Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Norbié derülne már ki. 😊 Már csak 3 hét.
ladarevolution
Kiderült a Lada Sport Lukoil 2013-as fényezése (pontosabban fóliázása<#nevetes1>):

pedobear
A FIA döntése alapján 2013-ban valamennyi autó azonos gyári minimumsúllyal rendelkezik majd, azaz minden típusnak 1150 kilót kell nyomnia a mérlegen (pluszsúlyok nélkül). A gyakorlatban ez a döntés a Chevrolet-nek és a BMW-nek kedvez, hiszen ez a két márka 1160 kilóról indult tavaly.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
A hónap híre magyar szempontból a Zengõ Motorsport bejelentése volt, melybõl kiderült, hogy két év után búcsút intenek a BMW-nek <#csodalk><#wilting><#conf><#falbav>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Dietrich
élõben volt a kvali, V8 UTE és a Dunlop verseny is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
most retro Bathurst van 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
nem V8 nem Norbi, de kurva jó kép!

Stoner versenye tart éppen a Dunlop szériával.
VLC-s link:
http://tvstream.hopto.org:8080/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
V8 szezon kezdetét vette! 😉

SimaSuna
messzirõl könnyû okosnak lenni.

Én tisztelem becsülöm a csapatot. Fõleg amit a Hungaroringen mutattak 2 éve. újraépítették a kocsi elejét...és a leggyorsabb kört is megfutotta Norbi 😊
kemszi2
errõl jut eszembe,majd ha nem jönnek az eredmények és mondjuk netán probléma lesz a kocsival,kíváncsian várom ,hogy megint tele lesz a net önkéntes autószerelõkkel és anyagtechnológusokkal ,mint pl monzai futam után 😄 arról nem is beszélve hányan basztatták a csapatot is a neten
Manó313
jól kezdõdik.. :/

\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

SimaSuna
Váltóhiba miatt vége a tesztnek -.-
RatBaG
"Michelisz Norbi a Hondában, valahol egy olasz libakergetõn. Egyelõre minden oké, ismerkedés a japánokkal-olaszokkal, bár Monteiro és Tarquini körül érezhetõen nagyobb a nyüzsgés. Ennek ellenére látszik, hogy megértették: ezek a szerelõ srácok nem elõször látnak versenyautót."

VIDEO

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
Huff meg homokágyban 😄

háhááááá 😄
hungary27
holnap tesztel Norbi 😄
Dietrich
<#hehe>

Cipõ felébredt a kómából? 😛
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
nem felejtünk semmit öreg..a tüske még bennünk van...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
el lesz kenve a szája...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Black Ghost
Ugyan nem nagy meglepi, de így már hivatalos.
Coronel marad a Roal-nál.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
Már Brands Hatcht is el akarják (akarták) barmolni:

Racing Exposure

Dietrich
valami Bernd Schneider féle merci nyert 😉

kemszi2
a végén a sorozat neve htcc lesz 😄
Dietrich
mondtam sok ismerõs név..az öreg Engstler is ott lesz 😊

Szabi
Liqui Moly csapatba is van pár ismerõs név 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
Huff a Chevyt egy Audira cseréli ideiglenesen uszkve 12 óráig 😊
Indulnak a V8 menõi is, de sok ismert régi név is F1 vagy DTM-bõl.

Bathurst 12 hour entry list
Honlap

Dietrich
Nem igazán értem ezt a sár dobálást miért van...miért nem lehet normálisan elválni.
Shane Van Gisbergen Confirmed At Tekno Autosports
SVG Discusses Tekno Move
Stone Statement: Shane van Gisbergen

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
desigo
micsoda kép <#worship>
Norbi1990
Szerinted mennyire figyeltem?
Pályát ismerem már egy ideje, ez a egyenes eléggé jellegzetes, számomra egyértelmû volt elsõ látásra 😄
SimaSuna
csak biztos akartam benne lenni, illetve, teszteltem, hogy mennyire figyelsz 😊
Norbi1990
Ezt még megkérdezed? 😄
Milyen autósport fan vagy te??
SimaSuna
mennyi BMW....ohh Zöld pokol?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ladarevolution
elmúlt hírek összefoglalva:
turaauto.hu: az elmúlt 3 hét hírei

Mondjuk a Ladás 3. autó kicsit félre lett fordítva szerintem.
A német cikk, egy oroszra hivatkozik, amiben inkább azt ecsetelik, hogy a Lada fenntartja a dolgot, hogy a Granta Kupa gyõztese Thompson és Dudukalo mellett 3. autóval induljon az idei bajnokságban, várhatóan ez a szezon közepén lesz.

Nem egy futamon menne, mint ahogy a magyar cikk írja, hanem ha év közben meglesz a 3. autó, akkor onnantól kezdve az összes futamon 3 autóval mennének.