Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
"Eurosport, IRC összefoglaló, Nasser Al-Attiyah interjú: jövõre WTCC-ben indulna néhány futamon, 2014-tõl meg teljes szezonban. Loeb, Al-Attiyah...még a végén murvás futam is lesz😊"
Per Aspera Ad Inferi.
egyik ez amit írsz a másik meg Hungaroring 2011 2. futam.
pont ezért a stílusa ahogy vezet a V8-ba való..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szándékos legalja meglökésért semmi.
Ki is kapcsoltam a a pcsába ezt a szart.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A többiek meg bek@phatják <#mf1>#mf1>
más szemszögbõl azért jó futam volt, ahogy írtad..sok elõzés, kis csetepaté....ez kell 😊
Norbinak gyorsan el kell felejteni ezt a versenyt. Rajtnál oké nekiment Müllernek, de ez nem említhetõ egy lapon azokkal az aljas dolgokkal amit Müller csinált Noribval, de a büntetés pedig ugyan az, ráadásul Norbi nem forgatta ki, nem tette ki a pályáról, és nem õ zúzta le az autóját, de most a felügyelõk azonnal osztották a büntit. Nyilván elfogult vagyok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://topgearhungary.blogspot.com/
bár így is van esélye kilõni az állórajtnál, talán 2-3at is tud elõzni a 8. helyrõl.
Per Aspera Ad Inferi.
kvali akkor részemrõl kimarad a futamok pont jó idõben lesznek.
Eurosport
Holnap 08:30 - 09:15
WTCC Kína - Warm up/Felvételrõl
Eurosport
Vasárnap 07:15 - 07:45
WTCC Kína - Futamok
Eurosport
Vasárnap 07:45 - 09:45
WTCC Inside - Kína
Eurosport
2012, november 6. 23:15 - 23:45
Per Aspera Ad Inferi.
maga az autó nem volt lassú elsõre sem. (ha épp mûködött 😄)
de ismétlem, egy autó ami 3 hónap alatt kész lett, és az elsõ wtcc-s hétvégén lett beindítva és ott mentek vele kerek 30 perc tesztet. Addig egyetlen métert sem gurult saját kerekén az új autó.
Ezekhez képest Thompson második szabadedzésen 9. lett. Olyan szoros mezõnyben ahol a 6-tól 83 ezreddel (!) volt lemaradva.
RTCC-ben is amikor nem dobogón álltak vele az technikai probléma miatt volt. De ott már sokkal kevesebb probléma akadt, nagyrészt köszönhetõen a teszteknek, meg hát az RTCC-ben futott km-eknek.
Nem mondom azt, hogy minden futamon ott lesznek az elsõ 5ben, mert elsõ szezonjukban ez túl jó lenne, de nem lepõdnék meg ha az autó gyors lenne.