12867
-
#7901 iRacing
Havonta kell fizetni érte. -
#7900 iracing -
#7899 ez milyen játék? jól néz ki -
#7898 és Norbi már McLaren-nel versenyzik, 19.helyrőn indult, de a második körben már 11. :D
-
#7897 legalább a hangulat jó volt :D -
#7896 wtcc-ben "hamilton's fault" mintájára "tom's fault", tarquini megmondta :DDD
a két rml-es fasz meg csak "no comment"-ezik. -
#7895 FIA hozzáállása a szériához lehangoló hétről hétre, nem tetszik az egész leboyolítás sem, az sem hogy kemény 12 kört mentek ma egy futásra ami ahogy kezdődött úgy vége is lett... teljesen komolytalanok ezek a távok, de a pilóták, a hozáállásuk a közvetlenségük a hangulatuk, azt hogy még a versenyek előtt akár a rajtrácson is képesek bohóckodni az nagyon szimpatikussá teszi az egész ottani légkört. -
Blum #7894 "-....it's just to let Mr. Nykjaer in pole position!
-YAAAAH!"
:DDDD Ezek mar jol voltak akkor,,, -
#7893 hát ezen jót röhögtem. tarquini papa is készen volt már a tegnapi nap végére :DDD
-
#7892 nagyon nagy respect ennek a srácnak!!!!
a Chevykből pedig már kurvára elegem van...de ugye van az a mondás,hogy jön még kutyára kamion... -
#7891 Oxxo Racing Team
Sziasztok!
Gyorshír: Norbi 8-ik lett, állítólag a rajtnál okozott egy kis galibát, ezért boxutca áthajtást kapott - még elemezzük a történteket.
Benit is kiintették - sose találnátok ki miért - lógott a hátsó sárvédője. Igaz, az első körtől lógott, de most vártak sokat, 10 kört, hátha leesik - de mivel nem így történt kihívták, ezért a mezőny végére került.
Részletes beszámoló, videóval 7 körül! -
#7890 V8-ba nincs...pedig nemzeti túra autó az is :) -
Attis38 #7889 Müller egyeduralma nem meglepő.Norbi még szerintem a dörmögő dömötört lapozgatta,mikor rettegett Yvan már többszörös bajnok volt különböző bajnokságokban. -
Attis38 #7888 Nálatok a pont -
#7887 az igaz. Müllernek kéne vagy +100 :D -
#7886 Ott cseszték el, hogy márkákat súlyoznak, nem pedig pilótákat. -
Attis38: van itt is, de a hondán ugyanannyi van mint a chevyn jelenleg. -
Attis38 #7884 Egyet nem értek.A nemzeti túraautóbajnokságokban remekül működik a büntetősúly-rendszer(általában).Nem lenne értelme itt is ehhez a módszerhez nyúlni az FIA-nak? -
#7883 Oxxo Racing Team
Csapatunk eddigi legjobb eredménye:
Kiss Norbi első futamon a dobogó második fokán!!!
-
#7882 Norbi arcán ott van minden, harmadik hely, sok szép pont.. de ezt a hétvégét jobb lenne gyorsan elfelejteni..
remélem jövőre tényleg lesz egy normális motor és végre a Chevyk szívnak majd.. -
Solt #7881 Ezzel a helyesírással nem biztos, hogy másokat kéne birkázni... -
#7880 azért legyen különbség aközött hogy a honda szar, meg a chevy jó.
A chevy az összes többi márkát is megette reggelire, seat, bmw, lada. Nem csak a hondát. Azért írtam hogy a chevy vicc, nem a honda szar. -
#7879 lehet, de csak magadat teszed nevetségessé.
olyan pályán voltak, ahol szinte csak a motorerő számít, azt meg tudjuk, hogy pont ez az egy része gyengébb a hondáknak, egyelőre.
egy normálisabb, kiegyenlítettebb pályán simán pariban lettek volna. -
#7878 Honda kitalálhatna valamit, rakhatnának a kocsikba normális motort mert így csak lemossák a Chevyk mindet...
-
#7877 ez most tényleg vicc kategória volt.
de Müller beteg...igaz, Nash-et sem bírta tartani.. -
#7876 na most már lehet szarozni a Hondát ?
látszólag egyiknél se volt technikai hiba.. mégse ért semmit az autó.. :/
Coronelt látva BMW-vel is hozta volna ezt a harmadik helyet legalább -
#7875 Éljen sokááá.. :) -
#7874 vicc ez a pálya...
3. hely! szerintem a tisztes helytállás kipipálva. -
#7873 Vicc ez a Chevy... -
#7872 nem, a többiek is mozdultak, olyan kicsi volt a különbség, hogy ez nem nevezhető annak.
jók voltak a reflexei. -
HUmanHunter #7871 Norbi kiugrott a rajtnál? -
#7870 esélytelen............. más kategória -
#7869 az idei legszebb rajt norbitól! -
Akey #7867 A Honda nem virított valami nagy tempót. Kigyűjtöttem márkánként a 2 leggyorsabb kört.
-
#7866 15re volt kiírva tegnapelőtt is, és már megy is ;) -
#7865 értem, mert úgy volt 12:30 kor kezdődik. -
#7864 13:15-től van kiírva
egyébként nyugodtan rákereshetsz hogy az a "sok birka" miért van ott.. -
#7863 miért van az hogy a duna tv ahol kéne hogy menjen élőbe a közvetítés sokk birkát kell nézni? -
#7862 szégyen, hogy egy ilyen időmérős trükközés után még dobogóra is állhat ez a köcsög müller.
egyébként nem arról volt szó, hogy csak 10 körös lesz mindkét futam? -
#7861 Seviring. Unalmas és egyben nevetséges volt ahogy kikerülték a mezőnyt. Ez a pálya egy nagy 0a, nem kell ide skill, csak erős autó.