Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Ladáék már most Magny-Coursban vannak, Thompson a pályáról posztolt ma fészbúkon.
De pedzegették hogy közös teszten is mennének, azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy Magny-Coursban tesztelnek egyet és átcuccolnak a Monzai tesztre is.
majd még eldõl hogy milyen idõt jósolnak.
ha nem lesz esõ, akkor kinézünk.
bár ringre tuti megyünk utána lévõ héten, csak gondoltam idén mindkét helyre ki kéne nézni.<#hamm>#hamm>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
Felesleges elõrendelni, helyszínen megveheted, ráadásul szinte az összes jegypénztárban magyarok vannak. A lényeg hogy korán ott légy (ez Óvárról nem lesz nehéz), mert így felülhetsz a lelátó tetejére. Viszont napernyõt okvetlen vigyél!!!
Egyébként mi két kocsival megyünk, ha gondolod kiviszünk, 2-3 fõnek van még hely!
Itt van pár vidi a tavalyi FIA GT ill. OB futamról:
Nincs valakinek tapasztalata hogy hova érdemes venni a jegyet?
Honnan érdemes nézni a futamot?
A mobil lelátók jelölve sincsenek a honlapjukon.
- Fedett lelátó ülõkékkel (A) - 35 € (10.500 Ft)
- Mobil lelátó ülõkékkel (B+C) - 14 € (4.200 Ft)
- Természetes lelátó ülõkékkel (E) - 12 € (3.600 Ft)
- Természetes lelátó (D+F) - 5 € (1.500 Ft)
- Paddock - 10 € (3.000 Ft)
Itthon lehet valahol megbízható helyen jegyet kapni?
Vagy kint a helyszínen érdemes? (nem fogy el?)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
DRB Bank volt ilyen a korábbin?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Zengõ Junior Team eredményei a jövõben megjelennek oldalunkon is. Hála a Bergman Médiának, készül egy kis ajakfeltöltés és egy kis ráncfelvarrás a jelenlegi arculatnak. A juniorok is viszik a narancs-feketét az autókon és megtalálhatók a Facebookon is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
btw,kitoltottem <#miaz>#miaz>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
https://docs.google.com/forms/d/1nGe4dfnVhr_qY-xsBN7YjcNYNi1gN4qoQBJrf8lJlfw/viewform?pli=1
Minden kitöltést nagyon köszönök!
Per Aspera Ad Inferi.
Downhill!!
(sajnos kellett már 1x csinálnom 😞 )
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Nem alkalmas se a váltó se semmi erre. Ezek verseny autók erre vannak kitalálva. Amikor tervezik tudják, hogy fogják használni, ezért úgy találják ki. Egy sima autónál egyet váltasz kuplung nélkül. Aztán mehetsz gyalog😊
Downhill!!
elég sokszor nem adnak gázfröccsöt még sem állnak keresztbe.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
kifarolni meg attól tudnak/tudnának, ha túl korán kövér gázt nyomnak kanyarból kijövet..kanyar közepén sosem adnak gázt!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mondjuk verseny pályán biztos kell akkorát fékezni hogy tudjak, de városba esélytelen 😊
így tartják a motort fordulaton, hogy ne essen le váltásnál.
ez meg egy béna sófõré 😄
de így az igazi ahogy az öreg Ingall is teszi.