Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Jelenleg jó az együttmûködésünk a BMW-vel, hiszen minden a rendelkezésünkre áll, és a jövõben is igyekszünk a számunkra legmegfelelõbb szerzõdést kötni.”
Zengõ Zoli: történelmi siker
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Michael Kozlowski a Lada Granta 1.6T-vel gyõzött. A csapattársa helyére beugró Dudukalo is jól ment, de túlmelegedett a motorja ezért sajnos pozíciókat vesztett.

http://topgearhungary.blogspot.com/
Kiss Norbi más kategória..õ egykoron simán verte a két Zengõst a pályán..láttuk is a ringen (és abba is biztos vagyok, hogy jobb versenyzõ mint Nooooorbi csak aztán az élet mást hozott..most már a megtett km miatt is nem Kiss Norbi a jobbik versenyzõ.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
igazából arra lennék nagyon kíváncsi, hogy Kiss Norbi, vagy Kiss Pál Tomi mit tudna mûködni a pályán...
márt csak azért sem mert a gyári Seat is kiszáll, nem biztos, hogy lesz rá fejlesztés...
Én azt mondom, hogy Chevy...
A Honda nekem nem szimpi...
mire igazán belejöttek a RWD-ba, mehet a kukába a 2 év alatt megszerzett tapasztalat. pedig már pont kezdtek tényleg összeszokni 😞
Per Aspera Ad Inferi.
Zengõek szerezzenek egy jó kocsit, mert a bmw már nem fog semmit ujitani, ugyh sülylesztõ lesz ha nem váltanak.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kiszáll a Chevy
jön a Honda
Zengõ autócsere(?)
Loeb
Citroen
ööö lassan elvesztem a fonalat....
10/03 ESP TBA*
24/03 ITA Monza*
07/04 TBA TBA*
28/04 SVK Slovakiaring*
05/05 HUN Hungaroring
19/05 AUT Salzburgring
09/06 RUS Moscow Raceway*
30/06 PRT Porto*
21/07 BRA Curitiba*
15/09 USA Sonoma*
13/10 CHN Shanghai*
27/10 JPN Suzuka
17/11 MAC Macau*
* Subject to confirmation by relevant ASNs
Per Aspera Ad Inferi.
2, Szép a DS3 és gyors is
3, ha maga az Úristen indít csapatot, akkor is! 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. alapból utálom Loebot...
2. a DS3 meg egy hányadék autó...
3. akkoriszengõnekszurkolok...
Per Aspera Ad Inferi.
Fantasztikus pálya és tényleg nagy versenyt mentek.
Zengõ csapat hihetetlen profi munkát végzett. Autó tökéletes volt, a beállítás tökéletes volt, Norbi tökéletesen vezetett. Ennél jobb nem lehetett volna. Az kár hogy az elsõ 2 körben nem volt meg a tapadása Norbinak, mert aztán ott hagyta volna a Seviket, de ez most így történt, nem tehetett mást. Beérett a csomag. Jó lenne jövõre egy (két) gyári Sevit bezsákolni, mert ha jön a 3 "új" gyártó, akkor nehéz dolguk lesz és Norbinak nem a privát címért kell harcolnia, mert az neki nem szint, hanem a VBért.
És ugye hogy ugye, amirõl beszéltünk már, a pályán nagyon sok múlik. Ez a pálya baromi jó, Nascarban is elég komoly versenyek vannak itt. Lendületes, nehéz izgalmas. Ilyenbõl kéne sok a naptárba, nem beton falak közötti vonatozós...
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
Pelé szelleme itt is kisért mint F1 futamon anno. Nem intették le a 15. kör végén a futamot a 4.-nél már elõkerült :p
Zengõ azt magyarázta (mutatta) nem volt kockás zászló..
http://topgearhungary.blogspot.com/
Tarquinit kilökte a Shevi és ez teljesen szabálytalan volt, minimum büntetni kell...
Coronell pedig nem csinált semmit belsõ íven ment sima elõzés lett volna ha a másik nem fordul belé ilyen szûken, de szerencsére nem õ szívta meg. Nem figyelt.
Menünek meg lassú defektje lehetett?