Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------------------------------
2012-09-23 Vasárnap
ES: WTCC Amerika Warmup 18:05-18:37
ES: Motorsport Weekend 18:37-18:50
ES: WTCC Amerika Race1 20:36-21:39 (élõ)
ES: WTCC Amerika Race2 21:39-22:58 (élõ)
ES: AutoGP Amerika Race2 22:58-23:59 (élõ)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Na most ha az IC kezdést veszem alapul jól van kiszámolva.
Zengõéknél ez van:
- Szeptember 21, péntek:
13:45-14:15 Teszt
- Szeptember 22, szombat:
09:00-09:30 Elsõ szabadedzés
11:30-12:00 Második szabadedzés
14:15-14:50 Idõmérõ edzés
- Szeptember 23, vasárnap:
09:00-09:15 Bemelegítõ edzés:
12:20- Elsõ futam (13 kör)
13:35- Második Futam (13 kör)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"""
EurosportPlayer: WTCC Amerika Warm Up 17:50-18:35 (élõ).
ES1: WTCC Amerika Warm Up 18:30-19:00.
"""
Lehet Lanti tud valami újabb mûsortervet 😄
Másrészrõl a múlthétvégén is elég kuszaságokat irt a Player a wsr-el kapcsolatba teljesen más volt a menetrend, mint amit ott írtak.
22:45 – WTCC teszt (MST World, Live Timing, 30p)
Szombat:
18:00 – Elsõ szabadedzés (Eurosport Player, élõ, 30p)
20:30 – Második szabadedzés (Eurosport Player, élõ, 30p)
23:15 – Idõmérõ edzés Q1 és Q2 (Eurosport, élõ, 20+10p)
Vasárnap:
18:00 – Bemelegítõ edzés (Eurosport, élõ, 15p)
21:00 – Elsõ futam (Eurosport, élõ, 15k)
22:00 – Második futam (Eurosport, élõ, 15k)
Ezzel így már 4 gyártó lesz 2013-ban.
Per Aspera Ad Inferi.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
http://www.live.gtopen.net/
A hétvége ingyenes, de a 0 promónak köszönhetõen( meg gondolom a jövõheti wsr miatt is) konganak a lelátók az ürességtõl.
Mondjuk azt Shapovalov megjegyezte, hogy a Lukoillal tárgyalnak, de szó nincs még megegyezésrõl.
Mondjuk szerintem ez erõs találgatás, de elég sok esély van rá.
Nem volt betervezve ez a Seat szétesés. Elvileg Pavel Kalmanovich volt a kiszemelt az RTCC-bõl Thompson mellé, de most hogy Dudukalo felszabadult, lehet mégis õ lesz. Bár azon sem csodálkoznék nagyot, ha februárig húznák a bejelentéseket és azt mondanák hogy 3 autóval indulunk 😄
Per Aspera Ad Inferi.
“Elégedett vagyok az eddig elvégzett tesztprogrammal, a csapat nagyon büszke lehet arra, hogy ilyen kevés alatt mit sikerült elérnie. Egy igen hosszú tesztprogramot zártunk le, aminek köszönhetõen a vezethetõség és a teljesítmény terén is sikerült jelentõsen elõrelépnünk” – Thompson
“A hungaroringi és a portimaoi versenyen való részvétel során sok adatot gyûjtöttünk az autóról. Mérnökeink feldolgozták ezeket az információkat, és a nyár során jó pár új alkatrészt fejlesztettünk, amit most, Magny-Coursban próbáltunk ki. Az autó megbízhatósága terén sokat léptünk elõre, a hat nap során egyáltalán nem volt mûszaki gondunk. A fejlõdés jelentõs, de megyünk tovább az elõre eltervezett tesztprogram mentén” - Shapovalov
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 1 | Part 2
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 1 | Part 3
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 2 | Part 1
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 2 | Part 2
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 2 | Part 3
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 3 | Part 1
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 3 | Part 2
BTCC 2012 Round 07 Knockhill Race 3 | Part 3
Isten áldja a pogányokat!
na de ez...ráadásul mindketten a saját lábukon hagyták el a pályát..
Per Aspera Ad Inferi.
07:35-kor kezd a mai verseny. Tegnapi sem volt rossz.
Magyar idõ szerint a rajtok kezdési idõpontjai:
Szombat 08:05 - 09:15 (36 kör)
Vasárnap 07:35 - 09:15 (56 kör)
http://www.justin.tv/pigboy_#/w/3671687840
Per Aspera Ad Inferi.
Amellett szintén Ladával kapcsolatos hír, hogy míg Thompson teszteli a WTCC-s gépet, addig a WTCC-bõl szintén ismert Dudukalo beugróként teljesített az RTCC-ben, nem is akár hogyan.
A Lada Sport, mint korábban írtam 2db WTCC-s Grantát indított az RTCC-ben hogy tesztelhesség a WTCC-s autót.
Ezek a kocsik az orosz bajnokság szabályai miatt, csak motorjukban térnek el a világbajnokságban szereplõ Grantától. Itt az 1.6-os turbó motor csak 280 lóerõs.
Az egyik Ladában Pavel Kalmanovich ült volna, de sérülése miatt Dudukalo ült be a kocsiba.
Az elsõ futamon 3 helyet szerzett, két hátsókerekes BMW mögött, de a második futamon még ezt is felülmúlva, az élen végzett a Lada Grantával.
Szóval egész jól alakul a kocsi.
Jövõre komolyan kell vele számolni az ellenfeleknek 😊