12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bakkerman
    szerintem is fasza az az esernyő,ha jól látom Liqui Moly-s?
  • zzeN

• bakkerman
    na ez meg a másik,lesz egy nagyobb szünet nyáron,a szezon második felére még jobb lesz az autó,Norbi is még jobban beleszokik,jönni fognak szépen a dobogók,sőt szerintem még nyáron meglesz az első Hondás győzelem is :)
  • Dietrich
    tavaly még egy kiforrt BMW-vel indult idén egy rakoncátlan Hondával :p
  • bakkerman
    Tavaly kiegyenlítettebben kezdte a szezont,viszont akkor 6 hétvége után csak 1 dobogója volt(ugye az az emlékezetes hazai siker),míg idén már három 3. hely,és egy 2. hely is összejött 6 hétvége alatt. Szerintem idén fogja futni a legjobb szezonját Norbi.
    Más:
    -Most nézem a tabellát,Muller 113 ponttal veri Tarquinit jelenleg,eszméletlen...
  • RatBaG #8016
    egy kis info norbiról, facebookról lopva:

"- 2010-ben év végén 104 pontot szerzett
    - 2011-ben összesen 88 pontot szerzett (első versenyhétvége ugye kimaradt)
    - 2012-ben 155 pont egész évben (6. futam után 97 pontja volt, első 6 hétvégén a 12 versenyből csak egyen nem szerzett pontot)
    - 2013-ban, 6 verseny után 90 pontja van, 4 db 0 pontos versennyel a 12-ből"
  • RatBaG #8015
    Oriola Chevyre vált.
  • asifan
    WTCC Race 2 nagyon jó volt, BTCC Race 3 viszont brutális jó! Rég láttam ilyen jó versenyt. Én mindig mondtam, hogy a komplett mezőnyt kéne megfordítani. Ááá nézzétek meg a BTCC 3. versenyt, hihetetlen volt.
    Neal meg kapja be, az ő hülyesége miatt nem nyert Turkington.
  • Svenhassel
    Nem akarom Tarquinit védeni, de az nem volt kilökés, egy nagyobb kocc, semmi több. Még a pályáról se nagyon ment le Oriola. Szerintem még belefér, még úgy is, hogy nem kedvelem különösebben az öreg rókát.
  • szabii98
    A masodik futam jo volt , nekem tetszett:D
  • Norbi1990
    Jah, hát az tényleg kicsit felesleges volt.
  • RatBaG #8010
    az oriolás esetre gondolok.
  • Norbi1990
    Muller ráijesztett Coronelre, ő kijebb ment ahol Tarquini volt és puff, már forgott.
    Itt Tarquini biztos nem volt hibás. Valószínű inkább Coronel mert ő váltott úgy irányt amiből baleset lett.
  • RatBaG #8008
    összességében nagyon jó kis hétvége lett ez így.
    az meg ismét csak no komment, hogy tarqunit megint nem büntetik a kilökésért.
  • Black Ghost
    vagy a harmadik, Coronel! :D
  • Black Ghost
    Az az igazság hogy ezt a sprint futamosdit át kéne gondolni, mert amíg BTCC-ben működik, addig itt láthatóan nem.
  • RatBaG #8005
    aztaku! négyen egymás mellett a célegyenesben! és persze nem bírták ki csattanó nélkül.
    vajon ebben is benne volt tarquini mancsa? ja nem, a másik jómadár, müller...
  • Dietrich
    gyakorlatilag ahogy elrajtoltak másodszor abban a sorendben le vonatozták a köröket. 3. helynek örülhetünk.
  • Sippie
    Egyből jön a második futam?
  • RatBaG #8002
    Így utólag rohadtul örülhetünk annak a lerobbant darunak, a sárga zászlónak köszönhetően szegény Huffnak esélye sem volt az első kanyarban.
  • Szabi #8001
    ritkán unalmas verseny volt, viszont sok-sok pont! :)
  • Solt
    Na megvan a 3. hely! Bravó!

( a verseny viszont tényleg fos volt! :D )
  • Black Ghost
    Most akartam írni, félelmetes hogy mennyire nem történik semmi!
  • Dietrich
    Baszott unalmas futam.....
  • RatBaG #7997
    Marrakesh presztizse kicsit javult, így az orosz események fényében... :DDD
  • Solt
    Most komolyan ott marad az a nagy vas és végig sárga zászló lesz ott? :D
  • Sippie
    hát azért forma1-ben is láttunk már olyan versenyeket, ahol elég randák voltak a paddock csajok, ilyen maláj, meg hasonló országokban :D
  • Szabi #7994
    voltam már olyan Ferrari-s hétvégén Hungaroringen, ahol csak bűűűnronda csajok voltak :DDD
  • bakkerman
    a grid ladyket minden országban okosan választják ki,lehetne Tadzsikisztánban is futam,ott is gecijó nőket választanának ki :D
  • Szabi #7992
    only in russia..
  • RatBaG #7991
    és még az olajat is elköpte a pálya közepére!
    kabarééé!
  • Solt
    Vicc vazze... :D
  • RatBaG #7989
    jéézusom, piros zászló :DDDDDD
    oroszok...
  • Sippie
    Na fasza rajt! végre :D
  • Sippie
    Uhh, ezek az orosz lányok...

méghogy a magyarok a legszebbek, cöhh :D
  • SitatiS