Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
A jövõvel kapcsolatban elmondta, sok autómárka érdeklõdik náluk, nagyon sokan látnak bennük fantáziát, ami roppant elõkelõ a számukra. További részleteket azonban nem árult el.

„Jelenleg jó az együttmûködésünk a BMW-vel, hiszen minden a rendelkezésünkre áll, és a jövõben is igyekszünk a számunkra legmegfelelõbb szerzõdést kötni.”

Zengõ Zoli: történelmi siker

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dave9004
bmw-k de morcosan nézik a Ladát 😄 hiába
Ránézésre jobb a mezõny mint ami a német ADAC ProCar-ba volt ma....

ladarevolution
Hétvégén az RTCC utolsó fordulóján Újra gyõzelemmel ünnepelhetett a Lukoil Lada Team 😊

Michael Kozlowski a Lada Granta 1.6T-vel gyõzött. A csapattársa helyére beugró Dudukalo is jól ment, de túlmelegedett a motorja ezért sajnos pozíciókat vesztett.

Minstrel
Az lenne a legjobb ha Zengõ kapna három gyári Hondát 😊 viszont csak akkor lenne jó ha nem lennének alárendelve a Tarquini féle csapatnak és nem rajtuk kísérleteznének az új fejlesztésekkel. Az nem lenne jó érzés ha Norbi vezetne és átfüttyentenének nekik, hogy akkor most lassítsatok, mert jön az 'egyes' gyári csapat.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Norbi1990
Régen Rallycrossozot KPT úgyhogy szerintem bárhol megállná helyét.
Dietrich
KPT esne kellne zártkasztni nem az õ mûfaja..miként Nóóóóóórbi sem nyújtana maradandót egy WSR 3.5-ben.

Kiss Norbi más kategória..õ egykoron simán verte a két Zengõst a pályán..láttuk is a ringen (és abba is biztos vagyok, hogy jobb versenyzõ mint Nooooorbi csak aztán az élet mást hozott..most már a megtett km miatt is nem Kiss Norbi a jobbik versenyzõ.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nyuny01
Az biztos, de õ inkább induljon el másik irányba! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

SimaSuna
F1-ben én is 😊

De azért szerintem itt is tudna bûvészkedni 😊
nyuny01
Tamást én egy másik kategóriában látnám szívesen! <#vigyor2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

SimaSuna
Wéberre kíváncsi vagyok...

igazából arra lennék nagyon kíváncsi, hogy Kiss Norbi, vagy Kiss Pál Tomi mit tudna mûködni a pályán...
nyuny01
<#eljen>

Dietrich
Azért a szponzoroknak is kell mondaniuk/vállalniuk dolgokat..már nem csábító ha azt mondják 5. helyre jók vagyunk...egy újonc esetében igen de nekik nem fõleg ha teljes szezonos 2 autós csapat lesz.

nyuny01
És 2014? Majd megint akkor váltsanak autót, mikorra a pl. a Honda már felépítette, mint a csapatot, mint pedig az autót és onnan nem lehet õket megfogni? Persze nagy a kockázat ebben, de a jövõt tartva szem elõtt mindenképpen elõnyösebb! Tudom sok minden a pénzen múlik, de abban biztos vagyok hogy nem akarnak még 3 évet lehúzni úgy hogy 3.4.5. helyért harcolnak!

nyuny01
Pont most nem szabad már gyengébb autóval indulniuk,szerintem a csapat megérett arra hogy olyan autójuk legyen ami képes világbajnokságot nyerni!Persze ez sok mindenen múlik, de ha nem sikerül, nem tudják majd hozni azt a szintet sem amit idén pl. ! És az kinek lenne jó? Senkinek, legfõképp Norbinak nem! 😊

Dietrich
minden attól függ a Honda mennyi pénzt kíván ebbe áldozni..ha ezen múlik akkor júliusban a Chevyk, Hondák mind Norbiék elött lesznek.

Szerintem egy évig még simán jó lehet a BMW. A többi autót sem fogják fejleszteni addig, szal minden marad a régiben.
Dietrich
tele csillaggal meg TBA-val egy FIA sorozat...

SimaSuna
szerintem meg nem.
márt csak azért sem mert a gyári Seat is kiszáll, nem biztos, hogy lesz rá fejlesztés...

Én azt mondom, hogy Chevy...
A Honda nekem nem szimpi...
dave9004
lehet seattal kellett volna maradni.
RatBaG
viszont így most mehetnek vissza megint FWD-ra.
mire igazán belejöttek a RWD-ba, mehet a kukába a 2 év alatt megszerzett tapasztalat. pedig már pont kezdtek tényleg összeszokni 😞

Per Aspera Ad Inferi.

dave9004
én ott ragadtam le, hogy alfák vs bmw-k. nekem az volt az igazi wtcc vagy akkor még etcc 😊
Zengõek szerezzenek egy jó kocsit, mert a bmw már nem fog semmit ujitani, ugyh sülylesztõ lesz ha nem váltanak.
milk4
Honda és Citroen nem gyári?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

dave9004
ez már a vég kezdete. elfogynak a gyáriak.
SimaSuna
nem lesz jövõre gyári Seat...
Kiszáll a Chevy
jön a Honda
Zengõ autócsere(?)
Loeb
Citroen

