Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg ezer köszönet a sok baromnak (már bocsánat a kifejezésért) az egész éves kiváló munkájukat!
Norbinak meg gratuláció a sok barom ellenére is bajnok lett!!!!
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
I met God. She's black
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Makóban pénteken rendezik az idõmérõt.
Itt vissza lehet nézni.
A futam holnap hajnalba lesz.
EurosportPlayer: WTCC Makaó Warmup (Natural Sound) 01:00-01:45 (élõ)
ES: WTCC Makaó Warmup 01:15-01:45 (élõ)
EurosportPlayer: WTCC Makaó Race1 (Natural Sound) 03:15-04:15 (élõ)
Szerintem rossz az idõpont
ES: WTCC Makaó Race1 04:00-05:00 (élõ)
M2: WTCC Kína Race1,2 04:35-05:50 (vélhetõen felvételrõl a race1, élõbe a race2)
ES: WTCC Makaó Race2 05:00-06:00 (élõ)
EurosportPlayer: WTCC Makaó Race2 (Natural Sound) 05:30-06:30 (élõ)
http://tvstream.hopto.org:8080/
06:05-kor van a rajt
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1:15
FIA Túraautó Világbajnokság (élõ)
Makaó, edzés
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt a nagy G erõk miatt amik fellépnek halnak meg (szerverek a testben csapódnak)hiába van agyon csövezve az autó.
Autós érdekes, jó nagy oldal ütést kapott, de látványra nem volt nagy baleset... :I
http://topgearhungary.blogspot.com/
Tegnap egy motor és egy autóversenyzõ is meghalt.
Luis Filipe de Sousa és Phillip Yau
videókat nem raknék be aki akarja youtubon megnézi.
"Biztosan lesz Lada gyári csapat!"
http://turaauto.hu/?p=3376
Elvetemültek 😄
"Nulla tenaci invia est via"
A BMW Motorsport mindent megtesz annak érdekében, hogy a téli szünet során megoldják a WTCC-ben szereplõ 320 TC súlyproblémáit, és a bajor gyár versenyzõi jövõre végre teljes mértékben kihasználhassák a kompenzációs rendszer elõnyeit. A gondokról elõször a Zengõ Motorsport versenymérnöke, Bári Gergõ beszélt nyilvánosan, a hír viszont azóta a nemzetközi sajtót is bejárta, megjelent a TouringCarTimes és a Motorsport-Total oldalon is angol illetve német nyelven. Közben több más csapat is megerõsítette, hogy hasonló problémákkal küzd.
“Sonomában közel 20 kilóval voltunk nehezebbek a megengedettnél, legutóbb Suzukában pedig kb. tízzel. Ebbõl ki lehet számolni, hogy a 320 TC jelenleg a gyári minimumsúlyát, az 1160 kilót tudja hozni, ha ez alá mehetünk, azt nem tudjuk kihasználni. A probléma az összes BMW-s csapatot érinti, nem csak bennünket” – nyilatkozta korábban Gergõ a Túraautó Hírblognak.
Márpedig ez komoly problémát jelent, hiszen a WTCC-ben mûködõ ballasztrendszerben adott esetben akár 20 kilóval is a gyári minimum tömeg alá engedhetnek bizonyos autókat. Bári Gergõ akkor arról is beszélt, hogy a súlycsökkentés nem komoly mérnöki feladat, így bízik abban, hogy a BMW a tél során dolgozni fog a probléma megoldásán. Jelenleg úgy tûnik, nyitott kapukat döngetett.
“A BMW Motorsporthoz tartozó privát csapatokkal és az FIA-va együttmûködve már dolgozunk olyan költséghatékony megoldások megtalálásán, melyeknek köszönhetõen csökkenteni tudjuk az autó súlyát” - árulta el Ingo Lehbrink, a BMW Motorsport sportkommunikációért felelõs illetékese.
A fogyókúrára azért lenne különösen nagy szükség a BMW-s csapatoknál, mert a mezõny várható erõsödése miatt a 320 TC-k valószínûleg az ideinél is több alkalommal futhatnak majd a gyári minimumsúlyuk alatt 2013-ban.
V8 is reggel 6-kor lesz elég ha arra felébredek 😊
Amúgy ez GMT+1 idõ?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
WTCC Makaó - Idõmérõ
Eurosport
2012, november 16. 08:25 - 09:15
WTCC Makaó - Warm up
Eurosport
2012, november 18. 01:15 - 01:45
WTCC Makaó - Futamok
Eurosport
2012, november 18. 03:55 - 06:00
WTCC Makaó - Futamok/Ismétlés
Eurosport
2012, november 18. 22:45 - 23:45
Per Aspera Ad Inferi.

Így, hogy a Honda, és a Citroen is valszeg komolyan gondolja, így azért nem hangzik olyan rosszul a dolog. A privát Chevik is versenyképesek lesznek még 2-3 évig. Abban a bízom, hogy ha a BMW mindent megnyert a DTM-ben, akkor visszatér.
Szerintem visszatér az aranykor pár év múlva. Az ilyen versenyzõk, mint Giovanardi vagy Rydell is nagyon szeretnének jönni.