Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha milliárdos lennék, jövõre gründolnék egy Patience-valami nevû céget majd kérném Zengõéktõl a kocsi hátulját.
hungary27
nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Köszönjük Tarquini, Muller, Monteiro, McDowall, Bennani (vagy DAste) és Oriola, no meg a szervezõknek!
Tényleg ezer köszönet a sok baromnak (már bocsánat a kifejezésért) az egész éves kiváló munkájukat!

Norbinak meg gratuláció a sok barom ellenére is bajnok lett!!!!

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

desigo
Micsoda dráma <#shakehead>
Dietrich
csába..már vége lehetne most meg rajtolnak a V8-ak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
A második futam eddig egész jól alakul Norbinak.
Most SC mert Macdowall összetörte a kocsit.
szabii98
nyilván az lenne a legjobb, de szerintem nem lehetséges

I met God. She's black

hungary27
Én annak jobban örülnék ha Gabi egész évet teljesítene és nem lenne Menu.
szabii98
ezt úgy tudnám elképzelni, hogy Gabi Európában versenyez, Menu és Norbi pedig mindenhol. Persze, ez csak egy kamu hír volt, de nem lenne rossz 😄

I met God. She's black

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

<#taps><#taps>

www.smart-bus.hu

RatBaG
A link elveszett 😄
Szóval itt visszanézhetõ az idõmérõ:
http://turaauto.hu/?p=3467

Az majd a warmup lesz.
Makóban pénteken rendezik az idõmérõt.
Itt vissza lehet nézni.

A futam holnap hajnalba lesz.

EurosportPlayer: WTCC Makaó Warmup (Natural Sound) 01:00-01:45 (élõ)

ES: WTCC Makaó Warmup 01:15-01:45 (élõ)

EurosportPlayer: WTCC Makaó Race1 (Natural Sound) 03:15-04:15 (élõ)
Szerintem rossz az idõpont

ES: WTCC Makaó Race1 04:00-05:00 (élõ)

M2: WTCC Kína Race1,2 04:35-05:50 (vélhetõen felvételrõl a race1, élõbe a race2)

ES: WTCC Makaó Race2 05:00-06:00 (élõ)

EurosportPlayer: WTCC Makaó Race2 (Natural Sound) 05:30-06:30 (élõ)

Dietrich
V8-hoz a VLC-s link még mindig jó
http://tvstream.hopto.org:8080/

06:05-kor van a rajt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Euro 1

1:15

FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Makaó, edzés

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Christian88
mikor, melyik csatornán lesz a wtcc idõmérõ?

http://www.twitch.tv/hegii

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
2008-ban Adelaiden, Ashley Cooper kisértetiesen hasonló balesetben halt meg.
Itt a nagy G erõk miatt amik fellépnek halnak meg (szerverek a testben csapódnak)hiába van agyon csövezve az autó.

hungary27
Ez akár jó is lehet a Norbinak.
szabii98
baromi jó ez a pálya, de versenyhez túl szûk

I met God. She's black

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Motorosnak esélye sem volt😞

Autós érdekes, jó nagy oldal ütést kapott, de látványra nem volt nagy baleset... :I

Minstrel
Félek, hogy a futamokon is lesz majd 2 normális kör, a többi SC

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
eddig RIP ami makaón történik.
Tegnap egy motor és egy autóversenyzõ is meghalt.
Luis Filipe de Sousa és Phillip Yau
videókat nem raknék be aki akarja youtubon megnézi.

Dietrich
nagy nokedli volt ez a kvali ma..

Ja, még a Honda bejelentését is felülmúlták a világraszóló bemutatójukkal. Azóta is Lada folyik a nemzetközi motorsportsajtóból. <gúnyos arc>
ladarevolution
Magyarországra is elért a hír 3 hét késéssel 😄

"Biztosan lesz Lada gyári csapat!"
http://turaauto.hu/?p=3376

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SimaSuna
elõször azt hittem amikor a Túraautóblogot olvastam, hogy hirtelenjében mi történt a BMW-nél...aztán láttam, hogy mit fejlesztett a Zengõ Team...kacagtam rajta 😄
Elvetemültek 😄
RatBaG
új bmw-fejlesztés!

