Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ha annyi lenne azzal lehet már Whincup is gondba lenne. 😊
csak 650 max.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
senki nem fikázta!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Igen de az hátsó kerék meghajtású, és kb 800 lóerõ😊 Szóval ott nem árt.. De egyébként ott is csak nagy féktávokon szokták. Kis fékezésénél ott sem mindig használja.

Downhill!!

LaszloLedzenyi
Igazból ha ügyes és mondjuk top 10-15 akkor nincs értelme fikázni, ha utolsó + 30mp lemaradással akkor lehet mondani hogy CSAK a pénz miatt van ott. de még nem láttuk és nem nem tudjuk milyen pilóta kár fikázni addig.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Egy valamit felejtettetek el, nem az a gond hogy 14 éves a srác, hanem az hogy egy gokartból ül ferrariba.
Kiss Norbi Astrával kezdet, Michelisz Suzukival, Nagy Norbi kistúrás fiestával, Miskolczi Norbert kupás bmw

Vagy a formula autos piloták többsége sem gokartból megy a wsr 3.5be pl.

zzeN
V8-ban használják szint minden visszaváltásnál ha jól tudom😊 (erõsítsen meg vki vagy cáfoljon meg)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gordon 24
Miért használnák? A verseny autókban és verseny motorokon, kb elinduláshoz kell azt viszont látásra. Nagyon erõs autóknál vissza váltásnál néha használják, de nem kell😊

Downhill!!

milk4
Álló rajtnál szokták.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

zzeN
Nem is használják a kuplungot?<#fejvakaras>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hungary27
hungary27
kemszi2
mi az hogy nincs félelem érzet? anno hogy féltem mindig a szülõi értekezlettõl 😄
bakkerman
ez is igaz,gokarttal fejre állsz nincs tetõ...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Mert egy gokart biztonságosabb, mint egy bukócsövezett autó...
bakkerman
vagy moto gp-ben 125 ccm-ben mentek 14-15 éves fiatal gyerekek,ahol ugye nincs zárt kasztni,jóval veszélyesebb...egyébként csak így lehet valakibõl klasszis autóversenyzõ,ha már 14 évesen berakják egy autóba (nem gokartba!),és kiölik belõle a félelemérzetet,így lesz PROFI valaki...nincs ezzel semmi gond

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SimaSuna
engem feszt csesztet mostohafater, amikor a szimulátort nyúzom és látja hogy élvezem, rögtön beszól, hogy az 5-6éves unokája csinálja ezt...
Roger6
Nem bántom én Dietrich bácsit. Csak leírtam, hogy 15 évesen már Formula autókat vezetnek a fiatalok, tök más szelek fújnak már.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
ne bántsd Fatert 😄
régi motoros Õ, nem tudja mi a dörgés 😊

Csak talán annyi van benne, hogy 14évesen azért még nincs félelemérzet és én sem látnám a fiamat egy Ferrariba, max gokartban 😄
Roger6
Ok. Én nem értem amit te írsz, te meg azt, amit én. Vunderbár <#zavart1> Csakhogy a srác akkor is indulni fog, bármit írsz, ez van. Hallottunk már 16 éves IRC-s rallyversenyrõzõl is, ami szintén nem Lada kategória. Vagy az már okés? A 16 év az már nem gyerek? Vagy pl. Jaime Alguersuari 15 évesen már Formula autókat vezetett. Jó, nem 14, igazad van. Megyek a sarokba kukoricára térdelni, õ már felnõtt volt, meg már volt félelemérzete, én kérek elnézést. <#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
nem a személye ellen van bajom, ha eddig nem értetted..
van neked vagy volt már 14 éves gyereked?

Roger6
Irigy vagy, mi? <#beka2> De haggyámá ezekkel, hogy gyerek. Ha tehetség, akkor tehetség, ha nem, akkor meg a hátsó mezõnyben terelgeti azt a piros masinát. Nem mindegy neked? Miért zavar az, hogy õ ilyen fiatalon beleülhet? Nem egyedül van szerintem, aki ennyi évesen beleül ilyen autóba.

pedobear
mondjuk legyél zsidó annyi elég..

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Dietrich
miért? mert gyerek..és mint ilyen semmi félelem érzete nincs. ez az autó amivel fényképezve van nem 50 lovas gokart..

Dietrich
Én csak azt sajnálom, hogy Kiss Norbi nem a zengõnél volt 2006 után...

SimaSuna
benne lenne a kékfényben 😊

most nyomnám a like gombot 😄
desigo
jelentõs anyagi kár <#nyes>
Norbi1990
Egyszer én is megkaphatnám a legtutibb teknikákat. Ki tudja mi sülne ki belõle <#idiota>
2011-ben valami olasz gokart bajnokság igazolt,tavaly nem tudtam kideríteni mit csinált, honlapja jelenleg feltöltés alatt van.

Mostanság az se árt ha Norbinak hivják az embert, mindig olyan technikákat kapnak a seggük alá, csak tudjanak is vele bizonyítani...
A kakukktojással kezdenék aki nem pálya versenyzõ, de olyan szempontból ide tartozik, hogy jopár év megkapja a legtutibb technikákat.
Herczig Norbert
Kiss Norbert
Michelisz Norbert
Miskolczi Norbert
Nagy Norbert
Tóth Norbert

Norbi1990
Neki bejött az élet. Nekünk nem.
Ez van.
Roger6
Miért kéne? Ugyan nem találtam szinte semmit a srácról, de mi van, ha tehetséges? Suzuki Bio kupán is mennek 14 évesen, magyarok. Tudom, van különbség a két masina között, de a tehetségnek nehogy már az életkor szabjon határt. Ezt nem erre a gyerekre értettem, tényleg nem tudok róla semmit. 9,5 éves driftes srác.

Dietrich
azért egy min. korhatárt bevezethetnének...

Szabi
a két kulcsszó a jelentõs és az anyagi 😄

amúgy Miskolci a srác

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
milyen háttér kell ahoz, hogy 14évesen egy ilyen csapatba bekerüljek? -.-
lehet idõs lennék már hozzá 26évesen? 😄
Szabi
Tóth Norbert - a 2013-as Ferrari Challenge pilótája (14éves)

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Ezért is írtam 60%-ot.
Dietrich

milk4
Narancssárga nem lesz az autón.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Dietrich
50% <#hehe>

60%
hungary27
100% hogy ilyen lesz?
hungary27
Dietrich
csak neked csak most 😊

SimaSuna
hát ezek a nõk...a szõkésbarna pff...még a vörös hagyján..