Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Õ már kommentálja azt amit mi még nem is láttunk 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha nem nyernek kupát a Yokohamában, nem tudom mi lesz...lesz-e 2013...
találnak-e annyi szponzort, hogy 2 autó legyen...
Sajnálom, hogy így alakult a Q...
Nem lehet hogy 2013-ra spórólnak, pl. Gabi, vagy BMW fejlesztések, vagy akár új autó?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Azért sajnálatos hogy ilyeneken kell spórolni, ami nélkül szinte nem lehet eredményes egy csapat!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
de egyszerûbb lett volna, ha telefonálnak folyamatosan egy külföldi kártyával..az nem lett volna csak a tizede kb.
Látva Z.Zoli fejét, sajánlom, hogy nem mindent tudnak megvásárolni...
1 millió lett volna a frekvenciahasználat...nem fizették ki. Így nincs csapatrádió 😞
Norbink el van veszve...14.hely...
Zoli csak rázza a fejét..
Számomra nézhetetlenül unalmas futamok vannak csak..mennek körbe, körbe vonatoznak mint pár éve a F1-en...talán ez majd segíthet rajtuk a nézhetõbb futamok irányában.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Nulla tenaci invia est via"
botrányos, amit a renault-sok megengednek maguknak, és megengednek nekik. valaki igazán beleléphetne már a szájukba...
Per Aspera Ad Inferi.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
ja, norbi+frankie vojtisek elsõ sor 😊
gondolom akkor tényleg kapott büntit, így került megint a poleba.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
és bazmeg, amíg ezt írtam, pont lemaradtam norbi elõzésérõl a 4. helyért...
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Ha az uj bmw nem is lesz a bmw azt ígéri motorfejlesztést fog kapni a kocsi a télen.
Néhány dolog nem teljesen olyan lett a vidibe mint szerettem volna, de elsõ összetettebb animációnak talán nem lett annyira rossz:
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Rajt, cél gyõzelem!
"Norbi az 5-ik helyrõl indul az elsõ futamon, ami 15.45-kor rajtol!"
elméletileg itt élõben lehet majd nézni
http://www.lemans-tv.com/24-heures-camions.html
Per Aspera Ad Inferi.
Helyét pedig Greg Ritter veszi át, aki az elmúlt 2 endurance futamon Michael Caruso-val volt együtt, s korábban már versenyzett az "arany parton".
Greg másodpilótája az amerikai Grand-Am szériában versenyzõ Ricky Taylor lesz.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.