12867
-
#7941 Naturally Aspirated For The Win! :)
Azaz éljen a szívómotor. Semmi bajom a feltöltött cuccokkal, de nekem akkor is a szívó az igazi. Főleg egy kis sor4 esetében (pl 4AGE). -
#7940 az mi? NA FTW
Hivatalosan ezeket az adatokat adják meg.
link -
#7939 Tipikus egyenesfogazású, "síró" hang, a turbófeltöltő egész máshogy szól... :) (plusz nem is jellemző ebben a tartományban, ahogy a vidiben hallható)
Esetleg még a végáttétel lehetne, de ez esetben kizárható. -
#7938 Maradjon is úgy, NA FTW :))) -
#7937 hangok a fejedben :)
5 literes V8 motor, 650 ló..ehhez még pakolnának turbót is kezelhetetlen vaddisznó autó lenne. :) -
#7936 egy kis off de ezt látnotok kell
-
#7935 Vagy rossz a generátor:) -
Héeder #7934 Vagy váltó? -
#7933 Versenydifi? -
#7932 Huff súlyos balesetet úszott meg -
#7931 Nincs turbó? Akkor mi fütyül?:D -
#7930 Én úgy kezdtem el nézni a V8-at, hogy senki nem ajánlotta gyakorlatilag teljesen ismeretlen volt számomra. TOCA 3 játékban benne van a V8 és ha már játszottunk vele rákerestem guglival miféle bajnokság ez. Azóta pár embert megfertőztem vele :)
Ha adná valamyik magyar csatorna akár csúsztatott élő adással, hogy ne hajnalban adják, többen ismernék. De sajnos erre 0 az esély mert túl mesze van, nincs benne magyar így senkit nem érdekel elv. Ördögi kör. Marad a stream vagy töltike.
V8 a nyers erőről szól semmi turbó, semmi P2P vagy KERS, DRS. Mindezek nélkül is tudnak előzni és nagyon jó versenyt produkálni. De vannak itt is olyan pályák amin képtelenség még számukra is előzni. pl. Symmon Plains..
Texasi 3. verseny (Race 15)amit szerintem tölts le full verzióban abban van pár V8-ra emlékeztető dolog. :)
Összefoglaló róla
Amiben segítek :)
Van a gyári Ford csapat az FPR (pepsi max reklámmal az oldalukon)a Holden gyári csapat a HRT (hatalmas Holden embléma és Toll felirat az autókon)és az egész bajnokságot évek óta meghatározó TOP csapat a Holdenes Triple Eight Engineering csapat közismert nevükön idéntől Red Bull Racing Australia (tavilyig Vodafone team) Szujó tavaly készített riportott Whincuppal és ő mondta az autójukat 80%-ban saját műhelyben mintegy 50 ember készíti. és ők hangsúlyozom nem gyári csapat! :))
Tabella
Következő versenyek majd csak június 15-16-án lesznek egy jó pályán Hidden Valley-on.
Tavalyi egyik verseny (nem tudom melyik) :) de larkhammal indít :))
-
#7929 Én azt mondom tavalyi jó pár versenyt érdemes nézni amik fenn vannak teljes egészében a youtubon.
Több ilyen verseny is volt, ilyen befutóval nehéz lenne ajánlani.
A híres versenyeik az Adelaide, Surfers és a szezon fő eseménye a 6-6,5 órás Bathurst 1000.
Idén változtattak a szabályokon, bevezették szombati napokra a sprint 30 perces versenyeket. 60 perces távot ketté vették repülő rajttal kezdenek majd megszakítják a felénél a versenyt és álló rajttal folytatják. Szerintem egy baromság ez, de nem én döntök róla.
