Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
nana nana nana nanaaa... batmaaan

Per Aspera Ad Inferi.

Loeb.. csak nem jön a citroen valamikor? mert akkor meg lesz az új "Chevy" úgy érzem

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

RatBaG
Gábor Wéber
"Eurosport, IRC összefoglaló, Nasser Al-Attiyah interjú: jövõre WTCC-ben indulna néhány futamon, 2014-tõl meg teljes szezonban. Loeb, Al-Attiyah...még a végén murvás futam is lesz😊"

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem is van egy ilyen véleményem, hogy annak oka van, hogy Norbi mindig rosszul jön ki a legkisebb kontaktból is.
hungary27
Érdekes meghallgatni az utolsó 1 percet.
Dietrich
az a baj két véglet van nála.
egyik ez amit írsz a másik meg Hungaroring 2011 2. futam.
pont ezért a stílusa ahogy vezet a V8-ba való..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
LaszloLedzenyi
Nyilván szarul esik nekünk, hogy megbüntették Norbit, meg hogy párszor kilökte, de ez benne van, és lehet hogy hülye vagyok és kövezzetek meg de amíg Norbi nem vívja ki magának a tiszteletet, mint egy müller vagy tarqini addig megfogják pöckölni, lökni ráhúznak stb. de ha 1-2x beteszi úgy az autót mint pl turkington hétvégén, akkor lesz egy visszatartó erõ bennünk és nem fognak baszkódni vele.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Firerock
vett már el pár pontot Norbitól(is) nem emlékszem már melyik versenyen volt,de gusztustalan módon megpörgette,aztán bocsánatkérés helyett kioktatta Norbit hogy egy hátsókerekes kocsinál nem kellet volna a gázon állni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hungary27
Amúgy kapott 30s-et.
hungary27
Igen, én néztem el. De mindegy is az a lényeg hogy megnyerje Norbi a Yokohama kupát.
Firerock
nem arra az esetre gondoltam. Nem ez volt az elsõ ilyen mocskos húzása(Müller ellen a második futamon)... Zengõ Zoliék is fel vannak háborodva emiatt.

hungary27
Persze én is csak azért írtam, hogy ha valaki felelõst keres.
SimaSuna
BTCCnél meg alapból, kötelezõ😄
LaszloLedzenyi
szerintem meg nem hibázott senki, sima versenybaleset, ez a túraautóban benne van(legalább is én így gondolom)

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

hungary27
Amúgy amikor meglökte Norbi akkor tényleg Müller hibázott(ha bûnöst keresünk) mert volt neki még helye bal oldalt.
Firerock
mennyire egy undorító féreg ez a Müller... Nemértem miért nem kapott már egy komolyabb eltiltást. Mint pl Grosjean az F1-ben

hungary27
király
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
FIA-t megérteni szinte lehetetlen vállalkozás..

hungary27
Amúgy most végképp nem értem miért nem büntették meg Monteiro-t az elõzõ versenyhétvégén.
hungary27
Norbi meg még egy pontot.
dave9004
kapott végül 30 sec-es büntit.
Totti5
Versenybalesetért 2 körön belül box utca áthajtás.

Szándékos legalja meglökésért semmi.

Ki is kapcsoltam a a pcsába ezt a szart.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na ennyi... <#falbav>
szabii98
Mit kapott Norbi? Mért esett hátra?:/ szegény 😄

I met God. She's black

Dietrich
Zengõ is elismerte a büntetés jogos volt...

Hajrá Norbi!!!<#worship>
A többiek meg bek@phatják <#mf1>
SimaSuna
szégyen és gyalázat a FIA....

más szemszögbõl azért jó futam volt, ahogy írtad..sok elõzés, kis csetepaté....ez kell 😊
Totti5
Jó futam volt, a srácok bal lábbal keltek, úgy ütötték egymást, de itt lehet is elõzni... remélem látják a szervezõk a kontrasztot a Suzuka vonalvezetése és e között.

Norbinak gyorsan el kell felejteni ezt a versenyt. Rajtnál oké nekiment Müllernek, de ez nem említhetõ egy lapon azokkal az aljas dolgokkal amit Müller csinált Noribval, de a büntetés pedig ugyan az, ráadásul Norbi nem forgatta ki, nem tette ki a pályáról, és nem õ zúzta le az autóját, de most a felügyelõk azonnal osztották a büntit. Nyilván elfogult vagyok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Minstrel
Azért négy Chevy között se valami biztonságos lenni abban az elsõ kanyarban, de szerintem megoldja.

http://topgearhungary.blogspot.com/

hungary27
Szerintem így a jobb. Álló rajton így tud pozíciót fogni és nem kell attól félni, hogy valaki kilöki, mert õ fog támadni. A repülõ rajtok pedig amúgy sem fekszenek a BMW-knek. Ezért jó, hogy az elsõ futamon elõl van. Legalábbis szerintem.
RatBaG
kár, hogy pont az elsõ futamon indul elölrõl, fordítva jobb lett volna. 😞
bár így is van esélye kilõni az állórajtnál, talán 2-3at is tud elõzni a 8. helyrõl.

Per Aspera Ad Inferi.

LaszloLedzenyi
huff-ot sajnálom azért, de futamon hátha megelõzi müller-t

hungary27
Norbi 3.
Nem zörög a haraszt... Motorfejlesztés a Prodrivenál
Dietrich
kösz
kvali akkor részemrõl kimarad a futamok pont jó idõben lesznek.

hungary27
Pár kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hungary27
WTCC Kína - Idõmérõ
Eurosport
Holnap 08:30 - 09:15
WTCC Kína - Warm up/Felvételrõl
Eurosport
Vasárnap 07:15 - 07:45
WTCC Kína - Futamok
Eurosport
Vasárnap 07:45 - 09:45
WTCC Inside - Kína
Eurosport
2012, november 6. 23:15 - 23:45
Dietrich
mikor lesznek a wtcc edzés, futamok?

hungary27

hungary27
RatBaG
Dietrich

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kemszi2
biztos hogy tört verzióval játszik 😄
hungary27
Norbi már készülõdik. 😊
ladarevolution
az eddigi két wtcc-s hétvégén mindig technikai próbléma miatt, vagy ennek következményei miatt (parc fermé szabály alól való kikérés szerelés miatt) volt összeségéban szar helyezésük.

maga az autó nem volt lassú elsõre sem. (ha épp mûködött 😄)

de ismétlem, egy autó ami 3 hónap alatt kész lett, és az elsõ wtcc-s hétvégén lett beindítva és ott mentek vele kerek 30 perc tesztet. Addig egyetlen métert sem gurult saját kerekén az új autó.
Ezekhez képest Thompson második szabadedzésen 9. lett. Olyan szoros mezõnyben ahol a 6-tól 83 ezreddel (!) volt lemaradva.

RTCC-ben is amikor nem dobogón álltak vele az technikai probléma miatt volt. De ott már sokkal kevesebb probléma akadt, nagyrészt köszönhetõen a teszteknek, meg hát az RTCC-ben futott km-eknek.

Nem mondom azt, hogy minden futamon ott lesznek az elsõ 5ben, mert elsõ szezonjukban ez túl jó lenne, de nem lepõdnék meg ha az autó gyors lenne.

gordon 24
Meglepõdnék!😊

Thompsonban bízom, de ebben az autóba nem.. Szóval meglepõdnék, ha ez az autó versenyképes lenne. Eddig sem ezt az arcát mutatta.

Downhill!!