyor1>

na de ez...ráadásul mindketten a saját lábukon hagyták el a pályát..

RatBaG
Dietrich

Dietrich
általában a verseny utolsó harmadában beküldik a SC-t utána mindig megõrülnek 😊

07:35-kor kezd a mai verseny. Tegnapi sem volt rossz.

RatBaG
ez durva verseny lehetett

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Hétvégén folytatódik a V8 bajnokság Eastern Creek-en.
Magyar idõ szerint a rajtok kezdési idõpontjai:
Szombat 08:05 - 09:15 (36 kör)
Vasárnap 07:35 - 09:15 (56 kör)

http://www.justin.tv/pigboy_#/w/3671687840

RatBaG
SimaSuna
Chevyk nélkül végre igazi csaták lehetnek 😊
ladarevolution
Újra Magny Cours-ban tesztel a Lada...

Amellett szintén Ladával kapcsolatos hír, hogy míg Thompson teszteli a WTCC-s gépet, addig a WTCC-bõl szintén ismert Dudukalo beugróként teljesített az RTCC-ben, nem is akár hogyan.

A Lada Sport, mint korábban írtam 2db WTCC-s Grantát indított az RTCC-ben hogy tesztelhesség a WTCC-s autót.
Ezek a kocsik az orosz bajnokság szabályai miatt, csak motorjukban térnek el a világbajnokságban szereplõ Grantától. Itt az 1.6-os turbó motor csak 280 lóerõs.
Az egyik Ladában Pavel Kalmanovich ült volna, de sérülése miatt Dudukalo ült be a kocsiba.
Az elsõ futamon 3 helyet szerzett, két hátsókerekes BMW mögött, de a második futamon még ezt is felülmúlva, az élen végzett a Lada Grantával.

Szóval egész jól alakul a kocsi.
Jövõre komolyan kell vele számolni az ellenfeleknek 😊

bosco05
persze persze 😄