Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
dodgem<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Black Ghost
BTCC: Brand Hatch, finálé!

link
dave9004
azt mondja ennél izgalmasabbat nem kívánhatnak a szervezõk.<#hehe>
Norbi1990
Vicces. Gyulám korábban látja a képeket mint mi a Tv-be 😄
Õ már kommentálja azt amit mi még nem is láttunk 😄
Totti5
Jó unalmas😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
DTM finálé most a Sportklubbon.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hungary27
7-8. helyet fogja csak hozni második futamon is szerintem.
z0ty4
Jó lett az új Banner. Grat. <#eljen>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Norbi1990
De.
9. lett ami azt jelenti, hogy a 2. futamon hozhat Norbin mivel 2. helyrõl fog indulni.
milk4
Orioala sem végzett túl jól, így Yokohama trophy helyezése nincs veszélyben szerintem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SimaSuna
nemtudom.
Ha nem nyernek kupát a Yokohamában, nem tudom mi lesz...lesz-e 2013...
találnak-e annyi szponzort, hogy 2 autó legyen...

Sajnálom, hogy így alakult a Q...
Black Ghost
nyuny01
Azt tudom hogy nem állnak túl jól anyagilag, de hogy ennyire?!
Nem lehet hogy 2013-ra spórólnak, pl. Gabi, vagy BMW fejlesztések, vagy akár új autó?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

SimaSuna
Zoliéknak sokminden hiányzik, sokszor arra van csak pénzük, hogy a leeslegfontosabb cuccot vigyék magukkal, minimális emberszámot + annyi pénzt, hogy éhezzenek, de ne haljanak éhen...
nyuny01
Az szép... nem olcsó!
Azért sajnálatos hogy ilyeneken kell spórolni, ami nélkül szinte nem lehet eredményes egy csapat!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

SimaSuna
ez Suzukára szólt, ha jól tudom.

de egyszerûbb lett volna, ha telefonálnak folyamatosan egy külföldi kártyával..az nem lett volna csak a tizede kb.

Látva Z.Zoli fejét, sajánlom, hogy nem mindent tudnak megvásárolni...
nyuny01
Ez az 1 millió hány futamra szól? Vagy hogy van ez? <#wilting>

SimaSuna
Zengõék bajban...
1 millió lett volna a frekvenciahasználat...nem fizették ki. Így nincs csapatrádió 😞
Norbink el van veszve...14.hely...
Zoli csak rázza a fejét..
dave9004
hát jah. több izgalom elférne collner gyulám nyávogása mellé és akkor még végig is bírnék nézni egy futamot 😊. idõmérõk izgalmasak mondjuk
Szabi
szerintem senki nem gondolja másképp, max a BMW 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
Sorry azoktól akiknek nem tetszik a véleményem, de ez szerintem a DTM vergõdésének tehet pontot a végére.
Számomra nézhetetlenül unalmas futamok vannak csak..mennek körbe, körbe vonatoznak mint pár éve a F1-en...talán ez majd segíthet rajtuk a nézhetõbb futamok irányában.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
"2014-tõl közös szabályrendszer alapján versenyez a DTM és a japán Super GT bajnokság, így a japán és a német gyártók is részt vehetnek egymás bajnokságaiban. Ha tényleg mûködik, nagy durranás lesz túraautós szempontból." <#taps>

Az volt kéznél, ami eltudta húzni a trailert 😄

Holnap este felé nézz fel a video racingre a friss videokba, ha az élõ streambe benne volt az elõzés ott megfogod találni 😉

RatBaG
http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20121014
botrányos, amit a renault-sok megengednek maguknak, és megengednek nekik. valaki igazán beleléphetne már a szájukba...

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Megnyerte a futamot!

SimaSuna
Nobert Khlisz

ez a 2 hülye kommentátor 😄
Szegény Vojtisek kiforgott, de Norbi szépen elhúzott!

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

RatBaG
a második futam elsõ körében összetört két renault, aztán az egyik következõ kanyarban még 4 kamion kiforgott, abból 2 a sóderágyban ragadt... piros zászló és restart.
ja, norbi+frankie vojtisek elsõ sor 😊
gondolom akkor tényleg kapott büntit, így került megint a poleba.

Per Aspera Ad Inferi.

a 2106-os nem rossz 😄
Totti5

<#taps>

RatBaG
megelõzte simán a 3. renault-t is, aztán mikor visszakapcsoltam, már épp azt láttam, ahogy a 2. renault-t kiforgatta a kanyarban. ebbõl tuti büntetés lesz, pedig gyönyörûen ment 😞((

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
nézi vki a mai elsõ futamot? mocsok egy idõ van le mansban.
és bazmeg, amíg ezt írtam, pont lemaradtam norbi elõzésérõl a 4. helyért...

Per Aspera Ad Inferi.

<#taps>

www.smart-bus.hu

RatBaG
Már feszegették páran a mi lenne ha jövõre a Zengõ Zoliék ilyen meg olyan kocsival állnának rajthoz, én is mutattam már képet egy f30as bmwrõl, nekem nagyon bejött ezzel a sárga fekete designnal, ez és Norbi idei sikerei ihlették eme kis animációt.
Ha az uj bmw nem is lesz a bmw azt ígéri motorfejlesztést fog kapni a kocsi a télen.

Néhány dolog nem teljesen olyan lett a vidibe mint szerettem volna, de elsõ összetettebb animációnak talán nem lett annyira rossz:

Dietrich
meg pénzt is egy jobb autóhoz...😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
<#taps>

adjon már végre valaki neki egy autót, ehh

hungary27
<#eljen>
Dietrich
Kiss Norbi
Rajt, cél gyõzelem!

RatBaG
Oxxo Racing Team
"Norbi az 5-ik helyrõl indul az elsõ futamon, ami 15.45-kor rajtol!"

elméletileg itt élõben lehet majd nézni
http://www.lemans-tv.com/24-heures-camions.html

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Dietrich
Garry Rogers a kispadra ültette versenyzõjét, Alexandre Prémat. A hozzá fûzött remények egyelõre nem váltak be, mivel nem ismeri/ismerte az ausztrál pályákat. Ahogy Surfers-t sem. A szponzorok miatt pedig úgy tûnik váltani kell a Gold Coast 600 futamra Rogers-nek.
Helyét pedig Greg Ritter veszi át, aki az elmúlt 2 endurance futamon Michael Caruso-val volt együtt, s korábban már versenyzett az "arany parton".
Greg másodpilótája az amerikai Grand-Am szériában versenyzõ Ricky Taylor lesz.

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Dietrich

Dietrich
Gratula Norbinak és a csapatnak!

RatBaG