ööö lassan elvesztem a fonalat....
RatBaG
FIA WTCC megváltoztatta a borítóképét.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
2013-as WTCC versenynaptár:

10/03 ESP TBA*
24/03 ITA Monza*
07/04 TBA TBA*
28/04 SVK Slovakiaring*
05/05 HUN Hungaroring
19/05 AUT Salzburgring
09/06 RUS Moscow Raceway*
30/06 PRT Porto*
21/07 BRA Curitiba*
15/09 USA Sonoma*
13/10 CHN Shanghai*
27/10 JPN Suzuka
17/11 MAC Macau*

* Subject to confirmation by relevant ASNs

Per Aspera Ad Inferi.

Ha a citroen indul a wtcc-ben, akkor tuti, hogy a DS4-el. A DS3 méretében kicsi lenne túraautónak.
Totti5
1, Loeb egy UFO ( semmi bajom vele, elképesztõ amit mûvel )
2, Szép a DS3 és gyors is

3, ha maga az Úristen indít csapatot, akkor is! 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SimaSuna
Loeb és a Citroen a WTCCben?...mivan?

1. alapból utálom Loebot...
2. a DS3 meg egy hányadék autó...

3. akkoriszengõnekszurkolok...
RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
azt a lassítót 1-2 éve rakták be nem a WTCC miatt van..IC is ugyanezt használja egy kisebb eltéréssel. Mikor jöttek le a dombról szembõl mutatta a kamera õket és balra mentek el ott volt egy szaggatott vonal felfestve..nos az IC ott régen ment el balra mint tegnap a WTCC ott õk egyenesen jönnek.

Totti5
Ezt a pályát a Forza Motorsport 4be láttam elõször ott Infineon Raceway a neve és annyiban más hogy a végén a visszafordító elõtt nincs benne a lassító ( gondolom alapból nincs és a WTCC meg a betétfutamok miatt lett belerakva? ).

Fantasztikus pálya és tényleg nagy versenyt mentek.

Zengõ csapat hihetetlen profi munkát végzett. Autó tökéletes volt, a beállítás tökéletes volt, Norbi tökéletesen vezetett. Ennél jobb nem lehetett volna. Az kár hogy az elsõ 2 körben nem volt meg a tapadása Norbinak, mert aztán ott hagyta volna a Seviket, de ez most így történt, nem tehetett mást. Beérett a csomag. Jó lenne jövõre egy (két) gyári Sevit bezsákolni, mert ha jön a 3 "új" gyártó, akkor nehéz dolguk lesz és Norbinak nem a privát címért kell harcolnia, mert az neki nem szint, hanem a VBért.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
wtcc honlapján az összefoglalóban ott van, hogy starter csak bámulja ahogy 3-an áthaladnak elötte 😄

SimaSuna
jah, és végre nem 1-2-3 Chevy 😊))
Dietrich
tavalyi a vonatozós pályák sem betonfalak között voltak..

gordon 24
Ez nagyon jó volt! Grat Norbi és Zengõ team.

És ugye hogy ugye, amirõl beszéltünk már, a pályán nagyon sok múlik. Ez a pálya baromi jó, Nascarban is elég komoly versenyek vannak itt. Lendületes, nehéz izgalmas. Ilyenbõl kéne sok a naptárba, nem beton falak közötti vonatozós...

Downhill!!

RatBaG
Dietrich
Grat a csapatnak és Norbinak!

Pelé szelleme itt is kisért mint F1 futamon anno. Nem intették le a 15. kör végén a futamot a 4.-nél már elõkerült :p
Zengõ azt magyarázta (mutatta) nem volt kockás zászló..

Minstrel
Jó kis futamok voltak ezek, persze fõleg Norbi miatt! 😊 Müller hozta a szokásos f*sz formáját, remélem Huff lesz a bajnok.

http://topgearhungary.blogspot.com/

SimaSuna
Gratula a csapatnak!

Végre Norbiban is van egy kis vér, hogy próbálta befogni a Chevyket 😊))
ez kurva jó hétvége volt! még több ilyet 😄
desigo
Érdekes volt ez az utolsó kör...
RatBaG
micsoda hétvége! meglátszik a két tesztnap eredménye a slovakiaringen.

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Hullanak az élrõl a BMWk.
A biztonsági autó az rendben van xD
Totti5
Jól ment. Remélem a végén nem a gumi fogyott el hanem spórolt, mert nagyon leszakad a Seviktõl és Tarquini meg rájött.

Tarquinit kilökte a Shevi és ez teljesen szabálytalan volt, minimum büntetni kell...

Coronell pedig nem csinált semmit belsõ íven ment sima elõzés lett volna ha a másik nem fordul belé ilyen szûken, de szerencsére nem õ szívta meg. Nem figyelt.

Menünek meg lassú defektje lehetett?

desigo
Egy szép harmadik hely 😊
desigo
Most lesz rajt?
Mert akkor pont elértem xD