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
monteiro civic-el meglepõen jó idõt ment, norbi nem sietett nagyon, piros zászló, vége az edzésnek :-/

"Nulla tenaci invia est via"

hungary27
hungary27
Totti5
Könnyítenek a télen a BMW-n

A BMW Motorsport mindent megtesz annak érdekében, hogy a téli szünet során megoldják a WTCC-ben szereplõ 320 TC súlyproblémáit, és a bajor gyár versenyzõi jövõre végre teljes mértékben kihasználhassák a kompenzációs rendszer elõnyeit. A gondokról elõször a Zengõ Motorsport versenymérnöke, Bári Gergõ beszélt nyilvánosan, a hír viszont azóta a nemzetközi sajtót is bejárta, megjelent a TouringCarTimes és a Motorsport-Total oldalon is angol illetve német nyelven. Közben több más csapat is megerõsítette, hogy hasonló problémákkal küzd.

“Sonomában közel 20 kilóval voltunk nehezebbek a megengedettnél, legutóbb Suzukában pedig kb. tízzel. Ebbõl ki lehet számolni, hogy a 320 TC jelenleg a gyári minimumsúlyát, az 1160 kilót tudja hozni, ha ez alá mehetünk, azt nem tudjuk kihasználni. A probléma az összes BMW-s csapatot érinti, nem csak bennünket” – nyilatkozta korábban Gergõ a Túraautó Hírblognak.

Márpedig ez komoly problémát jelent, hiszen a WTCC-ben mûködõ ballasztrendszerben adott esetben akár 20 kilóval is a gyári minimum tömeg alá engedhetnek bizonyos autókat. Bári Gergõ akkor arról is beszélt, hogy a súlycsökkentés nem komoly mérnöki feladat, így bízik abban, hogy a BMW a tél során dolgozni fog a probléma megoldásán. Jelenleg úgy tûnik, nyitott kapukat döngetett.

“A BMW Motorsporthoz tartozó privát csapatokkal és az FIA-va együttmûködve már dolgozunk olyan költséghatékony megoldások megtalálásán, melyeknek köszönhetõen csökkenteni tudjuk az autó súlyát” - árulta el Ingo Lehbrink, a BMW Motorsport sportkommunikációért felelõs illetékese.

A fogyókúrára azért lenne különösen nagy szükség a BMW-s csapatoknál, mert a mezõny várható erõsödése miatt a 320 TC-k valószínûleg az ideinél is több alkalommal futhatnak majd a gyári minimumsúlyuk alatt 2013-ban.

Dietrich
ááá kivan csukva, hogy ilyen korán felkeljek..majd az ismétlést megnézem.
V8 is reggel 6-kor lesz elég ha arra felébredek 😊

hungary27
hungary27
Igen, ez a magyar idõ szerinti.
milk4
Kedvenc pályám<3

Amúgy ez GMT+1 idõ?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

hungary27
Az idõmérõ pénteken lesz!

WTCC Makaó - Idõmérõ
Eurosport
2012, november 16. 08:25 - 09:15
WTCC Makaó - Warm up
Eurosport
2012, november 18. 01:15 - 01:45
WTCC Makaó - Futamok
Eurosport
2012, november 18. 03:55 - 06:00
WTCC Makaó - Futamok/Ismétlés
Eurosport
2012, november 18. 22:45 - 23:45
RatBaG
Totti5
“Nagyon örülök a lehetõségnek, hogy ma vezethettem a BMW M3 DTM-et. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a BMW-bél, akik segítettek, hogy ez a különleges pillanat létrejöjjön. Komoly kihívás volt számukra, hogy átalakítsák a kocsit az én igényeimre, és meglepett, hogy milyen gyorsan dolgoztak a BMW Motorsportnál. Jól éreztem magam a pályán, azonnal megtetszett az aranyszínû autó. Még mindig imádom az autóversenyzést. Azt viszont még nem tudom, hogy ennek a bemutató vezetésnek lesz-e bármilyen folytatása. Attól tartok, hogy a DTM szintje túl sok lenne az én koromban” - mondta Zanardi.

SimaSuna
max respect! 😊

nincs tõle elszántabb ember 😊
Dietrich
Hihetetlen ez az ember...

hungary27
hungary27
<#eljen>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ami nagy kár, hogy a Volvo nem folytatta a gyári programját. Idén Dahlgreennel és Rydellel simán partiban lettek volna a Chevikkel.
A Chevivel sem volt probléma, amíg volt mellette Seat (addig azzal volt😊
Így, hogy a Honda, és a Citroen is valszeg komolyan gondolja, így azért nem hangzik olyan rosszul a dolog. A privát Chevik is versenyképesek lesznek még 2-3 évig. Abban a bízom, hogy ha a BMW mindent megnyert a DTM-ben, akkor visszatér.
Szerintem visszatér az aranykor pár év múlva. Az ilyen versenyzõk, mint Giovanardi vagy Rydell is nagyon szeretnének jönni.