12867
-
#7660 jó volt nézni..kanyarban full instabill dögök csak egyenesben lehet menni velük mint GTL vagy rf historix-ban :))
ezekkel a verdákkal mennek.
volt európában is FIA History?? néven nem emlékszem pontosan..azon meg a teljes GTL játék felvonult egy verseny alatt :) -
#7659 kár hogy nálunk ilyen csak a Pannoniaringen van :-/ -
#7658 3:54-től -
#7657 V8 betét versenye a touring car masters (amcsi izom autókkal) és kicsit mókás volt ahogy a tag kiszállt lassan az autóból majd homokkal oltotta a tüzet :))
-
#7656 Not Bad! :) -
#7655 Időmérő, az a fej! :D
-
#7654 mekkora ogre nyúl volt :DDD felrobbant a lelátó is mikor meglátták.
emélem müller elé ugrik
és épp most indul az auto gp első futama az eurosport 2-n! -
#7653 nyúl a pályán xD -
#7652 1:54.900 :D -
#7651 legjobb idő -
atiwrc #7650 Az időmérőn nem láttam a zengős boxba, de az FP2-n mutatta őt a kamera, akkor az RML-eseknél volt. -
#7649 8:45 WUP -
Akey #7648 Az Alfa Amore foglalkozott vele csak, viszont ők tisztességesen beleélték magukat a Squadra Corse helyzetébe. :D -
#7647 Nem is tudtam, hogy Menu is itt van. -
#7646 előzményt olvastad? -
#7645 Mit foglalkozzanak vele? ennyi erővel lehetne V8, WRC, IRC, DTM, SBK, MotoGP, F3 és még 12 sorozatról is hírezni. MotoGP is addig volt felkapott ameddig Talma ott ment. Viszont vannak hazai portálok akik ezekkel foglalkoznak és vannak csatornák akik ezeket közvetítik itthon is.
Nincs ezzel semmi gond, mindent a helyén kezelni. Közmédiába pedig akkor kerülnek ezek be, ha olyan hírértéke van ami érdekli a polgárt. Ezek pedig a magyar sikerek. -
#7644 Amúgy nyilván, minimális lenne a nézettség(i)(igény), ha nem lennénk ott. De ott van a Zengő csapat :) -
#7643 én már évek óta nem néztem..Farfus borulása Pau-n volt talán az utolsó esemény ill. a SC-nak mikor neki mentek.
de mondhattam volna a hazai médiát is..mennyit foglalkoztak vele 2010 elött és mennyit most? Kivéve mikor Zanardi miatt került szóba. -
#7642 A vasárnapi program
08:45 – 09:00: WTCC, warm up (Michelisz Norbert) - Eurosport
09:45: Auto GP, 1. futam (Kiss Pál Tamás) - Eurosport 2 (?)
12:35: WTCC, 1. futam (Michelisz Norbert) - Eurosport
13:35: Auto GP, 2. futam (Kiss Pál Tamás) - Eurosport
14:50: WTCC, 2. futam (Michelisz Norbert) - Eurosport -
Wlanseraf #7641 -
Ytar #7640 fakk .. akkor arról bizony le fogok maradni ..
kösz -
#7639 12:35 futam már -
Ytar #7638 holnap a közvetítés 12:35-től lesz, a futam pedig 13:00-tól? -
#7637 azt ne mond, hogyha Norbi nincs a pályán, te nézed ezt a szart.. nevetséges amit művelnek a szervezők évről-évre.. :DD
na meg a JAS Motorsport is elég fura dolgokat művel idén.. -
#7636 "Zengőék nélkül meg minket sem érdekelne.."
Azért na. :) -
#7635 az meg hogy az Eurosportnak miért fontosabb Snooker ismétlést adni a verseny helyett, ha egyszer nálunk vannak a közvetítési jogok....
nem ez azt jelenti, hogy rajtunk kívűl senkit nem érdekel a WTCC és mi nem vagyunk piac..a snookert meg minden mást is többen nézik..egyszerű üzleti döntés.
Zengőék nélkül meg minket sem érdekelne.. -
#7634 csoda hogy a vasárnapi történésekre vettek közvetítési jogot.. inkább annak örüljünk..
na meg ez hazai futam, ha valakit annyira érdekel mennyen ki drukkolni és támogassa az FIA-t :DD
az meg hogy az Eurosportnak miért fontosabb Snooker ismétlést adni a verseny helyett, ha egyszer nálunk vannak a közvetítési jogok.... -
#7633 már megint? :))
nem bírja elviselni, hogy nem kellett az MTVA-nak... -
#7632 Gyulám is kiakadt a fészbukon:
"A Hungaroringen Michelisz Hondája és az ellenfelek autói, a Duna TV-n pedig egy 1959-es western fegyverei durrogtak. Megint nem láthattuk élőben a tévében, ahogy Magyarországon, a Hungaroringen, egy magyar versenyző sikert ér el egy világbajnoki futamon. Nem baj, szarni rá, ez csak egy második hely volt és csak az időmérőn. Ez kit érdekel?" -
atiwrc #7631 Akkor volt valaki akinek ment, Slovakiaringi idömérővel nem votl gond simán felvettem, a hungaroringi fp1re nem volt idöm, fp2-t felvettem simán. Vártam az idömérőt hang ugyan már volt hallotam, a wtcc főcimét is, mondom akkor f5( az fp2nél is így kellet.) na és onnantól behalt minden :(
-
Wlanseraf #7630 -
Wlanseraf #7629 Én ezt kapom most... "A videó feltöltője nem tette elérhetővé videóját az országodban." fasza... DTM qual:( -
#7628 ja, ha volna.
a youtubeos stream meg Magyarországról nem elérhető.
verjem bele... -
#7627 azért a digin HD-ben egész más képi látvány látvány a DTM, mint azon a szutyok SK-n.. -
#7626 ezen paráztam én is, hogy hátra milyen gumik mennek, mert pár kör és defekt lesz..de eddig nem... -
#7625 én is csak lestem fél szemmel, hogy második, harmadik, aztán lecsúszott negyedik, hatodik helyig. tarquini kijött, egyből odavert, áááh. na norbi keni neki utolsóként, megy mint a fene, de úgy tűnt, elfékezte kétszer is, erre bedurran a második helyre!
még meg kell szokni, hogy az első kerekeseknél folyton füstöl a hátsó gumi. a slovakiaringen is be voltam tojva végig, hogy tönkre vágja a gumijait, de utána feltűnt, hogy a másik két honda is ugyanúgy füstölte a gumikat :) -
#7624 én korán rá mentem így végig tudtam maradni :)
meg van a rutin már az indycar miatt :D -
#7623 Hivatalos oldalon nekem teljesen jó volt. Coronel igazi f@sz, okosan szélárnyékozott :))
Norbinak grat, komolyat ment, de az a Chevy+Muller még mindig beteg kombó. Holnapra nagy hajrá! -
#7622 kérdés holnap mit tud kezdeni a chevy erő fölényével..de Muller átadhatná az első helyet :) -
Akey #7621 Hondák kipipálva, szép volt Norbi!!!