Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Sajnos csak Norbi nem lesz ott.
hungary27
egyértelmû de nagyon jó
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SitatiS
Hatalmas!<#nevetes1>

Let the good times roll.

Black Ghost
😄
tonio2006
Csütörtökön kollektív teszt lett volna a verseny elõtt, de elmarad.
hungary27
szerintem te a pénteki szabadedzésekre gondolsz. ami utólag mégis lesz.
SimaSuna
úgy olvastam, hogy elmarad a Monzai teszt....
vagy nem?..
hungary27
Egy hét múlva talán. Ha minden jól megy Norbi kocsija kész lesz hétvégére és már azzal a kocsival tesztelhet.
ladarevolution
Monzában mikor lesz a közös teszt konkrétan?

Ladáék már most Magny-Coursban vannak, Thompson a pályáról posztolt ma fészbúkon.

De pedzegették hogy közös teszten is mennének, azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy Magny-Coursban tesztelnek egyet és átcuccolnak a Monzai tesztre is.

ladarevolution
köszi az infókat.
majd még eldõl hogy milyen idõt jósolnak.
ha nem lesz esõ, akkor kinézünk.
bár ringre tuti megyünk utána lévõ héten, csak gondoltam idén mindkét helyre ki kéne nézni.<#hamm>

Norbi1990
tú jáng for a trákk
Roger6
16 éves --> too old <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG
Black Ghost
A célegyenes végénél a "B" szektorba vegyél jegyet, a pályából is itt látsz a legtöbbet, valamint az ár is környezet barát. 😊
Felesleges elõrendelni, helyszínen megveheted, ráadásul szinte az összes jegypénztárban magyarok vannak. A lényeg hogy korán ott légy (ez Óvárról nem lesz nehéz), mert így felülhetsz a lelátó tetejére. Viszont napernyõt okvetlen vigyél!!!
Egyébként mi két kocsival megyünk, ha gondolod kiviszünk, 2-3 fõnek van még hely!
Itt van pár vidi a tavalyi FIA GT ill. OB futamról:

ladarevolution
Volt innen már valaki Slovákiaringen szurkolni?
Nincs valakinek tapasztalata hogy hova érdemes venni a jegyet?
Honnan érdemes nézni a futamot?
A mobil lelátók jelölve sincsenek a honlapjukon.

- Fedett lelátó ülõkékkel (A) - 35 € (10.500 Ft)
- Mobil lelátó ülõkékkel (B+C) - 14 € (4.200 Ft)
- Természetes lelátó ülõkékkel (E) - 12 € (3.600 Ft)
- Természetes lelátó (D+F) - 5 € (1.500 Ft)
- Paddock - 10 € (3.000 Ft)

Itthon lehet valahol megbízható helyen jegyet kapni?
Vagy kint a helyszínen érdemes? (nem fogy el?)

kemszi2
strandkorlát kék legyen inkább
Szabi
szerintem az oldala fekete, a teteje narancs lesz 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
a csillag jó 😄 legalább van közös dolgunk 😄
csak nekem a nyakamon 😄
zzeN
Inkább ez mint a dobókockás hányadék. (véleményem szerint)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
Miért baj az? új a szponzor is, nem?
DRB Bank volt ilyen a korábbin?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kemszi2
mai post a zengomotorsport.hu-ról
A Zengõ Junior Team eredményei a jövõben megjelennek oldalunkon is. Hála a Bergman Médiának, készül egy kis ajakfeltöltés és egy kis ráncfelvarrás a jelenlegi arculatnak. A juniorok is viszik a narancs-feketét az autókon és megtalálhatók a Facebookon is.
SimaSuna
fogadjunk nem maradt a narancs fekete festés sem...
RatBaG
norbinak új sisakja lesz? <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A legjobb topikba tetted be ezt a linket <#eljen>

btw,kitoltottem <#miaz>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Rövid, egyszerû közvélemény kutatás a szakdolgozatomhoz 😊
https://docs.google.com/forms/d/1nGe4dfnVhr_qY-xsBN7YjcNYNi1gN4qoQBJrf8lJlfw/viewform?pli=1

Minden kitöltést nagyon köszönök!
bardocz
Pedig aki azért kérdezte, mert nem értette, õ is tudja már miért csinálják ezt...😄
gordon 24
Hát jó elõfordulhat, de azért nem ajánlom😊) Tartósan pláne nem. Ha jó a fordulat, ha mindent jól csinálsz beveszi, de nem egy jó móka.. Mondjuk ha széthullik a kuplung vagy ilyenek, én úgy csinálom, hogy álló motornál sebességbe teszem, indítás aztán abban a fokozatban (2-3kb) hazáig elevickélsz😊 Egyszer volt ilyen már sajna nekem is

Downhill!!

lehet kuplung nélkül váltani utcai autóban, csak nagyon ügyesnek kell lenni

(sajnos kellett már 1x csinálnom 😞 )

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Balyy
Valószínûleg azért, mert nem kell neki lábbal adagolni. Megteszi helyette az elektronika.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

gordon 24
Egy átlag autónál ne próbáld ki!😊

Nem alkalmas se a váltó se semmi erre. Ezek verseny autók erre vannak kitalálva. Amikor tervezik tudják, hogy fogják használni, ezért úgy találják ki. Egy sima autónál egyet váltasz kuplung nélkül. Aztán mehetsz gyalog😊

Downhill!!

Dietrich
én nem azt írtam, hogy nem ad gáz fröccsöt csak nem mindenki használja úgy mint a V8 versenyzõk pl. Muller.
elég sokszor nem adnak gázfröccsöt még sem állnak keresztbe.

Roger6
Szerintem nem érted amit írt. <#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Balyy
Ha nem adsz gázfröccsöt, a motor és a hajtáslánc közötti nagy fordulatszám különbségnek köszönhetõen a hajtott kerekek blokkolnak.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Dietrich
mi van? nem mindenki használja így a kuplungot (beraktam 2db videót is errõl pont)a fordulatszám ne essen le azért kell a gáz fröccs..
kifarolni meg attól tudnak/tudnának, ha túl korán kövér gázt nyomnak kanyarból kijövet..kanyar közepén sosem adnak gázt!

bakkerman
áhá értem!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Igen, féktávon a motorfékbõl adódó plusz fékhatás miatt a hátsó kerekek blokkolhatnak, és elmehet a segge.
bakkerman
kitörne a hátulja vagy hogy érted?

bardocz
Motorfék miatt eldobná a kocsit, ha nem csinálná.
Norbi1990
Nekem pl úgy helyezkednek el a pedálok, hogy nem is nagyon lehet, csak ha nagyon nagyot fékezel.
Mondjuk verseny pályán biztos kell akkorát fékezni hogy tudjak, de városba esélytelen 😊
szabii98
nyilván 😄

I met God. She's black

bakkerman
nyílván nem 80-90 lóerõs autóknál kell alkalmazni 😄

hungary27
de azért te ne nyomd közben 😄
bakkerman
nincs még jogsim dude,kedden kezdem a kreszt 😊 de köszönöm a felvilágositást! 😊

Dietrich
persze, hogy az.
így tartják a motort fordulaton, hogy ne essen le váltásnál.

ez meg egy béna sófõré 😄

de így az igazi ahogy az öreg Ingall is teszi.

Szabi
az már rég rossz, ha ezt kérdezni kell 😊))

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
elsõ videón az tudatos,hogy fékezésnél a lába oldalát egy picit "átlógatja" a gázpedálra,és mintha nyomná is egy kicsit?

Dietrich