Idén mások lettek az autók is erről itt egy rövid videó Mark Larkhammal aki a V8 "tartozéka" pit riporterm korábbi V8-as versenyző, csapatfőnök. Hatalmas arc. Jelenleg nálam ő a világ legjobb pit riportere. Youtubon érdemes keresni róla videókat..versenyek elött 15 perccel a nézőből kész mérnököt "gyártani" annyi infóval lepi el az embert..és mikor verseny alatt a leg lehetettlenebb helyeken tűnik fel.. :DD
egy szemléletes rajz fim a változtatásokról
-
#7928 hehe. én tavaly a clipsal500-al kezdtem, azóta mindet nézem :D
-
asifan #7927 WTCC-től ki vagyok akadva mekkora szar, pedig nagy potenciál lehetne benne. Egy DTM-hez vagy WRC-hez képest nevetséges pénzből mehetnének a gyártók, de valahogy mégsem erőltetik a dolgot. Azt is a kis versenyt ami lehetne, azt is elrontják ezekkel a fos pályákkal. Most ezzel a felborult rajtsorrenddel gondoltam lesz egy kis action. Ehhez képest az egyenesben 10kmph sebességkülönbséggel elszáguldó autókról szólt a verseny. -
Debilon #7926 sokat számít szerintem, hogy milyen versenyt kapsz ki elsőre 8eseménydús, vagy langyos semmilyen)
ezért szoktam több versenyt is megnézni egy új sorozatnál, aztán vagy tetszik, vagy nem
DTM-ről pl. teljesen kiábrándultam 2-3 éve (unalmas körözgetések, márkán belüli "csapatsorrendek" és ezzel agyoncseszett verseny)
WTCC is egy jó ideje az egyre kevésbé nézős dolgok közé került
egyedül a V8SC és a V8 Supertourers valamint a BTCC ami tartja magát ahogy kell -
asifan #7925 Köszönöm, letöltöm gyorsan. Egyébként lehet, hogy bennem van a hiba, de nehezen tudok belemélyedni ismeretlenül egy sorozatba. A BTCC-be pillanatok alatt "beleszerettem", de pl. DTM-be belenéztem párszor, mindig dögunalomnak tűnt. Ti hogy vagytok ezzel? -
Debilon #7924 pl. a legutolsó (a sok közül) -
asifan #7923 Volt mostanában olyan V8 verseny, amit érdemes megnézni úgy, hogy eddig egyáltalán nem követtem a sorozatot? -
#7922 2016-tól nem lesznek Ford falconok a V8-ban.
Mustang for V8 Supercars? -
#7921 aki esetleg kedvet érez kamionozni...
Fórmula Truck szimulátor..
-
-
#7919 -
-
#7917 Arra van valami értelmes magyarázat hogy miért a Brands Hatch Indy-n mentek? Miért nem a teljes vonalvezetést használják? Ez így elég gyenge volt... -
#7916 a 4 futamból a 3. volt a legjobb...tele előzésekkel, "kisebb koccokkal :)
-
#7915 csak tudnám, miért mindig olyan valaki akar kommentátor lenni, akinek minimum két fajta beszédhibája van. szörnyű... -
#7914 tegnapit nem láttam, de ez tényleg jó volt, meg jó "kis" kupákat kaptak :D -
#7913 eskü végignéztem az első futamot,és rohadt jó ez a cuccos! -
#7912 most sokkal jobb a verseny mint tegnap :) -
#7911 az merész -
#7910 az munka!
-
#7909 köszi már nézem is -
#7908 http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20130519
-
#7907 lassan kezd a mai 1. futam. -
#7906 naja, ezt sokszor bebizonyította már sok szériában is beugróként, sokáig emlékezetese marad amit a Ladások műveltek amikor besértődtek :DDD -
#7905 én mindig mondtam ő a legjobb Mo-n zárt kasztniban....csak valahogy a szponzorok nem látják ezt ;) -
#7904 végül utolsó körben kijött a boxba a 4. helyről, hatalmas csaták voltak :)
könyörgöm valaki rakjon már alá végre egy normális technikát valójában is
(örülök az OXXO-s eredményeinek, remek csapat, nincs velük semmi gondom, sőt.. de autókkal talán előrébb juthatna :) -
#7903 köszönöm -
#7902 iracing